2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım sen belliki eşini çok özlemişsin
Eee söyle bakalım şafak kaç

Netten doğum fotoğraflarına bakıyordum. Ağla ağla bir hal oldum. İyice sulugöz oldum ben Ama çok duygusallar Doğum fotoğrafçısından vazgeçmiştim biraz pahalı diye. İnşallah etrafımdakiler becerir resim çekmeyi

ymsc cnmm duygularıma tercüman olmuşsuun... ben ki alkolü fazla almayan biri olarak bira-cips ikilisine aşeriyorum yaa :18: ama bu gidişle daha çok aşericem gibi...doğumdan sonra da emzirceğimiz için yine içemicem..napalım o da eksik olsun...

Canım benim kimsem yokki gelen gidende olmaz
Bi annem olur işte bide k.validem olur
Onlardanda çekinmem zaten

sedaaa ben çok beğendim pijama takımını
kaça aldın kuzucuk?

EE Kimlere verdin peki o görevi iyi tembihle bari ben eşime şimdiden tembihliyorum sıkı sıkı

bgn bende çok duygusalım ya herşeye ağlıyorum aynısını demin bende yaptım doğum fotoğraflarına baktım bide video izledim şimdiden söylim sezaryen videosu isteyen izlesin ben çok duygulandım çok sabırsızlanmaya başladım artık kucağıma almak istiyorum yavrumu Kanal D'de Canlı Yayında Doğum - YouTube

Bugün duygusal değilim malesef bende hava o kadar güzelki tabi ben her zamanki gibi yalnızım
Zorluyorum kendimi yok anacım duygusallığım üstümde değil gevezelik yapmak istiyorum

Canım sen belliki eşini çok özlemişsin
Eee söyle bakalım şafak kaç

çok özledim canım evet

daha da 6 gün var gelmesine
günler geçmiyor ki başka zaman uçar gider ama şimdi geçmiyor
bir saat önce de kaynanamla kayınpederim aradı konuştuk
hayret dedim öyle pek arayıp hatır soran insanlar değillerdir aslında ama esmiş belli ki
bir de kızımın çamaşırlarını yıkadık astık mis gibi koktu ortalık valla mervem senin resim geldi hemen aklıma
kurusunlar da ütülicem tek tek

EE Kimlere verdin peki o görevi iyi tembihle bari ben eşime şimdiden tembihliyorum sıkı sıkı

resim çekme olayları :) yengem doğum ettiğinde çok resmini çekmiştik hastanede çekilenler en önemlisi bebeğin ilk anları doğumhaneye de rica edicez biz doğduğu an çeksinler yavrumu bizde resim çekicek olan çok abimler fln çekerler profesyoneller o konuda doğursakta şöyle paylaşsak burda minikleri :)

Canım az kalmış ya.sorma günler geçmiyor bak o konuda haklısın
İyi işte ne güzel halini hatrını sormuşlar ben k.babamla herhalde 3 aydır felan konuşmuyorum
Beni arayıp sormadı bir kere bile bebeğide sormadı tebrikde etmedi bende onu arayıp sormuyorum
Kimseyi çekemem zaten.
Ayy canım sahi mi bak ütüleyince dahada güzel kokacaklar
Keşke içi dolu olsada bu kıyafetlerin yavrumu sevsem diyeceksin

Eşim doğum fotoğrafçısı fiyatlarını duyunca "ne gerek var ben çekerim" dedi. Ona kaldım ben de. Bir de kardeşim var o iyi çeker ama onun da garip utangaçlıkları var, her resmi çekmez. Birkaç poz buldum çok beğendiğim. Göstericem eşime, bunun aynısından poz vericem çekiceksin diycem. Miniğimi ben iyi olunca kendim çekerim inşallah

HGORGULU,

açlık şekerim 80 çıkmış.
normal sınırda ama asıl önemli olan tokluk şekeri
o da pazartesi çıkıcak
inşallah güzel çıkar
bıktım şekerden köşe bucak kaçmaktan
:)

Bende onu soracaktım ilk doğduğu anı felan kim çekecekki diye tereddütteydim
Acaba doğumhanedeki personellere rica etsek çekerler mi gerçektende:26::26:
Ooo siz kalabalıkmışsınız bizde kimse yok eşim annem bide k.validem

Bugün duygusal değilim malesef bende hava o kadar güzelki tabi ben her zamanki gibi yalnızım
Zorluyorum kendimi yok anacım duygusallığım üstümde değil gevezelik yapmak istiyorum

Sanırım senin duygusallığın baa gecmis mervecim ne konuşmak nese birsey yapmak istiyorum

kız bizimkiler de aramazlar pek ama nerden estiyse ikisinin de konuşacağı tutmuş
neyse sağolsunlar kırk yılda bir de olsa aradılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…