ben hep evdeyim valla artık hala yatış..havalar güzelleştikçede çok zor oluyo... napalım sağlıkla doğsun da sıpam...
canım risk kalmadığına çookk sevindim.. çok güzel bir haber.. döner daha bebeğin hiç kafana takma hayırlısı olsun sağlıkla doğsun da her doğum şeklinin kendine göre zorluğu ayrı bence...
elbette en iyisi normal doğumm bende çok istemiştim ama nasip olmadı malsffsezeryanın zorluğu var tabii:18:bağır avazın çıktığı kadar deşarj olursun hemmm
hımm güzel tariff bi yapıyım ben bunuuu:44:ben peyniri çok yiorum zaten çeşit çeşit benm kahvaltım zengindirrrama süt içemiyorum işte pekkk ayranıda içerimmm ayyyy yemek yemek hiç bukadar zevkli olmamıştıııı
bende hissediyorum topuğunu falannn
İnş. canım bebişin döner ve sende normal doğumunu yaparsın.. Allah herkese ağrısız, sızısız kolay doğum etsin inş.. benimki sezeryan olacak malesef...
Selam kizlar napiyonuz bakim:)
Ohh ya 1 kilo çileği bi oturuşda yedim şimdide catlicam sanki ya
Fün gece sag kasığıma dogru batmalar oldu şimdide Rahmime dogru asagida pit pit birsey atıyor sanki ne ola bu kizlar ya
amin canm ıns neden sezeryan olucak
valla bende sabahtan beri yiyom çilekte bende çilek alerjisi baş gösteriyooo sanırım acayip kaşınıyorum sonr kabarıyorum yaa...rananaSelam kizlar napiyonuz bakim:)
Fün gece sag kasığıma dogru batmalar oldu şimdide Rahmime dogru asagida pit pit birsey atıyor sanki ne ola bu kizlar ya
ben de inşallah normal çok istiyorum, Rabbim bi avazda kurtarsın bizi inşallah, tabi benimki de dönerse , hala ters pozisyonda malesef
gvn1907oh biri daha topuk gördü hssetti deli demesinler bana sonra uyduruo bu gibisindendene çok sevicen bnm eşim doğuludur bnm taraf karadeniz ama eşime bile sevdirdim etçil adamı otçul yaptım ot yios hep
Selam kizlar napiyonuz bakim:)
valla bende sabahtan beri yiyom çilekte bende çilek alerjisi baş gösteriyooo sanırım acayip kaşınıyorum sonr kabarıyorum yaa...
canım daha döner inşallah merak etme 32 haftanın sonuna kadar sularıda yerleride boll merak etme içini ferah tut...ben de inşallah normal çok istiyorum, Rabbim bi avazda kurtarsın bizi inşallah, tabi benimki de dönerse , hala ters pozisyonda malesef
afiyet olsun bebişe kilo olsun bol bol :) kasıkta batmalar arada bndede oluyor kafasını fln hareket ettiriyor çocuk artık kafaları büyüyor sonuçta bide elleriyle kavrama alışkanlıklarıda gelişti parmaklarını açıyor kapıyor bnlar geriyo deriyi ister istemez pıt pıt atan şey hıçkırık olabilir ritmik bi şekldeyse hıçkırıktır canım yada göğsünü dayamıştır kalp atışıdır belki
benimde plesenta previa malesef, doktor öyle söyledi, direk sezeryan dedi ancak ben netten baktığımda 32. haftaya kadar plesenta yukarı çıkabilirmiş, 32. haftaya kadar çıkmazsa bir daha çıkmazmış, bakalım 31+5'de kontrolüm olacak, doğum iznim başlayacak, o zaman sorarım doktoruma tekrar...
aynen canım banada öyle oluyo hep bende anlayamadım neden ki *
yok canım niye desinler delimsin senyakında onlarda hissederler daha gebelik haftaları küçük valla topicte kim vardı kordonuyla oynadığını hisseden ona demedilerse sana hiç demezler yaaa mesela odaha zor hissedilecek bişey bence herkes hissedemez bebek büyüdükçe topuğuda görücekler popoyuda görücekler...
[/INDENT]
ranana
Hkn2013: tatlim dikkat et o zaman yoğurtla birlikte ye belki öyle yapmaz meyvemi yoğurt gibi ben bu ara çağla ve çileğe fena sardım valla:)))
bende şeftali çağlasına taktımmm allhtan kayınpederim alıp getiriyo her perşembeeBugün, 19:34
gvn1907
çilek gibi kokulu renkli meyveler yediğinizde aman ha vücudunuza sürmeyin yanlışlıkla oluyor bazen ama yengem çilek yemiş beli kaşınmış buda kaşımış yeğenimin belinde çilek gibi leke var :)
Sagol telim benim hepimizinkilere şifa olsun insallah bak ya valla mı yerim ben onun elini ayağını kalbini sık oluyor altta pit pit atıyor kuzum benim ya sen ve oğluşun nasilsiniz cnm
Hkn2013: tatlim dikkat et o zaman yoğurtla birlikte ye belki öyle yapmaz meyvemi yoğurt gibi ben bu ara çağla ve çileğe fena sardım valla:)))
Sibelim bak prf. Doc. Doktorumuz gvn1907 arkadasımız açıkladı neden olduğunu :)))
Dilca c korkma insallah doner benim ki de ters pozisyondaydi doktorum bı daha ki aya dönmesini bekliyorum dol tarafına yat demişti
bnm gebelik haftam geride aslında ama 1 hafta önde demişti doktor tabi haftaya bakmıo bu işler teyzemin gelini benden 1 ay önde daha geçen ay hssetti bebeği bide daha 3 ayında benim şuan ki halim kdr karnı vardı besleyememiş bebeği kız bebek bide geç oynarmış onun ki epey geç oynadı.Bizim 3,5 ta başladı pıt pıt atmaya :) bnm kide oynuodu kordonuyla ya ultrasonda bile tutmuştu eliyle sallıodu hatta biri demişti ki topikte bana unuttum nickini senin ki tarzan gibi sallanıodurda demişti çok gülmüştüm
biz azcık çıkalım yemek yiyelim büyüyelim gelelim şimdilik hoşcakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?