2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
İkinize de masallAh cnm evet ya artık bende saklayamiyorum ne giyersem çıkıyor artık gizliyecek birsey yok diyorum cunku ne kadar içeri çekersem cekim belli oluyor birde belim ağrıyor :))

hoş geldin tatlımm çoktandır yoktun yaaa sanki benim karnımda büyümedi sanki aksine küçüldü gibi benmi pimpirikleniyorum acaba:26:

benım tokluk sınırda cımıstı 148
aclıgım 77 ydı
ama dun yenıden kan verdım
ogleden sonra sonucu alınca yazarım
bakalım kac olmus

Canım bende geçen hafta bir telaş suyum geliyor diye gittim ama değilmiş muayne ettti bebek döndüğü için baskı dahada artmış ve suyun gelip gelmediğini anlamak için bir kapta beklet kokusuz olması lazım dedi idrarsa zaten kokor dedi için.

kadın doktor olan baska bır suru hastane var cıvarda ama ben kendı hastanem oldugu ıcın
erkek doktora gıtmek ıstemedım
ama senın durumunda olan ve doktor secenegı cok olmayan bır suru ınsan var
Allah yardımcınız olsun
bu kadar ısrarla hareketlı olmasında bırsey olmalı gıbı gelıyor bana
ne bılıyım
sancı degıl bırsey degıl
ama yıne de korkuyor ınsan
gıtsem ıyı olacak
belkı de baska hastane secenegını degerlendırırım
sımarıklık yapmıyım

Son düzenleme:
Canım benimde 109 çıkmıştı ama gebelik şekeri diye adlandırmadı doktorum tatlıyı kesmemi söyledi.

canm benm en hareketli haftasındasın bundan sonraki haftalarda yavaşlıcak artık yeri kalmıcak ve artık büyüdü bebişlerrr hareketleri daha sert kasılmalar normal o toplanma hissi bende fazlasıyla oluyo ama gün içinde yinede takip et içini rahat tut...ama doktoruna ulaştığında yinede bi sor derim...
canm bazen gözden kaçabiliyooo sorular bazen bende öle hissederim ama diil aslında gerçekten gözden kaçıyooo...doktoruna ulaşabilmişsin ne mutlu sana benm doktorum okadar yoğunki tel bile 2 gün sonra ulaşabiliyorumm
annem bardaklarla kurdelalar takım almışş hepsi içinde bayada uyguna almışş çarşıdann.
valla sorma bizimkileri haftaya teyzemiz getiricek yerleştiricez çantamı hazırlıcaz çok mutluyuz onları okadar çok özlüyorumkiii uzaklık grerçekten kötüüü

canım valla ben yıka derim mutlaka bebekler çok küçük ve bağışıklıkları çok zayıff dikkat etmek gerek ilk 2 sene hatta 3bile olabilir o yüzden aldığın herşeyi yıka derim benn:44:

daha alışverişde yapmadığım için öle bebişin kıyafetleri odasıyla falan uğraşıp zaman da geçiremiyorum. dün can sıkıntısından 2 odanın camını sildim sonra bütün gece ağrıdan kıvrandım düşünün vahim durumu

canm içinizi rahat tutunn morelinizi yüksek tutunn bence bişi yoktur telaşlanma derim...

canımm hayırlı olsun annenin aldıkları güle güle kullan, aynen banada annem kameradan gösterdi battaniyeler yorgan takımı zıbınlar yelekler neler almış neler, şu ana kadarki tümm eşyalarını annem aldı beşiğinden bornozuna kadar, daha biz 5 kuruşluk alışveriş yapmadık bebeğimize, önemli olan alınan şeyler değil tabi içinden gelerek isteyerek yapması, bende annemi çokkk seviyorumm

selam kızlar
şeker ölçümü eksik yapmışlardı bugün onun için yine kan verdim yeni gelebildim . herkes iyidir umarım ben bir geçmişe gideyim bakalım neler olmuş (ay bu smileyİ görüncede canım sakız istio hep )

Öncelikle geçmiş olsun. Bende şeker çıkmadı ama anne tarafım komple şeker hastası. O şekilde doğum yapanlar da oldu. 110 şekere bir kere çıkmasından hiçbirşey olmaz. Sen kontrol altında tutmaya devam et ama o aralardaki değerller korkulacak değerler değil Allahın izniyle

oğlumda ben tek kuruş para harcamamıştım hep annem almıştıı..bu seferde durdurmama rağmen yin e herşeyini almışş kıyamam bende almıştım kızım pek kısmetliii annem bitanee ondan başkasıda yalan uzaktayken bile yanımda olmaya çalışıyo canımyaa..bu arada saol canım inşallah güle güle kullanırız hepimşiz kullanalım teyzoşumuz gelsin fotolarını çekip koyucam...

Ay bendede tam tersi hemen eski halime dönmek istiyorum yüz üstü yatmak , rahat rahat yemek yemek, istediğim gibi oturmak, kilo verip istediğim şeyler giymek, topuklu ayakkabı giyebilmek bunları yapabilmeyi istiyorum.En önemlisi onu mıncıklıyım, bana gülücükler atsın, bana sarılmak istemesi bile beni eminim çok mutlu edicektir.Ha hastalıktı, ağlamalarıydı, yada sürekli ilgi bekleme durumu benide bazen korkutuyor ama böylesi bana daha zor geliyor.
Çok nadir yılda 1 yada 2 defa içerdim alkol ama özledim şöyle soğuk bir bira tuzlu fıstık yada bir tekila, çok nadir sigara içerdim ama ne yazıkki açık ve ılık bir havada kahve höpürdetip bir tane sigara içmeyi özledim.

kenar korumalardan sormuştun beşik için uyku seti almayacağım demiştin. limangoda var şuan 9.90 bak istersen. ben ondan almıştım 2 tane

ben uyku seti almak istiyordum ama yan korumalıklarının öölçüsü gözüme büyük göründü almadım. bana da lazım. hangi markada var o dediğin. link atabilir misin?

bu arada ben istdaki 3 e bebek i aradım , pompada geçerli değil dediler indirimi

allahım hayırlısıyla vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.umarım güzel haberler alırsı dr dan .seninle günlerimiz aynı onu farkettim.

biz hiç pazarlık yapamadık. annemle babamı götürdüm pazarlık yapsınlar diye ama yapmıolar. çok kalabalıktı ben gittiğimde. nakitle alışveriş yaptım ama inmediler hiç.

haftaiçi gitmek daha iyi olabilir. kalabalık olunca umurlarında olmuyorsun

ahhh ahhhyarama tuz bastınnn arkadaşım yaa bende nasıl özledim takılmayıııhele sinirlendiğimde sigara içememek varyaaama neyse az kaldı ilkinde sabrettim bundada sabrederim inşallah bide bende 2 tane olucak artık yalnız kalmayı özlicem sanırım bana dua edin ...:18::18:

3 yada 4 hafta önde nasıl oluyor yanlış mı hesapladınız?Benimde 2 hafta önde ama bu değeri bebeğin iriliğiyle buluyorlar zamanında doğup iride olabilir, erken doğacak diye birşey nasıl diyor anlamadım.Tabiki erkende doğabilir ama normal şartlarda 37. haftaya kadar bebğin anne karnında durması gerekiyor 37. haftadan önce erken doğum oluyor sat. a göre hesapla derim 1 yada 2 haftada iriliğinden dolayı opsiyon koy.Bence tabi doktoruna sorman daha doğru olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…