ben pimprikliyim diye benim dr neresi önde neresi arkada söylemiyo hiçama bi keresinde "hocam ben bacak ağrısından duramıyorum kalsiyummu yazsanız bana"" dediydim oda "kalsiyum ilaçları bebeklerde kemikleri çabuk gelistirip sertleştirio kafatası da buna dahil, ama biz koca kafalı çocukların daha zeki olma olasılığından dolayı bu ilacı önermioruz demişti" üzülmeyin bence kafalar büyük die
ah yanmda biri olsa yanlızlıktan sıkıldım ben sanırım
hıh bunu yazdığın iyi oldu ben bi de kalsiyum kullanıyorumkullanmasam daha mı büyük olcaktı yani bu kemikleşmiş hali mi anaammm işte şimdi taktım kafaya :44:
ah yanmda biri olsa yanlızlıktan sıkıldım ben sanırım
Bende onu soracaktım ilk doğduğu anı felan kim çekecekki diye tereddütteydim
Acaba doğumhanedeki personellere rica etsek çekerler mi gerçektende:26::26:
Ooo siz kalabalıkmışsınız bizde kimse yok eşim annem bide k.validem
offf kızlar canım çok sıkılıyo
BENİM DE annem yarın akşam gidiyor şimdiden stres bastı ya
çok alışmıtım, çok zor gelicek
Boşver cnm ya simdi anlatırsam daha cok üzülecem belkide aglicam o yüzden anlatmak istemiyorum gecer elbet siz iyi olun yeter neyse size iyi sohbetler kizkar ben biraz uyicam Rabb'ime Emanetsiniz
bende hiç bişi yapmak istemiyorum çok ağladım yine bugün
allah kavuştursun tkrardan canım.Biz yakın olduğumuz halde 10 15 gnde 1 görüşüyoruz annem bana geldiğinde napıcağımı bilemiorum gidince hep oturur ağlarım doğumuna gelir anneciğin mrk etmeüzme kendini
tokoyay;
tatlım naptın gttn mi doktora ne dedi ?
gel canım ben izmirdeyim gerçi evden çıkamıyorum ama olsun beraber yatarız karşılıklı.... :)
BENİM DE annem yarın akşam gidiyor şimdiden stres bastı ya
çok alışmıtım, çok zor gelicek
gelcek gelcek canım inşallah, şimdi gidiyor bi aksilik olmazsa bir ay sonra gelcek mecbur.
ben de 2 hafta sonra izne ayrılcam
evde yalnız çok sıkılcam biliyorm
şeytan ayrılma diyor, ama uykum hiç de öyle demiyorrr
yok yok dayanamıyorum ya , ayrılırım kesin, napiiimm marketlere gider gelirim, yürüyüşe çıkarım filan
sancın az olması iyidir o kdrı normal karşılıyor zaten doktorlar.Dinlen sende 2,3 gün bişi olmaz :) akşamları çıkın kocişinle şöyle bol sütlü bi dondurma yiyin yürüyüş yapın :)Gittim canım. Nst ye aldı direk düzensiz ağrılarım çıktı. Düzensiz oldukları için korkma ama bu kadar sancıyı bile istemiyorum ben dedi. 2-3 gün evde istirahat et dedi ama güldü.Bahar geldi biraz zor ama dedi.
Kontrolüm 2 hafta sonraydı 1 hafta daha erkene çekti. 18 inde gidiyoruz kontrole.
Çocuk Emniyet Kilit Seti 30 Parça 23.50 GittiGidiyor'da 78799625
şu emniyet kilitlerinden alıp koymak gerek eve :s bnm prizler altta geçen abimin 7 aylık oğlu parmağını sokuodu içine görünce ödüm koptu :s
tatlım şu kenar koruması olayını bnde çok düşündüm uyku seti almıycam benim oturduğum mevki yazlarıda serin olan biyer genelde yorgan yaptrıyor annem ilk zamanlar için zaten penye battaniyeleri var onları kllanıcaz kenarlık olayınıda şöyle çözdük eminönüne gidince 2 farklı kumaş alıcam kremli ve mavi bebeklilerden fln onları diktirtip elyaf koydurucam yorgancıda dahada gzel olur gibi geldi bana ama hazır hoş bişi bulursam hazırda alabilirim
evet pahalı epeyce fiyatları ama fikir olur biz bnları başka yerlerden daha uyguna kapatırız
şu insanlar ne kdr öküz ya :s gördükleri halde yer vermeyenlere sinir oluyorum
fiyat çok çıkmış ya bende resimlere fln baktım ordan esinlendim brzcık :) kapısına leylekli bebek düşündüm mavi tülle süslenicek,odasının içine nazar boncuklu uçan balonlar 7,8 tane loğusa şerbeti ve kadehleri senin dediğin gibi birde getiricekleri beşiğide süsliycez mavi tül ve karton nazar boncuğu ilebunları eminönünden temin edicem çok çok uyguna gelecektir birde şeker hamurundan kurabiyeler düşünüyoruz gelenlere dağıtmak için
oyy sendekiler daha çok yani :s daha fazla yırtılmasak bari :) evet tatlım ya ben pek almadım kilo alsamda belli olmuyor bebeğe gidiyor sanırım :)
oluyor cnm korkma eminim ki herkeste de oluyor artık büyüyolar tekme tarzında değilde kendilerini döndüremiyolar fln ya ondan vücut hareketlerini hssediyoruz sallıyolar göbüşleri
maşallah diyim bebişe valla hiç duymadım görmedim 4 hafta kdr önde olan bebeği ne yion anacım bnm ki zorla 1 hafta öne attı kendini o kdrama bnce zamanında doğacaktır bebeğin önde olmasıyla doğum tarihi geri gelmez bebek kilolu doğar en fazla birde her ay o kdr önde olmaz belki orantılayabilir anneni acele ettirme kadıncağızda evham yapıcak son 15 gününde gelse yeter gibi geldi bana
