bir arkadaşım çok fazla bulantısı vardı..bebişi erkek :)
Çin takvimine baktınızmı kızlar
Bugün doktorumuza gittik ama bebişimizin kalp atışını duyamadık..Doktorumuz illa da duymak istiyorsan alttan muayene edelim dedi o zaman kesin duyarsın.Ama ben istemedim 10 gün sonra tekrar gideceğiz.kesemizin yanında da çok hafiften bir kanamamız varmış. O da normalmiş çünkü 3 gündür ev topla, ev taşı, ilişiğini kes derken çok yoruldum ve dün tarfik kazası atlattık bütün bunlardan dolayı olabilir diinlen bol bol dedi.
günaydın kızlaryine bir sabaha daha bulantı ile uyandım . Hiç birşey yiyemez hale geldim:26:. Dün de öyleydi, gvn1907 "makarna yiyeyim" dedi, o an makarnayı içimin alacağını keşfettim ve dün akşamı makarna ile kurtardım . Genelde benzer şeyleri içimiz alıyor. Bulantısı olan arkadaşlar o gün neler yiyebildiğimizi yazarsak belki fikir olur başka arkadaşlara hı? ne dersiniz? misal ben bu sabah henüz krakerden ileriye gidemedim ...
günaydın kızlar bu aksam doktora gidicem cok korkuyorum göremezsem diye bos gebelikse diye sakinlesemiyorum
rahat olun arkadaşlar veren allah aalan allah yapacak birşeyimiz yok bende aynı sıkıntıları yaşıyorum artık dile getirmiyrum artmasın bende yarın doktora gidicem geçen hafta gittiğimde yumurtam 11 mm di bakalım şimdi bebeişimi görücem mi sen en son ne zaman gittin yumurrtAN kaç mm di söyledimi doktor inş güzel haberlele geliriz olumlu düşünelim olumlu olsun herşey:)
kızlar benim dk ilişkiserbest dedi:26: benim bildigim ilişki sırasında rahim kasılmıyo kadın orgazm oldugunda rahim kasılıyo o da bebek için çok önemli degilmiş tabi egerki düşük riski felan yoksa:18:
kızlar iyi akşamlar,ancak eve gelebildim.bugün kontrolüm vardı kalp atışları için,çok şükür bir sorun yokkalp atışlarımızı duyduk (20.10.2012)çok güzel bir duyguydu Allah duymayanlarada nasip etsin inşallah.babamızda videoya aldı,izler izler ağlarım artık
buarada aklıma bişey takıldı benim son adet tarihime göre bugün 7+1 haftalığım ama ultrason sonucuna göre daha az 6+4(bi sorun varmıdır sizce?
bide bize ilişkiyide yasakladıiki hafta sonra tekrar çağırdı nedense:26:
yine alttan muayene oldumbi dahakine karından bakıcakmış artık
Allahım hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah
AMİN...
ben de baktım ama önce çin takvimine göre yaşımı hesapladım..sonra baktım erkek çıkıyor :):)
Ay kızlar sabah eşimi uğurlayıp geri yatmıştım bi kalktım ayağımı yere bi bastım ki her yer göl olmuş. Su deposu taşmış balkonun da gideri tıkanmış evin heryeri halılar kanepelerin dolapların altları her yer su olmuş. Eşimi arayayım dedim telefonunu evde unutmuş neyse ki çok geçmeden geldi o da gideri açtık suları boşalttık Allah'tan ev yıkanabilecek şekilde tasarlanmış. Bayram temizliğimizi yapmış olduk yani :) Allah bi şekilde yardım ediyo yaa eşim normalde sabah çıkıp geri dönmez ama nasip işte bebişlerimizi yormadı rabbim çok şükür.
geçmiş olsun..Ay kızlar sabah eşimi uğurlayıp geri yatmıştım bi kalktım ayağımı yere bi bastım ki her yer göl olmuş. Su deposu taşmış balkonun da gideri tıkanmış evin heryeri halılar kanepelerin dolapların altları her yer su olmuş. Eşimi arayayım dedim telefonunu evde unutmuş neyse ki çok geçmeden geldi o da gideri açtık suları boşalttık Allah'tan ev yıkanabilecek şekilde tasarlanmış. Bayram temizliğimizi yapmış olduk yani :) Allah bi şekilde yardım ediyo yaa eşim normalde sabah çıkıp geri dönmez ama nasip işte bebişlerimizi yormadı rabbim çok şükür.
