bence git canm bir kaç günden bişeycik olmaz baktın çok skıldn 2 gün sonra kalkar gelirsin eslerimizide düşnmemz gerek ailelerine kötü davrandıkca onlarla aramızda problem oluyor annen şimdi derki bak annesi geldi bize gelmiyo diye düşünürler diye düşünüyodur kendi annemden biliyorum :)
Kızlar benim geceleri kalçalarım ve kasıklarım çok ağrıyor, sağa ve sola dönerken özellikle kasıklarım ağrıyor, gündüzleri ise gayet iyiyim.. Sizinde oluyor mu? sizce endişe edilecek bir durum var mı? ben bilemedim valla..
Maaşallah cnm sana hiçte kilon fazla değilmiş bide 3.bebek vala bravo sanaEki Görüntüle 683554 Eki Görüntüle 683555 Eki Görüntüle 683553
kizlar biz geldikkkkkkk :26::26::26::26:
Geçmiş olsun cnm diş ağrısı hiçbi ağrıya benzemez valla çekilecek şey değil inşallah kurtulup rahatlarsın.Bende geceleri uyuyamıyorum. Geceleri baş ağrısı çekiyordum zaten ama şimdi bir de diş ağrısı eklendi 2 aydır gece uykusu bana eziyet oldu. Bugün dişimi çektiriyorum. İnşallah bebeğime bi zararı olmaz. Doğum uzmanı da dişçimde zararı olmaz diyor ama ben yine de huzursuzum. Ama dayanamıyorum artık ağrı kulağıma vuruyor...
Ay cnm benim sen de bebeğin de güle güle kullanın anneciğinin aldığı cicileriannem bebeğime okadar güzel şeyler almışki arkadaşlar dün kameradan gösterdiii mevlüt takımı şekerleri sepeti şerbet takımı bebek kıyafetlerii hastane çıkışları bana pijama takımı düzmüş kızımın çeyizini yaa çok duygulandım annemi okadar çok seviyorumki canım o benimmm ayyy çok duygulandım paylaşıyım dedim
Cnm ben de yıkamadım benimkiler organze bide tüllü boncuklu oyüzden:26:aslında kararasızdım ama sonra yıkamaktan vazgeçtim, sadece nevresimini yıkayacağım....kızlar uyku setlerinizin beşik cevirme ve yorganını yıkadınız mı ?
herkez yıkama hemen bozulur zaten actırmıyolar ustune gecirceğin nevresimi yıka tamam vs dıyo ama ıcım rahat etmıyo ben yıkamak ıstıyorum
sizler napcaksınız
yıkamadan da olmazki miss gibi yatsın dimi oglum
Cnm sen de atlattın tehlikeyi inşallah geçmiş olsun cnm, ben de bugün daha iyiyim gece deliksiz uyudum 11 de uyandım, sanırım uzun süre yatmak uymak iyi geldi. bugün kzıımın cicilerini yerlerine yerleştirdim hastane çantalarımızı hazırladım, hatta kalkıp yemek bile yaptım, bugüne kadar iki büklümdüm ayakta duramadığım için dışardan söyledik bikaç gün ama bugün kendim yapabildim yemeğimikızlar slm doktordan geldik oğlum iyiymiş hamdolsun. plasenta ayrılması bizde çok hafifmiş ve oldukça düzelmiş dedi doktorumuz.. yatak istirahatine devam. gelişimi iyiymiş maaşallah oğluşuma teyzeleri güzel haberler aldık rabbim dualarımızı kabul etti... inşallah gününde doğurtçam ben seni dedi doktorum... inşallah valla çok sevindim...
Geçmiş olsun cnm alerji yapıyosa yeme cnm çok canın çekerse haftada bir falan yersin.Ah canım ya ben çileği yedim ve yüzümde alerjik kabarcıklar çıktı. Çiçek bozuğu gibi nokta nokta oldum. Yemeyei kesince geçti. Kırmızı kırmızı çok canım çekiyor ama yemiyorum artık
Al benden de okadar, ben de sabahlık almadım gerek görmedim, geceliğim usturuplu ve iç göstermıyo, pijamalarımda yarım kısa kollu zaten üşürsem pembe bir hırkam var onu da atıcam çantama sabahlık yerine onu giyerimbende hem sevmiyorum hem gereksiz masraf olarak görüyorum. zaten bir dünya gecelik aldık. yok hastane için yok eve gelenler için yok mevlüt şimdi birde sabahlık çıktı. hırka işe yaramaz m ki onun yerine ?
Sana da geçmiş olsun cnm yat valla dinlen, havalar güzelleşince evde kalmak çok can sıkıcı bugün cam kuşu gibi hep dışarıyı izledimGittim canım. Nst ye aldı direk düzensiz ağrılarım çıktı. Düzensiz oldukları için korkma ama bu kadar sancıyı bile istemiyorum ben dedi. 2-3 gün evde istirahat et dedi ama güldü.Bahar geldi biraz zor ama dedi.
