2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Çok güzel olmuş eline sağlık hello kitty lere Merve bayılacak :))
İyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah.. Çok imrendim kız annesi olarak sana :))

cokk tsk ederim canim benim daha iyisi deniz sadinin olsun insallahh. evet merve cok begendi onlari zaten daha öncede görmustu.
insallah 2. ye bir kizin olur seninde rabbim nasip ettsin isteyn herkese.

sizinde fotolariniza bayildimm ve cok kiskandim yaa ne guzel gun gecirmisiniz. daha görur görmek kimin kim oldugunuda anladim
masallah göbislere cok tatali cikmislar. ama keske kahvalti yaparkende cekseydiniz yaa ben görmek isterdim o halde sizleri

Kazasız belasız atlatmışsınız :)) Darısı başıma demek istiyorum ama bizdekilerin birlikte alışverişe çıkmaya hiç niyetleri yok, bırak birliktesini hiç alışverişe gönülleri yok :)
aman çıkmasınlar, bana kalsa ben çıkmazdım ama eşim üzülmesin diye işte, annesi nihayetinde yaşlı da..öyle bişiler alıp "biz görevimizi yaptık" diyemezler hiç olmazsa. İnsan sevgi, ilgi bekliyor..gönlünden bunlar yerine para kopsa ne kopmasa ne

Çok çok güzel olmuş canım
bizde böyle yatak odamızın bi köşesine ona özel yaptık taşınamadık malesef ama
oda yapsak bu kadar içime sinmezdi valla
Tamam yarın çekip eklerim inşallah benim fotoğraf makinam bozuldu
Eşimde şuan nöbetçi çalışıyor o yarın gelir işten eklerim inş

amin canim sagliklu dogsunlar insallah tabikide biz cekeriz zaten dertsiz derman olmaz demis buyuklermiz. az yada cok cekecegiz tabiki insallah kolay dogumlar nasip der raabim hepimize :))
yaa hic sorma bendemi yok heyacan gören ilk dogumum olcak saniyor beniannem bile kizyior ilkkezmi cocuk sahibi oluyorsun diye. ne bilim ben digerlerinde hic birsey yasayamadim dogru duzgun hep kötu bir sekilde olayli oldu bun bari guzel yasayimda icimde kalmasin birsey diyorum. O yuzden cok cok heyancanliyim bende :26:

çoook güzel pembe mor. ben de bi siteden alıntı zannettim.
hani ürün siteleri olur ya, ya da katalog gibi.

böyle düsünmen beni daha cok mutlu etti demekki gercekten guzel duruyor saol canim benim evet pembe mor ve beyaz agirlikli oldu kiz bebegi icinde cok guzel gitti :)) daha guzelelri sizin bebisleriniz olsun insallahh.

Minikkuş harikasınız hepinizde fotoğraflara bayıldm canım benim yaa teşekkür ederim bu arada beni kırmadığın için
Bu arada ne yiyip ne içtiniz merak ettim Hamile aklı işte ancak yemeye içmeye çalışıyor benim akıl

Keşke senin de yolun düşse bu taraflara da görüşebilsek böyle toplanıp..
Doğru söylüyorsun da fotoğraf makinesi bendeydi ve ben çok açtım, kendimden geçmiş vaziyette yemeklere resmen saldırdım..
Arkadaşlar sağ olsunlar masa donatılmıştı, yemek yemekten fotoğraf çekmek aklıma gelmedi
Tabii bir taraftan koyu bir muhabbet vardı

kızlar resimlerinizi gördüm minikussun profilinden, ok kıskandım yaaa ne güzel olmuş, keşke biz de gelebilseydik...

Canım o küçücük köşeyi cennete çevirmişsin kızın için harika olmuş bayıldım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

minikuş bende girdim profiline ama göremedim resimlerini

haklısın ama işte ilgili olmayınca bari torunlarına yapsınlar diyorsun o da yok, neyse sen yine çok iyi idare etmişsin.. Ben bu saatten sonra ona bile tahammül edemezdim..

fotoğrafları gizli mi yayınlıyorsun
ben göremiyorum nedenküserim ama

sevindim canim daha iyi olmana gecmeyen aci yoktur zatn :))
bu ucagina göre degisebiliyor ucuz olan ucaklar 20 kg dan fazlaya izin vermiyor normal standart olanlar ise 30 kg ve 5-6 Kg da eline alma hakki var :))

Sağol canım bir şey soracağım peki bu yurtdışından bebek arabası getirmek için 15 euro veriyormuşsun
10 KG Yük hakkı alıyormuşsun doğrumu
Bizim k.valide bizi kandırmış böyle imkanlar varmış araştırdım az önce
getiremeyeceğim bebek arabasını dedi bizi kandırdı resmen

hosgeldin canimm iyi olmana cok sevindim bende seni merak etmistim. bundna sonra dikkat et kendine üsütmemeye calis bende oyle olunca böbreklerden giryor hemen agri banada ilk zamanlar o yuzden cok gittim hastaneye bende cok gecmis olsun tekrardan :)

cokkkkk cokk tsk ederim canim begenmeniz cok sevindirdi beni, aslinda bazilarini önce aldim yatagini almadan o yuzen biraz uymadi alt acma minderinin tahtasini buyuk almsitim yatagini buyuk alcam diye simdi sigmaid yataga bende odamdaki sifonyerin uzerine koydumbiraz egerti durdu ama cok yakisti.bizimkininde dolabi yok canim bzim dolabin orta bolumunde tek ufak yer var orayi ayirdik birde cocuklarin dolabindan tek bölumu ayirdm yani iki ayri yerde suan kiyafetleri napalim artik idare edecez. ama gercekten bir görsen yakindan odayi buraya nasil sigdi bunlar dersin ben yatagimin seklini bile bozdum bu yzden

Yazmayayım şimdi kimsenin canı çekmesin
bdamlagozbebegm eline sağlık kızartmalar hazırlamış, diğer arkadaşlarında keselerine bereket çok güzeldi herşey..
Özel mesaj atıp yazayım diyorum sana ama kıyamıyorum canın çeker diye..

Yolla yolla Meraktan çatlarım yoksa

tsk ederim canim icim rahataladi gerekten bizimde tasinmamis gerekiyordu aslinda ama burda ev bulmak cok cok zor simdi kayit olsam en az 2 yil sürer evi bulmam yo uzden erteledik tasinmayi bizde suan icin mecbur odamiza sigidirmak durmunda kaldik yari oldu yari olmadi ama site yakisti yinede herseye rahgmen guzel druuyor .yarin bekliyorunm bende senden ve dgier arkadaslardanda :))

mervede demisya hamilelikten olsa gerek benimde aklim yemeklere takildi hemen
senide anliyabilyiorum gerci bende olsam aklima gelmezdi yemekleri dururken neyse afiyet seker olszun size bebislerinize yarasin
#bizim yerimizede onlar yemis olsunlar:keske canim ama nerde bizim icin cokk imkansiz bir ihtimal yinede olmus kadar oldum aranizda cok saol:))

Canım o küçücük köşeyi cennete çevirmişsin kızın için harika olmuş bayıldım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

minikuş bende girdim profiline ama göremedim resimlerini

canim benim ne guzel söylemissin öyle cennete benzettmen cok hosuma gitti . cokkkk tsk ederim tatlimm . senin bebisinde olsun cok daha guzeleri insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…