Sanırım senin duygusallığın baa gecmis mervecim ne konuşmak nese birsey yapmak istiyorum
ya evet sana sorduktan sonra buldum ama tükenmiş. ben beyaz istiodum. güzelmişte. neyse artık. ilk başta koruyucu takmasam ne olur. bebek hareketlenmeye başlayınca taksam
canm ben görmedim yazdıgını,
limangodaki beşik çevirmeyi haber veriririm demiştin sanırım bana yazmıssın acıldı diye
şimdi arkadaş alıntı yapınca farkkettım
dün bende gördüm ama bi türlü karar verememiştim içime sinmemişti derken
aradan biraz geçti kayınvalidem zili açıldı
elinde benm istediğim uyku seti
şook oldum
bu kadar denk gelir nasıl almış aynısını
bilmiyodu onu istediğimi hayatta söylemem de zaten
biraz sitem etmiştim bi önceki gün o etkili oldu sanırım
ama o kadar mutlu oldumki anlatamam
durdu durdu bombayı patlattı valla
beşik cevirme sıkıntımda böylelikle bitti coook sükürrr
Bende 2. ciyi 3 sene ara verip düşünüyorum of ya ama beklersemde hiç yapamam gibi geliyor tam nefes almaya başlayacakken tekrar ama neyse 1 yada 2 sene sonra biraz daha rahatsın benim daha uzun yolum var önümde.Çeşmede plajda olsam şezlongda böyle çimlere basıp böyle dup duru turkuaz denizine baksam nasıl hayaller hayaller kahvemi içsem şemsiyenin altında , bebeğimide unutmamalıyım cıbıl cıbıl kollar bacaklar kuşlara ekmek atar sonra izleriz şuan kendime işkence yapıyorum..az kaldı 2 ay doğum, sonrada 40 çıkıcak onu beklicez falan e yazın sonunda belki bunları yapabilirim
öyleyse bdt 6 temmuzozaman ben temmuz annesi olurum ama dr gelişimine göre 17 haziran dedi en son. neyse sağlıkla gelsinde ben beklemeye razıyım
tatlım şu kenar koruması olayını bnde çok düşündüm uyku seti almıycam benim oturduğum mevki yazlarıda serin olan biyer genelde yorgan yaptrıyor annem ilk zamanlar için zaten penye battaniyeleri var onları kllanıcaz kenarlık olayınıda şöyle çözdük eminönüne gidince 2 farklı kumaş alıcam kremli ve mavi bebeklilerden fln onları diktirtip elyaf koydurucam yorgancıda dahada gzel olur gibi geldi bana ama hazır hoş bişi bulursam hazırda alabilirim
Ben sırf bu yüzden uyku seti almadım bebeğe.2 takım pike yaptırılıyor annem ve kuzenim yaptırıyor ama hazır pike takımlarıda çok güzel 70 lira bile yok fiyatı eminönünde geçen sene bi yakınımıza almıştık annemle çokda ciciler.Bu çocuklar uyku setinde yatamıycak kşada büyümüş olucaklar uyku seti bence sıcak tutmuycak düşüncesiyle almadım annem yorganını fşn yaptırıo o daha sıcak tutar diye düşündüm kalın battaniyeleride var zaten.İlk zamanlar penye battaniyeleriyle raatca uyurlar havalar zaten güzel oluyor doğduklarında
selam kızlar nasılsınız..son günlerde kasılmalarım olduğu için uzun süre oturamıyorum..bi bakıp çıkıyorum..ufak ufak temizliğe başladığımı söylemiştim..ama nasıl yapıcam bilmiyorum..eşim temizlikçi tutalım diyor,güvenemiyorumda hayırlısı..
Dün doktordaydık 32+4 tü ama 33 haftalık çıktı bebeğim şükür..2.074 gr çıktı bebeğim 2 kiloyu geçmiştombiş yüzlü tatlı oğlumu babasına benzetti doktor:)
kasılmalarım için sakın iş filan yapma magnezyumu günde 2 kez kullan dedi..nast de her şey güzel dedi..hafif kasılmalar görünüyoır ama dinlenmen lazım dedi.
Bizden böyle kızlar 37 haftaya kadar sıkıcaz artık dişimizi..daha bir hastane çantamız bile yok..hazırlamamıştım erken diye..dün sancılarım artınca kendime çok kızdım neden hazırlamadım napıcam şimdi dedim..demekki hiçte erken değilmiş hazırlamak için..:18::26:
kızlar slm doktordan geldik oğlum iyiymiş hamdolsun. plasenta ayrılması bizde çok hafifmiş ve oldukça düzelmiş dedi doktorumuz.. yatak istirahatine devam. gelişimi iyiymiş maaşallah oğluşuma teyzeleri güzel haberler aldık rabbim dualarımızı kabul etti... inşallah gününde doğurtçam ben seni dedi doktorum... inşallah valla çok sevindim...
evimi çok özledim canlar
ne kadar baba evi de olsa seni yağa bala da yatırsalar cıks
kendi evin gibi olmuyor hiç bir yer
Canım yAaa inanmıyorum sanaaaa bide kiloluyum diyordun bizle kafa bulmuşsun
Çok hoşsun hiç fazlalığın yok.ve üstelik bu 3. bebeğin.
