akşamdan beri perişanım kızlar midem ekşiyor yanıyoooorr..süt,maden suyu,nohut ne varsa denedim yok yok
bir dahakine seni de düşünerek daha detaylı bol bol fotoğraf çekeriz canım :) Yemeklerden bahsede bahsede karnım açıktı ama bu saatte hayatta yemem sabah midem kazınarak uyanırım artık :)
çok şükür canım benim iyiyim annemlerdeyim eski odama kuruldum yine
yasin için de allah razı olsun kuzum inşallah şifa olur da düzelir bebeği...
sen nasılsın canım bir sıkıntın yok inşallah?
tsk ederim canim bende sana yazcaktim bu mobile sormustunya gurultu yapiyormu diye aklimdaydi hep ama kurmadan bakamadim bit turlu hic oyle birseyide yoktuay hic sorma o da baya zor oldu arkasinda yataga monte edilen uzun sey cok uzun geldi sigmadi ya duvari delcektik yada yatagin yerini degisecektik en son arkasindan biraz ksti esim zar zor sigdi sonunda tam bir olay oldu yani hersey bugun tikis tikis sigdirdik sonunda ay yok canim benim yatagimin ve dolabimin rengiylede hic uyumlu degil benimkilerde cok eski modellerden evden kahverengi benimkilerde cikacam diye degisememistim oylede kaldi birtek sifonyerimi beyaz onuda alali cok olmadigi icin beyaz aldim
Buarada economy bilet almissa yük hakki 20 classic ise bileti 32 kg en agir bebek arabasi 18 kg gecmez benim bildigim
Bizde iyiyiz çok şükür eşin gitti o zaman desene
Şafak kaç
baska hic birsey getirmeyecekse getirebilir canim hem kv yalnizmi gelcek ki esi yokmu yaninda kisi basi 30 kg diyelimm 2 kisi 60 kg 1o kg de el bagaji hakki var bu durumda getirebilir raahtlikla:)) ama dedigim gibi bu konu hakkinda benimde cok bilgim yok hic bebek arabasiyla gitmedik turkiyeye bir sormam gerek bilen kisilere yada en iyisi biletcilere sormak gerekCanım deme yaaresmen kandırlmışız şimdi o bebek arabası 20 kgymiş tam yük hakkı
7 Kgde el bavulu desek onada kıyafetlerini koysa sence getiremezmi
benim gözüm yok onların hiçbir şeyinde ama buda neyin nesi ne sanıyor bizi
Çocukmuyuz biz resmen alay ediyorlar bizimle
Haksızmıyım canım:26:
hayatım bebek köşen şahane olmuş
mor renge oldum olası bayılırım pembeyle nefis durmuş
güle güle yatsın orda fıstığın
canim bunlar sadee bebek arabasini getirecekler cocuk yok merveye hediye olcak. seninm bu konuda bir bilgin varmi tmm olarak bebek olunca bebek arabasinin yukune bakilllldigini dusunmuyorum ben cunku bizim bilette bebek icin sadece 10 kg yuk hakki verilmis ee zaten araba 10 gecer :44:bebegin hicmi esyasi olmayacak off bak simdi benimde kafam karisti ya ben bir sordugum bunu bir daha yolda rezil olmayalim:44:Canim bebek arabasini yanin da getirebilmesi icin 2 yasindan kücükolan bir cocuga da ucak bileti almasi gerekiyor bebegin kendi bagaji yaklasik 23 kg 10 kiloya kadar da arabasina musade edilir...
