2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

anlat yavrum dinliyorumm, gebelikten önce bu tarz şikayetleriniz var mıydııı hanımefendii :126:
yoktu canım gebeliğin son döneminde ortaya çıktııı ne yapabilirm ben ne önerirsinizzz dururmum çokmu vahimm ne olur doğruyu söyleyin doktor hanımmm

kızlar HeeeeLpp.. benim iştahım iyicene açıldı .. gece gündüz sabah akşam kuşluk ikindi.. hep açımm hiç doymuyorum sizde de böylemi yoksa benim içimde başka bişey mi var

Herkese slm;
45 gün önce bir arkadaşımın 34. hafta başında doğumu oldu bebek 1900 doğdu.Bebek; annenin ve doktorunun farkedemediği tansiyon yüzünden eşinden ayrılmış ve bebek kendini de anneyi de zehirlemeye başlamış.Arkadaşım çook fazlaca belinde ağrı olmaya başlayınca Allah tan hemen hastaneye gitmiş ve Şükür bebeğe de anneye de herhangi bişey olmadı.Dün akşam bebeği görmeye gittim ve 3600 kg olmuştu.Sanki yeni doğmuş gibi.
Yani tansiyonumuzu sık sık kontrol etmemiz gerekiyor son haftalarda.Birde çok ağrı olunca vakit kaybetmeden doktora gitmek gerekiyor.

yoktu canım gebeliğin son döneminde ortaya çıktııı ne yapabilirm ben ne önerirsinizzz dururmum çokmu vahimm ne olur doğruyu söyleyin doktor hanımmm

hımmmmmm

evet sen gebelik depresyonundasın

2 tane veletle napcam ben diye içten içe endişeleniyorsunuz ve bu atak şeklinde ağlama olarak geri dönüyor
aileden uzak olmanız sizi duygusal olarak üzüyor kendinizi yanlız oldugunuza inandırıyorsunuz
eşinizin yogun iş temposundan dolayı size yeteri kadar zaman ayırmadıgını düşünüyorsunuz
günlük işlerden çok sıkılmışsınız ve monoton bir hayat yaşıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz :126:

yani bebek için hazırlıkları kafanızda çok büyütüyorsunuz ama buna ragmen totonuzu kaldırıp bi yerden başlayacak enerjiyi kendinizde bulamıyorsunuz

eklemek istediginiz bişi var mııı :126:

kızlar HeeeeLpp.. benim iştahım iyicene açıldı .. gece gündüz sabah akşam kuşluk ikindi.. hep açımm hiç doymuyorum sizde de böylemi yoksa benim içimde başka bişey mi var

canım tamamen psikolojik ooo:125:bir kaç haftaya kapanır iştahın bebek büyüdükçe midede yer kalmıyo merak etme..acıktığın zamanlarda ekmeksiz atıştırmalık faydalı şeyler yee bol bol meyve atıştır...aman hiç bişi olmazzz ye gitsin arkadaşımmm

valla ne diyim canım süpersin bu kadar güzel bir tanıyı doktora gitsem koyamazdı...ciddi sen terapist falan olmalısın yada iyi bir takipçisin süperr....ya cidden zeynoo ne güzel özetledin anlatamam sanırım benm biraz enerjiye ihtiyacım varrr sen nedüşünüyosun camımcım:26:

Cok tatli ya masallah masallah
teşekkür ederim canım

ben gidiyorum canım.yaklaşık 2 yıldır hakan pekerin hastasıyımçok memnunum.daha önce dış gebelik yaşayıp operasyon geçirmiştim.eşimde ne yazıkki 2 kere o hastanede ameliyat oldu.yatış bölümüde çok iyi biz çok memnun kaldık.en son gittiğimde doğum fiyatlarını öğrenince şoka girdim resmen.ama doktorumdan çok memnun olduğum için paraya ne yazıkki kıymak zorundayım.

selam nasılsnız hamısler ve cücüklerii biz sukur ler olsunkı ıyyızz evımızı temızledık paşa mla bırseyler yıyıpp PAŞAM LA KUTLU DOGUM programına gıdecegız ınslll saglıckla kalınnn

bu arada benım tansıyon genelde düşükk 8/5--8/6 lardaa yaa sızde böle olupta dr bırsey dıyen varmı bnm dr nıye böle acaba dedı dahada konuyu acmadıdaa bende heyecandan unutuyorumdaa

