öyleyse bdt 6 temmuzozaman ben temmuz annesi olurum ama dr gelişimine göre 17 haziran dedi en son. neyse sağlıkla gelsinde ben beklemeye razıyım
kenar korumalardan sormuştun beşik için uyku seti almayacağım demiştin. limangoda var şuan 9.90 bak istersen. ben ondan almıştım 2 tane
evet pahalı epeyce fiyatları ama fikir olur biz bnları başka yerlerden daha uyguna kapatırızcanım çok tatlı şeyler var ama pahalı geldi bana
Gunduz pek kimse yoktu aksam muhabbeti kaynatmissiniz yine. Resimler de eklenmis
e-bebekte sepete ikinci pompayi atamiyorum, izin vermiyor site.. Sanirim pompayi kampanya kapsamindan cikardilar. Sansima bak
Bebegim karnimi germekten yorulmadi tum gun ama ben bitap dustum. Otobuste kimse bana yer vermedi koca gobegime ragmen. Cok icerledimSag salim eve gelip attim kendimi koltuga. Artik yuruken bile zorluyor bebisim. Bir de surekli acim ac
ben yaptırıyorum canım bir şeyler, klasik tüller ,hazır kapı süsü vs. istersen paket fiyatları var 250 den 500 e kadar değişiyor..ben kendim bir tema belirlemiştim onun için fiyat aldım her detay var içinde bana 2.000 lira hesap çıkardılar şaka gibibari içimde kalmasın diye sadece kapı süsü ve lavanta kesesi yaptırıyorum onun dışında lohusa şerbeti için sürahi bardak vs. gelenlere çikolata şekerleri ben alıcam..
Canım sende buna yırtık diyorsan artık benim yırtıkları görsenn Aman amaaannn
Maşallah hiç kilo almamışsın
Ya kizlar benim kiz cok hareketli bazen birsey olacak diye korkuyorum duanda karnım bir oyanı bı buyanı gidiyor artık iyice hissediyorum hareketlerini gecede uyuyaniyorum hareketlerinden sizlerde de oluyor mü sanki icimde volta atıyor sag sol gidip geliyor ya
Yaaa kızlar bana bi akıl verinnn...Normalde 32. haftadayız...Ama bebekim 3 4 hafta önde doktoru öle diyor daha erken dogar diyor...Şimdi annem bilet alayım diyor tarih istiyor ben veremiom...Ama en azından bi 4 5 hafta daha durur dimii??
Eki Görüntüle 683554 Eki Görüntüle 683555 Eki Görüntüle 683553
kizlar biz geldikkkkkkk :26::26::26::26:
ayyy ben salı günü kontrole giderken ocakta çorba unuttum yaanormalde doktor 5 dk muayene eder gönderir bizi o gün acelemiz varya doktor konuştuda konuştu ultrasonda 15 dk falan izletti bize oğlumu, içimden diyorumki doktor bey ocakta çorbam var sen napıyosunn, ama gel gel gelelim dışımdan diyemiyorum oğlumu izlemek paha biçilemez neyseki eve döndüğümüzde bişey olmamış çorba biraz fazlaca koyu olmu o ka dar
ah cnm ya çok geçmiş olsun sende şu son zamanlarda nelerle uğraşıosun allah bi an önce şifa versin bebişde uslu dursun inş haberdar et bizi mtlaka kanala girmemiştir tatlım bak bazen bende de oluyor ayaklarını yukarda hssediyorum hatta topuğunu çıkarıo süt fln içtiğimde durmuo yerinde bazen öyle bir altta seyirio ki acaba ters mi döndü yine die evham yapıorum korkuyorum kanala grmez korkma kollarını fln oynatıyo artık kol boylarıda uzadı sonuçta kafalarının arkasına bile götürüyolar ellerini kavrama alışkanlıkları glişti ellerini açıp kapıyolar sanki etini sıkıomuş gibi oluyo bazen ağrıların geçer in:2: nst de sancın varsa çıkar zatenGünaydın kızçeler.
