2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
öyleyse bdt 6 temmuz ozaman ben temmuz annesi olurum ama dr gelişimine göre 17 haziran dedi en son. neyse sağlıkla gelsinde ben beklemeye razıyım

gittiğinde ultrasona girdiği sat neyse o olmalı ama dediğin gibi hayırlısı olsun canım vardır bi bildiği

kızlar şimdi bizimkiler yaz bebeği olacak inş. ee biz bu uyku setleriye felan uyutamıcaz bebişleri. ben pike takımı yaptırmayı düşünüorum ama oda çok zahmetli olacak. hazır bulamadım şöyle güzel bişi siz ne yaptınız, nerden aldınız ya da pike yerine aldığınız bişi varmı ? çok soru sordum galiba

kenar korumalardan sormuştun beşik için uyku seti almayacağım demiştin. limangoda var şuan 9.90 bak istersen. ben ondan almıştım 2 tane

tatlım şu kenar koruması olayını bnde çok düşündüm uyku seti almıycam benim oturduğum mevki yazlarıda serin olan biyer genelde yorgan yaptrıyor annem ilk zamanlar için zaten penye battaniyeleri var onları kllanıcaz kenarlık olayınıda şöyle çözdük eminönüne gidince 2 farklı kumaş alıcam kremli ve mavi bebeklilerden fln onları diktirtip elyaf koydurucam yorgancıda dahada gzel olur gibi geldi bana ama hazır hoş bişi bulursam hazırda alabilirim

canım çok tatlı şeyler var ama pahalı geldi bana
evet pahalı epeyce fiyatları ama fikir olur biz bnları başka yerlerden daha uyguna kapatırız

şu insanlar ne kdr öküz ya :s gördükleri halde yer vermeyenlere sinir oluyorum

fiyat çok çıkmış ya bende resimlere fln baktım ordan esinlendim brzcık :) kapısına leylekli bebek düşündüm mavi tülle süslenicek,odasının içine nazar boncuklu uçan balonlar 7,8 tane loğusa şerbeti ve kadehleri senin dediğin gibi birde getiricekleri beşiğide süsliycez mavi tül ve karton nazar boncuğu ile bunları eminönünden temin edicem çok çok uyguna gelecektir birde şeker hamurundan kurabiyeler düşünüyoruz gelenlere dağıtmak için

Canım sende buna yırtık diyorsan artık benim yırtıkları görsenn Aman amaaannn
Maşallah hiç kilo almamışsın

oyy sendekiler daha çok yani :s daha fazla yırtılmasak bari :) evet tatlım ya ben pek almadım kilo alsamda belli olmuyor bebeğe gidiyor sanırım :)

oluyor cnm korkma eminim ki herkeste de oluyor artık büyüyolar tekme tarzında değilde kendilerini döndüremiyolar fln ya ondan vücut hareketlerini hssediyoruz sallıyolar göbüşleri

maşallah diyim bebişe valla hiç duymadım görmedim 4 hafta kdr önde olan bebeği ne yion anacım bnm ki zorla 1 hafta öne attı kendini o kdr ama bnce zamanında doğacaktır bebeğin önde olmasıyla doğum tarihi geri gelmez bebek kilolu doğar en fazla birde her ay o kdr önde olmaz belki orantılayabilir anneni acele ettirme kadıncağızda evham yapıcak son 15 gününde gelse yeter gibi geldi bana

maşallah minnak totolu yavruşuna :) bide bize dion kandırıonuz mu die pes yani canım biz doğumdan snra herhalde 36 38 beden oluruz yine

ayy allah korusun ya okurken nefesimi tuttum yandı sandım biyerler yapmayın aman valla bnm en çok korktuğum şey yangındır allah göstermesin dışarı çıkınca ben 15 dk evi kontrol ederim ütüyü çektim mi saç düzleştiriciyi çektimmi ocak kapalı mı çok dikkt ederim bu konulara

