Bende pompa almadım daha cnm, eşim gereksiz olduğunu düşünüyo beni sinir ediyogerekli olursa almak kolaymış 2 günde gelir diyo, buarada benim loğusa tacım kırmızı ama pijama takımlarım pembe ne yapsamki bide pembe taçmı alsam:26:
Canım pompa için acele etme bencede, çünkü doğumdan hemen sonra işe başlamayacağız, sütümüzün durumuna göre alırız, yani ben bakacağım duruma göre, eğer bebeğim düzenli emerse zaten süt gelir hemen, sorun olmaz ve ben işe başlayana kadar kendim emziririm, işe başlamaya yakın alırım elektrikli pompayı, ama bebek almazsa zorlanırsam o zaman sütün çekilmemesi için hemen alırım sanırım pompayı, anne sütü bebek için çok önemli çünkü.. loğusa tacını bilmiyorum canım sana kalmış ancak hep kırmızıya alıştık, pembe şart değil düşünüyorum, benimde pijamalarım iki takım aldım, biri krem biri de kırmızı, geceliğim ise mavi, şimdi ben üç renk loğusa tacı mı alayım.. :) Ben sadece kırmızı loğusa tacı almayı düşünüyorum..
slm kızlar.. yaa bir tek benmi böyleyım cok halsizim agrım cok off doguma kadar nasıl geccek bılmıyorum:2:
Bende pompa almadım daha cnm, eşim gereksiz olduğunu düşünüyo beni sinir ediyogerekli olursa almak kolaymış 2 günde gelir diyo, buarada benim loğusa tacım kırmızı ama pijama takımlarım pembe ne yapsamki bide pembe taçmı alsam:26:
Canım pompa için acele etme bencede, çünkü doğumdan hemen sonra işe başlamayacağız, sütümüzün durumuna göre alırız, yani ben bakacağım duruma göre, eğer bebeğim düzenli emerse zaten süt gelir hemen, sorun olmaz ve ben işe başlayana kadar kendim emziririm, işe başlamaya yakın alırım elektrikli pompayı, ama bebek almazsa zorlanırsam o zaman sütün çekilmemesi için hemen alırım sanırım pompayı, anne sütü bebek için çok önemli çünkü.. loğusa tacını bilmiyorum canım sana kalmış ancak hep kırmızıya alıştık, pembe şart değil düşünüyorum, benimde pijamalarım iki takım aldım, biri krem biri de kırmızı, geceliğim ise mavi, şimdi ben üç renk loğusa tacı mı alayım.. :) Ben sadece kırmızı loğusa tacı almayı düşünüyorum..
pompa işine bnm eşim de gereksiz dio belki rahat emziricen dio :s loğusa tacı konusunda ise pembe ise geceliğin beyaz yada pembiş al cnm bnde 2 renk gecelik kullanıcam yengem 2ayrı çeşit yaptı bana ben daha görmedim ama kmse bişi göstermio ne sinir bozucu ya :s
cicilerimizi beğenen teyzelrimize tşkr ederiz inş giyinip çekiliriz koyarız resimlerimizi buraya :)
hkn2013 canım bulamazsan ben yollim sana benimkini sıkma canını bizim ki hediye gelmişti beşikle ikea olanı takıcaz son ayda biz şmdilik taktık onu olmadı ben yollarım sana kargoyla fln bi şekilde
amin tatlimm saglikla gelsinler dunyaya gerisi onemli degilinşallah sahracım rabbim evlatlarımıza sağlık versin
sinirlenme canım gelir inşallah
zaten bu ustalara hiç güven olmuyor bir işi yapacakları zamanda yapmıyolar hiç, neyseki bugün geleceklermiş canım gelmeseler iyice sinir olurdun heveslenmişsin br kere...
hic deme o agrıları bel agrısımı bacak kramplarımı yoksa cocugun tekmelerimi dersin.. saga yatsan vuruyor sola yatsan vuruyor sırtustu yatsan resmen halay cekiyorBende çok halsizim yataktan hiç çıkmak istemiyorum hep uykum var ama bacaklarımın ağrısından sırtımın belimin ağrısından ya da kızımın tekmelerinden bir türlüde uyuyamıyorum rahat. Birde ben çok acıkıyorum yaa yiyorum yiyorum doymuyorum bir türlü
canm benm çok saol bulamassam zaten annem göndericekte biz öncelikle buraya bi soralım dedik ordan gelmesi biraz sorun olur diye bakıcaz bakalım inşallah buluruz ama senin düşünmen yeter
-Merh. bayanlar... nasılsınız? azıcık göz attımda gerçi pek iyi sayılmazsınız, çoğunuzun içi sıkılmış bugün, bahar aylarında böyle olur genelde, birde bizler hamileyiz onun için daha çok içimiz sıkılıyor.. Ama merak etmeyin bunlar geçici.. Bebeklerimiz doğduğunda sıkılmaya zaman bulamayacağız birde bu şekilde düşünün.. Çok sıkıldığınızda azıcık dışarı çıkın, konu komşuyla iki sohbet edin, ben bugün öyle yaptım, kamelyada oturduk komşularla, sohbet muhabbet iyi oldu valla...