eger normal birisi extradan yanin da 10 kg civarinda bir bebek arabasini bagaj olarak vermek isterse 10 kg icin 100-150 euro civari bir ödeme yapmasi gerekiyor diye biliyorum ben
şafak 10
çok özlüyorum mervem yaa evlendiğimizden beri bu kadar ayrı kalmamıştık
dört gözle dönmesini bekliyorum
baska hic birsey getirmeyecekse getirebilir canim hem kv yalnizmi gelcek ki esi yokmu yaninda kisi basi 30 kg diyelimm 2 kisi 60 kg 1o kg de el bagaji hakki var bu durumda getirebilir raahtlikla:)) ama dedigim gibi bu konu hakkinda benimde cok bilgim yok hic bebek arabasiyla gitmedik turkiyeye bir sormam gerek bilen kisilere yada en iyisi biletcilere sormak gerek
cok tsk ederim canmmm begendigine cok sevindimm bende cok seviyorum moru ve pembeyi beyazda eklenince sahane duruyordaha iyileri sizlerin olsun insallah canlarim benim. sen nasilsin napiyorsun hasretlik devam ediyor dimi hala ama az kaldi birazcik dha sabir
canim bunlar sadee bebek arabasini getirecekler cocuk yok merveye hediye olcak. seninm bu konuda bir bilgin varmi tmm olarak bebek olunca bebek arabasinin yukune bakilllldigini dusunmuyorum ben cunku bizim bilette bebek icin sadece 10 kg yuk hakki verilmis ee zaten araba 10 gecer :44:bebegin hicmi esyasi olmayacak off bak simdi benimde kafam karisti ya ben bir sordugum bunu bir daha yolda rezil olmayalim:44:
tatlim artik idare edecegiz ne yapalim o mobile den biz neler cektik sen birde bana sorbizdeki sorun da bizim yatagin kenarlari tamamen kumas kapli o arkasindaki seyi takicak delik bulamadik en sonunda yataktaki kumastan ufak bir parca onu sigdirabilecek kadar deldik baska türlü olmadi aslinda almayacaktim tereddütdeydim ama dedim ilk bebegim ilk göz agrim olucak kendim evlenirken istedigim hic birsey olmadi istedigim gelinligi bile giyemedim mesela dedim bari oglusumu mahrum birakmayayim icimde kalmasin
Canım economy bilet almıştır muhtemelen pinti kadın
Ya bizi kekliyor resmen yukarıda anlattığım gibi yapamaz mı sence
Bide Pegasusla gelecekmiş THY'DE 30 Kgydi demi yük hakkı
baska hic birsey getirmeyecekse getirebilir canim hem kv yalnizmi gelcek ki esi yokmu yaninda kisi basi 30 kg diyelimm 2 kisi 60 kg 1o kg de el bagaji hakki var bu durumda getirebilir raahtlikla:)) ama dedigim gibi bu konu hakkinda benimde cok bilgim yok hic bebek arabasiyla gitmedik turkiyeye bir sormam gerek bilen kisilere yada en iyisi biletcilere sormak gerek
cok tsk ederim canmmm begendigine cok sevindimm bende cok seviyorum moru ve pembeyi beyazda eklenince sahane duruyordaha iyileri sizlerin olsun insallah canlarim benim. sen nasilsin napiyorsun hasretlik devam ediyor dimi hala ama az kaldi birazcik dha sabir
canim bunlar sadee bebek arabasini getirecekler cocuk yok merveye hediye olcak. seninm bu konuda bir bilgin varmi tmm olarak bebek olunca bebek arabasinin yukune bakilllldigini dusunmuyorum ben cunku bizim bilette bebek icin sadece 10 kg yuk hakki verilmis ee zaten araba 10 gecer :44:bebegin hicmi esyasi olmayacak off bak simdi benimde kafam karisti ya ben bir sordugum bunu bir daha yolda rezil olmayalim:44:
Canım yok başka ne getirecek sanki Allahını seversen bebek arabasını getirmeyen evladına başka ne getirecek
Valla çok ayıp ettiler foyaları çıktı işte meydana ama ben yutarmıyım bunları ne snaıyorlar bunlar beni
