2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bunların hepsi geçecek az kaldı :) Allah sağ salim kucagınıza almayı nasip eder inş. 2012 haz annesiyim

tatlım link bu. ölçüleri de var. ben beyaz almıştım. beyaz kalmamış ama başka renkler var :) artık kendi kendime alıcam pompamı da napıyım (((
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3287305

üstüne görme diolar ya acaba öle mi oldu arkadaşta. yada yerleşme kanamasını adet kanaması sanıp adet tarihini öle bilio olabilir. ben böyle düşündüm

canm ben görmedim yazdıgını,
limangodaki beşik çevirmeyi haber veriririm demiştin sanırım bana yazmıssın acıldı diye
şimdi arkadaş alıntı yapınca farkkettım
dün bende gördüm ama bi türlü karar verememiştim içime sinmemişti derken
aradan biraz geçti kayınvalidem zili açıldı
elinde benm istediğim uyku seti
şook oldum
bu kadar denk gelir nasıl almış aynısını
bilmiyodu onu istediğimi hayatta söylemem de zaten
biraz sitem etmiştim bi önceki gün o etkili oldu sanırım
ama o kadar mutlu oldumki anlatamam
durdu durdu bombayı patlattı valla
beşik cevirme sıkıntımda böylelikle bitti coook sükürrr

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende 2. ciyi 3 sene ara verip düşünüyorum of ya ama beklersemde hiç yapamam gibi geliyor tam nefes almaya başlayacakken tekrar ama neyse 1 yada 2 sene sonra biraz daha rahatsın benim daha uzun yolum var önümde.Çeşmede plajda olsam şezlongda böyle çimlere basıp böyle dup duru turkuaz denizine baksam nasıl hayaller hayaller kahvemi içsem şemsiyenin altında , bebeğimide unutmamalıyım cıbıl cıbıl kollar bacaklar kuşlara ekmek atar sonra izleriz şuan kendime işkence yapıyorum.. az kaldı 2 ay doğum, sonrada 40 çıkıcak onu beklicez falan e yazın sonunda belki bunları yapabilirim

üstüne görme diolar ya acaba öle mi oldu arkadaşta. yada yerleşme kanamasını adet kanaması sanıp adet tarihini öle bilio olabilir. ben böyle düşündüm

bencede öle bişiler olmalı yanii yani benm anlamadığım doktorun böle bişi anlamamasına şaşıyorum yani doktoru çok ilginççç ben yerinde olsam başka bi doktora daha görünürüm valla benm 3 doktorum var başım sıkışınca görüştüğüm kafama takılan bişi olunca aradığım benmde satım 25 ağustostu bende polikistik over sendromu vardı yumurtlamam geç oldu billiyorum eylül 19unda hamile kaldım yumurtlama günümdü benim satımı doktorum değiştirdi mesela 9 eylül yaptıı bunun gibi bişi olmalıı 2 hafta büyüklükte iri bebekten söz edilirdi 3 4 haftada neden bahsedilir bilmiyorum...:26::26:

biz eylülün sonuna doğru gidebilirz kocamın işlerinin yoğunluna bağlııı...ama inanılmaz ihtiyacım var onu biliyorum..kardeş arasını pek uzatmıcaksın canım gerçekten insan rahatlığa çabuk alışıyo ben bile alışmışım yaniioğlum baya kendini topladı çünkü gece uyku problemi yok bez derdi yok mama yok kendi yemeğini kendi yiyo gündüz kreşe gidiyoo ben takılıyorumm ama 2 ayım kaldı bazen 1 sene daha beklesemiydim acaba diyorum:26::26:

tortillam ve ben :) artık kesin hamileyiz , saklancak,gizlencek bi durum yok yani

Eki Görüntüle 683356 Eki Görüntüle 683357 buda bızız kızlar pijamamızı bugün aldık sabahlığıda var btane de sabahlıksız aldım yeter sanırım

ay bayıldım göbişlerinize maşallah size ne güzel yuvarlacık göbişler benimki füze gibi duruo

geçmiş olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz

geçmiş olsun en zoruda bişey yapamadan yatmak ama bebeklerimiz için herşeye değer. ne güzel sana bakabilicek birinin olması bunu iyi değerlendir hiç kımıldama in beklicek bebeişin 40 . haftaya kadar

Bir gül kurur ama kalpteki sevgi kurumaz,
yagan yagmur durur ama gönùldeki firtina durmaz,
her sey unutulur ama Allah icin sevilenler unutulmaz!
Hayirli Cumalar.

canım benim başım belada şekerle
açlık benim en son 80 çıktı ama açlık çok önemli diil önemli olan glukozu aldıktan sonra ki değerlerin dedi bana hemşire bugün. o yüzden çok üzülme bebeğine bişi olmamıştır. ama yediklerimize çoook dikkat etmeliyiz malesef

bende normal doğum olursa hemen yaparım ikinciyi diyodum ama genelde böyle diyenler doğumdan sonra fikir değiştiriomuş hatta ikinciyi düşünmeyen bile çook

benimde polkistik görünümdeydi hep yumurtalarım oyüzden 19 eylül olan sat ımı dr 28 eylül yaptı ama şimdi o arayı kapattık. bakalım iznimi hangi sat a göre yazıcaklar :44:

anne işte canımızın ötesiiii, bekliyoruz fotolrı, bende annem gelince koyarım hepsini toplu bir şekilde

canım arayı kapatsan bile son değiştirdiği adet tarihi artık senin satın ona göre verir büyük ihtimalle doğumda ona göre belirlenirr...

sahra_89201
anne işte canımızın ötesiiii, bekliyoruz fotolrı, bende annem gelince koyarım hepsini toplu bir şekilde

sahracım bekliyorum bende
nilom senin adına her defasında buruluyorum ama dilerim allah sana ve evladına uzun ömürler verir ve çok çok mutlu olun inşalalh

canım arayı kapatsan bile son değiştirdiği adet tarihi artık senin satın ona göre verir büyük ihtimalle doğumda ona göre belirlenirr...

öyleyse bdt 6 temmuz ozaman ben temmuz annesi olurum ama dr gelişimine göre 17 haziran dedi en son. neyse sağlıkla gelsinde ben beklemeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…