Candy188 cok tatlı olmuş oğluşunun odası...ozellikle o bulutlara bayıldım:))) ben de yavaştan başladım odasını hazırlamaya...
Zeyyyno ve hkn2013 alemsiniz kızlar yaaa:)))

seni daha önce hiç görmemiştim bu topikte hoşgeldin aramıza aşagıda isimleri görünüpte paylaşım yapmayanlar var..

kızlar sizde katılın, paylaşın, anlatın biz dinlerizzzz

Hoşbulduk canım. Aslında topik ilk açıldığı günden beri burdayım. Okumadığım sayfa yok gibi nerdeyse.Ben hepinizi çok yakından tanıyorum.İlk paylaşımımı 29 martta yapmıştım. O gün benim hastanemin düzenlediği gebelik eğitimine katılacaktım.Minikkusunda gideceğini öğrenince ona yazdım. Orada tanıştık süper bir gün oldu bizim için.Hem çok şey öğrendik hem o beni tanıdı.Ben onu zaten çok yakından tanıyordum.Bende onun gibi amniyosentez olmak zorunda kaldım. Onun kadar zor süreçler atlatmadım belki ama yinede zordu.Kendime en yakın hissettiğim isim o oldu tabi. Çok yoğun çalıştığım için gündüz pek yazamıyorum.Akşamlarıda ancak yazılanları okuyup sızıp kalıyorum. Bir türlü yazacak vakit bulamıyorum.Aslında o kadar çok paylaşacak şeyim var ki hepsini bugün paylaşıp kafanızı şişirmeyeyim. Mesela senin yaptığın bebek şekerleri ben çok heveslendirdi.Payaştığın iki sitedende bir sürü alışveriş yaptım.Aslında hazır alsam daha ucuza gelebilirdi ama emek vermiş olmak çok güzel. Bende kendi çapımda birşeyler yapıyorum. Bitmiş hallerini paylaşırım sizlerle.Herbirinizden birşeyler öğreniyorum.Tekrar hepinize teşekkürler.

Ben birsürü alıntı yapmıştım herkese yorumlar yazmıştım kendimden bahsetmiştimama sayfa zaman aşımına uğramış ve bütün yazdıklarım uçup gitmiş çok üzüldüm yaaaa haksızlık sinir oldum
Neyse bari hepinize selam verim dedim, aynılarını yazacak takatim yok zeyno listeni beğendim, frozens listeni okuyamadım çok küçük okunmuyo ve büyütülmüyo
Ben iyiyim sizlerde iyisiniz bebişlerin de maaşallahı var 2 kiloyu geçmişler üfff ama böyle yazmamıştım ben yaaaa ne güzel şeyler anlatmıştım

ben de abartıcam galiba, nasılsa bavul yapmaya karar verdik, onu da eşim taşıyacak aşağı ağzına kadar doldurulabilir bence

ben abarttım bile.. napayım arabayla nasılsa doldurdum hem bavulu hem bebek çantasını.... :)

Rabbim e sonsuz şükürler olsun 30 haftalık olduk. Darısı hayırlısı ile inşallah 38 e:)))

aynısını düşündüm bugün bizim 30+0 çok mutluyummm... 34 lere acayip özeniyorum... inşallah bizde görelim sağlıkla hayırlısıyla o günleri..

aaa cok sevindim canım yaaa ben de ona gitmeye başladım..iki kere gittim ben de...şimdilik iyi gidiyor...memnun olmana da çok sevindim ayrıca benim 3 mayısta olacak bi dahaki kontrolüm belki denk geliriz ama haklısın doğum fiyatları fazlaymış, benim eski doktorum bi de hastane ucretinin ustune 3000 tl daha alacaktı en azından şimdi ondan yırttım:))))

kızlar minikuss dan haberi olan varmı? hiç gözükmüyo artık, bide mnsroz diye bi arkadaş vardı. hully de artık yazmıyo, arzu mu da yazmıyo aşağıda görüyorum ama özlettiniz kızlar kendinizi sizsiz eksik kaldık hadi bekliyoruz yukarıya...

