2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hıh bunu yazdığın iyi oldu ben bi de kalsiyum kullanıyorum kullanmasam daha mı büyük olcaktı yani bu kemikleşmiş hali mi anaammm işte şimdi taktım kafaya :44:

hıh bunu yazdığın iyi oldu ben bi de kalsiyum kullanıyorum kullanmasam daha mı büyük olcaktı yani bu kemikleşmiş hali mi anaammm işte şimdi taktım kafaya :44:

takma hayatım koca kafalı çocuk akıllı olur ne güzel.. bak benim kardeşim de koca kafalıydı zehir gibi valla..

-Merh. bayanlar... nasılsınız? azıcık göz attımda gerçi pek iyi sayılmazsınız, çoğunuzun içi sıkılmış bugün, bahar aylarında böyle olur genelde, birde bizler hamileyiz onun için daha çok içimiz sıkılıyor.. Ama merak etmeyin bunlar geçici.. Bebeklerimiz doğduğunda sıkılmaya zaman bulamayacağız birde bu şekilde düşünün.. Çok sıkıldığınızda azıcık dışarı çıkın, konu komşuyla iki sohbet edin, ben bugün öyle yaptım, kamelyada oturduk komşularla, sohbet muhabbet iyi oldu valla...
-Tugok iyi olmana sevindim, riski atlatmışsın, geçmiş olsun canım, darısı benim başıma... ben 15 gün sonra gideceğim doktora inş. benimde plesantam düzelmiştir.. inş. zamanında sağlıklı bir şekilde doğururuz bebişlerimizi...
-Pdnk sende sakin ol canım, anneni üzme kırma, annen her ne kadar gülüp geçsede içi acır belli etmez.. Anne deyince ben çok hassasım valla.. annemi kaybettiğim için hiçbir annenin üzülmemesini istiyorum.. ben annemi hiç ama hiç üzmedim ama buna rağmen keşke anneme şunu da yapsaydım, keşke bunu da yapsaydım diyorum.. yani anneme dünyaları bile vermiş olsaydım bana yinede az gelirdi, eğer annemi üzmüş olsaydım eminim bunun vicdan azabıyla kendimi mahvederdim...

çekiyorlar canım.Bir yakınım bebeğin tam çıkış anını bile çektirmişti sezaryende izlediğimde dumur olmuştum o tombalak kızı öyle zor çıkarmışlardı ki karnından :)
biz çok kalabalığız ben doğum ettiğimde 16 17 kişi olur hastanede biri çekmese biri çeker :)

offf kızlar canım çok sıkılıyo

bende bgn senin gibiyim sıkıntıdan patlıycam canım kalabalık istedi bnm ailem çok kalabalıktır onların içinden çıkıp evlenince tek başına btn gün evde zaten yeteriince daralıyorum zaten ağlaklığımda üstümde ota b..a ağlıorum ya :s demin adamı aradım napıosun die iyiyim cnm sen napıosun dedi başladım ağlamaya adamda korktu çıktı geldi baktı bana snra gtti tekrar işine
BENİM DE annem yarın akşam gidiyor şimdiden stres bastı ya
çok alışmıtım, çok zor gelicek

allah kavuştursun tkrardan canım.Biz yakın olduğumuz halde 10 15 gnde 1 görüşüyoruz annem bana geldiğinde napıcağımı bilemiorum gidince hep oturur ağlarım doğumuna gelir anneciğin mrk etme üzme kendini

Boşver cnm ya simdi anlatırsam daha cok üzülecem belkide aglicam o yüzden anlatmak istemiyorum gecer elbet siz iyi olun yeter neyse size iyi sohbetler kizkar ben biraz uyicam Rabb'ime Emanetsiniz

aaa ne oluyor kuzum ya , burda anlatmıcaksın da nerde anlatcaksın, dök içini kuzum ya
içine atarsan daha çok sıkar seniii
bende hiç bişi yapmak istemiyorum çok ağladım yine bugün

kuzum senin neyin varrrr
havalar çok güzel bakın güneşli, kendinize pozitif duygular aşılayın, bebişleri de sıkmayınn, döverim haa

gelcek gelcek canım inşallah, şimdi gidiyor bi aksilik olmazsa bir ay sonra gelcek mecbur.
ben de 2 hafta sonra izne ayrılcam
evde yalnız çok sıkılcam biliyorm
şeytan ayrılma diyor, ama uykum hiç de öyle demiyorrr
yok yok dayanamıyorum ya , ayrılırım kesin, napiiimm marketlere gider gelirim, yürüyüşe çıkarım filan

tokoyay;
tatlım naptın gttn mi doktora ne dedi ?