Hem diyelimki ücret ödeyecek ödesinde 100 euro ödesin ne varki 100 euro k.validemin bir günlük pazar harçlığı
Sence torunu için değmez mi demekki değmezmiş
canim ucagi pegasus ise eger 20 kg hakki var ama fazladan bagaj isterse kg basina 5-10 euro ödeme yapmasi gerekiyor hadi diyelim bebek arabasi 10 kg tuttu fazladan bir 40-50 euro ödese ne olur sonucta babanesi
thy yollarin da bebegin bagaj hakki malesef sadece 10 kg ama mesela avusturya hava yoluyla tr e gidersen 23 kg bagaj hakki var bebegin alman hava yollarini bilmedigim icin birsey söyleyemem simdi canim ne desem yanlis olur ama türk hava yollarinda bagaj genelde cok sinirli oluyor
anladim canim sen bir daha sor tmm olarak neden getiremiyormus ne olmus bende bir arastirim bunu asil nasilmis kesin hukum vermeyelim kadinatabiki torunu icin cok degil ama soyle dusuneblirse ozaman daha mantiklidir 100 euroyu kg icin verecegimize ordan daha iyisni aliriz 100 euroyuda ustune eklemis oluurz hem diye dusunse onuda demiyor tabiki getiremiyoruz bitti siz alin diyor tabiki dimi sende benim dedigimi soyle size guvenip o parayla baska birsey aldik simdi araba alcak imkanimiz kalamdi dersin parasini yolasinlar madem oyle birgunde para geliyor hemen hatta bir kac dk icinde aliniyor
hahahaha siz yine yatagi delmisin canim diyorum ya ben az daha duvari deliyorduk bizsirf onu takabilmek icin neyseki bu cözumu buldukta kurtulduk sizde iyi etmisin canim napacaksin bir yol bulunmayinca azicik delikten birsey olmaz
bende oyle canim ne dugunumde ne diger cocuklarimda istedigim his birsey olmadi en iyisi bunda bari yapimda icimde ukte kalamsin dedimohhh iyide ettimm annem gelip gelip kizyor bende babasinin canisagolsun diyorum susturuyorum ona kalsak gerci kaldigim zamanida iyi bilyiorumda kuru besik yeterli o bile fazlalik
Canım bide hamilelik duygusallığı var tabi
Bu ayrılık belki sizin faydanıza olmuştur canım
Birbirinize tekrardan aşık olmuşsunuzdr
Aşkınız alevlenmiştir fena mı
bencede haklisin okadarcik ödemese ne olur sanki ama cok pintiymis iste kadincanim bizimkide thy degil ama onun bir kolu yeni olusturdular sunexpres diye bir firma thy ve lufthanse yla ortak yapim sanirim o yuzden bukadar sinirli ama arabasini ben mecbur göturmem gerekiyor napim giderken sorun degilde gelirken yukum cok fazla oluyor o yuzden dusunmem gerek simdiden bunuda
aynen öyle oldu valla aşkımız coştu gidiyor
annemleri de özlemişim aslında iyi oldu biraz yanlarında kaldığım
koca göbişimi gören komşular da şaşırıyorlar iyice çıkmış karnım diye
ben yusyuvarlak oldum derken onlar pek kilo almamışsın ne güzel diyorlar bana da moral oluyor daha rahat yiyorum
sen de anneciğinin yemeklerini ye bak ne güzel, burada kaldığım sürece ben de öyle yapıyorum şanslıyız çok şükür
evet tatlım resmen hasretlik çekiyorum
olsun artık napalım en azından doğuma yakın göndermediler yurt dışına yoksa napardım
Canım ben onun niyetini bildiğim için anlıyorum onu
Öyle bir şey demedi bana Tr.den alırım merak etmeyin siz dese gönlümüzü yapsa bari ama oda yok işte
Kendisi bilir biz kalmadık onun afedersin kıytırık arabasına
çokta tın aman neyse yavruma alırım bende işte dellendim bizi kandırmasına
Para yollayayımda alında demedi onuda biz diyemeyiz
Zaten buraya ne zaman gelse çarşıya çıkıyoruz kendi alacaklarına bile hep bozukluğum yok
Siz ödeyin sonra veririm diyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?