Canım o küçücük köşeyi cennete çevirmişsin kızın için harika olmuş bayıldımallah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
minikuş bende girdim profiline ama göremedim resimlerini
hosgeldin canimm iyi olmana cok sevindim bende seni merak etmistim. bundna sonra dikkat et kendine üsütmemeye calis bende oyle olunca böbreklerden giryor hemen agri banada ilk zamanlar o yuzden cok gittim hastaneye bendecok gecmis olsun tekrardan :)
cokkkkk cokk tsk ederim canim begenmeniz cok sevindirdi beni, aslinda bazilarini önce aldim yatagini almadan o yuzen biraz uymadi alt acma minderinin tahtasini buyuk almsitim yatagini buyuk alcam diye simdi sigmaid yataga bende odamdaki sifonyerin uzerine koydumbiraz egerti durdu ama cok yakisti.bizimkininde dolabi yok canim bzim dolabin orta bolumunde tek ufak yer var orayi ayirdik birde cocuklarin dolabindan tek bölumu ayirdm yani iki ayri yerde suan kiyafetleri napalim artik idare edecez. ama gercekten bir görsen yakindan odayi buraya nasil sigdi bunlar dersin ben yatagimin seklini bile bozdum bu yzden
Yolla yollaMeraktan çatlarım yoksa
Canım o küçücük köşeyi cennete çevirmişsin kızın için harika olmuş bayıldımallah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
minikuş bende girdim profiline ama göremedim resimlerini
Sağol canım bir şey soracağım peki bu yurtdışından bebek arabası getirmek için 15 euro veriyormuşsun
10 KG Yük hakkı alıyormuşsun doğrumu
Bizim k.valide bizi kandırmış böyle imkanlar varmış araştırdım az önce
getiremeyeceğim bebek arabasını dedi bizi kandırdı resmen
Canım bu fotoğrafdaki sen misin çok güzelmişsin maşallah
Kızın sana çeksin inşallah
tsk ederim canim icim rahataladi gerekten bizimde tasinmamis gerekiyordu aslinda ama burda ev bulmak cok cok zor simdi kayit olsam en az 2 yil sürer evi bulmamyo uzden erteledik tasinmayi bizde suan icin mecbur odamiza sigidirmak durmunda kaldik yari oldu yari olmadi ama site yakisti yinede herseye rahgmen guzel druuyor .yarin bekliyorunm bende senden ve dgier arkadaslardanda :))
mervede demisya hamilelikten olsa gerek benimde aklim yemeklere takildi hemen
senide anliyabilyiorum gerci bende olsam aklima gelmezdi yemekleri dururken neyse afiyet seker olszun size bebislerinize yarasin
#bizim yerimizede onlar yemis olsunlar:keske canim ama nerde bizim icin cokk imkansiz bir ihtimal yinede olmus kadar oldum aranizda cok saol:))
akşamdan beri perişanım kızlar midem ekşiyor yanıyoooorr..süt,maden suyu,nohut ne varsa denedim yok yok
yolladım ama vicdan azaplarındayım :))
Arkadaş listeme ekli olmayınca göremiyorsun canım, sana istek gönderdim onaylarsan profilimden görebilirsin..
rennie şurup veya talcid filan alsana canım yok mu evde :26:
Hosbulduk canim aslinda cokta yorgunum birsey de yapmadigim halde yaticaktim söyle bir bakayim yatmadan dedim senin fotolari gördüm ve cok begendim gercekten besikteki mobile den benden aldim canim icimde kalicakti yoksa neyapayim cokta güzel calisiyor hem gece lambasi hemde ayiciklari cok tatliavrupanin en büyük dejavantajlarindan birisi de evlerin kücük olmasi canim ne yaparsin sen yine renk uyumlarini tutturmussun benhepsini sigdira bilmek icin benim dolap siyah oglumun dolabi beyaz yatagi kahverengi karmakarisik birsey oldu oyüzden senin odayi da hayal edebiliyorum.. ama sonucta besigini falan hep kurup tamamen rahata kavusmussun cok sükür bende ayni sekilde artikgönül rahatligiyla kuzularimizi bekleyebiliriz
Tatlım nasılsın yazışamıyoruz kaç gündür
bu arada ben O arkadaşın için Yasin-i Şerifi okumuştum haberin olsun
akşamdan beri perişanım kızlar midem ekşiyor yanıyoooorr..süt,maden suyu,nohut ne varsa denedim yok yok
resimlerinize bayıldım kızlar keşke biz de katılabilseydik
canim demin alinti yaptim sanmisim olmamis. ben hic oyle birsey duymadim canim yuk hakki oldukca getirebilir diye dusunuyorum ama hic oyle extradan göturen kisiler denk gelemdi hep bebekleri olan kisileri göturuyor malum onun icinde oyle bir ödenek gerekmiyor zaten extradanda yuk hakki alinaz zaten onun belirli bir yuk hakki vardir onu gecerse kilo basina 10 eeuro ödemek zorunda kalir ben bunu bir sorum bilen vardir belki ama banada sanki sizi kandiriyorlarmis gibi geliyoree ozaamn sizde diyinki parasini yollayin biz burdan alalim ozaman biz size guvendim bebek arabasinia ayrirdigimiz parayla baska birsey aldik diyin :26:
yok malesef5. ayda yine olmuştu doktor vermişti sonra geçince almadım bende..şimdi yeniden hortladı ne olduysa
Canım deme yaaresmen kandırlmışız şimdi o bebek arabası 20 kgymiş tam yük hakkı
7 Kgde el bavulu desek onada kıyafetlerini koysa sence getiremezmi
benim gözüm yok onların hiçbir şeyinde ama buda neyin nesi ne sanıyor bizi
Çocukmuyuz biz resmen alay ediyorlar bizimle
Haksızmıyım canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?