Doktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi
Doktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi
Evlatlarini dusunmeyen insanlari anlayamiyorum.Ama bence onlardan birsey beklemeyin sonucta cocuk sizin cocugunuz yapmak zorunda degiller yaparlarsa sevinirsiniz, huzurunuz sagliginiz herseyden onemli onlar icin huzurunuzu bozmayin dua edinki size muhtac olmasinlar, ailelerine bakan bir suru insanda var oyle dusunun.Annem babamin yarim emekli maasini aliyor mersindeki evimizin kirasini onunla nasil gecinecek durumu iyi olan kardesler anneme para veririz birsey ihtiyaci olunca aliriz simdi ondan ben ne bekliyim.Annem bizi okutana kadar cekmedigi kalmadi ilk defa annem benden birse istedi gecenlerde televizyon gittim kocaman birsey aldim ilkbasta uzuldu sen niye boyle birsey aldin diye.sonra cocuk gibi sevinmis ablamlar arayip tesekkur ediyor annem cok mutlu olmus yesim diye, esimle aldik o da anneme hic kiyamaz.
Kuzenimde mesela evlendi halen annesine bakiyor eside kendi ailesine ve suan evlilik yasamiyorlar bu durum onlari bitirmis durumda.Size muhtac olmasinlar varsin yapmasinlar, ellinde olmasina ragmen yapmamalari cok rahatsiz edicidir haklisiniz ama hayatda biraz polyanaci olmazsak boyle hic gitmez.
Eki Görüntüle 679115 Eki Görüntüle 679124 Eki Görüntüle 679114 Eki Görüntüle 679117 Eki Görüntüle 679118 Eki Görüntüle 679120 Eki Görüntüle 679121 Eki Görüntüle 679123
kizlar nasil olmus kizimin yatagi kücücük yere bir cok seyi sigdirmaya calistim bugun
Bilmiyorum ki o kadarda dikkat ediyorum ancak bu kadar ;(benim bebeğimde 28+3te 1355 gram 37 cmdi.doktor gayet normal dedi..niye sana minik biir bebğin olacağnı söyledi acaba
ya arkadaslar ben calısamıorm artık nedense ya
hıc mı hıc ıcımden gelmıo
uyumak ıstıorm evımde
her sabah yorgun uyanıorm
barı evımde olma zamanım gelsede uyusam
ama daha onada coook var
30 nisanda gidicem rapor ıcınnn
daha bugun ayın 8 ıııııııııııı
uyumak ıstıorm evımde
ama daha onada coook var
uyumak ıstıorm evımde
ama daha onada coook var
Canım sen izine okadar adepte oldunki çalışma hayatından sıyrıldın gittin.Beklediğin için geçmiyor günler sana...
az kalmış az sıkma canını yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz... gelcekkkvalla ben evdeyim ama yinede uyuyamıyorum iş bitmiyokiii koca göbeğimi kıpırdatamıyorum artık...
Bilmiyorum ki o kadarda dikkat ediyorum ancak bu kadar ;(
ama ıse geldıım hergun ınan bana cık mutsuz hıssedıorm
bunun sebeplerınden bırıde oglum ıcın hıcbır hazırlık yapmamıs olmam
daha hıcbısı almadık ya
Bilmiyorum ki o kadarda dikkat ediyorum ancak bu kadar ;(
Ben nerdeyse doğurana kadar çalışıcam sabırsız hully. Şunun şurasında 2-3 haftan kalmış. Sabret azıcık. Evde de sıkılırsın tüm gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?