-Tugok iyi olmana sevindim, riski atlatmışsın, geçmiş olsun canım, darısı benim başıma... ben 15 gün sonra gideceğim doktora inş. benimde plesantam düzelmiştir.. inş. zamanında sağlıklı bir şekilde doğururuz bebişlerimizi...
-Pdnk sende sakin ol canım, anneni üzme kırma, annen her ne kadar gülüp geçsede içi acır belli etmez.. Anne deyince ben çok hassasım valla.. annemi kaybettiğim için hiçbir annenin üzülmemesini istiyorum.. ben annemi hiç ama hiç üzmedim ama buna rağmen keşke anneme şunu da yapsaydım, keşke bunu da yapsaydım diyorum.. yani anneme dünyaları bile vermiş olsaydım bana yinede az gelirdi, eğer annemi üzmüş olsaydım eminim bunun vicdan azabıyla kendimi mahvederdim...
Gittim canım. Nst ye aldı direk düzensiz ağrılarım çıktı. Düzensiz oldukları için korkma ama bu kadar sancıyı bile istemiyorum ben dedi. 2-3 gün evde istirahat et dedi ama güldü.Bahar geldi biraz zor ama dedi.
Kontrolüm 2 hafta sonraydı 1 hafta daha erkene çekti. 18 inde gidiyoruz kontrole.
ayy cnım benm ya =) tesekkür edrim bu güzl teklif için en çok gelmek istediğim yerlerden biri izmir zaten inşllah tatile gelicem birgün =)
işin kötüsü annem gider gitmez kayınvaldemler çağırıyor iki hafta sonraya izne ayrılıyorum, onlarla aynı ildeyiz malesef
gelmiyim desem annem de kızıyor, yalnız kalmazsın işte bir hafta gidiver diyor da eziyet ya , bebeği de üzmüş olmam mı, bunalıma girerim, evimde eğri yatıyorum, doğru uzanıyorum neyi, niye yaptın diyen yok, çok zorlanırım ya, kayınpederim düşüncesiz, sabit fikirli ve bencil biri, beni pek düşünceğini sanmıyorumaama çok sevinirler gitsek, çok da istiyolari kayınvaldem bir haftadır neredeyse hergün dedi neyse düşünmek için iki haftam var daaha
Kızlar benim geceleri kalçalarım ve kasıklarım çok ağrıyor, sağa ve sola dönerken özellikle kasıklarım ağrıyor, gündüzleri ise gayet iyiyim.. Sizinde oluyor mu? sizce endişe edilecek bir durum var mı? ben bilemedim valla..
Cnm sen de atlattın tehlikeyi inşallah geçmiş olsun cnm, ben de bugün daha iyiyim gece deliksiz uyudum 11 de uyandım, sanırım uzun süre yatmak uymak iyi geldi. bugün kzıımın cicilerini yerlerine yerleştirdim hastane çantalarımızı hazırladım, hatta kalkıp yemek bile yaptım, bugüne kadar iki büklümdüm ayakta duramadığım için dışardan söyledik bikaç gün ama bugün kendim yapabildim yemeğimidinlene dinlene bişeyler yapıyorum, inşallah daha da iyi olurum da pazartesi işe gidebilirim
oğluşumun bikaç parça hediye gelen cicileri :)
Eki Görüntüle 684165 Eki Görüntüle 684166 Eki Görüntüle 684167 Eki Görüntüle 684168 Eki Görüntüle 684169 papilerini netten getirtmiştik
beşiğini bi arkadaş sormuştu onuda eklim Eki Görüntüle 684170 Eki Görüntüle 684171 buda cibinliğimiz son 20 gün kala takıcaz tozlanıyormuş çok bunlar bende taktırmadım beşikle hediye geleni taktık şimdilik
aaa ne oluyor kuzum ya , burda anlatmıcaksın da nerde anlatcaksın, dök içini kuzum ya
içine atarsan daha çok sıkar seniii
kuzum senin neyin varrrr
havalar çok güzel bakın güneşli, kendinize pozitif duygular aşılayın, bebişleri de sıkmayınn, döverim haa
Maşallah yavrunaa kızz Nurgu anacım nasıl becerin 2 haftada böyle kilo aldırmayı sırrı ne banada söyleeee
Ya kizlar benim kiz cok hareketli bazen birsey olacak diye korkuyorum duanda karnım bir oyanı bı buyanı gidiyor artık iyice hissediyorum hareketlerini gecede uyuyaniyorum hareketlerinden sizlerde de oluyor mü sanki icimde volta atıyor sag sol gidip geliyor ya
Eki Görüntüle 683554 Eki Görüntüle 683555 Eki Görüntüle 683553
kizlar biz geldikkkkkkk :26::26::26::26:
kızlar uyku setlerinizin beşik cevirme ve yorganını yıkadınız mı ?