Kontrolüm 2 hafta sonraydı 1 hafta daha erkene çekti. 18 inde gidiyoruz kontrole.
aynen öyle canım, annemin yanıma gelmesini bile istemediler, hep onlarla olayım istiyolar
öyle bişey olabilir mi ya
ama haklısın, kıyamam ya sırf eşim mutlu olsun diye gideyim, napayım
orda da internet var, takılırım buraya sıılırsam, biraz dişimi sıkarım bikaç gün...
canım ıkeadan alabilirsin onlardan hemen hemen aynı fıyat zaten
Kızlar benim geceleri kalçalarım ve kasıklarım çok ağrıyor, sağa ve sola dönerken özellikle kasıklarım ağrıyor, gündüzleri ise gayet iyiyim.. Sizinde oluyor mu? sizce endişe edilecek bir durum var mı? ben bilemedim valla..
bırak kendi kendilerine homurdansın dursunlar canm sen duyma tıka kulaklarını tabıkıde olamaz nasl karısma hakkını buluyolarsa kendilerinde. sohbet ederiz biz seninle üzülme sen :)
evet evet canım neyseki burası var işte, girer koınuşurz sizinle , rapor ederim size ne olduysa
canım çalışıyomusun, gündüz çok yoruluyosan gece ağrıyor ve kramp giriyor malesef
oğluşumun bikaç parça hediye gelen cicileri :)
Eki Görüntüle 684165 Eki Görüntüle 684166 Eki Görüntüle 684167 Eki Görüntüle 684168 Eki Görüntüle 684169 papilerini netten getirtmiştik
beşiğini bi arkadaş sormuştu onuda eklim Eki Görüntüle 684170 Eki Görüntüle 684171 buda cibinliğimiz son 20 gün kala takıcaz tozlanıyormuş çok bunlar bende taktırmadım beşikle hediye geleni taktık şimdilik
Maaşallah cnm sana hiçte kilon fazla değilmiş bide 3.bebek vala bravo sana
Bugün bilgisayarım hep açıktı arada bir dinlenme molalarımda geçmişi okudum o yüzden ancak yazabildim kızlar. Dün kızımın cicilerini ütülemiştim, bugün de hepsini güzelce katlayıp yerlerine yerleştirdim, hastane çantamızı hazırladım, benim çantamda eksikler var ama olsun yinede gecelik, pijama takımı, (büyük boy alana kadar kilot, atlette koydum), havlu, ped, tarak, göğüs pedi, göğüs ucu kremi koydum. Eksiklerim de şunlar : emzirme sutyeni, hasta bezi, büyük boy renkli kilot, atlet, güzel bir çift terlik
Eki Görüntüle 684165 Eki Görüntüle 684166 Eki Görüntüle 684167 Eki Görüntüle 684168 Eki Görüntüle 684169 papilerini netten getirtmiştik
beşiğini bi arkadaş sormuştu onuda eklim Eki Görüntüle 684170 Eki Görüntüle 684171 buda cibinliğimiz son 20 gün kala takıcaz tozlanıyormuş çok bunlar bende taktırmadım beşikle hediye geleni taktık şimdilik
Cnm benim de öyle sağımdan soluma dönerken kasıklarım çok ağrıyo ve hatta bişey giyerken yada bacağımı kendime çektiğimde de ağrı giriyo ben doktora muayene olurken söyledim benim bebişim başını tam dayamış olduğu içinmiş bası yapıyomuş kasıklara, sen de muayene olurken dor derim.
Bende pompa almadım daha cnm, eşim gereksiz olduğunu düşünüyo beni sinir ediyoİyi olmana sevindim Denizkızı, dikkat et kendine, demekki dinlenmen gerekiyormuş, kendini fazla yormaman gerekiyormuş, bundan sonra da dikkat et...Hazırlıklar son sürat yapılıyor, çok iyi... Bende bebişimin eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim, ancak henüz hastane çantamı hazırlamadım, çünkü daha çanta alamadım, istediğim gibi bir çanta bulamadım, biraz daha araştırayım diyorum, netten de almak istemedim, bizzat görerek almak istiyorum...çantayı aldık mı hastane çantamda hazır olacak inş... Bebişin tüm ihtiyaçları tamam, benim ihtiyaçlarımda tamam sayılır eksiklerim, emzirme sütyeni, hastane bezi, loğusa tacım, göğüs kremi ve göğüs pompası.. göğüs pompasını ilk etapta şu manuel ve ucuz olanlar varya ondan alacağım, daha sonra ise elektrikli pompa almayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?