cnm bende onu söylicektim,
henüz hazırlık yapmadıgın için aklın hep alınacaklar ve yapılacaklar da onun için kendini veremiyorsun
bir an önce başlamak için sabırsızlandıgın içinde mutsuz hissediyorsun
bende dün bütün gün evde dinlendim kendimi daha yorgun ve bitkin hissediyorum, bende harekete alıştıgım için doguracagım güne kadar çalışabilirimevde sıkılıyorum
Evlatlarini dusunmeyen insanlari anlayamiyorum.Ama bence onlardan birsey beklemeyin sonucta cocuk sizin cocugunuz yapmak zorunda degiller yaparlarsa sevinirsiniz, huzurunuz sagliginiz herseyden onemli onlar icin huzurunuzu bozmayin dua edinki size muhtac olmasinlar, ailelerine bakan bir suru insanda var oyle dusunun.Annem babamin yarim emekli maasini aliyor mersindeki evimizin kirasini onunla nasil gecinecek durumu iyi olan kardesler anneme para veririz birsey ihtiyaci olunca aliriz simdi ondan ben ne bekliyim.Annem bizi okutana kadar cekmedigi kalmadi ilk defa annem benden birse istedi gecenlerde televizyon gittim kocaman birsey aldim ilkbasta uzuldu sen niye boyle birsey aldin diye.sonra cocuk gibi sevinmis ablamlar arayip tesekkur ediyor annem cok mutlu olmus yesim diye, esimle aldik o da anneme hic kiyamaz.
Kuzenimde mesela evlendi halen annesine bakiyor eside kendi ailesine ve suan evlilik yasamiyorlar bu durum onlari bitirmis durumda.Size muhtac olmasinlar varsin yapmasinlar, ellinde olmasina ragmen yapmamalari cok rahatsiz edicidir haklisiniz ama hayatda biraz polyanaci olmazsak boyle hic gitmez.
Eki Görüntüle 679115 Eki Görüntüle 679124 Eki Görüntüle 679114 Eki Görüntüle 679117 Eki Görüntüle 679118 Eki Görüntüle 679120 Eki Görüntüle 679121 Eki Görüntüle 679123
kizlar nasil olmus kizimin yatagi kücücük yere bir cok seyi sigdirmaya calistim bugun
ya arkadaslar ben calısamıorm artık nedense ya
hıc mı hıc ıcımden gelmıo
uyumak ıstıorm evımde
her sabah yorgun uyanıorm
barı evımde olma zamanım gelsede uyusam
ama daha onada coook var
30 nisanda gidicem rapor ıcınnn
daha bugun ayın 8 ıııııııııııı
günaydınnn güzel arkadaşlarımm
c.tesi kontrolümüz vardı artık raporu almış bulunmaktayım işyerine bu gün verdim bu ayın sonunda bırakıyorum işi.
Kızım ,2200 gram olmuş boyuda 42 cm göbekli bir bebeğin var dedi bolbol yürüyüşünü çoğalt artık dedi bebeğinin göbeğinide erit dedi çok güldüm amabebeğimin eşide kaymış normal doğum posizyonunda dedi doğum inş normal olucak
eminim durumu iyi olmayan ailelerden kimse bişi beklemiyordur ama elde varken de yabancı gibi izlemelerini pek anlayamıyorum açıkçası.
haklısın ama o kadarda can sıkmaya gerek yok bence
bebısı de kendımızı de uzmeye deger mı bunun ıcın
allah evledımıza bıze sagllık versın yeter
Ekledim canım, benim profilden albüme bakabilirsin :))
Ama sofradaki fotolarımız yok hem yeme içme faslı görünmesin diye, hem de yemeğe ve muhabbete dalıp çekmeyi unuttuk diye
haklısın ama o kadarda can sıkmaya gerek yok bence
bebısı de kendımızı de uzmeye deger mı bunun ıcın
allah evledımıza bıze sagllık versın yeter
canım çok şükür ben iki taraf konusunda da çok şanslıyım.. benimde eşimin de ailesi hep destek tam destek..
