yoktu canım gebeliğin son döneminde ortaya çıktııı ne yapabilirm ben ne önerirsinizzz
anlat yavrum dinliyorumm,gebelikten önce bu tarz şikayetleriniz var mıydııı hanımefendii :126:
yoktu canım gebeliğin son döneminde ortaya çıktııı ne yapabilirm ben ne önerirsinizzzdururmum çokmu vahimm ne olur doğruyu söyleyin doktor hanımmm
kızlar HeeeeLpp.. benim iştahım iyicene açıldı .. gece gündüz sabah akşam kuşluk ikindi.. hep açımm hiç doymuyorum sizde de böylemi yoksa benim içimde başka bişey mi var
valla ne diyim canım süpersin bu kadar güzel bir tanıyı doktora gitsem koyamazdı...hımmmmmm
evet sen gebelik depresyonundasın
2 tane veletle napcam ben diye içten içe endişeleniyorsunuz ve bu atak şeklinde ağlama olarak geri dönüyor
aileden uzak olmanız sizi duygusal olarak üzüyor kendinizi yanlız oldugunuza inandırıyorsunuz
eşinizin yogun iş temposundan dolayı size yeteri kadar zaman ayırmadıgını düşünüyorsunuz
günlük işlerden çok sıkılmışsınız ve monoton bir hayat yaşıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz :126:
yani bebek için hazırlıkları kafanızda çok büyütüyorsunuz ama buna ragmen totonuzu kaldırıp bi yerden başlayacak enerjiyi kendinizde bulamıyorsunuz
eklemek istediginiz bişi var mııı:126:
teşekkür ederim canımCok tatli ya masallah masallah
Günaydın kızlar ve tatlı minnakları
Zeynoo, Taliaa, Keepmeinformed ve Tokoyay maşallah bebişlerinizeeee
Ya ne güzel sizinkiler tosuncuk olmuşlar, benim nazlı kızımda geriden geriden geliyor:))
Gerçi doktorum normal diyor ama işte insan gününü yakalasın istiyor en azından...neyse sağlıklı olsun da önemli olan o:)))
Zeynoo cum listeyi ben de bekliyorum dörtgözle...
Bu arada biz en son cuma gitmiştik kontrole benim doktorum da 3 hafta sonrasına gün verdi..35 haftalık oluyoruz o zaman...
Ondan sonra da her hafta olacakmış heralde kontroller...sanırım o zamandan sonra nst ye alırlar..
Memorial hizmette doğum yapacak olan var mı aranızda kızlar???? Ben 10 senelik doktorumu değiştirdim oraya gidiyorum artık, gittiğim doktor da iyi gibi geldi bakalım...
seni daha önce hiç görmemiştim bu topikte hoşgeldin aramızaaşagıda isimleri görünüpte paylaşım yapmayanlar var..
kızlar sizde katılın, paylaşın, anlatınbiz dinlerizzzz
ben de abartıcam galiba, nasılsa bavul yapmaya karar verdik, onu da eşim taşıyacak aşağıağzına kadar doldurulabilir bence
Rabbim e sonsuz şükürler olsun 30 haftalık olduk. Darısı hayırlısı ile inşallah 38 e:)))
teşekkür ederim canım
ben gidiyorum canım.yaklaşık 2 yıldır hakan pekerin hastasıyımçok memnunum.daha önce dış gebelik yaşayıp operasyon geçirmiştim.eşimde ne yazıkki 2 kere o hastanede ameliyat oldu.yatış bölümüde çok iyi biz çok memnun kaldık.en son gittiğimde doğum fiyatlarını öğrenince şoka girdim resmen.ama doktorumdan çok memnun olduğum için paraya ne yazıkki kıymak zorundayım.
Selam kizlar herkes iyidir umarim bugun dr kontrolumuz vardi bebislerim 1242--1250--1380 olmuslar boylarida 40 olmusdoktor haftasina gore gelisimlrri cok iyi dedi suyun iyi rahim iyi dedi ciger gelistirici igne vuruldum durabildigin yere kadar durcan dayancan dedi. İste boyle guzel haberlerle donduk cok sukuro
bebesıımın olsun maaslalah 3 lerıne cnm benım nurgul de bende tekdene gıdıyoruz senn?ben aytul hnma nurgul zehra hnm dı sanımrsamm ona gıdıyor tam gecmısı okumadıgım ıcın yazdııgnı gormedım amanurgu canim sendemi kayserideydin oyle hatirliyorum sanki hangi dra gidiyosun
hos bulduk canım benımmmm sagolasınnyok canım ben habire kremliyorum ama içten o acımalar....
çok geçmiş olsun kendi doktorunu ara canım bence ne yapacağını sölesin.. bir an önce iyileşirsin inşallah..
hoşgeldin canımm...
canım maaşallah üçüzlerine yerim kıss ben onları... sağlıkla gelsinler inşallah...
adaçayı kaynatıp onunla bir de tuzlu suyk-la gargara yapabilirsin canımm
Eki Görüntüle 687744
Dosyayı o kadar küçültmek zorunda kaldım ki net okunmadığını farkettim. Umarım bu sefer daha net anlaşılır.
aman canım niye üzüyosun kendinii...selam vermen yeter zatenndenizkizi57Ben birsürü alıntı yapmıştımherkese yorumlar yazmıştım kendimden bahsetmiştim ama sayfa zaman aşımına uğramış ve bütün yazdıklarım uçup gitmiş çok üzüldüm yaaaa haksızlık sinir oldum
Neyse bari hepinize selam verim dedim, aynılarını yazacak takatim yokzeyno listeni beğendim, frozens listeni okuyamadım çok küçük okunmuyo ve büyütülmüyo
Ben iyiyim sizlerde iyisiniz bebişlerin de maaşallahı var 2 kiloyu geçmişlerüfff ama böyle yazmamıştım ben yaaaa ne güzel şeyler anlatmıştım
napalım canım yaaa zeynooo bana yardım ediyoo sağolsun kızın hiçç derdi yokkkk ya napsınnndenozCandy188 cok tatlı olmuş oğluşunun odası...ozellikle o bulutlara bayıldım:))) ben de yavaştan başladım odasını hazırlamaya...
Zeyyyno ve hkn2013 alemsiniz kızlar yaaa:)))
canım benimde normal tansiyonum 8-5 dir.hamilleliğimde de 9 a bile çıkmazzz bi problemm yaşamadımmmsuzan6638hayırlı gunlerrrr
selam nasılsnız hamısler ve cücüklerii biz sukur ler olsunkı ıyyızz evımızı temızledık paşa mla bırseyler yıyıpp PAŞAM LA KUTLU DOGUM programına gıdecegız ınslll saglıckla kalınnn
bu arada benım tansıyon genelde düşükk 8/5--8/6 lardaa yaa sızde böle olupta dr bırsey dıyen varmı bnm dr nıye böle acaba dedı dahada konuyu acmadıdaa bende heyecandan unutuyorumdaa
candy188 cok tatlı olmuş oğluşunun odası...ozellikle o bulutlara bayıldım:))) ben de yavaştan başladım odasını hazırlamaya...
zeyyyno ve hkn2013 alemsiniz kızlar yaaa:)))
Tekmelerinin sesi duyuluyor muBunu demiycektin bana. Hemen hayallere daldım Paşamın tekme seslerini mi duyucam ben şimdi
frozens 35 ya da 36.haftadan sonra rapor mu alacaksın? Nasıl belirliyorsun bunu? Kafana göre bırakabiliyor musun? Bırakabilsen bile o gelmediğin günler sonraya aktarılmaz. Beni bir aydınlatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?