2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

iyi gecelr cnm masallah sende görmusun hadi gözun aydin ne raparu aldin anlamadim kacirdim sanirim orasini ama hayirli olsun diyorum:) oy oyy hickirik tutan oglusunu yesin teyzesi :))

offf dolapta bisküvi varmış yeni keşfettim, yememek için kendimle mücadele ediyorum resmen
cnm tutma kendini bu kadar bir iki parca dan birsey olmaz ay bende seker odlugu halde ben bukadar germiyorum kendimi canim ne cekiyorsa yiyorum ama az ve öz yiyorum diger yiyeceklerimle dengelemeye calsiyorum sende oyle yap canin cektigini yemezsen bebisin eksk olur derler buyukler allah korsun tabiki :))) hikaye bunlar ama yinede nefsini köretmeye calis birazcikda olsa :)))

ooo biz gelen kadar kimse kalmamis bugun geldigimde asagisi doluydu simdi kimse yok

Off ya bugun yine uyku tutmadı birbuçuk Darfur donüyorum yatakta tik yok bacağımda uyutmuyor beni ne yapcam ya

günaydın kızlarrrr bugün erkenciyim daha kimse gelmemişşş...ben şöle bi geçmişi dolanıyım bakim ne var ne yokkk

ben normalde çok iyi tutcuyumdurama bana hamilelilkte kesinlikle yasak böbrek problemim olduğu içinnn :26:valla bende bağırıyorum hadi bi git artık diyee...

bende rh uyumsuzluğu yok zaten canım benm sölediğim uyuşmazlık farklı bir türü öenmli bir tür değil yalnız sarılıkla ilgili problem çıkartabiliyo gibi bişi anladım ben araştırdıklarımdan AB0 uyuşmazlığı buuu

bu bebişler nasıl inatçı oluyolar yaa neyse bidahakine görürürsün aman zaten kendisi gelicek yakında o zaman bakarsın doya doya canm boşver sıkma canınıbende bugün görücektim bebeğimi luzümsuz hemşire yüzünden göremicem kızımııı

hayır canım hiçbir ağrı filan yoktu ama nts de çıktı ve dr sen bunu hissedemezsin daha dedi.10gün sonra tekrar gircem işte.

günaydın kızlarr

ya herkes böyle söylüyor ama ben oraya kaç defa gittim hiç o fiyatlara ürün göremedim :26:

evet yaa baya bir açıkladılar sağolsunlar yazıcam listeyi şimdi aşagıya

Zeyyno cnm cok iyi olur valla bizde yararlanmış oluruz ne koyacağımı halen bilmiyorum herkes birsey diyo

MaaşAllah bebişine kilosu yerinde olacak inşAllah. Listeyi merakla bekliyorum bende halen hazırlamadım

canım aslında hiç rahatsız etmedik uyanıktı bize bakıyordu ama kociş biraz geç kaldı sonlara dogru yetişti, herhalde babası yok diye morali bozulduu zaten babasıda ben göremedim biraz daha bekleseydin diye baya bir triplendii doktorumuz çok iyi biri eşime gel sende gör oğluşunu diyerek tekrar ultrasona aldı benii

canım renkli olarak ben çok ısrar ettigim için gösteriyor ama resim çıktısı vermiyor... renksiz veriyor ondada parça parça her yeriii listeyide şimdi aşagıya yazıcam canımm

Zeynoo; Cnm ya maaşallah bebişine ne güzel kilo almış daha da toplar 4 kilo doğar gibi geliyo nazar değmesin oğluşuna...

hepinize çok tşkler kızlarrr hepinizi mucukluyoruz

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrrr

Benim sıpa hiç durmuyor artık yaaw iyice ayaklarıyla çıktı yukarı nasıl tepikler atıyor sabah sabah bu enerji bnde anlamış değilim doğrusu

kızlar hemşire ve asistanın söylediklerini aynen yazıyorum..

anne için,

gecelik,terlik,taç
1 tane alt pijama üstüne tişört yeterlii (takım olmasına gerek yokmuş)
gögüs pedi,
bildigimiz ped
2-3 ad. kilot

poponu örtecek kadar uzun bir giysi (sabahlık şart degil)

havluya da gerek yok, rulo kagıt havlu yeterli.

1 rulo çöp poşeti olsun çantanda kirlileri koyarsın.

(emzirme atleti, sutyenine hiç gerek yok
hastaneye gelirken üzerinde olsun yeter
hatta hiç sütyen takmak istemezsen gögüs pedi yapıştırırsın badine.)

makyaj malz. ayna,tarak bunlar zaten normal çantanda oluyor.. ki her kadın normal çantasını da zaten getiriyor.. ayrıca hastane çantana koymana gerek yok.

bebek için,

1 zıbın takımı
1 hastane çıkışı
battaniye
emzik, biberon,mama kaşıgı (genellikle gerekli oluyor)
ıslak mendil ve pişik kremi
agız silme bezi
bebek bezi (6-7 tane)

(fırça,tarak,havlu, kozmetik şampuan falan hiç gerek yok, boşuna taşıma)

süt sağma mak. getirebilirsin..

birde bebek şekeri sepeti, çikolata yada kolanya yetiyor.

kızlar bu şekilde yazdılar.. bende akşam çantamı baya bir güncelledim,
kendim için 2 pijama takımı koymuştum gecelik dısında onları 1 e indirdim. emzirme sutyeni, atleti çıkardım, hastane giderken üzerime giycem.
bebek için 2 zıbın 2 hastane çıkışı koymuştum onları teke düşürdüm. şampuan, bebek yagı falan onları çıkardım.

