ben uyku seti almak istiyordum ama yan korumalıklarının öölçüsü gözüme büyük göründü almadım. bana da lazım. hangi markada var o dediğin. link atabilir misin?
bu arada ben istdaki 3 e bebek i aradım , pompada geçerli değil dediler indirimi
3 yada 4 hafta önde nasıl oluyor yanlış mı hesapladınız?Benimde 2 hafta önde ama bu değeri bebeğin iriliğiyle buluyorlar zamanında doğup iride olabilir, erken doğacak diye birşey nasıl diyor anlamadım.Tabiki erkende doğabilir ama normal şartlarda 37. haftaya kadar bebğin anne karnında durması gerekiyor 37. haftadan önce erken doğum oluyor sat. a göre hesapla derim 1 yada 2 haftada iriliğinden dolayı opsiyon koy.Bence tabi doktoruna sorman daha doğru olabilir.
tatlım link bu. ölçüleri de var. ben beyaz almıştım. beyaz kalmamış ama başka renkler var :) artık kendi kendime alıcam pompamı da napıyım(((
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3287305
ahhh ahhhyarama tuz bastınnn arkadaşım yaa bende nasıl özledim takılmayııı hele sinirlendiğimde sigara içememek varyaa ama neyse az kaldı ilkinde sabrettim bundada sabrederim inşallah bide bende 2 tane olucak artık yalnız kalmayı özlicem sanırım bana dua edin ...:18::18:
Eki Görüntüle 683554 Eki Görüntüle 683555 Eki Görüntüle 683553
kizlar biz geldikkkkkkk :26::26::26::26:
üstüne görme diolar ya acaba öle mi oldu arkadaşta. yada yerleşme kanamasını adet kanaması sanıp adet tarihini öle bilio olabilir. ben böyle düşündüm
Bende 2. ciyi 3 sene ara verip düşünüyorum of ya ama beklersemde hiç yapamam gibi geliyor tam nefes almaya başlayacakken tekrar ama neyse 1 yada 2 sene sonra biraz daha rahatsın benim daha uzun yolum var önümde.Çeşmede plajda olsam şezlongda böyle çimlere basıp böyle dup duru turkuaz denizine baksam nasıl hayaller hayaller kahvemi içsem şemsiyenin altında , bebeğimide unutmamalıyım cıbıl cıbıl kollar bacaklar kuşlara ekmek atar sonra izleriz şuan kendime işkence yapıyorum..az kaldı 2 ay doğum, sonrada 40 çıkıcak onu beklicez falan e yazın sonunda belki bunları yapabilirim
ya bu beşik çevirme nedir ? bilmiyorum ben :)
size en tazesinden bi göbüş eklim canlarım bide karnım yırtılmaya başladıdurdu durdu oğlum 30. haftada yırttı karnımı onunda fotosunu eklicem sizde de var mı mrk ediyorum
Eki Görüntüle 683303 Eki Görüntüle 683304 30+3 günlüğüz miniğimle
burdada miniğimin beni yırttığı anlarEki Görüntüle 683305
tortillam ve ben :) artık kesin hamileyiz , saklancak,gizlencek bi durum yok yani
Eki Görüntüle 683356 Eki Görüntüle 683357 buda bızız kızlar pijamamızı bugün aldık sabahlığıda var btane de sabahlıksız aldım yeter sanırım
Eki Görüntüle 683554 Eki Görüntüle 683555 Eki Görüntüle 683553
kizlar biz geldikkkkkkk :26::26::26::26:
Günaydın kızçeler.
Yine 3 saatlik uykuyla dolanıyorum ortalıkta.
Dün akşam üzeri biraz ağrım oldu. Adet ağrısı gibi doktorumu aradım. Magnormu 2 ye düşürmüştüm 3 e çıkar, u haftalarda artık ağrılar normal. Aralıkları düzenli mi dedi. Hayır dedim. Gelme o zaman gerek yok bugün istirahat et kalkma çok dedi kapattık.
1 saat sonra kendi aradı. Ağrın devam ediyor mu diye. Şu an etmiyor dedim. Bugün hiç kalkma yarında gel nst ye alayım ne olur ne olmaz dedi.
Bugün gidicez bakalım. Gece ağrım olmadı ama ilk defa yaşadığım bir şey oldu. Bebeğim o kadar aşağıdan vurdu ki bacaklarımı sıkıştırma ihtiyacı hissettim giren kramptan. Kramp mı sancı mı ne olduğu belli değildi. 3 defa falan oldu geçti.
