2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çk sağol canım tabıkı hepsi zor ama norml doğumu yasamayı cok istiyorum

elbette en iyisi normal doğumm bende çok istemiştim ama nasip olmadı malsff sezeryanın zorluğu var tabii:18:bağır avazın çıktığı kadar deşarj olursun hemmm

aynen arada kızdıklarıma tekme fln atarım odada sancı çekmeye başladığımda mesela görümceme hihihihi

oh biri daha topuk gördü hssetti deli demesinler bana sonra uyduruo bu gibisinden dene çok sevicen bnm eşim doğuludur bnm taraf karadeniz ama eşime bile sevdirdim etçil adamı otçul yaptım ot yios hep

Selam kizlar napiyonuz bakim:)
Ohh ya 1 kilo çileği bi oturuşda yedim şimdide catlicam sanki ya
Fün gece sag kasığıma dogru batmalar oldu şimdide Rahmime dogru asagida pit pit birsey atıyor sanki ne ola bu kizlar ya

afiyet olsun bebişe kilo olsun bol bol :) kasıkta batmalar arada bndede oluyor kafasını fln hareket ettiriyor çocuk artık kafaları büyüyor sonuçta bide elleriyle kavrama alışkanlıklarıda gelişti parmaklarını açıyor kapıyor bnlar geriyo deriyi ister istemez pıt pıt atan şey hıçkırık olabilir ritmik bi şekldeyse hıçkırıktır canım yada göğsünü dayamıştır kalp atışıdır belki

ben de inşallah normal çok istiyorum, Rabbim bi avazda kurtarsın bizi inşallah, tabi benimki de dönerse , hala ters pozisyonda malesef

amin canm ıns neden sezeryan olucak

benimde plesenta previa malesef, doktor öyle söyledi, direk sezeryan dedi ancak ben netten baktığımda 32. haftaya kadar plesenta yukarı çıkabilirmiş, 32. haftaya kadar çıkmazsa bir daha çıkmazmış, bakalım 31+5'de kontrolüm olacak, doğum iznim başlayacak, o zaman sorarım doktoruma tekrar...

valla bende sabahtan beri yiyom çilekte bende çilek alerjisi baş gösteriyooo sanırım acayip kaşınıyorum sonr kabarıyorum yaa...

ben de inşallah normal çok istiyorum, Rabbim bi avazda kurtarsın bizi inşallah, tabi benimki de dönerse , hala ters pozisyonda malesef

döner döner canım sıkma kendini yukarda yazmıştım bi pozisyon onu dene sende inş dönecektir hareketli bi bebekse zaten döner ben doğuma 2 saat kala mı ne dönmüşüm annem öyle söyledi hayırlısını dilemek lazım tabi brzda dönmeyen bebek dönmüomuş egzersizleri yap sende günde 3,4 kere 10 ar dk

gvn1907
oh biri daha topuk gördü hssetti deli demesinler bana sonra uyduruo bu gibisinden dene çok sevicen bnm eşim doğuludur bnm taraf karadeniz ama eşime bile sevdirdim etçil adamı otçul yaptım ot yios hep

yok canım niye desinler delimsin senyakında onlarda hissederler daha gebelik haftaları küçük valla topicte kim vardı kordonuyla oynadığını hisseden ona demedilerse sana hiç demezler yaaa mesela odaha zor hissedilecek bişey bence herkes hissedemezbebek büyüdükçe topuğuda görücekler popoyuda görücekler...

Selam kizlar napiyonuz bakim:)
Ohh ya 1 kilo çileği bi oturuşda yedim şimdide catlicam sanki ya
Fün gece sag kasığıma dogru batmalar oldu şimdide Rahmime dogru asagida pit pit birsey atıyor sanki ne ola bu kizlar ya

aynen canım banada öyle oluyo hep bende anlayamadım neden ki *

valla bende sabahtan beri yiyom çilekte bende çilek alerjisi baş gösteriyooo sanırım acayip kaşınıyorum sonr kabarıyorum yaa...