onların yazdıkları dısında ufak tefek şeyler daha koydum dayanamadım ama genel olarak bu şekilde yeterliymiş..
sizinde eger hayır şununda mutlaka olması gerekir dedikleriniz varsa lütfen yazın.. o anda akıllarına gelmemiş olabilir

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ve tatlı minnakları

Zeynoo, Taliaa, Keepmeinformed ve Tokoyay maşallah bebişlerinizeeee

Ya ne güzel sizinkiler tosuncuk olmuşlar, benim nazlı kızımda geriden geriden geliyor:))
Gerçi doktorum normal diyor ama işte insan gününü yakalasın istiyor en azından...neyse sağlıklı olsun da önemli olan o:)))
Zeynoo cum listeyi ben de bekliyorum dörtgözle...
Bu arada biz en son cuma gitmiştik kontrole benim doktorum da 3 hafta sonrasına gün verdi..35 haftalık oluyoruz o zaman...
Ondan sonra da her hafta olacakmış heralde kontroller...sanırım o zamandan sonra nst ye alırlar..
Memorial hizmette doğum yapacak olan var mı aranızda kızlar???? Ben 10 senelik doktorumu değiştirdim oraya gidiyorum artık, gittiğim doktor da iyi gibi geldi bakalım...

oyyy maşallahh zeynocummm seninle aynı haftada ilerliyoruz bakalım hangimiz önce doğum yapacak 32 haftalıktı en son gittiğimde benım kızçemde 2.200 kiloydu 35.haftamda tekrar gidicem bakalım ne kadar olmuş Bu arada doktorum bana bebeğin göbekten almış kiloyu dedi bunu eritmemiz lazım demişti en çokta onu merak edıyorum ınan daha fazla yuru demişti normal doğum olacağı için zorlar senı dedi hayırlısı olsun artıkın
Listeyi bende sabırsızlıkla bekliyorum

ay canım senin kide baya iyimiş kafa kafaya gidiyorlar haftalarımız aynı ama sen daha erken dogurabilirsin kızlar daha erken geliyormuş genellikle göbeginden aldıgını nerden anlamış yaaa yerim onun göbeginiii

listeyi yukarı yazdım canım

günaydın kızlar ..
bebişlerini görenler olmuş ne güzel hemen hemen hepsi 2 kg olmuşlar en az bende oğlumla konuşuyorum 2 kg görcem busefer seni güzelce ye mamaları die
bu akşam yeni doktorumuzla randevumuz var. neler diyecek acaba çok heyecanlıyım sanki ilk defa doktora gidicem gibi

Sadece akşam girmedim ve geçmişi oku oku bitmedi. Çok kaynatmışsınız yine

o modelin linkini atarmısın canım
yazdım google amca bisürü şey çıkardı karşıma
Kraft Kraft Calipso Park Yatak Mavi 70*120cm | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Model bu canım. Ben bu rengini ve sarısını çok beğenmiştim.

Ben de almak istiyorum bundan. Tablo gibi asıyorsun duvara

Bu hareket ne işe yarıyor anlamadım ben :26: Bebeğin döndüğünü hissetmek ne için :44: Ayaklar o şekilde kalkınca bebek sıkıştığı için tepiklemeye ve hareket etmeye başlıyordur bunu anladım ama amaç ne onu anlamadım

denizkizi57 Ben uzun zamandır alaturka tuvalet kullanamıyorum. Afedersin çöemelemiyorum ağrılarım oluyor. Otururken kalkarken dikkatli olmazsam canım yanıyor.

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Benim sıpa hiç durmuyor artık yaaw iyice ayaklarıyla çıktı yukarı nasıl tepikler atıyor sabah sabah bu enerji bnde anlamış değilim doğrusu
Benimki de yukarı yukarı çalışıyor. Sabah 6'da uyandırdı beni. Derilerime sürtüyor poposunu.

Kızlar benim paşa hep sol tarafıma yaslanıyor. Solum iyice yamuldu. Oraya popoyu dayayıp duruyor sürekli.Sizin miniklerin de tercih ettiği bir taraf var mı?

zeynocumm liste için saolll...ben daha çanta bile yapmadığım iççin hiç bilmiyorum ne koyucam ne edicemmm offf artık doğurmak istiyporum şu haziran gelsin artık neolurrrr

Yazmayı unuttum. Ben hala NST ye girmedim. 35.haftanın sonunda doktora gideceğim. O zaman yapacak sanırım. Netten şunları buldum:

Non Stres Test
Anne adayı bir yatağa yatırılır. Karnına fetus kalp atışlarının en kuvvetli duyulduğu yerde kardiyotokografi cihazının kalp atışlarını algılayan probu bağlanır (resimde karnın alt kısmına bağlanmış şekilde görülmektedir). Ek olarak rahim kasılmaları da araştırılmak istenirse bu durumda karnın en tepe noktasına kasılmaları algılayan prob ("ağrı probu") yerleştirilir ( NST'de genellikle ağrı probu kullanılmaz.

Anne adayının eline üzerinde bir düğme olan bir çubuk verilir. Test esnasında bebek oynadığında bu düğmeye basması istenir. Yaklaşık 20 dakika boyunca cihaz bebeğin kalp atışlarında meydana gelen değişiklikleri kağıda aktarır. Bu kağıda NST trasesi adı verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…