2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benim bebişim sağ tarafımı öyle bi gerdirio ki bazen acıdan çığlık atıyorum sanırım ayakları orada . kafası da baya aşağıda hıçkırıklarıda ordan gelio çünkü tatlımın

geçen hafta girdim ben nst ye ama benim elime bi alet felan vermediler. bi kemer vardı kemere bağlı iki tanede yuvarlak alet göbeğimin iki tarafına taktılar ve 15 dk soluma yattım oğlumda hep o aletlerin olduğu yeri tekmeliyip durdu kalp atışlarından çok tekmelerinin çıkardığı sesi duyduk

Kızlar ya zıbın setiyle hastane çıkışı aynı sey değilmi ?

zıbın seti alt pijaması ayrı üst badisi ayrı oluyor.. hani üst kısmı yandan çıtçıtlı yada iplikle baglananlar var ya o takım.

hastane çıkışı da ayaklı tulumu şapkası eldiveni olan takım oluyor

ben iki takım hastane çıkışını koymayı düşünüyorum iç zıbınlarıyla battaniyeleriyle takımm olsun...bide kendi pijamalarımla takımm olsun diyee...tabi benm evim hastaneye çok yakınn arabada var o yüzden neler götürmicemkiii siz bana hiç bakmayınnn kızlarrr abartıcam sanırım biraz katlle falan götürücem meselaaa...

ayyy biri beni kaldırsında temizlik yapcam yaa süpürmem ve toz almam lazım offf uyumakta istiyorummmmm

Cumartesi günü bizde 32 haftayı doldurduk. Cuma günü doktorumuza gittik çalışabilir raporumuzu aldık. 35 yada 36. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyorum. Gerçi karnım o kadar büyük ki hastanede nst deki hemşire ve ebeler hastaneye yatmak için geldiğimi zannettiler. Benimde bir oğlum olacak kısmetse. Cuma günü 2.075 gr 42 cm di.Bizde 2 kiloyu geçtik. Benim bebeğiminde kilosu bir hafta önden gidiyor ama asıl kafası ve göbeği kocaman ki onlar iki hafta önden gidiyor. Doktorumuz koca kafalı,koca göbekli diye seviyor. Cuma günkü kontrolde bizde kaşlarını çatarken yakaldık çok komikti.Resimleride sizinle paylaşacağım bir ara. Her kontrolümde 4D ultasonla mutlaka 5 dk bize gösteriyor ve her seferinde en az 4 yada 5 ultrason çıktısı veriyor. Renkli çıktılarımız sadece 3 tane.Bu arada 3 haftada bir kontrole gidiyordum. İki hafta sonra yani 34. hafta bittiğinde tekrar çağırdı.Ondan sonrakiler ise haftada bir olacakmış ve her seferinde nst ye girecekmişim. Randevularımı bile şimdiden aldım.Cuma günü ikinci defa nst ye girdim. Sancı vs çıkmadı. Şu an kaburgalarımın batması dışında bir sıkıntımız yok.Onunda maelesef bir çözümü yok. Karnım çok yukarda, suyum çok fazla bebekte kilolu olunca sıkıştırmalar gün geçtikçe artıyor. Benim doktorumda hangi durumlarda hastaneye gelinmeli ve anne-bebek çantasında neler bulunmalı konusunda bir yazı verdi bana. Bende onu sizinle paylaşacağım. Bazı şeyler bana fazla fazla yazılmış gibi geldi ama zaten çoğunu aldığımdan çantaya koymakta fayda var diye düşünüyorum.

günaydın kızlar
normalde ben de tutamıyorum çoğunlukla zaten ama dün akşam tuttum, gururla yatıp uyudum

bizim randevular iki haftada bire düştü 32.hafta randevusu itibari ile..Bizim bebiş de bi ileri bir geri, doktor normal dediğine göre sıkıntı yok canım ya hatta bizimkine şurası az şurası çok diye çok mızırdandık da "çocuktan altın oran beklemeyin" dedi