herkez yıkama hemen bozulur zaten actırmıyolar ustune gecirceğin nevresimi yıka tamam vs dıyo ama ıcım rahat etmıyo ben yıkamak ıstıyorum
sizler napcaksınız
yıkamadan da olmazki miss gibi yatsın dimi oglum
anladim canim ya zaten marka sart degil sanirim ben yanlis yazdim istedigim soyle kaliteli adam akilli bir gecelik hem SIK durcak hemde zarif olcak yani ordan buraya getirmesine degcek birsey olsun istiyorum ama esime soyle birsey al demedikce bilemezki kendi kafasian göre bende o yuzdne marka fln varsa diye sordum :))
işin kötüsü annem gider gitmez kayınvaldemler çağırıyor iki hafta sonraya izne ayrılıyorum, onlarla aynı ildeyiz malesef
gelmiyim desem annem de kızıyor, yalnız kalmazsın işte bir hafta gidiver diyor da eziyet ya , bebeği de üzmüş olmam mı, bunalıma girerim, evimde eğri yatıyorum, doğru uzanıyorum neyi, niye yaptın diyen yok, çok zorlanırım ya, kayınpederim düşüncesiz, sabit fikirli ve bencil biri, beni pek düşünceğini sanmıyorumaama çok sevinirler gitsek, çok da istiyolari kayınvaldem bir haftadır neredeyse hergün dedi neyse düşünmek için iki haftam var daaha
Kızlarr ne ağlıyonuz yaaa hepimiz ağlak olduk valla...
Bizi bu halde üzenleri Allaha havale ediyorum bu mübarek günde...
hepsi çok güzel hele cibinlik harika nereden aldın canım...
pompa işine bnm eşim de gereksiz dio belki rahat emziricen dio :s loğusa tacı konusunda ise pembe ise geceliğin beyaz yada pembiş al cnm bnde 2 renk gecelik kullanıcam yengem 2ayrı çeşit yaptı bana ben daha görmedim ama kmse bişi göstermio ne sinir bozucu ya :s
denizkızı canım ilk etepta pompaya ihtiyacın olmayabilir zaten ama sen çalışan bi anne olarak alman bence senin için daha uygun gibi bide meme başı çatlaklarında falan çok iyi oluyo sağıp bebeğine içirebilirsin sende ilaçlarını rahat rahat kullanıyosun ben yaşadım biliyorum benm bebeğim küvezde kaldığı için almıştık biz ilk gün hemen benm aklıma gelmemişti allhtan burda bi medikalcide hemen bulabildik medelanınkini almıştım herşeyi düşünmek lazımmm
lohusa tacına gelince benm annemde kırmızı yapmış ben zaten ilk gün için kırmızı gecelik istiyorum güzel olucakk zaten lohusa kurdelası kırmızı olur kızlarrr pijamanız ne renk olursa olsun...
Kızlar fikir verdiğiniz için teşekkürederim. kırmızı tacımı kullanırım ozamanzaten biyere gidip bişey de alamam daha yoruluyorum. Pompayı da doğumdan sonra alıcam, zaten alıcaktım ama şimdiden alıp almamakta kararsızdım artık doğumdan sonra dediğiniz gibi alıcam
Anladım tatlım çok sağolasın.kredi kartından taksitli nakit avans çekti kocişim,siz kredi kartıyla indirim yapmıyorlar deyince.inş.indirim yaparlar :)Canım eğer kredi kartıyla gideceksen havuzluhan hiç avantajlı değil resmen kazıklıyor adamı ayaküstü
Yani sen bilirsin tabi ama peşin parayla gitmek daha iyi hiç olmazsa pazarlık yapıyorsun
Biz mahsuscuktan sorduk kredi kartı fiyatlarını ürünlerin peşin 10 ise kredi kartına 15
Üstelşk o 10 dediklerinede pazarlık yapma şansımız oldu.Ama tabi bir gideyim hepsini alayım dolaşmak istemiyorum dersen orasını bilemem
Maşallah göbüşkona ve bebişkona canım.Eki Görüntüle 683554 Eki Görüntüle 683555 Eki Görüntüle 683553
kizlar biz geldikkkkkkk :26::26::26::26:
biz hiç pazarlık yapamadık. annemle babamı götürdüm pazarlık yapsınlar diye ama yapmıolar. çok kalabalıktı ben gittiğimde. nakitle alışveriş yaptım ama inmediler hiç.
haftaiçi gitmek daha iyi olabilir. kalabalık olunca umurlarında olmuyorsun
canım aqua, tuba,haluk&bayram bunlar bildiğim markalar.kaliteli ama giymeden anlaması zor.eşin kalın kumaşlı olanından alsın.çünkü ben kaç tane giydim bazılarında üzerine sabahlık giymeden her tarafın belli oluyor.internetten iyiki almamışım dedim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?