canımmm çok teşekkür ederim bence sen hazır yapan var diye rahat davranıyosun yoksa sende yaparsın bende netten bakıyorum işte söke öre çıkıyor bişeyler :))))))arkadaşım çook çookk güzel bayıldım yaaa amma beceriklisin bacım haaa valla ben hep ananeye yıktımmm yapamam hayatta beceriksizim bu konudaaa tebrikler
teşekkür ederim arkadaşımbayıldımm ellerine sağlık...güle güle giysin güzel kızınbiz de anca papyonlu kravatlı bodyler, makosen tipi ayakkabılarla mutlu olalım
inşallah çeker beraber yaparız seninki de annaneye çekti o zaman hamarat olacak maşallah...inşallah bekliyoruz öleee şimdiden karnımda ben iş yaparken hareketleniyoo hiç anasına çekmemişşş kızım...seninki sana çekerse abooooo nasıl şanslısın arkadaşımmm yaaaa
bizimkileride ananesi göndersin öle koyucaz inşallahhh anamız hamarat diil napalımmm
canım dün sipariş ettigim motharcare çıtçıtlıları az önce geldii
seninkiler de geldi miiiii
bebek giyiminde mothercare çok iyi tercih tecrübeli annelerde söylüyor 2. bebeğe bile kalıyor deforme olmuyor diyolar bende hep tulumlarını mothercare aldım hediye fln geldi epeyce yeter gibi geliyor çıtçıtlısı çok var aslında ama bi bakmak lazım
yok ya ona zarar vermessin merak etme hamilelğin getirdiği bişey buuu rahat olmaya çalışşş... tabi sabah zeynoya ağlanmış biri olarak pek inanadırıcı olmayabilirim amaaa senin ilk gebelik herhalde ben baş etmeyi öğrendim bişekildeee sen yapma kendine böleeeeoldumuuuu inandırıcımııı
ne mutlu size biz artık ezan sesini duymuyoruz bile çoğu zaman okadar kendimizi kaptırıyoruzki hayata..canım dilerim en kısa zamanda bebeğinle sağlıkla sıhhatle gelirsin memleketineButunduamvesenamgvn1907
gg nedir? Amerikaya kargo yaparlarmi?
gerci ben bebisin pasaportu cikar cikmaz istanbula gitmeyi dusunuyorum. ordan alir getiririm. daha oncede avize getirmistik oturma odamiz icin. burda cok zevkli seyler yok. Allah izin verirse ve bir mani cikmazsa kesinlikle gitmek istiyorum. cok ozledim memleketimi. bi ezan sesi dinlemeye hasretim. internetten dinlemek ayni zevki vermiyor. inanmazsiniz ama sizin sikayet ettiginiz seyleri bile ozledim. gurbette olmak boyle bisey. gerci benim esim amerikali ama oda cok ozluyor istanbulu ve ezan sesini. her seferinde istanbula gittigimizde ilk ezani duydugunda aglamaya basliyoruz ikimizde
evet canım onun büyük etkisi vardır mutlaka ama bebeğin geldiğinde bunları düşünmeye vaktin olmıcak merak etmeeeedddaaaa
sağol canım evet ilk gebelik son 1 aydır böyleyim sanırım doğum korkuları başladı bende bide hamile kalmadan önce çalışan şimdi evde oturan biri olarak monotonluktan sıkıldım sanırım :))) baya inandırıcı oldu hemde rahatladım biraz içimdekileri atınca:))))
evet kızlar tecrübeli bir anne olarak kesinlikle tavsiye ediyorummm birde kanzın ürünlerini ben çok seviyorummm oğlumdan kalan hiç bişi bozulmadııı üstelik çok yüksek dercelerde yıkanıyodu bebekken..ben hm yi de çok seviyorum kağan da onuda çok kullanmıştım ozaman türkiyede yoktu daha almanyadan geliyoduuu hm yi ilk gördüğümde istanbulda acayip mutlu olmuştummm ürünleri çok tatlııızeyyyno
gvn1907 kullanıcısından alıntı
bebek giyiminde mothercare çok iyi tercih tecrübeli annelerde söylüyor 2. bebeğe bile kalıyor deforme olmuyor diyolar bende hep tulumlarını mothercare aldım hediye fln geldi epeyce yeter gibi geliyor çıtçıtlısı çok var aslında ama bi bakmak lazım
evet canım banada hep aynı yorumları yaptılar. ben daha öncede almıştım dün yine 3 ad. 5 li set şeklinde aldım.
