- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
İkinize de masallAh cnm evet ya artık bende saklayamiyorum ne giyersem çıkıyor artık gizliyecek birsey yok diyorum cunku ne kadar içeri çekersem cekim belli oluyor birde belim ağrıyor :))
Slm herkese ;
bu sabah açlık şekerim ilk defa 95 in üstünde çıktı DEĞER : 110 !!!!
Çok moralim bozuk.
Gebelik şekeri olanlarda açlık kaç çıkıyor çok merak ettim.
Diyete bu hafta uymamıştım hemen değerim yükseldi.
Umarım bebeğime bişi olmamıştır
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için, bazen bu forumda kendi kendime konuştuğumu düşünüyorum
neyse şimdi doktorumu aradım, suyun gelmiş olsa çok gelir farkedersin dedi, yinede takip et dedi.
cinselliği sordum, bu ay yasak deil, son ay yasak dedi.
ben yinede dikkat etsem iyi olacak.
ahh canım burda hiçbir hastanede bayan doktor yok ne kadar çekinsem de istemesem de mecburen gidiyorum :26: eğer kendini iyi hissetmiyosan git derim için rahat eder hem şu haftanda da alttan bakacağını sanmıyorum yaşadıkların normal gibi çünkü canım
Canım benimde 109 çıkmıştı ama gebelik şekeri diye adlandırmadı doktorum tatlıyı kesmemi söyledi.Slm herkese ;
Çok moralim bozuk.
canm benm en hareketli haftasındasın bundan sonraki haftalarda yavaşlıcak artık yeri kalmıcak ve artık büyüdü bebişlerrr hareketleri daha sert kasılmalar normal o toplanma hissi bende fazlasıyla oluyo ama gün içinde yinede takip et içini rahat tut...ama doktoruna ulaştığında yinede bi sor derim...arzu_mu kullanıcısından alıntı
Herkese günaydııın,
Kızlar demek ki hepimizde şikayetler başlamış..
Bende de 2-3 gündür bebek aşırı hareketli, karnım resmen dalgalanıyor.
Önceki gece bu hareketler yüzünden uyutmadı beni.
Sağa yatıyorum yok, sola yatıyorum yok..
Gündüz de hareketliydi.
Tansiyonum hep 9-6 gibidir.
İlk defa 10-7 ye çıktı, korktum.. :18:
Tokoyay'ın dediği gibi ilk defa aşağıya doğru baskı hissettim.
Benim bebiş de 25. haftadan beri baş aşağı zaten ama hiç bu kadar aşağıda baskı hissetmemiştim.
Karnım da taş gibi oluyor, öyle sert ki.((
Doktoruma gidiyim, dedim, yarına randevusu yok,
baska doktora gidicem sanırım..
Amaaa içinizde bebeği aşırı hareketlenmeye başlayan var mı?
İnternette baktım ama nedenini bulamadım;
neden böyle olur ki acaba..((
canm bazen gözden kaçabiliyooo sorular bazen bende öle hissederim ama diil aslında gerçekten gözden kaçıyooo...doktoruna ulaşabilmişsin ne mutlu sana benm doktorum okadar yoğunki tel bile 2 gün sonra ulaşabiliyorummgask
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için, bazen bu forumda kendi kendime konuştuğumu düşünüyorum
neyse şimdi doktorumu aradım, suyun gelmiş olsa çok gelir farkedersin dedi, yinede et dedi.
cinselliği sordum, bu ay yasak deil, son ay yasak dedi.
ben yinede dikkat etsem iyi olacak
annem bardaklarla kurdelalar takım almışş hepsi içinde bayada uyguna almışş çarşıdann.birdgirl
evet canım çok pahalı organizasyon şirketlerinde süsleme olayı,kendin hallediyorsan ne güzel içimizde kalmasın sonuçtapaşabahçeden alıcam şerbet için takım, üstüne bi kurdele tamam işte
valla sorma bizimkileri haftaya teyzemiz getiricek yerleştiricez çantamı hazırlıcaz çok mutluyuz onları okadar çok özlüyorumkiii uzaklık grerçekten kötüüüAhsennnnbizde dünkü 3 saatlik uykudan sonra bugün tosuncuk gibi uyumuşuz oğlumlaBugün, 11:23bi uyandık kahvaltımız yatağımıza gelmiş kendimizi çok özel hissettik ve hazıra konmaya iyi alıştık doğumdan sonra çok zorumuza gidecek sanırım kocacııııım duy beni bu hizmeti her zaman bekliyoruzz
sende mi uzaksın canım annendenbana da kargoyla göndermişlerdi oğluma ciciler battaniyeler sevinsem mi üzülsem mi şaşırıp kalmıştım oturup ağlamıştım saatlerce duygu seli yaşıyo insan ooy oyy
arzu_mu
canım valla ben yıka derim mutlaka bebekler çok küçük ve bağışıklıkları çok zayıff dikkat etmek gerek ilk 2 sene hatta 3bile olabilir o yüzden aldığın herşeyi yıka derim benn:44:ahahakızlar uyku setlerinizin beşik cevirme ve yorganını yıkadınız mı ?