ben de bi bakayım dedim olur mu olmaz mı bilemem ama merak ediyor insan :) çin yaşını hesaplama diye nete yazdm çıktı canım..+1 veya +2 ekliyorsun yaşınaçok inanmak istemiyorum ama ben de baktım.kendi yaşımızı da mı hesaplamamız gerekiyor? ben sadece yaşıma uygn olan yere baktım benim de erkek çıktı :)
ben bu aydan ümitli değildim.Çünkü yumurtlama gününü değerlendirememiştik..Demekki herşey hesaba bakmıyormuş..Birde korktum tek çizgiyi görmeye..Adet olmatınca 13 ekimde 14 ekimde yaptım testi :)
çok inanmak istemiyorum ama ben de baktım.kendi yaşımızı da mı hesaplamamız gerekiyor? ben sadece yaşıma uygn olan yere baktım benim de erkek çıktı :)
ben 5 haftalıkkken gördüm canım karından değerin kaç çıktı ki ne güzel ikiz bebişler10 gün önce derken kac haftalıkken gittin canım? benım kan degerım d eyüksek ikiz olma ıhtımali var .. doktora ne zaman gıtmelıyım bilemıyorum
aynen canım benim doktorumda hafta 1 olabilir dedi ama düşük riski olanlara hiç yokmuş 3 ay tehlike oldugu içinkızlar benim dk ilişkiserbest dedi:26: benim bildigim ilişki sırasında rahim kasılmıyo kadın orgazm oldugunda rahim kasılıyo o da bebek için çok önemli degilmiş tabi egerki düşük riski felan yoksa:18:
maşAllah canım darısı bizim başımıza.. doktorun hesaplaması doğrudur canım, benim eltim de hamile satına göre hesaplayınca daha erken doğum yapması gerek ama doktor ulturasona göre doğum tarihi verdi.. bebişinin her bişeysi normal maşAllah. sadece gelişimine göre haftasını söylüyor. o da şaşırdığı için başka doktora daha gitti ama o da diğer doktorla aynı tarihi verdi.. endişelenecek bir şey yok yanii..
Ay kızlar sabah eşimi uğurlayıp geri yatmıştım bi kalktım ayağımı yere bi bastım ki her yer göl olmuş. Su deposu taşmış balkonun da gideri tıkanmış evin heryeri halılar kanepelerin dolapların altları her yer su olmuş. Eşimi arayayım dedim telefonunu evde unutmuş neyse ki çok geçmeden geldi o da gideri açtık suları boşalttık Allah'tan ev yıkanabilecek şekilde tasarlanmış. Bayram temizliğimizi yapmış olduk yani :) Allah bi şekilde yardım ediyo yaa eşim normalde sabah çıkıp geri dönmez ama nasip işte bebişlerimizi yormadı rabbim çok şükür.
çok inanmak istemiyorum ama ben de baktım.kendi yaşımızı da mı hesaplamamız gerekiyor? ben sadece yaşıma uygn olan yere baktım benim de erkek çıktı :)
evet canım önce çin yaşını hesaplamak gerekiyor.ona göre bakıyorsun.benimde erkek gözüküyor,hayırlısı olsun
yaa kızlar bişi sorcam çalışanlar var aramızda onlar ne zaman tekrar işine dönmeyi düşünüyor?..ben inş. bebeğimi 3 yaşına kadar kimseye bırakmak istemiyorm.. ben daha çalışmaya başlamamıştım. hiç çalışmadan 3 sene ara vermek çok mu? hatta bazen 2. yi de çok ara vermeden düşünsem de daha az mı ara versem? 6 sene çok fazla olur çünkü.. off ne bileyim kafam karışık anladığınız gibi.......
aaa ne güzel canım darısı benım basıma insaalalh benım tedavıyle oldugu için bıra zbeklemem gerekıyor malesef ama cok heyecanlıyım gıtsem göremezsem bayram zehir olur1 gün var gibi aramızda :) ben cuma gidip keseyi gördüm, doktorum da çok pozitif biriydi, içimizi rahatlattı. yerinde olsam bayramdan önce giderdim canım...
tesekkürler canım5+0 da gittim sadece keseyi görebebildik bence acele etme keseyi de bebeği de görebilmen için 6. hafta ile 7. hafta arası git. benim doktorum çağırmasa ben o kadar erken gitmicektim ama benim durumum farklı.
ben 5 haftalıkkken gördüm canım karından değerin kaç çıktı ki ne güzel ikiz bebişler
benım tüp bebek transferden sonra 12.gün400 e yakın cıktı.ve ıkı mebryo transfer edıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?