2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım o küçücük köşeyi cennete çevirmişsin kızın için harika olmuş bayıldım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

minikuş bende girdim profiline ama göremedim resimlerini

Canım bu fotoğrafdaki sen misin çok güzelmişsin maşallah
Kızın sana çeksin inşallah

Hosbulduk canim aslinda cokta yorgunum birsey de yapmadigim halde yaticaktim söyle bir bakayim yatmadan dedim senin fotolari gördüm ve cok begendim gercekten besikteki mobile den benden aldim canim icimde kalicakti yoksa neyapayim cokta güzel calisiyor hem gece lambasi hemde ayiciklari cok tatli avrupanin en büyük dejavantajlarindan birisi de evlerin kücük olmasi canim ne yaparsin sen yine renk uyumlarini tutturmussun benhepsini sigdira bilmek icin benim dolap siyah oglumun dolabi beyaz yatagi kahverengi karmakarisik birsey oldu oyüzden senin odayi da hayal edebiliyorum.. ama sonucta besigini falan hep kurup tamamen rahata kavusmussun cok sükür bende ayni sekilde artikgönül rahatligiyla kuzularimizi bekleyebiliriz

Tatlım nasılsın yazışamıyoruz kaç gündür
bu arada ben O arkadaşın için Yasin-i Şerifi okumuştum haberin olsun

Yolla yolla Meraktan çatlarım yoksa

yolladım ama vicdan azaplarındayım :))

Canım o küçücük köşeyi cennete çevirmişsin kızın için harika olmuş bayıldım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

minikuş bende girdim profiline ama göremedim resimlerini

Arkadaş listeme ekli olmayınca göremiyorsun canım, sana istek gönderdim onaylarsan profilimden görebilirsin..

Son düzenleme:

canim demin alinti yaptim sanmisim olmamis. ben hic oyle birsey duymadim canim yuk hakki oldukca getirebilir diye dusunuyorum ama hic oyle extradan göturen kisiler denk gelemdi hep bebekleri olan kisileri göturuyor malum onun icinde oyle bir ödenek gerekmiyor zaten extradanda yuk hakki alinaz zaten onun belirli bir yuk hakki vardir onu gecerse kilo basina 10 eeuro ödemek zorunda kalir ben bunu bir sorum bilen vardir belki ama banada sanki sizi kandiriyorlarmis gibi geliyor ee ozaamn sizde diyinki parasini yollayin biz burdan alalim ozaman biz size guvendim bebek arabasinia ayrirdigimiz parayla baska birsey aldik diyin :26:

akşamdan beri perişanım kızlar midem ekşiyor yanıyoooorr..süt,maden suyu,nohut ne varsa denedim yok yok

bir dahakine seni de düşünerek daha detaylı bol bol fotoğraf çekeriz canım :) Yemeklerden bahsede bahsede karnım açıktı ama bu saatte hayatta yemem sabah midem kazınarak uyanırım artık :)

tsk ederim canim bende sana yazcaktim bu mobile sormustunya gurultu yapiyormu diye aklimdaydi hep ama kurmadan bakamadim bit turlu hic oyle birseyide yoktu ay hic sorma o da baya zor oldu arkasinda yataga monte edilen uzun sey cok uzun geldi sigmadi ya duvari delcektik yada yatagin yerini degisecektik en son arkasindan biraz ksti esim zar zor sigdi sonundatam bir olay oldu yani hersey bugun tikis tikis sigdirdik sonunda ay yok canim benim yatagimin ve dolabimin rengiylede hic uyumlu degil benimkilerde cok eski modellerden evden kahverengi benimkilerde cikacam diye degisememistim oylede kaldi birtek sifonyerimi beyaz onuda alali cok olmadigi icin beyaz aldim

Tatlım nasılsın yazışamıyoruz kaç gündür
bu arada ben O arkadaşın için Yasin-i Şerifi okumuştum haberin olsun

çok şükür canım benim iyiyim annemlerdeyim eski odama kuruldum yine

yasin için de allah razı olsun kuzum inşallah şifa olur da düzelir bebeği...

sen nasılsın canım bir sıkıntın yok inşallah?

akşamdan beri perişanım kızlar midem ekşiyor yanıyoooorr..süt,maden suyu,nohut ne varsa denedim yok yok

Canım o durum ben de uzun zamandır var hatta iğrenç boyutlara vardığı oluyor, asit içiyormuşum gibi nefes boruma kadar çıkıyor..
Bana sakız çiğnemek iyi geliyor.. yatmaya çalışırken de kafanı mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalış..

resimlerinize bayıldım kızlar keşke biz de katılabilseydik

Teşekkür ederim canım, tekrar toplanırız gelebilecek olanlarla..

Canım deme yaa resmen kandırlmışız şimdi o bebek arabası 20 kgymiş tam yük hakkı
7 Kgde el bavulu desek onada kıyafetlerini koysa sence getiremezmi
benim gözüm yok onların hiçbir şeyinde ama buda neyin nesi ne sanıyor bizi
Çocukmuyuz biz resmen alay ediyorlar bizimle
Haksızmıyım canım:26:

hayatım bebek köşen şahane olmuş
mor renge oldum olası bayılırım pembeyle nefis durmuş

güle güle yatsın orda fıstığın

Canim bebek arabasini yanin da getirebilmesi icin 2 yasindan kücükolan bir cocuga da ucak bileti almasi gerekiyor bebegin kendi bagaji yaklasik 23 kg 10 kiloya kadar da arabasina musade edilir...
eger normal birisi extradan yanin da 10 kg civarinda bir bebek arabasini bagaj olarak vermek isterse 10 kg icin 100-150 euro civari bir ödeme yapmasi gerekiyor diye biliyorum ben

yok malesef 5. ayda yine olmuştu doktor vermişti sonra geçince almadım bende..şimdi yeniden hortladı ne olduysa

Sezenim geçmiş olsun ya canım benimkide öyle yediklerine dikkat etsen hamur işi kızartma yediğimde oluyor genelde benim:26:

Buarada economy bilet almissa yük hakki 20 classic ise bileti 32 kg en agir bebek arabasi 18 kg gecmez benim bildigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…