2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sahra
ayyyy tatlım ben ilk başlarda 11 ile bitiririm diyodum cahillik işte bende karar verdim şu anda 18 diyorum
valla bende ne hayyaller kurdum ama yine 18 ile bitiryorum offf veririm inşallah...
canım geçmiş olsun dilerim bi problem çıkmazz ama doktorun haklı artık bu haftalardan sonra normal 1 hafta sonra artık senin doğuma az kalıyoo alış bu durumlara...
hadi canım senin baya az kalmış son dakkaya kadar çalışan galiba kocaları düşünmek lazım iyi yapıyosun kıskanıyolar ha bazen söliyim

merak etme hayatım o ordan çıktıktan sonra kendini hiç yalnız hissetmiceksin o senin hayatının anlamı o olsun yeter diceksin sıkma kendini hamilelikten...

ben bişey olduğunu sanmıyorum canım suyun sızıntı olsa geceden beri sürekli gelirdi üstelik sancın falanda ypok anladığım kadarıyla için rahat değilse doktorunla konuşş ama bence zararsız bir sıvıdır...

annem bebeğime okadar güzel şeyler almışki arkadaşlar dün kameradan gösterdiii mevlüt takımı şekerleri sepeti şerbet takımı bebek kıyafetlerii hastane çıkışları bana pijama takımı düzmüş kızımın çeyizini yaa çok duygulandım annemi okadar çok seviyorumki canım o benimmm ayyy çok duygulandım paylaşıyım dedim

Herkese günaydııın,

Kızlar demek ki hepimizde şikayetler başlamış..
Bende de 2-3 gündür bebek aşırı hareketli, karnım resmen dalgalanıyor.
Önceki gece bu hareketler yüzünden uyutmadı beni.
Sağa yatıyorum yok, sola yatıyorum yok..
Gündüz de hareketliydi.
Tansiyonum hep 9-6 gibidir.
İlk defa 10-7 ye çıktı, korktum.. :18:

Tokoyay'ın dediği gibi ilk defa aşağıya doğru baskı hissettim.
Benim bebiş de 25. haftadan beri baş aşağı zaten ama hiç bu kadar aşağıda baskı hissetmemiştim.
Karnım da taş gibi oluyor, öyle sert ki. ((

Doktoruma gidiyim, dedim, yarına randevusu yok,
baska doktora gidicem sanırım..
Amaaa içinizde bebeği aşırı hareketlenmeye başlayan var mı?
İnternette baktım ama nedenini bulamadım;
neden böyle olur ki acaba.. ((

CNM GÜNAYDIN ; aynı sorun bende de var ,uykusuzluk desen hiç uyuyamıyorum , sağa yat, sola yat sabah oluyoo , sanırım bu haftalarda yaşadıklarımız normal, dün yarım saat kadar yürüyim dedm kasılarımda ağrıdan yaşlı nineler gibi yürüdüm valaa, yarın bende doktora gideceğim baaklım ne diyecek , sanırım bu saatlen sonra en iyi sey bizim için dinlenmek

canım biraz önce internette okudum 30-32. haftalarda sıvı nispeten fazla olduğu için hareketlerde artış olurmuş ve artık bebişlerin beyni iyice geliştiği için anne karnındaki davranışları,hareketleri daha bilinçli olurmuş bu sebeple de hareketlerde artış hissetmen normal son zamanlara doğruda yerleri azalacağı için yavaşlarmış hareketleri..içini ferah tut hem hareketli olmasında sıkıntı yok annesi

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için, bazen bu forumda kendi kendime konuştuğumu düşünüyorum

neyse şimdi doktorumu aradım, suyun gelmiş olsa çok gelir farkedersin dedi, yinede takip et dedi.
cinselliği sordum, bu ay yasak deil, son ay yasak dedi.
ben yinede dikkat etsem iyi olacak.