Kızlar ya zıbın setiyle hastane çıkışı aynı sey değilmi ?
hastane çıkışları daha kalabalık oluyor canım

randevunuz güzelce geçer inşallah canım, o bebişle kilo konusunu konuşma işini ben de yapıyorum da eşim "şimdiden çocuğa baskı yapıyorsun, ne kadar isterse o kadar yer" diyor bana demek tek yapan ben değilmişim

Dosyayı o kadar küçültmek zorunda kaldım ki net okunmadığını farkettim. Umarım bu sefer daha net anlaşılır.

ben de abartıcam galiba, nasılsa bavul yapmaya karar verdik, onu da eşim taşıyacak aşağı ağzına kadar doldurulabilir bence

Rabbim e sonsuz şükürler olsun 30 haftalık olduk. Darısı hayırlısı ile inşallah 38 e:)))

seni daha önce hiç görmemiştim bu topikte hoşgeldin aramıza aşagıda isimleri görünüpte paylaşım yapmayanlar var..

kızlar sizde katılın, paylaşın, anlatın biz dinlerizzzz

Kızlar bildiğiniz gibi raporla izne ayrıldım dün ara karne için okula gittim 10 dakika duramadım sınıfta kabus gibiydi ohhhh dedim iyi ki de rapor almışım :))))

ben de abartıcam galiba, nasılsa bavul yapmaya karar verdik, onu da eşim taşıyacak aşağı ağzına kadar doldurulabilir bence

bende küçük sürmeli valizimi hazırlıcamm yanınada bir çanta ıvırzıvırları koymayı düşünüyorum kağıt bardak çatal kaşık falan gibi şeylerrr..ben hastane yemeklerini yemediğim için :82:

seni daha önce hiç görmemiştim bu topikte hoşgeldin aramıza aşagıda isimleri görünüpte paylaşım yapmayanlar var..

kızlar sizde katılın, paylaşın, anlatın biz dinlerizzzz

zeynocum benide dinlermisin valla bu ara kendime bir terapist bulmayı düşünüyorum hergün ağlıyorum hiç normal değilll hiç iş yapmıyorum artıkkk ben gebelik depresyonundayımmm galibaaa olabilir miii zeynoooo

nurgu canim sendemi kayserideydin oyle hatirliyorum sanki hangi dra gidiyosun

yozgatın bi ilçesindeyimde kayseriye gidiyorum dr.a canım..
tekden hastanesi gülcan hanıma gidiyorum sen???

kızlar kim dedi hatırlamıyorum ama biri bebişin kıyafetlerini ütüleyip keselere koydum demişti, o keseleri nerden bulabiiliriz? Keseye koymazsak kaybolur çünkü minik minik hepsi...

ben buyuk boy buz dolabı poşetlerine koydum hem seffaf olduğu için dışarıdan görüp alabilirler rahatlıkla
üstüne notlarda yazdım hepsine dokunmasınlar diye

evet tatlım newresimler buyuk biz önce beşiğimizi aldık yatağımız yorganımızda organik yün olduğu için annnaneyle babanne yaptı beşik ölçülerine göre diktik sorun olmadı ama yedek yorganı çok büyük beşiğe göre

ayyy geçmiş olsun resmen kabuuss:18:ablamda doğum yaptığı saatte kendi ismiyle aynı olan bi kadın varmış bebişin cinsiyetleride aynıymış eniştem korkuyomuş kırk kere tembihlemiş
-bak bebeğe iyi bak karıştrmasınlar diye
senin kiside o hesap olmuş

anlat yavrum dinliyorumm, gebelikten önce bu tarz şikayetleriniz var mıydııı hanımefendii :126:

Tekmelerinin sesi duyuluyor mu Bunu demiycektin bana. Hemen hayallere daldım Paşamın tekme seslerini mi duyucam ben şimdi

frozens 35 ya da 36.haftadan sonra rapor mu alacaksın? Nasıl belirliyorsun bunu? Kafana göre bırakabiliyor musun? Bırakabilsen bile o gelmediğin günler sonraya aktarılmaz. Beni bir aydınlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…