2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

slm kızlar.. yaa bir tek benmi böyleyım cok halsizim agrım cok off doguma kadar nasıl geccek bılmıyorum:2:

Bende çok halsizim yataktan hiç çıkmak istemiyorum hep uykum var ama bacaklarımın ağrısından sırtımın belimin ağrısından ya da kızımın tekmelerinden bir türlüde uyuyamıyorum rahat. Birde ben çok acıkıyorum yaa yiyorum yiyorum doymuyorum bir türlü

canm benm çok saol bulamassam zaten annem göndericekte biz öncelikle buraya bi soralım dedik ordan gelmesi biraz sorun olur diye bakıcaz bakalım inşallah buluruz ama senin düşünmen yeter

denizkızı canım ilk etepta pompaya ihtiyacın olmayabilir zaten ama sen çalışan bi anne olarak alman bence senin için daha uygun gibi bide meme başı çatlaklarında falan çok iyi oluyo sağıp bebeğine içirebilirsin sende ilaçlarını rahat rahat kullanıyosun ben yaşadım biliyorum benm bebeğim küvezde kaldığı için almıştık biz ilk gün hemen benm aklıma gelmemişti allhtan burda bi medikalcide hemen bulabildik medelanınkini almıştım herşeyi düşünmek lazımmm
lohusa tacına gelince benm annemde kırmızı yapmış ben zaten ilk gün için kırmızı gecelik istiyorum güzel olucakk zaten lohusa kurdelası kırmızı olur kızlarrr pijamanız ne renk olursa olsun...

sinirlenme canım gelir inşallah

zaten bu ustalara hiç güven olmuyor bir işi yapacakları zamanda yapmıyolar hiç, neyseki bugün geleceklermiş canım gelmeseler iyice sinir olurdun heveslenmişsin br kere...

Kızlaaar saolun..Yaaa anca geldiler ztn.. insaf yaa! 12 den beri bekliyorum çok snir bir durum... sahra dediğin gibi bide heveslenmiştim..ha geldi ha gelcek diye bütün günün gitti...neyseki nihayet geldiler

hic deme o agrıları bel agrısımı bacak kramplarımı yoksa cocugun tekmelerimi dersin.. saga yatsan vuruyor sola yatsan vuruyor sırtustu yatsan resmen halay cekiyor biraz dalsam öteki oglum uyutmuyor mama istiyor oynatmaya az kaldı bazen yalvarıyorum oglum lütfen acı bana bu kadar tekmeleme diye:)) benim hic istahım yok ama yinede 12 kilo almısım sen kac kılosun

canm benm çok saol bulamassam zaten annem göndericekte biz öncelikle buraya bi soralım dedik ordan gelmesi biraz sorun olur diye bakıcaz bakalım inşallah buluruz ama senin düşünmen yeter

canım aklında olsun yine bi arkadaşın olarak bacın olarak bil beni bulunamadığı durumda elimde var okiş

canlarım ben çıkayım brz kaburgalarım ağrıdı tekme yemekten sütümüzü içelim brz tv izleyelim sütleri unutmayın kalsiyum alsın yavruşlar öptüm hepinizi

sağol canım dARISI SİZİN DE BAŞINIZA..İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ...

düzensiz ağrılardan bişey olacağını sanmıyorum. ksfana takma ama dinlen hayatım.. 1 hafta sonra görcen bebişini ne güzel..

ayy cnım benm ya =) tesekkür edrim bu güzl teklif için en çok gelmek istediğim yerlerden biri izmir zaten inşllah tatile gelicem birgün =)

ben istdan gelin olup izmire geldim.izmir çok çok güzel her zaman beklerim canım...

git canım gönülleri olsun. kocişin hatrına hem...

benim de öyle canım aynen valla...

canım sen yine de kendini iyi hissedip iş güç yapma.. bol bol dinlen canım..

hepsi çok güzel hele cibinlik harika nereden aldın canım...

Ayy canim yaa benim haftaya sali ve cumartesi gunlerim var, arka arkaya denk geldi, sevmedigim ortamlar ama kv rica etti sende katil diye asbende hayir diyemedim, bugunde annemle konusuyodum kizim ben gelecektim ama nisan sonunda gelecektim maasi o zaman aliyorum dedi benim gunlerde erkene cekildi fazla agirlasmadan yapayim diye, canim annem oyle konusunca dayanamadim cok agladim annem cooook uzakta ben bu sehride sevmiyorum bu insanlarida sevmiyorum cok bunaldim coook sersem gibiyim

Maşallah yavrunaa kızz Nurgu anacım nasıl becerin 2 haftada böyle kilo aldırmayı sırrı ne banada söyleeee

süte yoğurda dayandım vallaa ayrıca muz,elma,ceviz,ıspanak,yumurta yedim bol bol
geçen gittiğimde dr. boy kısa dedi anne babayıda görsen uzun uzun zoruma gitti hırs yaptım iyice
sonuç bu işte

benimde aynı yaawww kocişe gösteriyorum görmüyo resmen deniz gibi dalgalanıyor
uzanıp karnımı açtım üzerine çıngıraklı oyuncağımızı koydum eşim görsün diye bi çıngırdıyo görsen şow yapıyo babasına
pipicanııım yaa

hoşgeldiniiiiiiizzzzzzzzzzzzmaşallah sizdemi erkektiniz canım göbüş minik o yüzden:26:

elinde yıka canım ya yada 30 derecede hiç bişi olmaz, nede olsa el değmiştir fabrika pisliği falan aksın gitsin

canım aqua, tuba,haluk&bayram bunlar bildiğim markalar.kaliteli ama giymeden anlaması zor.eşin kalın kumaşlı olanından alsın.çünkü ben kaç tane giydim bazılarında üzerine sabahlık giymeden her tarafın belli oluyor.internetten iyiki almamışım dedim yani.

benim eşim bir hafta yok yurt dışında illa annemi getireyim dedi istemedim,onların gönlünü yapsam nolucak ki her türlü kötüyüm zaten ohh mis rahatım böyle yanında olsam gerilmekten daha beter olurdum bebişime de yazık..eşinin gönlünü etmek için bir görün derim onun dışında kendini de düşün bence

Kızlarr ne ağlıyonuz yaaa hepimiz ağlak olduk valla...
Bizi bu halde üzenleri Allaha havale ediyorum bu mübarek günde...

bendeee bende Allah 'a havale ediyorum. iştekiler yüzünden yine hüngür hüngür ağladım. bu sefer içimde tutmadım söledim azıcık. birine de mesajla söledim. ama mesaj gene baya hafif ve ricalı micalıydı

netten çok beğendiğim örgüler oğluşuma yaptırmaya verdim bunları kızlar :)

örgü salopet maviş olucak tabi :) birde nazar boncuğu şeklinde patik yaptırıyoruz

Anladım tatlım çok sağolasın.kredi kartından taksitli nakit avans çekti kocişim,siz kredi kartıyla indirim yapmıyorlar deyince.inş.indirim yaparlar :)
Maşallah göbüşkona ve bebişkona canım.

Pzt gideceğiz nasipse canım inş.pazarlık yapabiliriz

ben havuzluhandan aldım. denetmediler. altı biraz dar gibi. daha kilo alırsam ne olur bilmiyorum. ayrıcda sabahlıkla bile içimi belli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…