ah cnm ya çok geçmiş olsun sende şu son zamanlarda nelerle uğraşıosun allah bi an önce şifa versin bebişde uslu dursun inş haberdar et bizi mtlaka kanala girmemiştir tatlım bak bazen bende de oluyor ayaklarını yukarda hssediyorum hatta topuğunu çıkarıo süt fln içtiğimde durmuo yerinde bazen öyle bir altta seyirio ki acaba ters mi döndü yine die evham yapıorum korkuyorum kanala grmez korkma kollarını fln oynatıyo artık kol boylarıda uzadı sonuçta kafalarının arkasına bile götürüyolar ellerini kavrama alışkanlıkları glişti ellerini açıp kapıyolar sanki etini sıkıomuş gibi oluyo bazen ağrıların geçer in:2: nst de sancın varsa çıkar zaten

ysmc yazmıştı ilişki snrası su gibi geldi diye ama sıkıntı çıkmadı onda hamilede olsak zevk suyu denen şey hala geliyor bizden cnm suyun değildir bunlar için pedler varmış suyun gelip gelmediğini anlamak için ama en neti doktoruna git bi görün istersen riske atma

dişini yemiş senin yavru desene :s kalsiyumu yeterince alıyomusun cnm yarın lt olan sütü bu ayda artık 1 lt ye çıkarmalıymışız dişlerdeki rahatsızlıklar kalsiyum eksikliğinden olurmuş gçmiş olsun çok

sağol tetesi içindeki de görünürde tatlış bişiye benzio ama görücez sıpayı çıktığında ordan :) şaka fln kendimi zor tutuyorum renkliye yine girmemek için az kalmış grme dio herkes dayanırım inş :) mune kullanıyorum krem olarak badem yağına başlim ben en iyidi fayda etmio sanırım bu krem maşallah sana inş hiçte olmaz doğum etmişsin ya daha önce derin esnektir sanırım ondan

annelerimiz ya valla kurban olurum anama.Ben annem aklıma geldikçe gözlerim dolar annem bnde çok farklı babamıda çok severim ama annem başka bnm için.Anneme bişey olsa ben koparım gibi geliyor dünyadan eski ben olmam çocuğum için yaşarım sadece herhalde ben anneme çok uzak değilim 40 dk kdr aramız var semt olarak ama 15 günde 1 görüşüyoruz doktor kontrollerimde fln gttiğim hastane orada çnkü.Annem şunu alıcam desem alma ben yaptım diyo dediğin gibi bir sandık dolusu eşya örgü yelekler göstermiycem sana dio doğuma 20 gün kala getiricekler dedim ki anne bunları alsanda almasanda ben anne olucam ama senin kıymetini yeni anlamış değilim ben senin kıymetini hep bildim hep derim ki yok ya bnm annemden başka yok kimsede herkesin ki kendine göre melek misali allah onları başımızdan eksik etmesin aman ya benide duygulandırdın valla pufss özledim annemi
daha erken cnm bence son ayında yıka yada 20 gün kala mis gibi de koksun kokusu gitmesin şmdi yıkasan sersen tozlanır kirlenir eve gelen giden olur ellerler fln hassas bi durum yani az daha beklemeni öneririm ben son 20 gün kala herşeyini yıkıycam yardımcımda olucak allahtan abimin eşi gelicek onunla halledicez
ay bayıldım göbişlerinize maşallah size ne güzel yuvarlacık göbişler benimki füze gibi duruo

sağol tatlım dünya gib olmaya başladık işte bakalım sonumuz ne olucak yaramazlarla

Ben sırf bu yüzden uyku seti almadım bebeğe.2 takım pike yaptırılıyor annem ve kuzenim yaptırıyor ama hazır pike takımlarıda çok güzel 70 lira bile yok fiyatı eminönünde geçen sene bi yakınımıza almıştık annemle çokda ciciler.Bu çocuklar uyku setinde yatamıycak kşada büyümüş olucaklar uyku seti bence sıcak tutmuycak düşüncesiyle almadım annem yorganını fşn yaptırıo o daha sıcak tutar diye düşündüm kalın battaniyeleride var zaten.İlk zamanlar penye battaniyeleriyle raatca uyurlar havalar zaten güzel oluyor doğduklarında