Şu an yine belim ağrıyor.Ve bebeğim aşağılarda kıpırdanıyor. Kanala falan mı girdi bu çocuk ne etti erkenden. Dönmüştü zaten.
benimde 2 hafta önce suyum geldi ardından sancı nts de hep sancı cıkıyor suyumda idrarla gidiyomuş sızma yapıomuş doktorum banada yatacksın yerinden kalmıycan iş yapmıycan dedi.kayınvalidem almanyadan bana bakmaya geldi yemegimi yapıo 4 yaşındaki oglumla ilgileniyor.bende fazla yatmıyorum ama işte yapmıorum.yürüyüşü gezmeyi dışarı çıkmayı flan doktorum yasakladı kızlar şurda 8 haftamız kaldı sabredelim inşallah -
canm bebek uyku setleriinin içindede olurya beşiğin kenarlarında yumuşak yumuşak bağlanır yorgan gibi
Slm herkese ;
bu sabah açlık şekerim ilk defa 95 in üstünde çıktı DEĞER : 110 !!!!
Çok moralim bozuk.
Gebelik şekeri olanlarda açlık kaç çıkıyor çok merak ettim.
Diyete bu hafta uymamıştım hemen değerim yükseldi.
Umarım bebeğime bişi olmamıştır
Bende 2. ciyi 3 sene ara verip düşünüyorum of ya ama beklersemde hiç yapamam gibi geliyor tam nefes almaya başlayacakken tekrar ama neyse 1 yada 2 sene sonra biraz daha rahatsın benim daha uzun yolum var önümde.Çeşmede plajda olsam şezlongda böyle çimlere basıp böyle dup duru turkuaz denizine baksam nasıl hayaller hayaller kahvemi içsem şemsiyenin altında , bebeğimide unutmamalıyım cıbıl cıbıl kollar bacaklar kuşlara ekmek atar sonra izleriz şuan kendime işkence yapıyorum..az kaldı 2 ay doğum, sonrada 40 çıkıcak onu beklicez falan e yazın sonunda belki bunları yapabilirim
bencede öle bişiler olmalı yanii yani benm anlamadığım doktorun böle bişi anlamamasına şaşıyorum yani doktoru çok ilginççç ben yerinde olsam başka bi doktora daha görünürüm valla benm 3 doktorum var başım sıkışınca görüştüğüm kafama takılan bişi olunca aradığım benmde satım 25 ağustostu bende polikistik over sendromu vardı yumurtlamam geç oldu billiyorum eylül 19unda hamile kaldım yumurtlama günümdü benim satımı doktorum değiştirdi mesela 9 eylül yaptıı bunun gibi bişi olmalıı 2 hafta büyüklükte iri bebekten söz edilirdi 3 4 haftada neden bahsedilir bilmiyorum...:26::26:
oğlumda ben tek kuruş para harcamamıştım hep annem almıştıı..bu seferde durdurmama rağmen yin e herşeyini almışş kıyamam bende almıştım kızım pek kısmetliii annem bitanee ondan başkasıda yalan uzaktayken bile yanımda olmaya çalışıyo canımyaa..bu arada saol canım inşallah güle güle kullanırız hepimşiz kullanalım teyzoşumuz gelsin fotolarını çekip koyucam...
oğlumda ben tek kuruş para harcamamıştım hep annem almıştıı..bu seferde durdurmama rağmen yin e herşeyini almışş kıyamam bende almıştım kızım pek kısmetliii annem bitanee ondan başkasıda yalan uzaktayken bile yanımda olmaya çalışıyo canımyaa..bu arada saol canım inşallah güle güle kullanırız hepimşiz kullanalım teyzoşumuz gelsin fotolarını çekip koyucam... [/QUOTE
Canım ne güzel annen ciciler almış, güle güle kullansın bebişin, allah annenide başından eksik etmesin, anneler çok çok değerli, annesi sağ olan herkes annesinin kıymetini bilsin, onları hiç üzmeyin, nitekim bizlerde anne oluyoruz, ben annemi kaybettiğim için hep bir yanım eksik,
canım benim başım belada şekerle
açlık benim en son 80 çıktı ama açlık çok önemli diil önemli olan glukozu aldıktan sonra ki değerlerin dedi bana hemşire bugün. o yüzden çok üzülme bebeğine bişi olmamıştır. ama yediklerimize çoook dikkat etmeliyiz malesef
bende normal doğum olursa hemen yaparım ikinciyi diyodum ama genelde böyle diyenler doğumdan sonra fikir değiştiriomuş hatta ikinciyi düşünmeyen bile çook
benimde polkistik görünümdeydi hep yumurtalarım oyüzden 19 eylül olan sat ımı dr 28 eylül yaptı ama şimdi o arayı kapattık. bakalım iznimi hangi sat a göre yazıcaklar :44:
sahra_89201
anne işte canımızın ötesiiii, bekliyoruz fotolrı, bende annem gelince koyarım hepsini toplu bir şekilde
Nilom
Canım ne güzel annen ciciler almış, güle güle kullansın bebişin, allah annenide başından eksik etmesin, anneler çok çok değerli, annesi sağ olan herkes annesinin kıymetini bilsin, onları hiç üzmeyin, nitekim bizlerde anne oluyoruz, ben annemi kaybettiğim için hep bir yanım eksik,
canım arayı kapatsan bile son değiştirdiği adet tarihi artık senin satın ona göre verir büyük ihtimalle doğumda ona göre belirlenirr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?