çilek gibi kokulu renkli meyveler yediğinizde aman ha vücudunuza sürmeyin yanlışlıkla oluyor bazen ama yengem çilek yemiş beli kaşınmış buda kaşımış yeğenimin belinde çilek gibi leke var :)

canım daha döner inşallah merak etme 32 haftanın sonuna kadar sularıda yerleride boll merak etme içini ferah tut...

Sagol telim benim hepimizinkilere şifa olsun insallah bak ya valla mı yerim ben onun elini ayağını kalbini sık oluyor altta pit pit atıyor kuzum benim ya sen ve oğluşun nasilsiniz cnm

Hkn2013: tatlim dikkat et o zaman yoğurtla birlikte ye belki öyle yapmaz meyvemi yoğurt gibi ben bu ara çağla ve çileğe fena sardım valla:)))

evet bende öle duymuştum merak etme bencede çıkar yukarıya odaha benm arkadaşımın çıkmıştı onada ilk sezeryan denmişti normal yaptııı ama sonra hemoroidden çok çekti ya neyseee

aynen canım banada öyle oluyo hep bende anlayamadım neden ki *

Sibelim bak prf. Doc. Doktorumuz gvn1907 arkadasımız açıkladı neden olduğunu :)))

Dilca c korkma insallah doner benim ki de ters pozisyondaydi doktorum bı daha ki aya dönmesini bekliyorum dol tarafına yat demişti

bnm gebelik haftam geride aslında ama 1 hafta önde demişti doktor tabi haftaya bakmıo bu işler teyzemin gelini benden 1 ay önde daha geçen ay hssetti bebeği bide daha 3 ayında benim şuan ki halim kdr karnı vardı besleyememiş bebeği kız bebek bide geç oynarmış onun ki epey geç oynadı.Bizim 3,5 ta başladı pıt pıt atmaya :) bnm kide oynuodu kordonuyla ya ultrasonda bile tutmuştu eliyle sallıodu hatta biri demişti ki topikte bana unuttum nickini senin ki tarzan gibi sallanıodurda demişti çok gülmüştüm
biz azcık çıkalım yemek yiyelim büyüyelim gelelim şimdilik hoşcakalın

ranana
Hkn2013: tatlim dikkat et o zaman yoğurtla birlikte ye belki öyle yapmaz meyvemi yoğurt gibi ben bu ara çağla ve çileğe fena sardım valla:)))

bende şeftali çağlasına taktımmm allhtan kayınpederim alıp getiriyo her perşembee

canım sölediğini bende duymuştum özellikle ilk aylarda çok dikkat etmiştimmm etrafım böyle hikayelrele dolu çünküühatta benm vücudumda da bu tarz bihikayenin eseri varrr o yüzden çok korkarımmmm ama artık aklımda demiyorum pekkkk aklım yerinde değilkii

Sibelim bak prf. Doc. Doktorumuz gvn1907 arkadasımız açıkladı neden olduğunu :)))

Dilca c korkma insallah doner benim ki de ters pozisyondaydi doktorum bı daha ki aya dönmesini bekliyorum dol tarafına yat demişti

allah iyiliğini versin emi haşaa eline su dökemem doktorlarımızın :) ordan burdan bildiklerim denediklerim işte bende işe yarayanları size satıom oğluşta iyi bende iyiyim yiyip içip yatıos totomuzu büyütüos işte şuanda gidios hatta yemek yemeye hadi sizlerde 1er bardak süt veya ayran doldurun için bebeklerin kemikleri güçlensin iyice deşsinler dalağımızı böbreğimizi besle kargayı oysun gözünü demişler biz beslios bunlar bizim hışırımızı çıkardı kaçtım ben gelirim yine mucuxxx

ya ultrasonda görürsünde ben içimde hissedemem gibi geliyo bilmiyorum ben bunu duyduğumda çok şşaşırmıştımmm
hadi canım saana afiyet olsunnnn grşrzzz

kızlar size göğüs ucu kreminde lanocure diye bir krem var onuda tavsiye ederim dennemiş ve gerçekten güzel sonuçlar alınmışşş ben lansinohla beraber almayı düşünüyorum benm arkadaşım kullanmıştı ve çok memnun kalmıştııı haberiniz olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…