2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Evlatlarini dusunmeyen insanlari anlayamiyorum.Ama bence onlardan birsey beklemeyin sonucta cocuk sizin cocugunuz yapmak zorunda degiller yaparlarsa sevinirsiniz, huzurunuz sagliginiz herseyden onemli onlar icin huzurunuzu bozmayin dua edinki size muhtac olmasinlar, ailelerine bakan bir suru insanda var oyle dusunun.Annem babamin yarim emekli maasini aliyor mersindeki evimizin kirasini onunla nasil gecinecek durumu iyi olan kardesler anneme para veririz birsey ihtiyaci olunca aliriz simdi ondan ben ne bekliyim.Annem bizi okutana kadar cekmedigi kalmadi ilk defa annem benden birse istedi gecenlerde televizyon gittim kocaman birsey aldim ilkbasta uzuldu sen niye boyle birsey aldin diye.sonra cocuk gibi sevinmis ablamlar arayip tesekkur ediyor annem cok mutlu olmus yesim diye, esimle aldik o da anneme hic kiyamaz.
Kuzenimde mesela evlendi halen annesine bakiyor eside kendi ailesine ve suan evlilik yasamiyorlar bu durum onlari bitirmis durumda.Size muhtac olmasinlar varsin yapmasinlar, ellinde olmasina ragmen yapmamalari cok rahatsiz edicidir haklisiniz ama hayatda biraz polyanaci olmazsak boyle hic gitmez.

Doktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi

Korkma ufak dogsada sen ona iyi bakip spor yaptirirsan aradaki farki kapatirsin.Kemik suyu corba ve sut tabi cok ileriki zamanlar ama inan ise yaroyor.
Bu aksam bizde tostosumuzu goruce insallah yuzunu doner yoksa dogunca onun totosunu cok fena isiricam

sende bi yerde haklısın ama ellerinde durumu varken bir çöp bile almıyosa aldığınında bana lafını ediyosa benm için kıymeti yokkkk benm annemdede yok ama canını dişine takıyo borç yapıyo yine alıyo alma diyorum alıyooo torunuma diyooo bu tarz şeyler insanın içinden gelen şeyler insanın hayata verdiği değrle ilgili şeyler diye düşünüyorum onlar bizden herşeyi hatırlamamızı onları unutmamamızı onları mutlu etmemizi bekliyolar ama bizim geçireciğimiz şu 9 aylık zor süreçte yanımızda olmuyolar valla arkadaşım bende çok pollyannacıydım ama artık olamıyorum bu hamilleğimde beni okadar üzdüler ve yalnız bıraktılarki ben artık iyimser olamıyorum sen şanslısın bu konuda sanırım ama ben değilim...

bebişlerinizle sağlıklı bir hafta geçirmenizi dileriiim

ben de oğluşumda çok iyiyiz
iznimizin başlamasını bekliyoruz

bol bol güneşlenin stresten uzak durun bebişlerimiz için en zararlı şey streees
tüüm hastalara da geçmiş olsun Allah şifa versin
öpüldünüüüüz

ya arkadaslar ben calısamıorm artık nedense ya
hıc mı hıc ıcımden gelmıo
uyumak ıstıorm evımde
her sabah yorgun uyanıorm
barı evımde olma zamanım gelsede uyusam
ama daha onada coook var
30 nisanda gidicem rapor ıcınnn
daha bugun ayın 8 ıııııııııııı

Canım sen izine okadar adepte oldunki çalışma hayatından sıyrıldın gittin.Beklediğin için geçmiyor günler sana...

az kalmışşş canım yaa senin..ben ayın 12sinde gidicem daha 17 mayısa kadar calışacağımmm:)

az kalmış az sıkma canını yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz... gelcekkk valla ben evdeyim ama yinede uyuyamıyorum iş bitmiyokiii koca göbeğimi kıpırdatamıyorum artık...

Canım sen izine okadar adepte oldunki çalışma hayatından sıyrıldın gittin.Beklediğin için geçmiyor günler sana...

ama ıse geldıım hergun ınan bana cık mutsuz hıssedıorm
bunun sebeplerınden bırıde oglum ıcın hıcbır hazırlık yapmamıs olmam
daha hıcbısı almadık ya

az kalmış az sıkma canını yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz... gelcekkk valla ben evdeyim ama yinede uyuyamıyorum iş bitmiyokiii koca göbeğimi kıpırdatamıyorum artık...

bende bende bende evde olmak ıstıorm
ve oglum ıcın hazırlık yapmak ıstıorm
neyse 3 hafta kaldı
bı an once ızne cıkım ben hayatta 37. haftalara kadar calısamam

Ben nerdeyse doğurana kadar çalışıcam sabırsız hully. Şunun şurasında 2-3 haftan kalmış. Sabret azıcık. Evde de sıkılırsın tüm gün

günaydınnn güzel arkadaşlarımm

c.tesi kontrolümüz vardı artık raporu almış bulunmaktayım işyerine bu gün verdim bu ayın sonunda bırakıyorum işi.
Kızım ,2200 gram olmuş boyuda 42 cm göbekli bir bebeğin var dedi bolbol yürüyüşünü çoğalt artık dedi bebeğinin göbeğinide erit dedi çok güldüm ama
bebeğimin eşide kaymış normal doğum posizyonunda dedi doğum inş normal olucak

ama ıse geldıım hergun ınan bana cık mutsuz hıssedıorm
bunun sebeplerınden bırıde oglum ıcın hıcbır hazırlık yapmamıs olmam
daha hıcbısı almadık ya

cnm bende onu söylicektim,
henüz hazırlık yapmadıgın için aklın hep alınacaklar ve yapılacaklar da onun için kendini veremiyorsun

bir an önce başlamak için sabırsızlandıgın içinde mutsuz hissediyorsun

bende dün bütün gün evde dinlendim kendimi daha yorgun ve bitkin hissediyorum, bende harekete alıştıgım için doguracagım güne kadar çalışabilirim evde sıkılıyorum

Ben nerdeyse doğurana kadar çalışıcam sabırsız hully. Şunun şurasında 2-3 haftan kalmış. Sabret azıcık. Evde de sıkılırsın tüm gün

yaaaaa evet belkı bırkac gun sonra sıkılırım haklısın ama
ona fırsatım kalcak mı bılmıorm
ev temızlencek alıaverıs yapılcak yıkancak utulencek
e bırazda dınlenmek ıstıorm acıkcası
evde kadın programı ızleyıp yan gelıp yatmak ıstıorm
aaaahhhh ahhh bende ne gezer karılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…