2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evimi çok özledim canlar
ne kadar baba evi de olsa seni yağa bala da yatırsalar cıks
kendi evin gibi olmuyor hiç bir yer

Sanırım senin duygusallığın baa gecmis mervecim ne konuşmak nese birsey yapmak istiyorum

Geçti canikom işte bugün böyle muzipliğim üstünde
Bugün mis gibi evimi viledayla sildim ohh her yerleri havalandırdım minnoşumun eşyalarınıda sevdim okşadım bir güzel
Şimdide yayılıyorum işte
Senin niye keyfin yok:26::26:

ya evet sana sorduktan sonra buldum ama tükenmiş. ben beyaz istiodum. güzelmişte. neyse artık. ilk başta koruyucu takmasam ne olur. bebek hareketlenmeye başlayınca taksam

bence olur, sonuçta ilk bikaç ay beşikten zarar görecek kadar hareket edemeyecekler diye biliyorum

ohhhhhhh hadi gözünaydın :) güle güle kullan, temiz kalple içimizden geçirince bazen böyle şeyle oluyor ya ben de çok mutlu oluyorum. bakalım benim kv ne yapacak. onun inancına göre doğmadan bişey yapılmaz. görümcem karnımı seviyor, bırak elleme rahat bırak çocuğu nazar değecek diyor, ne demekse :))) bakalım doğumdan sonra bi yat bi kat falan alır herhalde

ahhhhhhhh aahhh sorsan hayatım boyunca toplamda 10 şişe bira ya da 2 şişe şarap bak toplamda diyorum içmemişimdir ama sanki hep içermişim gibi bi bira fıstık olsa ay şu tatlının yanına bi blush olsa falan diyorum bazen eşim de garip garip bana bakıyor :)) ama napıyım yasak ya canım çekiyor. aaa bu arada ben geçenler etsnin broşüründen önümüzdeki sene gideceğimiz yeri seçiyordum yine eşim delirdin mi hayatım 2014 yazına 1,5 sene var dedi. dedim rahat bırak beni hayali bile güzel...

öyleyse bdt 6 temmuz ozaman ben temmuz annesi olurum ama dr gelişimine göre 17 haziran dedi en son. neyse sağlıkla gelsinde ben beklemeye razıyım

bende de pko var. 3 ayda bir regl olurdum. e böyle bakarsak benim sat 4 ağustos olur ama pek tabi imkansız. bu sebeple ilk aylardaki ölçümlere göre sat 5 eylül olarak belirlendi ve öyle gidiyor. son 3 kontrolde kızım 1 hafta kadar önde, dedim ki doktora hani benim sat belli değil ya belki kızım geriden geliyordu şimdi de tam gününü buldu öyle olmaz mı dedim. yok dedi. ilk aylarda onun ölçümünü yaptık zaten bu aylarda artık anne babanın genetik özelliklerini aldığı için boyu posu öne geçti dedi.

gayet mantıklı seninki de. ben de uyku seti almadım.nevresimi var 3 ya da 4 tane pike ve battaniyeleri var. kenar koruyucuyu da 20 tlye hallettim. böyle daha içime sindi. uyku setinin kenar koruyucusu uyku seti modelinde ya başka nevresimle uymuyor, en çok ona uyuz oluyordum almadım ben de :))

haydaaaaaaaaaaaa arkadaşım yat dinlen boşver ne temizliği. bak eşin de söylemiş imkanın varsa tut temizlikçiyi, o iş yapsın sen başında dur. beğenmediğin yer için şurayı bi daha geç dersin. böyle söylüyorum sanmaki ben temizlik için biriyle anlaşıyorum hayır 5 senelik evliyim nerdeyse hiç gelmedi ben de haz etmem ama artık gerekli. bak kasık ağrım falan var diyorsun... lütfen bırakın şu temizlik için bebeişler için :)))

ohhhh maşallah için rahatlamıştır. gözün aydın

evimi çok özledim canlar
ne kadar baba evi de olsa seni yağa bala da yatırsalar cıks
kendi evin gibi olmuyor hiç bir yer

Valla sorma insan kendi yatağını bile özlüyor
El bebek gül bebek yapıyorlar tamam ama işte herkesin evi düzeni farklı

bende hem sevmiyorum hem gereksiz masraf olarak görüyorum. zaten bir dünya gecelik aldık. yok hastane için yok eve gelenler için yok mevlüt şimdi birde sabahlık çıktı. hırka işe yaramaz m ki onun yerine ?

