2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aynen öyle canım, annemin yanıma gelmesini bile istemediler, hep onlarla olayım istiyolar
öyle bişey olabilir mi ya
ama haklısın, kıyamam ya sırf eşim mutlu olsun diye gideyim, napayım
orda da internet var, takılırım buraya sıılırsam, biraz dişimi sıkarım bikaç gün...

canım çalışıyomusun, gündüz çok yoruluyosan gece ağrıyor ve kramp giriyor malesef

Maaşallah cnm sana hiçte kilon fazla değilmiş bide 3.bebek vala bravo sana

Geçmiş olsun cnm diş ağrısı hiçbi ağrıya benzemez valla çekilecek şey değil inşallah kurtulup rahatlarsın.

Ay cnm benim sen de bebeğin de güle güle kullanın anneciğinin aldığı cicileri anneler bitane

Cnm ben de yıkamadım benimkiler organze bide tüllü boncuklu oyüzden:26:aslında kararasızdım ama sonra yıkamaktan vazgeçtim, sadece nevresimini yıkayacağım....

Cnm sen de atlattın tehlikeyi inşallah geçmiş olsun cnm, ben de bugün daha iyiyim gece deliksiz uyudum 11 de uyandım, sanırım uzun süre yatmak uymak iyi geldi. bugün kzıımın cicilerini yerlerine yerleştirdim hastane çantalarımızı hazırladım, hatta kalkıp yemek bile yaptım, bugüne kadar iki büklümdüm ayakta duramadığım için dışardan söyledik bikaç gün ama bugün kendim yapabildim yemeğimi dinlene dinlene bişeyler yapıyorum, inşallah daha da iyi olurum da pazartesi işe gidebilirim
Ah canım ya ben çileği yedim ve yüzümde alerjik kabarcıklar çıktı. Çiçek bozuğu gibi nokta nokta oldum. Yemeyei kesince geçti. Kırmızı kırmızı çok canım çekiyor ama yemiyorum artık
Geçmiş olsun cnm alerji yapıyosa yeme cnm çok canın çekerse haftada bir falan yersin.

bende hem sevmiyorum hem gereksiz masraf olarak görüyorum. zaten bir dünya gecelik aldık. yok hastane için yok eve gelenler için yok mevlüt şimdi birde sabahlık çıktı. hırka işe yaramaz m ki onun yerine ?
Al benden de okadar, ben de sabahlık almadım gerek görmedim, geceliğim usturuplu ve iç göstermıyo, pijamalarımda yarım kısa kollu zaten üşürsem pembe bir hırkam var onu da atıcam çantama sabahlık yerine onu giyerim. Artık çok masraf yaptım ben bitek kendime emzirme sutyeni, hastane için büyük renkli kilot ve hasta bezi alıcam,,, dahada yeter eşim isyanlarda kredi kartına bu ay 1080tl gelmiş eşim de ben de hesap extrasına böyle baktık ve bu sadece benim kartıma gelen borç , tabi biraz eşim kızdı ben de bişey diyemedim abarttığımı biliyorum ama her aldığım şey gerekli şeylerdi

Sana da geçmiş olsun cnm yat valla dinlen, havalar güzelleşince evde kalmak çok can sıkıcı bugün cam kuşu gibi hep dışarıyı izledim ben de 4 gündür yatıyorum evde ama yatıp dinlenmemin faydalarını da bugün gördüm ağrım sancım azaldı belki pazartesi işe başlayabilirim, erken doğum iznine ayrılıcam diye çok üzülmüştüm ama inşallah biraz dayanabilirsem en az 35. haftaya kadar dayanmayı hedefliyorum

Bugün bilgisayarım hep açıktı arada bir dinlenme molalarımda geçmişi okudum o yüzden ancak yazabildim kızlar. Dün kızımın cicilerini ütülemiştim, bugün de hepsini güzelce katlayıp yerlerine yerleştirdim, hastane çantamızı hazırladım, benim çantamda eksikler var ama olsun yinede gecelik, pijama takımı, (büyük boy alana kadar kilot, atlette koydum), havlu, ped, tarak, göğüs pedi, göğüs ucu kremi koydum. Eksiklerim de şunlar : emzirme sutyeni, hasta bezi, büyük boy renkli kilot, atlet, güzel bir çift terlik

bırak kendi kendilerine homurdansın dursunlar canm sen duyma tıka kulaklarını tabıkıde olamaz nasl karısma hakkını buluyolarsa kendilerinde. sohbet ederiz biz seninle üzülme sen :)

canım ıkeadan alabilirsin onlardan hemen hemen aynı fıyat zaten

aynen canım biliyorum bi çıksam evden atsam kendimi deli gibi ne var ne yok alıcamda ay sonunu bekliorum işte :)

akşamları dahada ağırlaşıyoruz canım mesela sabah karnıyla akşam karnı farklıdır akşama kdr yemek yiyoruz besleniyoruz atamıyoruz çoğunu vücuttan bunlar ağrı yapıyor şişkinlik yapıyor normal yani bende öyleyim yatağa uzanıp pozisyonumu alana kdr 15 dk geçio ah oh etmekten bi hal oldum bndede kalça ağrısı çok bu aralar kendimizide üşütüyor olabiliriz

kızlar altında epey düşmüş doğurduğumuzda da düşük olsa bari yoksa 1 kat elbiseye talim

bırak kendi kendilerine homurdansın dursunlar canm sen duyma tıka kulaklarını tabıkıde olamaz nasl karısma hakkını buluyolarsa kendilerinde. sohbet ederiz biz seninle üzülme sen :)

evet evet canım neyseki burası var işte, girer koınuşurz sizinle , rapor ederim size ne olduysa

kızlar kocişim geldi öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)