Son düzenleme:

valla bende pike bulamadım güzel .sadece alt çarşaf yaptırdım 2 tane yastık kılıflarıyla.üzerinide artık o ince penye battaniyeleriyle örterim diye düşünüyorum.

selam kızlar nasılsınız..son günlerde kasılmalarım olduğu için uzun süre oturamıyorum..bi bakıp çıkıyorum..ufak ufak temizliğe başladığımı söylemiştim..ama nasıl yapıcam bilmiyorum..eşim temizlikçi tutalım diyor,güvenemiyorumda hayırlısı..
Dün doktordaydık 32+4 tü ama 33 haftalık çıktı bebeğim şükür..2.074 gr çıktı bebeğim 2 kiloyu geçmiş tombiş yüzlü tatlı oğlumu babasına benzetti doktor:)
kasılmalarım için sakın iş filan yapma magnezyumu günde 2 kez kullan dedi..nast de her şey güzel dedi..hafif kasılmalar görünüyoır ama dinlenmen lazım dedi.

Bizden böyle kızlar 37 haftaya kadar sıkıcaz artık dişimizi..daha bir hastane çantamız bile yok..hazırlamamıştım erken diye..dün sancılarım artınca kendime çok kızdım neden hazırlamadım napıcam şimdi dedim..demekki hiçte erken değilmiş hazırlamak için..:18::26:

bir dün yoktum ne yazmışsınız yahu 50 sf yı geçmiş :) okuyamadım tabi...
kızlaaaaarrr vakit bitiyor iyice ne kaldı ki şurada değil mi...
normal doğum için nette biraz araştırma yapıcam o anda ne yapmak iyi olur diye. herkes normal yap deyip duruyor çevremde. sanki önceki haftalara göre daha cesaretliyim ben de.
bu arada ben kilo veriyorum neden bilmiyorum. randevum da haftaya. belki pek iştahım yok ondandır. bir de bu hafta fazla ayakta kalmak zorunda kaldım ondan da olabilir...
geçen haftalarda çilek çok yedim hemen göbeğimde kızarıklıklar oluştu, çocukken de alerjim vardı zaten anladım ondan olduğunu. çileği kesince düzeldi hemen kaşıntım da gitti. ama ben çilek çok seviyorum

Canım yAaa inanmıyorum sanaaaa bide kiloluyum diyordun bizle kafa bulmuşsun
Çok hoşsun hiç fazlalığın yok.ve üstelik bu 3. bebeğin.
ya aynen bende sabahlık almadım canım. ama insanlar cok gerektiğini falan söyledikçe alsam mı diye kafam da karışmıyor değil hani. ne yapsak acaba ?

Ne bileyimki canım almadım valla gereksiz gördüm nasıl lazım olacakmışki:26:
Ben sevmem öyle şeyler kullanmayı.hastanede gerekli olur muki:44:

Hazırları var canım almak istersen eğer.Ama yaptırmak istersende hiç zahmetli değil
Benim annem kendisi yapmış çokta güzel süslemiş üstüne balon desenler eklemiş
Uyku setimi şimdi serdim ama bebeğim doğunca inşallah onu sereceğim uyku setimi kaldıracağım

canım hamilelikten o olur öyle arada rahatlayacağın bişeylerle oyalan bence...

günaydın kızlar,

herkese mutlu cumalar... kızım bugün öyle hareketli ki korkutuyor beni kasıklarımda kazı yapıyor sanki... ya hareket etse bi dert etmese bi dert bana :)))

bende öyleyim sakin de olsa korkuyorum hareketde etse.. annelik iştee... :)

geçmiş olsun canım dinlen bol bol gerçi sizin haftalarda normal galiba ama doktordan gelince yaz yine de bizi merakta bırakma...

hamileyken diş tedavisi olan çok var korkma bence..

maaşallah size pek de şekersiniz...

hala yatıyorum canım şükür daha iyiyiz oğlumla 30.haftamıza girdik bkalım...

