valla bende ne hayyaller kurdum ama yine 18 ile bitiryorum offf veririm inşallah...sahra
ayyyy tatlım ben ilk başlarda 11 ile bitiririm diyodum cahillik iştebende karar verdim şu anda 18 diyorum
canım geçmiş olsun dilerim bi problem çıkmazz ama doktorun haklı artık bu haftalardan sonra normal 1 hafta sonra artık senin doğuma az kalıyoo alış bu durumlara...tokoyay
Günaydın kızçeler.
Yine 3 saatlik uykuyla dolanıyorum ortalıkta.
Dün akşam üzeri biraz ağrım oldu. Adet ağrısı gibi doktorumu aradım. Magnormu 2 ye düşürmüştüm 3 e çıkar, u haftalarda artık ağrılar normal. Aralıkları düzenli mi dedi. Hayır dedim. Gelme o zaman gerek yok bugün istirahat et kalkma çok dedi kapattık.
1 saat sonra kendi aradı. Ağrın devam ediyor mu diye. Şu an etmiyor dedim. Bugün hiç kalkma yarında gel nst ye alayım ne olur ne olmaz dedi.
Bugün gidicez bakalım. Gece ağrım olmadı ama ilk defa yaşadığım bir şey oldu. Bebeğim o kadar aşağıdan vurdu ki bacaklarımı sıkıştırma ihtiyacı hissettim giren kramptan. Kramp mı sancı mı ne olduğu belli değildi. 3 defa falan oldu geçti.
Şu an yine belim ağrıyor.Ve bebeğim aşağılarda kıpırdanıyor. Kanala falan mı girdi bu çocuk ne etti erkenden. Dönmüştü zaten.
hadi canım senin baya az kalmış son dakkaya kadar çalışan galiba kocaları düşünmek lazım iyi yapıyosun kıskanıyolar ha bazen söliyimacemiperi
Aynen ben de haftalardır uyumadığım kadar uzun ve sorunsuz uyudum dün gece.
Bugün hava güzel. Haftayı bitirdiğim için mutlutum. 4 hafta daha çalışıp evde oturmaya başlayacağım. Şafak sayım hızla azalıyor. 50'nin altına düştümBugün kocama hediye alacağım. Sevinsin garip.
Herkese hayırlı cumalar
kızlar ben buaralar kendimi çok yalnız hissediyorum. bazen bebek hep içimde kalsın bile diyorum. bi bunalma, sıkıntı hali sürekli .herkesde var mı böyle şeyler yani normal mi yoksa bende mi bi sıkıntı var çözemedim
arkadaşlar, dün eşimle ilişkiye girdikten sonra akıntım biraz daha fazla geldi gibi oldu, ve daha sulu gibi geldi bana.
bir arkadaş suyunun geldiğini yazmıştı şimdi kim olduğunu hatırlamıyorum,
suyun geldiği nasıl anlaşılır acaba, sancı falan da olurmu?
korktum aslında biraz.
bilgisi olan varsa lütfen yardım.. :18:
cumanız mübarek olsuuun
:124::124::124::124:
Herkese günaydııın,
Kızlar demek ki hepimizde şikayetler başlamış..
Bende de 2-3 gündür bebek aşırı hareketli, karnım resmen dalgalanıyor.
Önceki gece bu hareketler yüzünden uyutmadı beni.
Sağa yatıyorum yok, sola yatıyorum yok..
Gündüz de hareketliydi.
Tansiyonum hep 9-6 gibidir.
İlk defa 10-7 ye çıktı, korktum.. :18:
Tokoyay'ın dediği gibi ilk defa aşağıya doğru baskı hissettim.
Benim bebiş de 25. haftadan beri baş aşağı zaten ama hiç bu kadar aşağıda baskı hissetmemiştim.
Karnım da taş gibi oluyor, öyle sert ki.((
Doktoruma gidiyim, dedim, yarına randevusu yok,
baska doktora gidicem sanırım..
Amaaa içinizde bebeği aşırı hareketlenmeye başlayan var mı?
İnternette baktım ama nedenini bulamadım;
neden böyle olur ki acaba..((
Herkese günaydııın,
Kızlar demek ki hepimizde şikayetler başlamış..
Bende de 2-3 gündür bebek aşırı hareketli, karnım resmen dalgalanıyor.
Önceki gece bu hareketler yüzünden uyutmadı beni.
Sağa yatıyorum yok, sola yatıyorum yok..
Gündüz de hareketliydi.
Tansiyonum hep 9-6 gibidir.
İlk defa 10-7 ye çıktı, korktum.. :18:
Tokoyay'ın dediği gibi ilk defa aşağıya doğru baskı hissettim.
Benim bebiş de 25. haftadan beri baş aşağı zaten ama hiç bu kadar aşağıda baskı hissetmemiştim.
Karnım da taş gibi oluyor, öyle sert ki.((
Doktoruma gidiyim, dedim, yarına randevusu yok,
baska doktora gidicem sanırım..
Amaaa içinizde bebeği aşırı hareketlenmeye başlayan var mı?
İnternette baktım ama nedenini bulamadım;
neden böyle olur ki acaba..((
ben bişey olduğunu sanmıyorum canım suyun sızıntı olsa geceden beri sürekli gelirdi üstelik sancın falanda ypok anladığım kadarıyla için rahat değilse doktorunla konuşş ama bence zararsız bir sıvıdır...
kızlar ben buaralar kendimi çok yalnız hissediyorum. bazen bebek hep içimde kalsın bile diyorum. bi bunalma, sıkıntı hali sürekli .herkesde var mı böyle şeyler yani normal mi yoksa bende mi bi sıkıntı var çözemedim
valla canm bende istedim gerçekten çok pahalıya geliyooo kendim halledicem hepsini annem almış şerbet takımını falan kapısüsünüde ben aldım bikaç bişi daha aman idare eder napalım:26::26:
Eki Görüntüle 683554 Eki Görüntüle 683555 Eki Görüntüle 683553
kizlar biz geldikkkkkkk :26::26::26::26:
herkese günaydın , güzel bircuma günü , hafta sonu bombagibi bir havaaa yupppiiiiiiiiyaşasın yarın tatilllll artık hergün tatil olsun yaaaaaaaaaaaa
uykusuz geceler yaşamama rağmen alalhım bana güç kuvvet veriyor , erkenden kalkıp işe geliyorum artık gelsin 37 . haftaaaaaaaaaaa
günaydın arkadaşlarrr uzun zamandır uyumadığım kadar iyi uyumuşum bu arada hepinize hayırlı cumalarrr ben bi geçmişi okıyım çok uzak kaldım yine
annem bebeğime okadar güzel şeyler almışki arkadaşlar dün kameradan gösterdiii mevlüt takımı şekerleri sepeti şerbet takımı bebek kıyafetlerii hastane çıkışları bana pijama takımı düzmüş kızımın çeyizini yaa çok duygulandım annemi okadar çok seviyorumki canım o benimmm ayyy çok duygulandım paylaşıyım dedim
gölgen, birdgirl sağolun kızlar
hastanemde tum doktorlar bugun ve yarın dolu
sadece erkek doktor var, onu da ıstemıyorum
sımdı alttan bakar falan
gerılırım ıyıce
doktora gıdemeyecegım galıba
ama gıtsem iyi olurdu aslında
karnımı delıp cıkıcak gıbı oluyor bazen bu arkadaş(
yaa aynı şeyde bende de var bütün gün salak salak yatım istiyorum bu sefer zaman geçmiyo. dışarı çıkıyorum moralim bozuluyo tek başıma avare gibi dolaşıyorum.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?