Yine 3 saatlik uykuyla dolanıyorum ortalıkta.
Dün akşam üzeri biraz ağrım oldu. Adet ağrısı gibi doktorumu aradım. Magnormu 2 ye düşürmüştüm 3 e çıkar, u haftalarda artık ağrılar normal. Aralıkları düzenli mi dedi. Hayır dedim. Gelme o zaman gerek yok bugün istirahat et kalkma çok dedi kapattık.
1 saat sonra kendi aradı. Ağrın devam ediyor mu diye. Şu an etmiyor dedim. Bugün hiç kalkma yarında gel nst ye alayım ne olur ne olmaz dedi.
Bugün gidicez bakalım. Gece ağrım olmadı ama ilk defa yaşadığım bir şey oldu. Bebeğim o kadar aşağıdan vurdu ki bacaklarımı sıkıştırma ihtiyacı hissettim giren kramptan. Kramp mı sancı mı ne olduğu belli değildi. 3 defa falan oldu geçti.
Şu an yine belim ağrıyor.Ve bebeğim aşağılarda kıpırdanıyor. Kanala falan mı girdi bu çocuk ne etti erkenden. Dönmüştü zaten.
arkadaşlar, dün eşimle ilişkiye girdikten sonra akıntım biraz daha fazla geldi gibi oldu, ve daha sulu gibi geldi bana.
bir arkadaş suyunun geldiğini yazmıştı şimdi kim olduğunu hatırlamıyorum,
suyun geldiği nasıl anlaşılır acaba, sancı falan da olurmu?
korktum aslında biraz.
bilgisi olan varsa lütfen yardım.. :18:
Bende geceleri uyuyamıyorum. Geceleri baş ağrısı çekiyordum zaten ama şimdi bir de diş ağrısı eklendi 2 aydır gece uykusu bana eziyet oldu. Bugün dişimi çektiriyorum. İnşallah bebeğime bi zararı olmaz. Doğum uzmanı da dişçimde zararı olmaz diyor ama ben yine de huzursuzum. Ama dayanamıyorum artık ağrı kulağıma vuruyor...
iyidir canım merak etme dilerim herşey yolunda gider...
nasıl güzel göbüş buuu içindekinden olsa gerekte baya yaramaz herhalde parçalayıp çıkar ha dikkat etaman canım ya çokta yırtılmamış takma kafana ama artık bol bol yağlan ne kullanıyosun bilmiyorum ama badem yağını tavsiye ederim ben lieracla onu kullnmaya çalışıyorum..bende daha hiç olmadı:26::26:
annem bebeğime okadar güzel şeyler almışki arkadaşlar dün kameradan gösterdiii mevlüt takımı şekerleri sepeti şerbet takımı bebek kıyafetlerii hastane çıkışları bana pijama takımı düzmüş kızımın çeyizini yaa çok duygulandım annemi okadar çok seviyorumki canım o benimmm ayyy çok duygulandım paylaşıyım dedim
daha erken cnm bence son ayında yıka yada 20 gün kala mis gibi de koksun kokusu gitmesin şmdi yıkasan sersen tozlanır kirlenir eve gelen giden olur ellerler fln hassas bi durum yani az daha beklemeni öneririm ben son 20 gün kala herşeyini yıkıycam yardımcımda olucak allahtan abimin eşi gelicek onunla halledicezkızlar uyku setlerinizin beşik cevirme ve yorganını yıkadınız mı ?