Aynen valla bende söyledim doğum fotoğrafçısı tutalım diye
Malesef kabul görmedi eşim tarafından ben çekerim dedi
İşte ben şu anları felan kim çekecek diye meraklanıyorum:26::26:

Eki Görüntüle 683955

bende hem sevmiyorum hem gereksiz masraf olarak görüyorum. zaten bir dünya gecelik aldık. yok hastane için yok eve gelenler için yok mevlüt şimdi birde sabahlık çıktı. hırka işe yaramaz m ki onun yerine ?

Hehe Haklısın canım valla bir dolu bişey çıktı
İllaki hepsinide yapacağız diye bir şey yok
Hırka olur şallarım var benim bir sürü seçerim onlardan bir tane koyarım
Annem bide yelek örmüş pembiş pembiş olmadı onu giyerim

sorma canım tecrübe yetmiyor bazen işte..ilkte hiç bu kadar sıkıntı yaşamamıştım..çok rahat bi hamilelik geçirmişim şimdi anlıyorum..doğum çantası hazırladığımda 37 haftalık filandım..kızım 41. haftada doğdu düşün yani..her hamilelik kendine özgü gerçekten..

Doğum anını çok istemiyorum ben öyle kanlı falan garip geliyor. Ama kucağıma aldığım ilk an, il bakış, bebeğimin bizle ilk karşılaşması çok önemli bence. Hastanedeki lohusa halim için epey kafa yorup hazırlanıyorum. Geceliklerimi süslü aldım, lohusa tacı yaptım, makyaj çantamı da götürücem. Boşa gitsin istemiyorum. Dümdüz fotoğraflar da istemiyorum. İlk defa anne olacağım, heyecanlıyım, özenliyim, kaprisliyim ne yapayım

canım benim annem pike takımı yaptırdı çeyizcilere, kendisi üzerine etaminden bebekler falan işledi bencede yorgan kullanılmaz ama pike kullanılır,evet zahmetli oluyor ama yinede sor isteren çeyizcilere, hazırlarda vardır canım ya güzel olanlardan netten falan bak bakalm

Bu zamane bebeleri pek bir nazlı valla
Olsun senin ve çocuklarının canı sağolsun
Asesden haber var mı acep:26:

Ohh ohh ne guzel Rabbim keyfini artırsın adına sevindim cnm beni hic sorma gülüm ya

Pndk cnm Allah kavuştursun biran once evine

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 683914

Kızlarr annemciğimm almış nasıll :))
çk güzel canm güle güle kullan

sedaaa ben çok beğendim pijama takımını
kaça aldın kuzucuk?
85 tatlım
sorma canım bende öyleyim cevremdekileri kırıyorum sonra pişman oluyorum en cokta anneme yapınca bazen istemedende olsa oluyo yanı bozma moralını anlayıs beklediğimiz bir dönemdeyiz

Bu zamane bebeleri pek bir nazlı valla
Olsun senin ve çocuklarının canı sağolsun
Asesden haber var mı acep:26:

sorma canım,amin..
asem en son 1 hafta önce msj atmıştı şimdi daha iyiyim kasılmalarım azaldı diye..ama yatması gerekiyormuş sanırım..ciğer geliştircileri vurununca bebeğin hareketleri biraz azalmış..ama doktor zaten bi kaç gün azalır normal demiş...inşallah şu an iyidir ara ara bakıyorum foruma girmemiş kaç gündür..

Evet o normalmiş bende duymuştum arkadaşlarımdan ciğer geliştirici iğnenin bebeğin hareketlerini azalttığını
Kortizon içerdiği için doğalmış
Eğer görüşürsen selamımı söyle.geçmiş olsun dileklerimide iletirsen çok mutlu olurum

Sordum gitti valla hayırdır neyin var çabuk söyleee

Boşver cnm ya simdi anlatırsam daha cok üzülecem belkide aglicam o yüzden anlatmak istemiyorum gecer elbet siz iyi olun yeter neyse size iyi sohbetler kizkar ben biraz uyicam Rabb'ime Emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…