Çok güzel olmuş eline sağlık hello kitty lere Merve bayılacak :))
İyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah.. Çok imrendim kız annesi olarak sana :))
Canım benim senin güzel hatırına eklemeye çalışayım şimdi :))
aman çıkmasınlar, bana kalsa ben çıkmazdım ama eşim üzülmesin diye işte, annesi nihayetinde yaşlı da..öyle bişiler alıp "biz görevimizi yaptık" diyemezler hiç olmazsa. İnsan sevgi, ilgi bekliyor..gönlünden bunlar yerine para kopsa ne kopmasa neKazasız belasız atlatmışsınız :)) Darısı başıma demek istiyorum ama bizdekilerin birlikte alışverişe çıkmaya hiç niyetleri yok, bırak birliktesini hiç alışverişe gönülleri yok :)
saol canim cok tsk ederim. gercekten güzel olmus dimi :44: begenmen beni cok mutlu etti canim cok tskler insallah daha iyisi senin kizinin olur gerci benimkide laf onun da var hemde cok guzel. ama sen kurduktan sonra resmini eklemdin dimiibekliyoruz sendende amin canim hepimizin bebeisleri aldiklarimizi güle güle saglicakla kullanir insallahhh
sağol canım, zaten bebek sağlıklı doğsun da biz çekelim ne olacak..Tabi çekmesek de güzel olurŞu an çok heyecanlanıyorum ama bana hep böyle olur, böyle önemli olaylar öncesi o kadar çok heyecanlanırım ki olay zamanı heyecan fln kalmaz Sende yoktur herhalde heyecan?
çoook güzel pembe mor.ben de bi siteden alıntı zannettim.
hani ürün siteleri olur ya, ya da katalog gibi.
cokk tsk ederim canim benim daha iyisi deniz sadinin olsun insallahh. evet merve cok begendi onlari zaten daha öncede görmustu.
insallah 2. ye bir kizin olur seninde rabbim nasip ettsin isteyn herkese.
sizinde fotolariniza bayildimm ve cok kiskandim yaa ne guzel gun gecirmisiniz. daha görur görmek kimin kim oldugunuda anladim
masallah göbislere cok tatali cikmislar. ama keske kahvalti yaparkende cekseydiniz yaa ben görmek isterdim o halde sizleri
Eki Görüntüle 679115 Eki Görüntüle 679124 Eki Görüntüle 679114 Eki Görüntüle 679117 Eki Görüntüle 679118 Eki Görüntüle 679120 Eki Görüntüle 679121 Eki Görüntüle 679123
kizlar nasil olmus kizimin yatagi kücücük yere bir cok seyi sigdirmaya calistim bugun
aman çıkmasınlar, bana kalsa ben çıkmazdım ama eşim üzülmesin diye işte, annesi nihayetinde yaşlı da..öyle bişiler alıp "biz görevimizi yaptık" diyemezler hiç olmazsa. İnsan sevgi, ilgi bekliyor..gönlünden bunlar yerine para kopsa ne kopmasa ne
Keşke senin de yolun düşse bu taraflara da görüşebilsek böyle toplanıp..
Doğru söylüyorsun da fotoğraf makinesi bendeydi ve ben çok açtım, kendimden geçmiş vaziyette yemeklere resmen saldırdım..
Arkadaşlar sağ olsunlar masa donatılmıştı, yemek yemekten fotoğraf çekmek aklıma gelmedi
Tabii bir taraftan koyu bir muhabbet vardı
sevindim canim daha iyi olmana gecmeyen aci yoktur zatn :))
bu ucagina göre degisebiliyor ucuz olan ucaklar 20 kg dan fazlaya izin vermiyor normal standart olanlar ise 30 kg ve 5-6 Kg da eline alma hakki var :))
iyi geceler kizlar cok sükür agrim yok birkac saattir sanirim üsüdügümden kaynaklandi malum buralarda hala kar kis...
TALIAA: canim cok cok güzel olmus kizinin odasi bayildim herseyi ne güzel uyumlu öyle hepsini bir araya sigdirabilmissin yine sen benim dolabi bir yerde yatagi bir yerde oglusumun büyük bir eve cikana kadar malesef:)
hepsini güle güle kullan insallah canim bu zamanin bebekleri cok sanslilar gercekten beni sahsen bi kundakta büyütmüsler baskada birsey yok :)
Minikkuş harikasınız hepinizde fotoğraflara bayıldm canım benim yaa teşekkür ederim bu arada beni kırmadığın için
Bu arada ne yiyip ne içtiniz merak ettimHamile aklı işte ancak yemeye içmeye çalışıyor benim akıl
fotoğrafları gizli mi yayınlıyorsun
ben göremiyorum nedenküserim ama
kızlar resimlerinizi gördüm minikussun profilinden, ok kıskandımyaaa ne güzel olmuş, keşke biz de gelebilseydik...
Yazmayayım şimdi kimsenin canı çekmesin
bdamlagozbebegm eline sağlık kızartmalar hazırlamış, diğer arkadaşlarında keselerine bereket çok güzeldi herşey..
Özel mesaj atıp yazayım diyorum sana ama kıyamıyorum canın çeker diye..
Çok çok güzel olmuş canım
bizde böyle yatak odamızın bi köşesine ona özel yaptık taşınamadık malesef ama
oda yapsak bu kadar içime sinmezdi valla
Tamam yarın çekip eklerim inşallah benim fotoğraf makinam bozuldu
Eşimde şuan nöbetçi çalışıyor o yarın gelir işten eklerim inş
Keşke senin de yolun düşse bu taraflara da görüşebilsek böyle toplanıp..
Doğru söylüyorsun da fotoğraf makinesi bendeydi ve ben çok açtım, kendimden geçmiş vaziyette yemeklere resmen saldırdım..
Arkadaşlar sağ olsunlar masa donatılmıştı, yemek yemekten fotoğraf çekmek aklıma gelmedi
Tabii bir taraftan koyu bir muhabbet vardı
Canım o küçücük köşeyi cennete çevirmişsin kızın için harika olmuş bayıldımallah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
minikuş bende girdim profiline ama göremedim resimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?