Ne bileyimki canım almadım valla gereksiz gördüm nasıl lazım olacakmışki:26:
Ben sevmem öyle şeyler kullanmayı.hastanede gerekli olur muki:44:
Eşim doğum fotoğrafçısı fiyatlarını duyunca "ne gerek var ben çekerim" dedi. Ona kaldım ben de. Bir de kardeşim var o iyi çeker ama onun da garip utangaçlıkları var, her resmi çekmez. Birkaç poz buldum çok beğendiğim. Göstericem eşime, bunun aynısından poz vericem çekiceksin diycem. Miniğimi ben iyi olunca kendim çekerim inşallah
bende hem sevmiyorum hem gereksiz masraf olarak görüyorum. zaten bir dünya gecelik aldık. yok hastane için yok eve gelenler için yok mevlüt şimdi birde sabahlık çıktı. hırka işe yaramaz m ki onun yerine ?
sorma canım tecrübe yetmiyor bazen işte..ilkte hiç bu kadar sıkıntı yaşamamıştım..çok rahat bi hamilelik geçirmişim şimdi anlıyorum..doğum çantası hazırladığımda 37 haftalık filandım..kızım 41. haftada doğdu düşün yani..her hamilelik kendine özgü gerçekten..Sezenim aman dikkat et canım boşver ev işlerini felan kadın tutuver annem gelmeseydi eğer bende öyle bir şey düşünüyordum
keşke daha önceden bitirseydin hazırlıkları anacım bide tecrübeli annesin sen
Maşallah bebeğine bu arada büyümüş yavrucuk
cok guzel canm gule gule giy
benim annemde pijama almış
ama acaba gecelik dahamı kullanışlı olur birde gecelik alsam mı?
Aynen valla bende söyledim doğum fotoğrafçısı tutalım diye
Malesef kabul görmedi eşim tarafından ben çekerim dedi
İşte ben şu anları felan kim çekecek diye meraklanıyorum:26::26:
Eki Görüntüle 683954 Eki Görüntüle 683955
canım benim annem pike takımı yaptırdı çeyizcilere, kendisi üzerine etaminden bebekler falan işledi bencede yorgan kullanılmaz ama pike kullanılır,evet zahmetli oluyor ama yinede sor isteren çeyizcilere, hazırlarda vardır canım ya güzel olanlardan netten falan bak bakalmkızlar şimdi bizimkiler yaz bebeği olacak inş. ee biz bu uyku setleriye felan uyutamıcaz bebişleri. ben pike takımı yaptırmayı düşünüorum ama oda çok zahmetli olacak. hazır bulamadım şöyle güzel bişi siz ne yaptınız, nerden aldınız ya da pike yerine aldığınız bişi varmı ? çok soru sordum galiba
sorma canım tecrübe yetmiyor bazen işte..ilkte hiç bu kadar sıkıntı yaşamamıştım..çok rahat bi hamilelik geçirmişim şimdi anlıyorum..doğum çantası hazırladığımda 37 haftalık filandım..kızım 41. haftada doğdu düşün yani..her hamilelik kendine özgü gerçekten..
Geçti canikom işte bugün böyle muzipliğim üstünde
Bugün mis gibi evimi viledayla sildim ohh her yerleri havalandırdım minnoşumun eşyalarınıda sevdim okşadım bir güzel
Şimdide yayılıyorum işte
Senin niye keyfin yok:26::26:
çk güzel canm güle güle kullan
85 tatlımsedaaa ben çok beğendim pijama takımını
kaça aldın kuzucuk?
sorma canım bende öyleyim cevremdekileri kırıyorum sonra pişman oluyorum en cokta anneme yapınca bazen istemedende olsa oluyo yanı bozma moralını anlayıs beklediğimiz bir dönemdeyizüfff kendimi niye böyle kötü hissedip duruyorum kızlar yaa üstümde sürekli bir sinir ya da sıkıntı hali
çok çabuk parlıyorum bazen
bazen de yersiz yere mutlu oluyorum içim huzur doluyor filan kafayı yedim iyice
demin saçma sapan bir şey yüzünden anneme kızdım bağırdım
sonra da deli gibi pişman oldum yaptığıma :26:
allahtan küsme huyumuz yok iki dakika sonra bir şey yok gibi konuşuruz
kadın da güldü geçti zaten bir şey demedi anladı besbelli o an manyadığımı
kendime uyuz oluyorum işte böyle zamanlarda saçımı başımı yolasım geliyor
kocam gelse artık da biraz da o çekse nazımı
Bu zamane bebeleri pek bir nazlı valla
Olsun senin ve çocuklarının canı sağolsun
Asesden haber var mı acep:26:
Ohh ohh ne guzel Rabbim keyfini artırsın adına sevindim cnm beni hic sorma gülüm ya
Pndk cnm Allah havyarların biran once evine
sorma canım,amin..
asem en son 1 hafta önce msj atmıştı şimdi daha iyiyim kasılmalarım azaldı diye..ama yatması gerekiyormuş sanırım..ciğer geliştircileri vurununca bebeğin hareketleri biraz azalmış..ama doktor zaten bi kaç gün azalır normal demiş...inşallah şu an iyidir ara ara bakıyorum foruma girmemiş kaç gündür..
Sordum gitti valla hayırdır neyin var çabuk söyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?