2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsunnn..

kızlar benim dk ilişkiserbest dedi:26: benim bildigim ilişki sırasında rahim kasılmıyo kadın orgazm oldugunda rahim kasılıyo o da bebek için çok önemli degilmiş tabi egerki düşük riski felan yoksa:18:

Patates haşlıyorum onları doğrayıp çok az yağda karabiberle kavuruyorum. Bi bunu bi de Muzu yiyebiliyorum zaten. Bi de makarnayı deneyeyim bakayım... Dün akşam ekmek arası çöp şiş de yiyebildim 3 gündür ilk defa karnın doydu. Tavuk ve balıktan çok tiksindim komşuların kavurdukları soğanların kokusunu bile alıyorum Ne olacak bu halim bilmiyorum. Neyse kurbanda bol bol kavurma yapar ekmek arasına doldurur yerim inşallah ondan da tiksinmem...

günaydın kızlar bu aksam doktora gidicem cok korkuyorum göremezsem diye bos gebelikse diye sakinlesemiyorum

İyi düşünelim iyi olsun canlarım güzel haberlerle gelin inşallah hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz

Bizim de yasaklamadı bişey demedi ben de sormadım. Annelerimiz ilk geceden hamile kalıyolarmış ara verdiklerine de hiç sanmıyorum hepimiz sağ sağlim doğmuşuz. Tabi düşük riski varsa bilemicem. Orgazm olmaya gelince annenin mutluluğu çocuğa da iyi gelir ilişkinin ve orgazm olmanın bir zararı yoktur diye okumuştum...

maşAllah canım darısı bizim başımıza.. doktorun hesaplaması doğrudur canım, benim eltim de hamile satına göre hesaplayınca daha erken doğum yapması gerek ama doktor ulturasona göre doğum tarihi verdi.. bebişinin her bişeysi normal maşAllah. sadece gelişimine göre haftasını söylüyor. o da şaşırdığı için başka doktora daha gitti ama o da diğer doktorla aynı tarihi verdi.. endişelenecek bir şey yok yanii..

Ay kızlar sabah eşimi uğurlayıp geri yatmıştım bi kalktım ayağımı yere bi bastım ki her yer göl olmuş. Su deposu taşmış balkonun da gideri tıkanmış evin heryeri halılar kanepelerin dolapların altları her yer su olmuş. Eşimi arayayım dedim telefonunu evde unutmuş neyse ki çok geçmeden geldi o da gideri açtık suları boşalttık Allah'tan ev yıkanabilecek şekilde tasarlanmış. Bayram temizliğimizi yapmış olduk yani :) Allah bi şekilde yardım ediyo yaa eşim normalde sabah çıkıp geri dönmez ama nasip işte bebişlerimizi yormadı rabbim çok şükür.

ben de baktım ama önce çin takvimine göre yaşımı hesapladım..sonra baktım erkek çıkıyor :):)

çok inanmak istemiyorum ama ben de baktım.kendi yaşımızı da mı hesaplamamız gerekiyor? ben sadece yaşıma uygn olan yere baktım benim de erkek çıktı :)

geçmiş olsun canım ya dediğin gibi bayram tem,zliği yapmışsınız. bi de sıcak odaya gectik kışlık odamıza kocişim yardım etti sağolsun..

geçmiş olsun..
çok inanmak istemiyorum ama ben de baktım.kendi yaşımızı da mı hesaplamamız gerekiyor? ben sadece yaşıma uygn olan yere baktım benim de erkek çıktı :)
ben de bi bakayım dedim olur mu olmaz mı bilemem ama merak ediyor insan :) çin yaşını hesaplama diye nete yazdm çıktı canım..+1 veya +2 ekliyorsun yaşına

ben bu aydan ümitli değildim.Çünkü yumurtlama gününü değerlendirememiştik..Demekki herşey hesaba bakmıyormuş..Birde korktum tek çizgiyi görmeye..Adet olmatınca 13 ekimde 14 ekimde yaptım testi :)

