2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlarr ne ağlıyonuz yaaa hepimiz ağlak olduk valla...
Bizi bu halde üzenleri Allaha havale ediyorum bu mübarek günde...

kızlarr ne ağlıyonuz yaaa hepimiz ağlak olduk valla...
Bizi bu halde üzenleri allaha havale ediyorum bu mübarek günde...

kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim benimde bugün kontrolde biraz canım sıkıldı bebeğimin başı büyük çıktı 1,15 hafta doktor normal korkulcak birşey yok dedi ama kafama takıldı bir kere

Kızlar yaa ooff çok sinirliyiim.. bugün 12 de bebişimin mobilyaları gelecekti. bu saat oldu hala ortada mobilya yok..diğer gittikleri evde bi sorun olmuş o yüzden gecikeceklermiş.bide biz aramasak haber vermiyorlar ne kadar düşüncesiz insanlar yaa..sabahtan beri onları bekliyorum. haliyle evde sinir küpü olduum...

sinirlenme canım gelir inşallah

dert etme canım nasılsa doktor normal demiş, çoğumuzun bebeği bir iki hafta önde yada geride sıkıntı yapma derim

zaten bu ustalara hiç güven olmuyor bir işi yapacakları zamanda yapmıyolar hiç, neyseki bugün geleceklermiş canım gelmeseler iyice sinir olurdun heveslenmişsin br kere...

anladığım kadarıyla herkes pike yaptırmış bi ben kalmışım bende zaten uyku seti almadım english home dan nevresim takımı ve yan korumaları aldım pamuktan yorgan yaptırıcam içine. pikeyi de sarev dikeriz demişti oraya bi daha bakiyim olmadı çeyizcime giderim. sağolun kızlar

canım çok sevindim tehlikeyi atlatmışsınız bununla geçsin inş.

bende hiç bişi yapmak istemiyorum çok ağladım yine bugün

kızlar ağlamayın sıkmayın canınızı sağlık olsun ah hormonlar ahhhh....

ohhhh maşallah için rahatlamıştır. gözün aydın

valla rahatladı canım.. çok sağolll...

ayyy bizimkiler hergün arıyorlar bi posta kv yle bi posta kayınpederimle konuşuorum artık bıkkınlık getirdiler ve bu nişanlandığımdan beri böyle. çok aramalırıda iyi diil yani kızlar hergün nerdesin ne yapıosun rapor alır gibi sinir oluorum artık

bugün bende de var bu sinirlilik durumu hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilk defa böyle hissediorum. bişeyleri parçalasam rahatlıcam sanki işyerinde de terör estiriyorum bu arada
senin bide kocan uzakta günler çabucak geçsin de hemen kavuşun inş. ben yine akşam kocamdan çıkarırım sinirimi

benimki 3 hafta önde milletin boyu kilosu önde olur benimki kafa büyütüyo bana inat

benimki 3 hafta önde milletin boyu kilosu önde olur benimki kafa büyütüyo bana inat

ben pimprikliyim diye benim dr neresi önde neresi arkada söylemiyo hiç ama bi keresinde "hocam ben bacak ağrısından duramıyorum kalsiyummu yazsanız bana"" dediydim oda "kalsiyum ilaçları bebeklerde kemikleri çabuk gelistirip sertleştirio kafatası da buna dahil, ama biz koca kafalı çocukların daha zeki olma olasılığından dolayı bu ilacı önermioruz demişti" üzülmeyin bence kafalar büyük die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…