aynı durumlar oluor canım, ben geçen hafta resmen depresyona girdim,
hergün ağlıyorum ama şimdi biraz daha iyiyim.
oluo işte naparsın hormonlar

valla canm bende istedim gerçekten çok pahalıya geliyooo kendim halledicem hepsini annem almış şerbet takımını falan kapısüsünüde ben aldım bikaç bişi daha aman idare eder napalım:26::26:

evet canım çok pahalı organizasyon şirketlerinde süsleme olayı,kendin hallediyorsan ne güzel içimizde kalmasın sonuçta paşabahçeden alıcam şerbet için takım, üstüne bi kurdele tamam işte

gölgen, birdgirl sağolun kızlar

hastanemde tum doktorlar bugun ve yarın dolu
sadece erkek doktor var, onu da ıstemıyorum
sımdı alttan bakar falan
gerılırım ıyıce
doktora gıdemeyecegım galıba
ama gıtsem iyi olurdu aslında
karnımı delıp cıkıcak gıbı oluyor bazen bu arkadaş (

2 artı 1 çocuk annesi olarak bu bebişle göbişle gurur duymalısın canım maşallaaaah millet ilk hamileliğinde bu hale geliyo

Allah güç kuvvet versin canım ya şu halde çalışan anneleri acaip takdir ediyorum

günaydın arkadaşlarrr uzun zamandır uyumadığım kadar iyi uyumuşum bu arada hepinize hayırlı cumalarrr ben bi geçmişi okıyım çok uzak kaldım yine

bizde dünkü 3 saatlik uykudan sonra bugün tosuncuk gibi uyumuşuz oğlumla bi uyandık kahvaltımız yatağımıza gelmiş kendimizi çok özel hissettik ve hazıra konmaya iyi alıştık doğumdan sonra çok zorumuza gidecek sanırım kocacııııım duy beni bu hizmeti her zaman bekliyoruzz

sende mi uzaksın canım annenden bana da kargoyla göndermişlerdi oğluma ciciler battaniyeler sevinsem mi üzülsem mi şaşırıp kalmıştım oturup ağlamıştım saatlerce duygu seli yaşıyo insan ooy oyy

ahh canım burda hiçbir hastanede bayan doktor yok ne kadar çekinsem de istemesem de mecburen gidiyorum :26: eğer kendini iyi hissetmiyosan git derim için rahat eder hem şu haftanda da alttan bakacağını sanmıyorum yaşadıkların normal gibi çünkü canım

kızlar uyku setlerinizin beşik cevirme ve yorganını yıkadınız mı ?
herkez yıkama hemen bozulur zaten actırmıyolar ustune gecirceğin nevresimi yıka tamam vs dıyo ama ıcım rahat etmıyo ben yıkamak ıstıyorum
sizler napcaksınız
yıkamadan da olmazki miss gibi yatsın dimi oglum

Son düzenleyen: Moderatör:

yaa aynı şeyde bende de var bütün gün salak salak yatım istiyorum bu sefer zaman geçmiyo. dışarı çıkıyorum moralim bozuluyo tek başıma avare gibi dolaşıyorum. (

Slm herkese ;
bu sabah açlık şekerim ilk defa 95 in üstünde çıktı DEĞER : 110 !!!!
Çok moralim bozuk.
Gebelik şekeri olanlarda açlık kaç çıkıyor çok merak ettim.
Diyete bu hafta uymamıştım hemen değerim yükseldi.
Umarım bebeğime bişi olmamıştır

yaa aynı şeyde bende de var bütün gün salak salak yatım istiyorum bu sefer zaman geçmiyo. dışarı çıkıyorum moralim bozuluyo tek başıma avare gibi dolaşıyorum. (

anlaşılan yalnız değilim şimdi böyleysek lohusalıkta napcaz bilmiyom aramızda bebek var flimini izledim geçen gün kendimi koydum kadının yerine çaresiz, yalnız, anlaşılmaz.... Allah yardımcımız olsun

Aynen ben de öyleyim, geçen hafta çok iyiydim bu hafta depresifim. Eşime anneme babama atarlandım 2 gündür de ağlıyorum herşeye. Geçmek üzeredir herhalde. Ne hormonmuş arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…