en ilginci benim öğrenme şeklim olabilir :) pilatese başlıcaktım. hoca hamileyseniz gelmeyin dedi. ders için hazırlığımı yaptım,eşofman falan aldım..evde test vardı. o gün adet olmam gerekiyordu ama normalde de bazen gecikir..nolur nolmaz testi yapayım dedim. eşimin bile haberi yoktu yaptığımdan. bi yaptım çift çizgiyi gördüm..sonra eşimi eve çağırdım hemen söylemedim telde. eve geldi,korkmuş tabi. söyledim ona şoktaydım ben daha..o da deli misin bundan güzel haber mi olur dedi,rahatlattı beni sağolsun.. sonra ben de alıştım,topiğin de baya etkisi var tabi..pilates kaldı bu arada.. mesleğimle alakalı bir şey yapamadım diye şoka girmiştim. daha yeni mimarlıktan mezun oldum ben. diplomam bile okulda duruyor. hiç bi işe başlamadan bebişim sürpriz yaptı :)

ikiside kız çıktı bende rus takvimide kız çıktı mesela :):):) dahil oluyorum ama okuyorum yazılarınızı:) ama rus takviminde doğumu ağustos çıktı anlamadım

10 gün önce derken kac haftalıkken gittin canım? benım kan degerım d eyüksek ikiz olma ıhtımali var .. doktora ne zaman gıtmelıyım bilemıyorum
ben 5 haftalıkkken gördüm canım karından değerin kaç çıktı ki ne güzel ikiz bebişler
aynen canım benim doktorumda hafta 1 olabilir dedi ama düşük riski olanlara hiç yokmuş 3 ay tehlike oldugu için

amin canım saol,darısı duymayanların başına inşallahbende şaşırdım hamilelik takvimim 8. hafta diyor ama utrason sonucum 6+4 diyor.okadar da besliyorum bebişimi ama anca bu kadar gelişti demekkicanı saolsun bebişlerimizin

sümeyyecim çok geçmiş olsun.Allahtan eşin gelmiş te yardım etmiş sana

evet canım önce çin yaşını hesaplamak gerekiyor.ona göre bakıyorsun.benimde erkek gözüküyor,hayırlısı olsun

evet canım önce çin yaşını hesaplamak gerekiyor.ona göre bakıyorsun.benimde erkek gözüküyor,hayırlısı olsun

canım saol şimdi yeniden yaptım kız çıktı ve napyım biliyo musunuz annemin ve kayınvalidemin çocuklarının cinsiyetlerinin tutup tutmadığına baktım bizim doğum tarihlerimizden 9 ay geri gelerek yalan yanlış olabilir ama hepsi tuttu

yaa kızlar bişi sorcam çalışanlar var aramızda onlar ne zaman tekrar işine dönmeyi düşünüyor?..ben inş. bebeğimi 3 yaşına kadar kimseye bırakmak istemiyorm.. ben daha çalışmaya başlamamıştım. hiç çalışmadan 3 sene ara vermek çok mu? hatta bazen 2. yi de çok ara vermeden düşünsem de daha az mı ara versem? 6 sene çok fazla olur çünkü.. off ne bileyim kafam karışık anladığınız gibi.......

ben de çok kararsızım o konuda tatlım bizim durum da karışık ama 3yıl çok gibi sanki en fazla bi yıl diyorum ben :26:

1 gün var gibi aramızda :) ben cuma gidip keseyi gördüm, doktorum da çok pozitif biriydi, içimizi rahatlattı. yerinde olsam bayramdan önce giderdim canım...
aaa ne güzel canım darısı benım basıma insaalalh benım tedavıyle oldugu için bıra zbeklemem gerekıyor malesef ama cok heyecanlıyım gıtsem göremezsem bayram zehir olur
5+0 da gittim sadece keseyi görebebildik bence acele etme keseyi de bebeği de görebilmen için 6. hafta ile 7. hafta arası git. benim doktorum çağırmasa ben o kadar erken gitmicektim ama benim durumum farklı.
tesekkürler canım

slm kızçeler nabersiniz pofss çok saçım dökülüo hiç olmazdı böle aranızda saçı çok dökülen var mı mevsimsel mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…