ama benn yerimmkiiii bunlarıdaa kızınıdaaa, çookk güzelleerrr Allah sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin bu odada çookk güzelll,bu arada hello kity yazan ne canım onu çözemedim
dün babamla geldiler izmirden.bebeğe neler almışlar.bak bak doyamıyorum.birde para verdiler bize bebeğin beşiğini arabasını alın diye.kız anası olmak başka onu anladım.hala ne eksik varsa gidip alalım diyorlar.ördüklerini kendi de beğenmesede bir sürü yelek ceket örmüş.hepsini de giydircem valla.o kadar emek vermiş.
Kazasız belasız atlatmışsınız :)) Darısı başıma demek istiyorum ama bizdekilerin birlikte alışverişe çıkmaya hiç niyetleri yok, bırak birliktesini hiç alışverişe gönülleri yok :)
aynen canım bizimkilerinde öyle alışverişe falan niyetleri yok kayınvalidem durmadan harıl harıl yelek örüyor aman oğlum haziran ayında yeleksiz kalır üşür falan Allah muhafaza ör diyorum bende başka bişey yapacağı yok onla bari vakit geçirsin
günaydın kızlarrr ben geçmişi okudum ve öle geldim ya bu kızlar gecelere kadar neden ayaktalar nasıl hamile bunlar yazıyolar yazıyolar sonra geçmiş bitmiyo oku oku yazmayınnn...buluşan hanımlar fotonuz çok güzel bayıldımmmmm...belki bir gün bizde buluşuruz...haftanız hepinizin güzel geçsin annişler...
TALIAA odaya bayıldım ben de katalog sandım güle güle kullansın bebişin ayy çok heveslendim son sayfalarımı da okuyim ben de oda hazırlamaya başlıyım bari
ya arkadaşlar bana yardım edin burnum çok tıkalı okyanus suyu falan fayda etmiyooo hiççç özellikle sağ tarafım hiç nefes alamıyorum ne yapmalıyımmmm...
günaydın kızlar iyi haftalar
ben bütün pazar evdeydim tembellik yaptık, ama daha yorgun hissettim kendimi nedense bünye dinlenmeye alışık degil galiba
minikus, denizkızı, bdamlagozbebegim, ozgnmn kızlar resimlere bayıldım çok tatlısınızz
talia tatlım bebişinin odasına bayıldım, renkler çok uyumlu, raflara bayıldımm iyi günlerde eskisin inşş
merve02, birdgirl , sahra ve tüm kayınvalidezedeler
allah sizlere de sabır versin boşverin ne halleri varsa görsünler... beni sadece deger verdigim insanların söyledikleri yada yaptıkları incitebiliyor. deger vermiyorsam zaten takmıyorum.. sizde takılmayın lütfen
ysmc inş eşin bebeginle birlikte üzerindeki tüm olumsuzlukları atarak yepyeni bir başlangıç yapar.. hayatın içinde her zaman güzel şeyler olmuyor malesef.. bunlarda bir sınav.. kendini üzme, bu da geçecek...
bizler kötü bir dönemde yaşananlar sadece bizim başımıza geliyor sanıyoruz ama inan hiç öyle degil..
Günaydın herkese. Kızlar resimlerinizi göremedim. Minikuss sana arkadaşlık isteği yolladım :)
Cumartesi kontrolümüz vardı Kızım maşallah iyiydi. 2100 gr olmuş. Gelişimi hala 1 hafta önde. Ultrason cihazında muhtemel doğum tarihi 21.mayıs çıkıyor. Doktorumuz 18 Mayısdan sonra beklemeye başlayın dedi. Kocaman olmuş görünce şaşırdım.
Dün çok kötü sancım vardı, sağ tarafım da kalçam, belim çok ağrıdı. Bu yalancı doğum sancısı ise gerçeği nasıl acaba diye düşünmeden edemedim. Çok fenaydım. Bugün iyiyim çok şükür. Sadece sağ kasığımda hafif bir sancı var.
Bu arada kızım normal doğum pozisyonu almış. Normal doğum yapmamda şimdilik hiç bir sakınca görünmüyor.
iyi haftalar güzel annişler,haftasonu kontrolumüz vardı.geçen ay 1 hafta gerideydik şimdi haftasına uyumlu çıktı,950 gram olmuşuz,herşey yolundaymış çok şükür..daha isim bulamadık,kızlar artun mu güzel deniz mi? artun onurlu,kendine güveni olan demek.sizce hangisi güzel
iyi haftalar güzel annişler,haftasonu kontrolumüz vardı.geçen ay 1 hafta gerideydik şimdi haftasına uyumlu çıktı,950 gram olmuşuz,herşey yolundaymış çok şükür..daha isim bulamadık,kızlar artun mu güzel deniz mi? artun onurlu,kendine güveni olan demek.sizce hangisi güzel