Sezenim aman dikkat et canım boşver ev işlerini felan kadın tutuver annem gelmeseydi eğer bende öyle bir şey düşünüyordum
keşke daha önceden bitirseydin hazırlıkları anacım bide tecrübeli annesin sen
Maşallah bebeğine bu arada büyümüş yavrucuk

Doktordan geldin mi?Nstde sancı kasılma felan çıktı mı?

Ben pike takımını diktirdim. Kumaşçılarda çok güzel pano desen pikeler var. Kuzulu, bebekli, ördekli... Hem de %100 pamuk

kızlar slm doktordan geldik oğlum iyiymiş hamdolsun. plasenta ayrılması bizde çok hafifmiş ve oldukça düzelmiş dedi doktorumuz.. yatak istirahatine devam. gelişimi iyiymiş maaşallah oğluşuma teyzeleri güzel haberler aldık rabbim dualarımızı kabul etti... inşallah gününde doğurtçam ben seni dedi doktorum... inşallah valla çok sevindim...

Ben dün akşam şerbetli bir tatlı yemiştim. dayanamayıp ondan oldu muhtemelen.Ama bu değerlerle bebeğe şeker geçmez inşallah

benım açlık sekerım 101 cıktı dıyetısyene yönlendırdı duşmezse ınsulın başlıcam cok önemlı dedı doktor
cubuk tarcın ve karanfılı demleyıp ıcıyorum bıraz dusmesını sagladı etkılı oldu bu sekıldee ınsulınden kurtuldum
bıraz dıkkat etmesem hemen 100 cıkıyo dıkkat edınce 80lerde

üfff kendimi niye böyle kötü hissedip duruyorum kızlar yaa üstümde sürekli bir sinir ya da sıkıntı hali

çok çabuk parlıyorum bazen
bazen de yersiz yere mutlu oluyorum içim huzur doluyor filan kafayı yedim iyice
demin saçma sapan bir şey yüzünden anneme kızdım bağırdım
sonra da deli gibi pişman oldum yaptığıma :26:
allahtan küsme huyumuz yok iki dakika sonra bir şey yok gibi konuşuruz
kadın da güldü geçti zaten bir şey demedi anladı besbelli o an manyadığımı
kendime uyuz oluyorum işte böyle zamanlarda saçımı başımı yolasım geliyor

kocam gelse artık da biraz da o çekse nazımı

Doktordan geldin mi?Nstde sancı kasılma felan çıktı mı?

Yok canım 1 saat sonra gidicem. Eşimi bekliyorum. Saat 1 de aradı doktorum nasıl oldun diye. Biraz belim ağrıyor dedim. Bekliyorum seni dedi.

Doktor çıkışı eltimin doğumu var ona gidicem eve girmem çok geç olur ama muhakkak telefondan da olsa haber vericem canım.

Ah canım ya ben çileği yedim ve yüzümde alerjik kabarcıklar çıktı. Çiçek bozuğu gibi nokta nokta oldum. Yemeyei kesince geçti. Kırmızı kırmızı çok canım çekiyor ama yemiyorum artık

bana sabahlık lazım olur gibi geliyor mervem

gelen giden çok olacak sonuçta

e o ara biz de loğusa pijamalarıyla oluruz

ben tesettürlü değilim ama sanki gelen gidenin yanında rahat edemem gibi geliyor o halimle

sabahlık popomu filan örter hem

serin olursa da üzerime alırım diyorum

zaten aldığım takım sabahlıklı

giyince de çok hoş oldu

sen bilirsin tabi ama bence gerekli canım

Güzel haberlerini bekliyoruz o vakit
Anaa eltin doğurdu mu doğuracak mı?
Zman geçiyor sıra bize geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…