Öncelikle herkese günaydın. Ben de aynen denizkızı gibi telefon mağdurlarındanım okuyorum ama öyle zor yazıyorum ki kesin hatalar olacak,affola
Candy 188 odanıza bayıldım bulutları nerden aldığını öğrenebîlir myim? Aaah yazamıyorum, laptop şarj edile, buraya geri geline

nurgu canim sendemi kayserideydin oyle hatirliyorum sanki hangi dra gidiyosun
bebesıımın olsun maaslalah 3 lerıne cnm benım nurgul de bende tekdene gıdıyoruz senn?ben aytul hnma nurgul zehra hnm dı sanımrsamm ona gıdıyor tam gecmısı okumadıgım ıcın yazdııgnı gormedım amaee hala gelınlerıyızya herseyımzı bılıyoruz sukurler olsunkınee tetem benımm:13:sen hangısıne gıdıyorudun cnm benımm cok sukurher gunumuzeeeeee pozıtıf dıyısını dun gıbıhatırlıyorumdarabbım herkeslere yasatsın ınsllll

hos bulduk canım benımmmm sagolasınn

Eki Görüntüle 687744

Dosyayı o kadar küçültmek zorunda kaldım ki net okunmadığını farkettim. Umarım bu sefer daha net anlaşılır.

ama ben okuyamıyorum... zeyynoo nun listesinide görmedim.. geçmişe fazla bakamadım .. ayy bide ben neyi merak ediyorum.. biz doğurunca yine bu topictenmi devam etcez yazışmaya .. ozaman da ihtiyacımız olcak birbirimize .. imkan olsa hepinizle tek tek tanışmak isterdim.. ne güzel olurdu hepimizi arada bi biraraya gelsek.. göbüşlerimizi ölçüştürsek

aman canım niye üzüyosun kendinii...selam vermen yeter zatennama tabi ben illa anlatacaktım diyosan valla merak ettim aslında anlat bacımmm otur da yazz hadi üşenme içinde kalmasınnn:126:
denoz
Candy188 cok tatlı olmuş oğluşunun odası...ozellikle o bulutlara bayıldım:))) ben de yavaştan başladım odasını hazırlamaya...
Zeyyyno ve hkn2013 alemsiniz kızlar yaaa:)))​
napalım canım yaaa zeynooo bana yardım ediyoo sağolsun kızın hiçç derdi yokkkk ya napsınnn
canım benimde normal tansiyonum 8-5 dir.hamilleliğimde de 9 a bile çıkmazzz bi problemm yaşamadımmm

candy188 cok tatlı olmuş oğluşunun odası...ozellikle o bulutlara bayıldım:))) ben de yavaştan başladım odasını hazırlamaya...
zeyyyno ve hkn2013 alemsiniz kızlar yaaa:)))

teşekkür ederim canım. çok içime sindi herşeyi yavaş yavaş hazırlamay özen göstrdim. Hala ufak tefek eksikler var.umarım seninkide içine siner ve çok güzel olur. Güle güle kullansın bebişlerimiz :))

32. haftamı bitirmeden birgün önce yani 31+5 de gittim doktora. 37. haftaya kadar çalışabilir durumda olduğuna dair bir rapor veriyor. 37. haftadan sonra zaten işverenin çalıştırması yasak yani istesende çalışamıyorsun. Bu raporu alman demek 37. haftaya kadar çalışmak zorunda olduğun anlamına gelmiyor. Mesela ben işlerimi toparlayamadığımdan mecburen 35 yada 36 ya kadar çalışırım diye düşünüyorum. Çalışamayacağın hissettiğin anda tekrar doktoruna gidip iznini başlatıyorsun. Kalan kısım doğumdan sonraya ekleniyor. Yani 35. haftamı bitirip ayrılırsam 32-35 haftalar arası çalıştığım 3 hafta doğumdan sonraya eklenecek. Başak bir deyişle 16 haftalık iznimin 35. haftadan sonraki 5 haftasını doğum öncesi 11 haftasını doğum sonrası kullanmış olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…