Cnm benim de öyle sağımdan soluma dönerken kasıklarım çok ağrıyo ve hatta bişey giyerken yada bacağımı kendime çektiğimde de ağrı giriyo ben doktora muayene olurken söyledim benim bebişim başını tam dayamış olduğu içinmiş bası yapıyomuş kasıklara, sen de muayene olurken dor derim.

oğluşumun bikaç parça hediye gelen cicileri :)
papilerini netten getirtmiştik
beşiğini bi arkadaş sormuştu onuda eklim buda cibinliğimiz son 20 gün kala takıcaz tozlanıyormuş çok bunlar bende taktırmadım beşikle hediye geleni taktık şimdilik

canm hepsi çok tatlı ya bayıldım güle güle giyin inşallahhh bende cibindirlik teli almam lazım burdaad bulmak mesele napıcaz bilmem

İyi olmana sevindim Denizkızı, dikkat et kendine, demekki dinlenmen gerekiyormuş, kendini fazla yormaman gerekiyormuş, bundan sonra da dikkat et...Hazırlıklar son sürat yapılıyor, çok iyi... Bende bebişimin eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim, ancak henüz hastane çantamı hazırlamadım, çünkü daha çanta alamadım, istediğim gibi bir çanta bulamadım, biraz daha araştırayım diyorum, netten de almak istemedim, bizzat görerek almak istiyorum...çantayı aldık mı hastane çantamda hazır olacak inş... Bebişin tüm ihtiyaçları tamam, benim ihtiyaçlarımda tamam sayılır eksiklerim, emzirme sütyeni, hastane bezi, loğusa tacım, göğüs kremi ve göğüs pompası.. göğüs pompasını ilk etapta şu manuel ve ucuz olanlar varya ondan alacağım, daha sonra ise elektrikli pompa almayı düşünüyorum..

merhaba millet günden geldim yemeğimi yaptımm kocamı bekliyorummm...geçmişi okudum baya dolmuş yine bakıyorum çoğunuzun canı sıkkın yapmayın kızlar yaa kendinizi motive etmeye çalışınnn mutlu olmak için güzel şeyler düşünün ağlayan arkadaşlarrr ağlayın rahatlayın valla ağlamayın demicem kendimden biliyorum olmuyo ağlamadan ben ağlıyorum sonra ohhh bi hafiflliyorum misss...

Çok güzelmiş güle güle kullanın canım bebişinle...

Evet canım bende pantolon yada pijama giyerken aynı şekilde ağrı oluyor.. gerçi adet sancısı gibi ağrılarım hep vardı, doktora da hep söyledim.. En son yine söylediğimde nst.ye bağladılar sancı çıkmadı.. eğer ağrılar devam ederse ve rahatsız edici boyutta olursa giderim doktora artık.. Teş. ederim canım..

Bende pompa almadım daha cnm, eşim gereksiz olduğunu düşünüyo beni sinir ediyo gerekli olursa almak kolaymış 2 günde gelir diyo, buarada benim loğusa tacım kırmızı ama pijama takımlarım pembe ne yapsamki bide pembe taçmı alsam:26:

Hepsi de çok güzelmiş güle güle kullansın oğluşun

cicilerimizi beğenen teyzelrimize tşkr ederiz inş giyinip çekiliriz koyarız resimlerimizi buraya :)
hkn2013 canım bulamazsan ben yollim sana benimkini sıkma canını bizim ki hediye gelmişti beşikle ikea olanı takıcaz son ayda biz şmdilik taktık onu olmadı ben yollarım sana kargoyla fln bi şekilde

Sahra: hayırdır cnm senin neyin var?

Sementen; amin insallah Efendimizin (s.a.v) bir sözü vardır" üzdüğünüz kadar üzülecek , yaktığınız can kadar canınız yanacak" hic kimsenin ettigi yanına kalmaz zaten .

Esra; cnm hoş geldin nerelerdeydin sen ya cok özlersin kendini fazla uzak kalma buralardan ya cok gecmis olsun sıkma bos yere kendini kuzun Allahın izni ile iyidir

Dilca; cnm cok sagol gercekten kendimi cok mutsuz yalnız ve kimsesiz hissediyorum yaşadığım o kadar cok şey oldu ki cok güçsüzüm artık hayatı insanları hatta kendimi bile taşıyamayacak hale geliyorum bebegim cogu zaman teselli ediyor bir ümit diyorum ama hayırlısı herseyin Rabbimden hakkımda en hayırlılarını istiyorum icim cok dikildi yuregimeb bir inşirah ferahligi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…