ben burda yazan kızlar için üzüldümdedegin dogru bebişler saglıklı olsun en önemlisi buuu
baktım fotolarınıza :) bi garip geldi.sürekli yazıştığımız kişilerin yüzlerini görmek bi tuhaf hissettirdi bana ben hep avatara baktığım için alışmışım. avatarı siz sanıp kanıksamışım sanırım, gerçek insan görünce garip oldu
valla bravo sana böyle pozitif hatunlara bayılıyorum
cok haklısın aslında Allah bizlere saglık sıhhat versin de gerisi boş ama
cok varlıklı olan kayınvalidem hem hiçbişey yapmayıp hemde durmadan karışmaya çalışıncada valla dayanamıyorum tepem atıyo
ama hiç bişey diyemiyosun tabi boşuna kendi kendimi yiyorumm
herseyimizi kendi annem yaptı
kayınvalidem ilk defa gecen hafta bi takım almış bide diyoki ben geliyimde annenin aldıklarını bi kontrol ediyim eksik neler var baklım bı
ölür müsün öldürür müsün
bu zaman kadar nerdeydin
birde devamlı diger torununa yaptıgını anlatıyo sunu aldım bunu aldım diye
bizimki torun değil
oyy oyyy
valla karışmaya gelince hep benm dediğim olsun ama icraate gelince bişey yok
ayyyy bide durup durup yüz örtüsü varmı diye soruyo çıldiricimmmm herşeyimiz tam yüz örtümüz kaldı
Talıaa tek kelimeyle bayıldım ya gerçekten o kadar güzel olmuşki bebek odası kataloglarındaki resimler gibi bebişin güle güle kullansın inşallahkizlar nasil olmus kizimin yatagi kücücük yere bir cok seyi sigdirmaya calistim bugun
Cnm bence de haftasına göre normal hem bünyeden bünyeye değişir herkez 3,5 -4 kilo doğurmayacakki bazılarımız 2,5- 3 aqrası bazılarımız 4-5 kilolarda yani bence bebeğin gayet normal doktorum tombiş bebek hayal ediyodu galibaDoktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi
Cnm ben de karar veremedim ama 2,5- 5 olanı aldım :26:artık ne olur bilemıyorum inşallah bebişime uyarelım mahkum beklıcem artık
aaaaa ama ben dun bez aldım ogluma 2 numara aldım
3 6 kılo arası yazıo 1 numarada 2 5 kılo arası yazıo
2 numara daha mantıklı geldı ama bılemedım
1 numarada almama gerek var mı acaba
cnm bizde de benzer bi durum var, bana çok iyi davranıyolar sevdiklerini de biliyorum ama bugüne kadar neyi eksik diye birşey dahi sormadılar ve benim annem sağolsun A dan Zye herşeyimizi aldı, yani kayınvalidemlerin bişey almasına da gerek yok ama insan aradığında sorsa istiyo nebileyim, aslında biliyorum şuan kayınvalidem kesin nevresim takımı yorgan takımı 3-5 bişey yapmıştır öyle tahmin ediyorum yani hiçbişey yapmamazlık yapmazlar ama yapıyosa da neden arayıp anlatmıyo bana renk danışmıyo, böyle bilmemek canımı sıkıyo doğum zamanı herkes gibi hediye getirir gibi bilmeden etmeden getirecek bişeyler heraldevalla zeyyyno'cum üzülmekte haklısın
hully her zamanki gibi pozitif taraftan bakıyor ama ıster ıstemez ınsan beklentı ıcıne gırıyor.
Cnm minikuss ekledi, onun profilinde ama arkadaş listesinde değilsen arkadaşlık isteği gönder o kabul eder, çünkü herkese açık yaptığında herkes görüyo ve garip yorumlar yaparlar diye sadece arkadaşlar görsün diye düzenlemiş albümü ama sen arkadaşlık isteği gönder o kabul edecektir.ayyyy bende cok görmek istiyorummm kızlarııı nerden bakabilirim
herkese iyi pazarlar kızlar. magnorm kullananlara bir sorum olacak. dün doktorum ilacı yazdığında öğlenleri yemekten önce aç karnına içersin dedi. eczaneye gittiğimde eczacı günde 1 kez tok karnına al dedi. ilacın prospektüsünde ise tok karnına hatta yemekle birlikte alın diyor aç karnına alınırsa ishal yapar diyor. biraz kabızlık sorunum var. doktor buna dayanarakmı böyle kullanmamı istedi acaba. emin olamadım. sizler nasıl içiyorsunuz magnormu??
şafak 10
çok özlüyorum mervem yaa evlendiğimizden beri bu kadar ayrı kalmamıştık
dört gözle dönmesini bekliyorum
canım senin haftalarında bu durum normalmiş ama düzenli olursa doktorunu ara bence ihmal etme bir de magnezyumu hergün verse ya doktorun bir sor istersen.. geçmiş olsun..
valla zeyyyno'cum üzülmekte haklısın
hully her zamanki gibi pozitif taraftan bakıyor ama ıster ıstemez ınsan beklentı ıcıne gırıyor.
yanı ınsan torunu olucak dıye sevınmez mı yahu
bızımkılerde durum su; cok sevınıyorlar, ben onlara gıdınce kırılacak vazoymusum gıbı davranıyorlar
amaaaa
8. aydayız su an, sımdıye dek bı tane corap almadı kv.
bır gun de ne gorumce ne annesı su kız da hamıle, bı gun yemege alalım, demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?