2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
akşamdan beri perişanım kızlar midem ekşiyor yanıyoooorr..süt,maden suyu,nohut ne varsa denedim yok yok

ahh hic sorma benimde sabahtan beri var bende ne yaptiysam gecmedi bir turlu bugun dün cok baharatli brsey yemistim ondan oldu sakiz cignemek ve soda iyi geliyor ama bu kadar boyuta olunca hic birsey fayda etmiyor ne yazikki bende gaviskon aliyorum igren tadi var icemiyorum onudasoguk sut icmeyi dene bir daha belki faydasi olur bu defa. bende oyle yapip yatcam.

bir dahakine seni de düşünerek daha detaylı bol bol fotoğraf çekeriz canım :) Yemeklerden bahsede bahsede karnım açıktı ama bu saatte hayatta yemem sabah midem kazınarak uyanırım artık :)

tamam canim tsk ederim bir dakine oyle yapin iste hihya hic sorma benimde aynen oyle bende aciktimm bir sut yapip icim bende artiksende sut ic hem tok tutar hemde bebise yarar

Bizde iyiyiz çok şükür eşin gitti o zaman desene
Şafak kaç

tatlim artik idare edecegiz ne yapalim o mobile den biz neler cektik sen birde bana sor bizdeki sorun da bizim yatagin kenarlari tamamen kumas kapli o arkasindaki seyi takicak delik bulamadik en sonunda yataktaki kumastan ufak bir parca onu sigdirabilecek kadar deldik baska türlü olmadi aslinda almayacaktim tereddütdeydim ama dedim ilk bebegim ilk göz agrim olucak kendim evlenirken istedigim hic birsey olmadi istedigim gelinligi bile giyemedim mesela dedim bari oglusumu mahrum birakmayayim icimde kalmasin

Buarada economy bilet almissa yük hakki 20 classic ise bileti 32 kg en agir bebek arabasi 18 kg gecmez benim bildigim

Canım economy bilet almıştır muhtemelen pinti kadın
Ya bizi kekliyor resmen yukarıda anlattığım gibi yapamaz mı sence
Bide Pegasusla gelecekmiş THY'DE 30 Kgydi demi yük hakkı

baska hic birsey getirmeyecekse getirebilir canim hem kv yalnizmi gelcek ki esi yokmu yaninda kisi basi 30 kg diyelimm 2 kisi 60 kg 1o kg de el bagaji hakki var bu durumda getirebilir raahtlikla:)) ama dedigim gibi bu konu hakkinda benimde cok bilgim yok hic bebek arabasiyla gitmedik turkiyeye bir sormam gerek bilen kisilere yada en iyisi biletcilere sormak gerek
hayatım bebek köşen şahane olmuş
mor renge oldum olası bayılırım pembeyle nefis durmuş

güle güle yatsın orda fıstığın

cok tsk ederim canmmm begendigine cok sevindimm bende cok seviyorum moru ve pembeyi beyazda eklenince sahane duruyor daha iyileri sizlerin olsun insallah canlarim benim. sen nasilsin napiyorsun hasretlik devam ediyor dimi hala ama az kaldi birazcik dha sabir

canim bunlar sadee bebek arabasini getirecekler cocuk yok merveye hediye olcak. seninm bu konuda bir bilgin varmi tmm olarak bebek olunca bebek arabasinin yukune bakilllldigini dusunmuyorum ben cunku bizim bilette bebek icin sadece 10 kg yuk hakki verilmis ee zaten araba 10 gecer :44:bebegin hicmi esyasi olmayacak off bak simdi benimde kafam karisti ya ben bir sordugum bunu bir daha yolda rezil olmayalim:44:

şafak 10

çok özlüyorum mervem yaa evlendiğimizden beri bu kadar ayrı kalmamıştık

dört gözle dönmesini bekliyorum

Canım bide hamilelik duygusallığı var tabi
Bu ayrılık belki sizin faydanıza olmuştur canım
Birbirinize tekrardan aşık olmuşsunuzdr
Aşkınız alevlenmiştir fena mı

Canım yok başka ne getirecek sanki Allahını seversen bebek arabasını getirmeyen evladına başka ne getirecek
Valla çok ayıp ettiler foyaları çıktı işte meydana ama ben yutarmıyım bunları ne snaıyorlar bunlar beni
Hem diyelimki ücret ödeyecek ödesinde 100 euro ödesin ne varki 100 euro k.validemin bir günlük pazar harçlığı
Sence torunu için değmez mi demekki değmezmiş

hahahaha siz yine yatagi delmisin canim diyorum ya ben az daha duvari deliyorduk biz sirf onu takabilmek icin neyseki bu cözumu buldukta kurtulduk sizde iyi etmisin canim napacaksin bir yol bulunmayinca azicik delikten birsey olmaz
bende oyle canim ne dugunumde ne diger cocuklarimda istedigim his birsey olmadi en iyisi bunda bari yapimda icimde ukte kalamsin dedimohhh iyide ettimm annem gelip gelip kizyor bende babasinin canisagolsun diyorum susturuyorumona kalsak gerci kaldigim zamanida iyi bilyiorumda kuru besik yeterli o bile fazlalik