herkez yıkama hemen bozulur zaten actırmıyolar ustune gecirceğin nevresimi yıka tamam vs dıyo ama ıcım rahat etmıyo ben yıkamak ıstıyorum
sizler napcaksınız
yıkamadan da olmazki miss gibi yatsın dimi oglum
ay bayıldım göbişlerinize maşallah sizene güzel yuvarlacık göbişler benimki füze gibi duruo
kızlar şimdi bizimkiler yaz bebeği olacak inş. ee biz bu uyku setleriye felan uyutamıcaz bebişleri. ben pike takımı yaptırmayı düşünüorum ama oda çok zahmetli olacak. hazır bulamadım şöyle güzel bişi siz ne yaptınız, nerden aldınız ya da pike yerine aldığınız bişi varmı ? çok soru sordum galiba
kızlar şimdi bizimkiler yaz bebeği olacak inş. Ee biz bu uyku setleriye felan uyutamıcaz bebişleri. Ben pike takımı yaptırmayı düşünüorum ama oda çok zahmetli olacak. Hazır bulamadım şöyle güzel bişi siz ne yaptınız, nerden aldınız ya da pike yerine aldığınız bişi varmı ? çok soru sordum galiba
Canım yAaa inanmıyorum sanaaaa bide kiloluyum diyordun bizle kafa bulmuşsunEki Görüntüle 683554 Eki Görüntüle 683555 Eki Görüntüle 683553
ya aynen bende sabahlık almadım canım. ama insanlar cok gerektiğini falan söyledikçe alsam mı diye kafam da karışmıyor değil hani. ne yapsak acaba ?
kızlar şimdi bizimkiler yaz bebeği olacak inş. ee biz bu uyku setleriye felan uyutamıcaz bebişleri. ben pike takımı yaptırmayı düşünüorum ama oda çok zahmetli olacak. hazır bulamadım şöyle güzel bişi siz ne yaptınız, nerden aldınız ya da pike yerine aldığınız bişi varmı ? çok soru sordum galiba
kızlar ben buaralar kendimi çok yalnız hissediyorum. bazen bebek hep içimde kalsın bile diyorum. bi bunalma, sıkıntı hali sürekli .herkesde var mı böyle şeyler yani normal mi yoksa bende mi bi sıkıntı var çözemedim
günaydın kızlar,
herkese mutlu cumalar... kızım bugün öyle hareketli ki korkutuyor beni kasıklarımda kazı yapıyor sanki... ya hareket etse bi dert etmese bi dert bana :)))
Günaydın kızçeler.
Yine 3 saatlik uykuyla dolanıyorum ortalıkta.
Dün akşam üzeri biraz ağrım oldu. Adet ağrısı gibi doktorumu aradım. Magnormu 2 ye düşürmüştüm 3 e çıkar, u haftalarda artık ağrılar normal. Aralıkları düzenli mi dedi. Hayır dedim. Gelme o zaman gerek yok bugün istirahat et kalkma çok dedi kapattık.
1 saat sonra kendi aradı. Ağrın devam ediyor mu diye. Şu an etmiyor dedim. Bugün hiç kalkma yarında gel nst ye alayım ne olur ne olmaz dedi.
Bugün gidicez bakalım. Gece ağrım olmadı ama ilk defa yaşadığım bir şey oldu. Bebeğim o kadar aşağıdan vurdu ki bacaklarımı sıkıştırma ihtiyacı hissettim giren kramptan. Kramp mı sancı mı ne olduğu belli değildi. 3 defa falan oldu geçti.
Şu an yine belim ağrıyor.Ve bebeğim aşağılarda kıpırdanıyor. Kanala falan mı girdi bu çocuk ne etti erkenden. Dönmüştü zaten.
Bende geceleri uyuyamıyorum. Geceleri baş ağrısı çekiyordum zaten ama şimdi bir de diş ağrısı eklendi 2 aydır gece uykusu bana eziyet oldu. Bugün dişimi çektiriyorum. İnşallah bebeğime bi zararı olmaz. Doğum uzmanı da dişçimde zararı olmaz diyor ama ben yine de huzursuzum. Ama dayanamıyorum artık ağrı kulağıma vuruyor...