maşallah minnak totolu yavruşuna :) bide bize dion kandırıonuz mu die pes yani canım biz doğumdan snra herhalde 36 38 beden oluruz yine
ayy allah korusun ya okurken nefesimi tuttum yandı sandım biyerler yapmayın aman valla bnm en çok korktuğum şey yangındır allah göstermesindışarı çıkınca ben 15 dk evi kontrol ederim ütüyü çektim mi saç düzleştiriciyi çektimmi ocak kapalı mı çok dikkt ederim bu konulara
ah cnm ya çok geçmiş olsun sende şu son zamanlarda nelerle uğraşıosun allah bi an önce şifa versin bebişde uslu dursun inş haberdar et bizi mtlaka kanala girmemiştir tatlım bak bazen bende de oluyor ayaklarını yukarda hssediyorum hatta topuğunu çıkarıo süt fln içtiğimde durmuo yerinde bazen öyle bir altta seyirio ki acaba ters mi döndü yine die evham yapıorum korkuyorum kanala grmez korkma kollarını fln oynatıyo artık kol boylarıda uzadı sonuçta kafalarının arkasına bile götürüyolar ellerini kavrama alışkanlıkları glişti ellerini açıp kapıyolar sanki etini sıkıomuş gibi oluyo bazen ağrıların geçer in:2: nst de sancın varsa çıkar zaten
ysmc yazmıştı ilişki snrası su gibi geldi diye ama sıkıntı çıkmadı onda hamilede olsak zevk suyu denen şey hala geliyor bizden cnm suyun değildir bunlar için pedler varmış suyun gelip gelmediğini anlamak için ama en neti doktoruna git bi görün istersen riske atma
dişini yemiş senin yavru desene :s kalsiyumu yeterince alıyomusun cnm yarın lt olan sütü bu ayda artık 1 lt ye çıkarmalıymışız dişlerdeki rahatsızlıklar kalsiyum eksikliğinden olurmuş gçmiş olsun çok
sağol tetesi içindeki de görünürde tatlış bişiye benzio ama görücez sıpayı çıktığında ordan :) şaka fln kendimi zor tutuyorum renkliye yine girmemek için az kalmış grme dio herkes dayanırım inş :) mune kullanıyorum krem olarak badem yağına başlim ben en iyidi fayda etmio sanırım bu krem maşallah sana inş hiçte olmaz doğum etmişsin ya daha önce derin esnektir sanırım ondan
annelerimiz ya valla kurban olurum anama.Ben annem aklıma geldikçe gözlerim dolar annem bnde çok farklı babamıda çok severim ama annem başka bnm için.Anneme bişey olsa ben koparım gibi geliyor dünyadan eski ben olmam çocuğum için yaşarım sadece herhaldeben anneme çok uzak değilim 40 dk kdr aramız var semt olarak ama 15 günde 1 görüşüyoruz doktor kontrollerimde fln gttiğim hastane orada çnkü.Annem şunu alıcam desem alma ben yaptım diyo dediğin gibi bir sandık dolusu eşya örgü yelekler göstermiycem sana dio doğuma 20 gün kala getiricekler dedim ki anne bunları alsanda almasanda ben anne olucam ama senin kıymetini yeni anlamış değilim ben senin kıymetini hep bildim hep derim ki yok ya bnm annemden başka yok kimsede herkesin ki kendine göre melek misali allah onları başımızdan eksik etmesin aman ya benide duygulandırdın valla pufss özledim annemi
daha erken cnm bence son ayında yıka yada 20 gün kala mis gibi de koksun kokusu gitmesin şmdi yıkasan sersen tozlanır kirlenir eve gelen giden olur ellerler fln hassas bi durum yani az daha beklemeni öneririm ben son 20 gün kala herşeyini yıkıycam yardımcımda olucak allahtan abimin eşi gelicek onunla halledicez
sağol tatlım dünya gib olmaya başladık işte bakalım sonumuz ne olucak yaramazlarla
Ben sırf bu yüzden uyku seti almadım bebeğe.2 takım pike yaptırılıyor annem ve kuzenim yaptırıyor ama hazır pike takımlarıda çok güzel 70 lira bile yok fiyatı eminönünde geçen sene bi yakınımıza almıştık annemle çokda ciciler.Bu çocuklar uyku setinde yatamıycak kşada büyümüş olucaklar uyku seti bence sıcak tutmuycak düşüncesiyle almadım annem yorganını fşn yaptırıo o daha sıcak tutar diye düşündüm kalın battaniyeleride var zaten.İlk zamanlar penye battaniyeleriyle raatca uyurlar havalar zaten güzel oluyor doğduklarında
kıyamammm ya üzülme canm napalım gelenin işi gitmek bende annemdeydım gecen hafta eve hiç gelesim yoktu ama mecbur keske hep yanyana olablsek
işin kötüsü annem gider gitmez kayınvaldemler çağırıyor iki hafta sonraya izne ayrılıyorum, onlarla aynı ildeyiz malesef
gelmiyim desem annem de kızıyor, yalnız kalmazsın işte bir hafta gidiver diyor da eziyet ya , bebeği de üzmüş olmam mı, bunalıma girerim, evimde eğri yatıyorum, doğru uzanıyorum neyi, niye yaptın diyen yok, çok zorlanırım ya, kayınpederim düşüncesiz, sabit fikirli ve bencil biri, beni pek düşünceğini sanmıyorumaama çok sevinirler gitsek, çok da istiyolari kayınvaldem bir haftadır neredeyse hergün dedi neyse düşünmek için iki haftam var daaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?