Canım economy bilet almıştır muhtemelen pinti kadın
Ya bizi kekliyor resmen yukarıda anlattığım gibi yapamaz mı sence
Bide Pegasusla gelecekmiş THY'DE 30 Kgydi demi yük hakkı

canim ucagi pegasus ise eger 20 kg hakki var ama fazladan bagaj isterse kg basina 5-10 euro ödeme yapmasi gerekiyor hadi diyelim bebek arabasi 10 kg tuttu fazladan bir 40-50 euro ödese ne olur sonucta babanesi

thy yollarin da bebegin bagaj hakki malesef sadece 10 kg ama mesela avusturya hava yoluyla tr e gidersen 23 kg bagaj hakki var bebegin alman hava yollarini bilmedigim icin birsey söyleyemem simdi canim ne desem yanlis olur ama türk hava yollarinda bagaj genelde cok sinirli oluyor

anladim canim sen bir daha sor tmm olarak neden getiremiyormus ne olmus bende bir arastirim bunu asil nasilmis kesin hukum vermeyelim kadina tabiki torunu icin cok degil ama soyle dusuneblirse ozaman daha mantiklidir 100 euroyu kg icin verecegimize ordan daha iyisni aliriz 100 euroyuda ustune eklemis oluurz hem diye dusunse onuda demiyor tabiki getiremiyoruz bitti siz alin diyor tabiki dimi sende benim dedigimi soyle size guvenip o parayla baska birsey aldik simdi araba alcak imkanimiz kalamdi dersin parasini yolasinlar madem oyle birgunde para geliyor hemen hatta bir kac dk icinde aliniyor

evet tatlım resmen hasretlik çekiyorum

olsun artık napalım en azından doğuma yakın göndermediler yurt dışına yoksa napardım

bencede haklisin okadarcik ödemese ne olur sanki ama cok pintiymis iste kadin canim bizimkide thy degil ama onun bir kolu yeni olusturdular sunexpres diye bir firma thy ve lufthanse yla ortak yapim sanirim o yuzden bukadar sinirli ama arabasini ben mecbur göturmem gerekiyor napim giderken sorun degilde gelirken yukum cok fazla oluyor o yuzden dusunmem gerek simdiden bunuda

Canım ben onun niyetini bildiğim için anlıyorum onu
Öyle bir şey demedi bana Tr.den alırım merak etmeyin siz dese gönlümüzü yapsa bari ama oda yok işte
Kendisi bilir biz kalmadık onun afedersin kıytırık arabasına
çokta tın aman neyse yavruma alırım bende işte dellendim bizi kandırmasına
Para yollayayımda alında demedi onuda biz diyemeyiz
Zaten buraya ne zaman gelse çarşıya çıkıyoruz kendi alacaklarına bile hep bozukluğum yok
Siz ödeyin sonra veririm diyor bize

eh canim bebegini tek bi kundakla büyütmüs bir anne olarak onada cok görmemek gerek bak annem 40 yasinda hamile kaldi demistim sana o bile bizler de yapamadigindan icinde kalmis en ince ayrintisina kadar aldi kiz kardesime... maddiyat yettigi kadar yapicaksin kurban olsun onlara herseyin en güzeli

Canım bide hamilelik duygusallığı var tabi
Bu ayrılık belki sizin faydanıza olmuştur canım
Birbirinize tekrardan aşık olmuşsunuzdr
Aşkınız alevlenmiştir fena mı

aynen öyle oldu valla aşkımız coştu gidiyor

annemleri de özlemişim aslında iyi oldu biraz yanlarında kaldığım

koca göbişimi gören komşular da şaşırıyorlar iyice çıkmış karnım diye

ben yusyuvarlak oldum derken onlar pek kilo almamışsın ne güzel diyorlar bana da moral oluyor daha rahat yiyorum

sen de anneciğinin yemeklerini ye bak ne güzel, burada kaldığım sürece ben de öyle yapıyorum şanslıyız çok şükür

canim ucaga fazladan yük parasi vermektense kargoya git fazladan esyani paket olarak kendi ev adresine ver gönderilecek tarihe sen karar verirsin daha hesapli gelir bagaj ücretinden tahminimce... simdi 1-2 kg bile fazla yükün olsa perisan ediyorlar insani oralarda

Canım yiye yiye 77 kilo olmuşum zaten güya doktorum hiç kola almayacaksın bir dahaki sefere geldiğinde dedi ama bu imkansız
deli mi ne kadında ya ben almasam bile bebek alır illa tartıya yansır

Ohh ohh hasret gider ne güzel tadını çıkar.10 günden ne var göz açıp kapayıncaya kadar geçer

evet tatlım resmen hasretlik çekiyorum

olsun artık napalım en azından doğuma yakın göndermediler yurt dışına yoksa napardım

ay canim sen yine iyisin benimki tam hamileligimin 33-37 haftasi evde yok hadi erken dogurdum ne yapicam ben

boşver hayatım tırnağın varsa başını kaşırsın gerisi hikaye

benim kayınvalideler de bebek arabamızı alıcaklardı güya ama fıs çıktılar artık kimse lafını bile etmiyor

biz de kendimiz alıcaz mecbur... bizimkiler kızımın odasını düzdüler onlar anca iki zıbın bir battaniye tamam

e bir şey de diyemiyorsun boşver allah kimseye muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…