az önce hepsini tek tek açıp masaya yaydım bakıyorum herkes gülüyor.. çok güzellerrr çokkk
zaten işleri yıktım başkalarına gidicem diye iş yaptıgım da yok, akşama kadar burda lak lak yapıp duruyorum
kızlar dün yazamadım kusura bakmayın. bugün de hastaneye gittim 32. haftamdayım ya çalışabilir raporumu almaya. benim gittiğim hastanede ssk geçmiyor bu sebeple kendi hastanemden bir rapor alıp ordan da onların yönlendirdiği başka bir hastaneye gttim. neyse hallettik :))
sorunuzun cevabına gelince... sabah işe geldim, güzel kahvaltımı ettim falan herşey yolunda. kızım çok hareketli ben alıştım artık. sandalyede oturuyorum birden böyle 3 saniye falan çırpınır gibi tüm vücudunun eli koluyla falan içimde gidip geldiğini hissettim ve dışardan da çılgınca gözüküyor zaten. şimdi böyle anlatınca garip geliyor kulağa tam ifade edemiyorum ama çok korktum anında ağlamaya başladım bişey oluyor kızıma diye... doktorun telde bişey yok demesiyle içim rahat etmicekti biz de kalkıp gittik. bi de ben sara hastasıyım nöbet geçirince insan öyle çırpınır ya acayip takık durumdayım bu konuya. neyse doktorum muayane etti uzun uzun kalbini dinledi ve herşey mükemmel dedi çok şükür.sonra da bana şu bilgileri verdi ; çırpınma eylemi gerçekte nefessiz kalmanın göstergesidir, bebek hepimizin bildiği gibi içerde nefes almadığı için bizim anladığımız anlamda çırpınması gibi bir ihtimal söz konusu değil. anne karnında bebeğin hiçbir hareketi az ya da çok olsun kötüye yorulmazmış. çünkü bebek enerjisi yerinde olduğunda, kendisine kan akışı iyi olduğunda ve iyi beslenebildiğinde hareket edermiş. bu haftadan sonra dedi içerde yolunda gitmeyen bişeyler olursa bunu fazla hareketle değil hareketsizlikle anlarsın çünkü bebeğe kan akışı azalır bu bebeğin enerjisini düşürür ve normalden çok uyumaya başlar ve hareket hissedemezsin diyor. bu sebeple artık kızımın her hareketinde şükrediyorum :)
süper olmuş çoooooooook teşekkürler. cep telefonu şarjı alın yanınıza
bu işe hiç aklım ermiyor zaten. normal alttan çıtçıtlı badiler ve ayaklı altlardan götürsek olmuyor mu? iç zıbın diye bişey mi var?
ben niye bilmiyorum. o mutlak gerekli mi? nasıl bişey? bizim giydiğimiz atlet yerine mi geçecek.... ayyyyyyyy amma soru sordum. bi görselle biri beni aydınlatsa ne sevaba girecek
ya kızlar zaman durdu sankı gecmıo
bıktım artık calısmaktan
su an nasıl yorgun oldugumu anlatamam
bu ayın 30 u gelır mı ya
valla ben delırmek uzereyım
daha 9 ıs gunu calısmam lazım
Aaa ck az kalmış hullycim 9 günde nedir ki sayılı gün gecer çabucak inan evrede vakit geçmiyor tabi anlıyorum kolay degil ama az kalmış biraz daha sabret evde oldugundada eksikliklerini tamamlarsın
anammm bayıldım yaaa çok datlı olmuşşş .. kız anneleri daha şanslı bu konuda.. benim eş dost akraba örmüş getirdiler hep mavi yada beyaz hepside dümdüz örülmüş .. süsleme imkanı olmuyo .. geçenlerde annemle kayınvalidemle alışverişe çıktık bakınıyoruz öylee.. gidip gidip kız cicilerine bakıyolar.. hülya kız doğursaydın bak buda güzelmiş diyolar.. dedm boşuna bakmayın onlara kız mız yok .. oğluşuma bakın sizz
valla bu 35 36. haftalara kadart calısabılenlere helal hos olsun
ınanamıorm sabırlarına
ben neden yapamıorm bılmıorm ısten bıle sogudum
ayyynen bak doğru olanı yapmışsın, biz bunalım takıldıktan sonra hiçkimse bizi o bunalımdan zorla çıkaramaz, bunu kendimiz fark edip acilen dikkatimizi toplayarak daha rahatlatıcı şeylere kendimiz yöneleceğiz- bazen pek mümkün olmasa da :) maneviyat da bu yöntemlerden biri, çok iyi yapmışsın canım..
o batmalar iki gün önce bende de başladı, pazartesi dr gördü ve dedi ki kafayı yukarı dayamışne yaptıysam rahat edemedim. en son uzandım sol tarafımın üzerine ve karnımı okşaya okşaya konuştum bak oğlum beni şu koca kafan rahatsız ediyor sen artık bi dönsen bak sonra dönemeyip kalacaksın ben de sezaryen olacağım yapma bana bunu diye diye bu sabah çok rahatım dönmüş valla ama nereye döndüğünü anlayabilenlerden değilim maalesef. en azından biliyorum ki artık kafası kaburgamda değil
canım ben izmirdeyim burada hastanede lokum ve bebek şekeri veriyorlar. tabi herkes hastaneye gelmiyo eve gelenlere de aynı şekilde lokum ve bebek şekeri veya sadece bebek şekeri veriyorsun.. benimde şekerlerim lavantalı ama badem şekeri de bayatlamıyormuş. mevlüt şekeri ise bende sonra ayrı almayı düşünüyorum...
allah kabul etsin canım dualarımızı insan çok rahatlıyıor gerçekten.. bebeğin döndüyse belki ayaklarından kaynaklı olabilir o ağrı canım... benim sıpada beni uyutmuyo nası yatacağımı şaşırdım valla..
Oglumun hareketlerini hissetmeye basladigim ilk günden beri hep karnimin sol alt kismina vuruyordu 31. haftaya geldik hala basi inatla yukarda ne yapsam etsem de belki bir 5 dk farkli yerde hissediyorum hareketlerini sonra yine ayni yere... Yeri iyice daraliyor dönmeye de hic niyeti yok gibicok taktim buaralar oglusumun ters pozisyon da olmasina... Benden baska bebegi hala dönmeyen kalmadi sanirim:26:
ya kızlar zaman durdu sankı gecmıo
bıktım artık calısmaktan
su an nasıl yorgun oldugumu anlatamam
bu ayın 30 u gelır mı ya
valla ben delırmek uzereyım
daha 9 ıs gunu calısmam lazım
valla bı bıtse su oglumun esyalarını bır tamamlasam ıcım rahat edıcek
daha besık bıle yok evde ya
sınır oluorm kendıme
neyse bakalım 1 mayıs ıtıbarı ıle baslarım hemen almalara
ama burda herkesın ıyı oldugunu okuorm
herkesden haberım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?