- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Sanırım senin duygusallığın baa gecmis mervecim ne konuşmak nese birsey yapmak istiyorum
kızlarr ne ağlıyonuz yaaa hepimiz ağlak olduk valla...
Bizi bu halde üzenleri allaha havale ediyorum bu mübarek günde...
kızlar yaa ooff çok sinirliyiim.. Bugün 12 de bebişimin mobilyaları gelecekti. Bu saat oldu hala ortada mobilya yok..diğer gittikleri evde bi sorun olmuş o yüzden gecikeceklermiş.bide biz aramasak haber vermiyorlar ne kadar düşüncesiz insanlar yaa..sabahtan beri onları bekliyorum. Haliyle evde sinir küpü olduum...
kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim benimde bugün kontrolde biraz canım sıkıldı bebeğimin başı büyük çıktı 1,15 hafta doktor normal korkulcak birşey yok dedi ama kafama takıldı bir kere
Kızlar yaa ooff çok sinirliyiim.. bugün 12 de bebişimin mobilyaları gelecekti. bu saat oldu hala ortada mobilya yok..diğer gittikleri evde bi sorun olmuş o yüzden gecikeceklermiş.bide biz aramasak haber vermiyorlar ne kadar düşüncesiz insanlar yaa..sabahtan beri onları bekliyorum. haliyle evde sinir küpü olduum...
dert etme canım nasılsa doktor normal demiş, çoğumuzun bebeği bir iki hafta önde yada geride sıkıntı yapma derim
Ben sırf bu yüzden uyku seti almadım bebeğe.2 takım pike yaptırılıyor annem ve kuzenim yaptırıyor ama hazır pike takımlarıda çok güzel 70 lira bile yok fiyatı eminönünde geçen sene bi yakınımıza almıştık annemle çokda ciciler.Bu çocuklar uyku setinde yatamıycak kşada büyümüş olucaklar uyku seti bence sıcak tutmuycak düşüncesiyle almadım annem yorganını fşn yaptırıo o daha sıcak tutar diye düşündüm kalın battaniyeleride var zaten.İlk zamanlar penye battaniyeleriyle raatca uyurlar havalar zaten güzel oluyor doğduklarında
Hazırları var canım almak istersen eğer.Ama yaptırmak istersende hiç zahmetli değil
Benim annem kendisi yapmış çokta güzel süslemiş üstüne balon desenler eklemiş
Uyku setimi şimdi serdim ama bebeğim doğunca inşallah onu sereceğim uyku setimi kaldıracağım
canım benim annem pike takımı yaptırdı çeyizcilere, kendisi üzerine etaminden bebekler falan işledi bencede yorgan kullanılmaz ama pike kullanılır,evet zahmetli oluyor ama yinede sor isteren çeyizcilere, hazırlarda vardır canım ya güzel olanlardan netten falan bak bakalm
kızlar slm doktordan geldik oğlum iyiymiş hamdolsun. plasenta ayrılması bizde çok hafifmiş ve oldukça düzelmiş dedi doktorumuz.. yatak istirahatine devam. gelişimi iyiymiş maaşallah oğluşuma teyzeleri güzel haberler aldık rabbim dualarımızı kabul etti... inşallah gününde doğurtçam ben seni dedi doktorum... inşallah valla çok sevindim...
üfff kendimi niye böyle kötü hissedip duruyorum kızlar yaa üstümde sürekli bir sinir ya da sıkıntı hali
çok çabuk parlıyorum bazen
bazen de yersiz yere mutlu oluyorum içim huzur doluyor filan kafayı yedim iyice
demin saçma sapan bir şey yüzünden anneme kızdım bağırdım
sonra da deli gibi pişman oldum yaptığıma :26:
allahtan küsme huyumuz yok iki dakika sonra bir şey yok gibi konuşuruz
kadın da güldü geçti zaten bir şey demedi anladı besbelli o an manyadığımı
kendime uyuz oluyorum işte böyle zamanlarda saçımı başımı yolasım geliyor
kocam gelse artık da biraz da o çekse nazımı
bende hiç bişi yapmak istemiyorum çok ağladım yine bugün
ohhhh maşallahiçin rahatlamıştır. gözün aydın
Canım az kalmış ya.sorma günler geçmiyor bak o konuda haklısın
İyi işte ne güzel halini hatrını sormuşlar ben k.babamla herhalde 3 aydır felan konuşmuyorum
Beni arayıp sormadı bir kere bile bebeğide sormadı tebrikde etmedi bende onu arayıp sormuyorum
Kimseyi çekemem zaten.
Ayy canım sahi mibak ütüleyince dahada güzel kokacaklar
Keşke içi dolu olsada bu kıyafetlerin yavrumu sevsem diyeceksin
üfff kendimi niye böyle kötü hissedip duruyorum kızlar yaa üstümde sürekli bir sinir ya da sıkıntı hali
çok çabuk parlıyorum bazen
bazen de yersiz yere mutlu oluyorum içim huzur doluyor filan kafayı yedim iyice
demin saçma sapan bir şey yüzünden anneme kızdım bağırdım
sonra da deli gibi pişman oldum yaptığıma :26:
allahtan küsme huyumuz yok iki dakika sonra bir şey yok gibi konuşuruz
kadın da güldü geçti zaten bir şey demedi anladı besbelli o an manyadığımı
kendime uyuz oluyorum işte böyle zamanlarda saçımı başımı yolasım geliyor
kocam gelse artık da biraz da o çekse nazımı
canım çok sevindim tehlikeyi atlatmışsınızbununla geçsin inş.
offf kızlar canım çok sıkılıyo
kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim benimde bugün kontrolde biraz canım sıkıldı bebeğimin başı büyük çıktı 1,15 hafta doktor normal korkulcak birşey yok dedi ama kafama takıldı bir kere
çok teşekkür ederim canım benim...insallah bununla geçsin dediğin gibi...
niye hayatımmm hayırdır..
ay bılmıyorum canım bugun ıcım sıkılıyo bunaldm daraldm tuaf duygular ıcındeym
benimki 3 hafta öndemilletin boyu kilosu önde olur benimki kafa büyütüyo bana inat
aman nedeni olmasında boşver çıkabiliyorsan azcık çık gez hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?