Gittim canım. Nst ye aldı direk düzensiz ağrılarım çıktı. Düzensiz oldukları için korkma ama bu kadar sancıyı bile istemiyorum ben dedi. 2-3 gün evde istirahat et dedi ama güldü. Bahar geldi biraz zor ama dedi.

Kontrolüm 2 hafta sonraydı 1 hafta daha erkene çekti. 18 inde gidiyoruz kontrole.

gel canım ben izmirdeyim gerçi evden çıkamıyorum ama olsun beraber yatarız karşılıklı.... :)

ayy cnım benm ya =) tesekkür edrim bu güzl teklif için en çok gelmek istediğim yerlerden biri izmir zaten inşllah tatile gelicem birgün =)

BENİM DE annem yarın akşam gidiyor şimdiden stres bastı ya
çok alışmıtım, çok zor gelicek

kıyamammm ya üzülme canm napalım gelenin işi gitmek bende annemdeydım gecen hafta eve hiç gelesim yoktu ama mecbur keske hep yanyana olablsek

1 ay sıkıcan dişini artık :) izne çıkmalısın kesin erteleme.Son ayda bol yürüyüş lazım bize bol su birde doğumu kolaylaştırır ödem olmaz çalışan annelere çok üzülüyorum ben evin içinde ah vah ediyorum sizler birde 2 canınızla çalışıyosunuz aman dkkt edin bebelere bişeycik kalmadı şurda

sancın az olması iyidir o kdrı normal karşılıyor zaten doktorlar.Dinlen sende 2,3 gün bişi olmaz :) akşamları çıkın kocişinle şöyle bol sütlü bi dondurma yiyin yürüyüş yapın :)

çıktım geliyorum diye aramasa saate bakcam bile yok ac bırakıcaktım kocişi

canm benmçıkıcaklar ordanda nasıl bilmiyorum bende artık dün benimkide öle bi tekmelediki yırttı sandım heryerimi koşa koşa tuvalatee gittim baktım bişi yokk ödüm koptu yaa:18::18:

annelerin yeri ayrı olmazmı onlar bize kıyamıyolar niye düşünsene onlarda bizi böle taşıdılarrr sağlıklı olalım diye günlerce dua ettiler amman dediler yırtılırsak yırtılalım bebeklerimiz sağlıklı olsun dediler ayy nasıl kıysınlar bizeeeee

kıyamammm ya üzülme canm napalım gelenin işi gitmek bende annemdeydım gecen hafta eve hiç gelesim yoktu ama mecbur keske hep yanyana olablsek

işin kötüsü annem gider gitmez kayınvaldemler çağırıyor iki hafta sonraya izne ayrılıyorum, onlarla aynı ildeyiz malesef
gelmiyim desem annem de kızıyor, yalnız kalmazsın işte bir hafta gidiver diyor da eziyet ya , bebeği de üzmüş olmam mı, bunalıma girerim, evimde eğri yatıyorum, doğru uzanıyorum neyi, niye yaptın diyen yok, çok zorlanırım ya, kayınpederim düşüncesiz, sabit fikirli ve bencil biri, beni pek düşünceğini sanmıyorum aama çok sevinirler gitsek, çok da istiyolari kayınvaldem bir haftadır neredeyse hergün dedi neyse düşünmek için iki haftam var daaha

bence git canm bir kaç günden bişeycik olmaz baktın çok skıldn 2 gün sonra kalkar gelirsin eslerimizide düşnmemz gerek ailelerine kötü davrandıkca onlarla aramızda problem oluyor annen şimdi derki bak annesi geldi bize gelmiyo diye düşünürler diye düşünüyodur kendi annemden biliyorum :)

Kızlar benim geceleri kalçalarım ve kasıklarım çok ağrıyor, sağa ve sola dönerken özellikle kasıklarım ağrıyor, gündüzleri ise gayet iyiyim.. Sizinde oluyor mu? sizce endişe edilecek bir durum var mı? ben bilemedim valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…