herkez yıkama hemen bozulur zaten actırmıyolar ustune gecirceğin nevresimi yıka tamam vs dıyo ama ıcım rahat etmıyo ben yıkamak ıstıyorum
sizler napcaksınız
yıkamadan da olmazki miss gibi yatsın dimi oglum
anlaşılan yalnız değilimşimdi böyleysek lohusalıkta napcaz bilmiyom aramızda bebek var flimini izledim geçen gün kendimi koydum kadının yerine çaresiz, yalnız, anlaşılmaz.... Allah yardımcımız olsun
Eki Görüntüle 683554 Eki Görüntüle 683555 Eki Görüntüle 683553
kizlar biz geldikkkkkkk :26::26::26::26:
kadın doktor olan baska bır suru hastane var cıvarda ama ben kendı hastanem oldugu ıcın
erkek doktora gıtmek ıstemedım
ama senın durumunda olan ve doktor secenegı cok olmayan bır suru ınsan var
Allah yardımcınız olsun
bu kadar ısrarla hareketlı olmasında bırsey olmalı gıbı gelıyor bana
ne bılıyım
sancı degıl bırsey degıl
ama yıne de korkuyor ınsan
gıtsem ıyı olacak
belkı de baska hastane secenegını degerlendırırım
sımarıklık yapmıyım
Canım benimde 109 çıkmıştı ama gebelik şekeri diye adlandırmadı doktorum tatlıyı kesmemi söyledi.
annem bebeğime okadar güzel şeyler almışki arkadaşlar dün kameradan gösterdiii mevlüt takımı şekerleri sepeti şerbet takımı bebek kıyafetlerii hastane çıkışları bana pijama takımı düzmüş kızımın çeyizini yaa çok duygulandım annemi okadar çok seviyorumki canım o benimmm ayyy çok duygulandım paylaşıyım dedim
Slm herkese ;
Çok moralim bozuk.
canımm hayırlı olsun annenin aldıkları güle güle kullan, aynen banada annem kameradan gösterdi battaniyeler yorgan takımı zıbınlar yelekler neler almış neler, şu ana kadarki tümm eşyalarını annem aldı beşiğinden bornozuna kadar, daha biz 5 kuruşluk alışveriş yapmadık bebeğimize, önemli olan alınan şeyler değil tabi içinden gelerek isteyerek yapması, bende annemi çokkk seviyorumm
kızlar ben buaralar kendimi çok yalnız hissediyorum. bazen bebek hep içimde kalsın bile diyorum. bi bunalma, sıkıntı hali sürekli .herkesde var mı böyle şeyler yani normal mi yoksa bende mi bi sıkıntı var çözemedim
kenar korumalardan sormuştun beşik için uyku seti almayacağım demiştin. limangoda var şuan 9.90 bak istersen. ben ondan almıştım 2 tane
kızlar yarın doktora gidicem şimdiden stresi bastı beni... rahatsızlandığım gün üzüntüden şaşkınlıktan bişey soramadım şu plasenta ayrılmasını soracağım adam akıllı.. inşallah oğluşumun sağlığı iyidir, doktorum güzel şeyler söyler dua edin sizlerde bize nolur teyzeleri.. valla stres olmak istemiyorum, iyi düşünmeye çalışıyorum ama arada korkuyorum da ne bileyim allaha emanet oğluşum...
Canım eğer kredi kartıyla gideceksen havuzluhan hiç avantajlı değil resmen kazıklıyor adamı ayaküstü
Yani sen bilirsin tabi ama peşin parayla gitmek daha iyi hiç olmazsa pazarlık yapıyorsun
Biz mahsuscuktan sorduk kredi kartı fiyatlarını ürünlerin peşin 10 ise kredi kartına 15
Üstelşk o 10 dediklerinede pazarlık yapma şansımız oldu.Ama tabi bir gideyim hepsini alayım dolaşmak istemiyorum dersen orasını bilemem
Ay bendede tam tersi hemen eski halime dönmek istiyorum yüz üstü yatmak , rahat rahat yemek yemek, istediğim gibi oturmak, kilo verip istediğim şeyler giymek, topuklu ayakkabı giyebilmek bunları yapabilmeyi istiyorum.En önemlisi onu mıncıklıyım, bana gülücükler atsın, bana sarılmak istemesi bile beni eminim çok mutlu edicektir.Ha hastalıktı, ağlamalarıydı, yada sürekli ilgi bekleme durumu benide bazen korkutuyor ama böylesi bana daha zor geliyor.
Çok nadir yılda 1 yada 2 defa içerdim alkol ama özledim şöyle soğuk bir bira tuzlu fıstık yada bir tekila, çok nadir sigara içerdim ama ne yazıkki açık ve ılık bir havada kahve höpürdetip bir tane sigara içmeyi özledim.
Yaaa kızlar bana bi akıl verinnn...Normalde 32. haftadayız...Ama bebekim 3 4 hafta önde doktoru öle diyor daha erken dogar diyor...Şimdi annem bilet alayım diyor tarih istiyor ben veremiom...Ama en azından bi 4 5 hafta daha durur dimii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?