Eki Görüntüle 683554 Eki Görüntüle 683555 Eki Görüntüle 683553
gvn1907; iyiyim cok şükür insallah cnm ya hepimizin korkusu zaten o evet bende de sancılar kramplar iyice arttı geceleri uykusuzluk sık idrara çıkma hepsi var kızım gece cok hareketli oluyor onun hareketlerinden uyuyaniyorum zaten gündüzde sesi çıkmıyor hanımefendi gece uyumuyor sabah kalkmıyor sorma doguncada böyle olursa yandık:)))
Sedaak: cok guzeller cok da yakışmış cnm güle güle giyin insallah:)
Tugok; cnm sen nasılsın en son yatıyordum erken dogum riskin vardı sanırım
selam kızlar nasılsınız..son günlerde kasılmalarım olduğu için uzun süre oturamıyorum..bi bakıp çıkıyorum..ufak ufak temizliğe başladığımı söylemiştim..ama nasıl yapıcam bilmiyorum..eşim temizlikçi tutalım diyor,güvenemiyorumda hayırlısı..
Dün doktordaydık 32+4 tü ama 33 haftalık çıktı bebeğim şükür..2.074 gr çıktı bebeğim 2 kiloyu geçmiştombiş yüzlü tatlı oğlumu babasına benzetti doktor:)
kasılmalarım için sakın iş filan yapma magnezyumu günde 2 kez kullan dedi..nast de her şey güzel dedi..hafif kasılmalar görünüyoır ama dinlenmen lazım dedi.
Bizden böyle kızlar 37 haftaya kadar sıkıcaz artık dişimizi..daha bir hastane çantamız bile yok..hazırlamamıştım erken diye..dün sancılarım artınca kendime çok kızdım neden hazırlamadım napıcam şimdi dedim..demekki hiçte erken değilmiş hazırlamak için..:18::26:
Ben dün akşam şerbetli bir tatlı yemiştim. dayanamayıp ondan oldu muhtemelen.Ama bu değerlerle bebeğe şeker geçmez inşallah
Doktordan geldin mi?Nstde sancı kasılma felan çıktı mı?
Ah canım ya ben çileği yedim ve yüzümde alerjik kabarcıklar çıktı. Çiçek bozuğu gibi nokta nokta oldum. Yemeyei kesince geçti. Kırmızı kırmızı çok canım çekiyor ama yemiyorum artıkbir dün yoktum ne yazmışsınız yahu 50 sf yı geçmiş :) okuyamadım tabi...
kızlaaaaarrr vakit bitiyor iyice ne kaldı ki şurada değil mi...
normal doğum için nette biraz araştırma yapıcam o anda ne yapmak iyi olur diye. herkes normal yap deyip duruyor çevremde. sanki önceki haftalara göre daha cesaretliyim ben de.
bu arada ben kilo veriyorum neden bilmiyorum. randevum da haftaya. belki pek iştahım yok ondandır. bir de bu hafta fazla ayakta kalmak zorunda kaldım ondan da olabilir...
geçen haftalarda çilek çok yedim hemen göbeğimde kızarıklıklar oluştu, çocukken de alerjim vardı zaten anladım ondan olduğunu. çileği kesince düzeldi hemen kaşıntım da gitti. ama ben çilek çok seviyorum
Canım yAaa inanmıyorum sanaaaa bide kiloluyum diyordun bizle kafa bulmuşsun
Çok hoşsun hiç fazlalığın yok.ve üstelik bu 3. bebeğin.
Ne bileyimki canım almadım valla gereksiz gördüm nasıl lazım olacakmışki:26:
Ben sevmem öyle şeyler kullanmayı.hastanede gerekli olur muki:44:
Yok canım 1 saat sonra gidicem. Eşimi bekliyorum.Saat 1 de aradı doktorum nasıl oldun diye. Biraz belim ağrıyor dedim. Bekliyorum seni dedi.
Doktor çıkışı eltimin doğumu var ona gidicem eve girmem çok geç olur ama muhakkak telefondan da olsa haber vericem canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?