2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
gvn1907 canım seninki rh uyuşmazlığııı bunda dikkatli olman gerekiyooo yani yabana atmaa...

ben ıspanağımı yıkadım yumurtalı ıspanak yapmaya gidiyorummm akşama misafirim varrr yemeğe üstelikkk offf benm misafirim bitmezz....ayyyhadi grşrz geceee

canım dün sipariş ettigim motharcare çıtçıtlıları az önce geldii

seninkiler de geldi miiiii

arkadaşım çook çookk güzel bayıldım yaaa amma beceriklisin bacım haaa valla ben hep ananeye yıktımmm yapamam hayatta beceriksizim bu konudaaa tebrikler
canımmm çok teşekkür ederim bence sen hazır yapan var diye rahat davranıyosun yoksa sende yaparsın bende netten bakıyorum işte söke öre çıkıyor bişeyler :))))))

bayıldımm ellerine sağlık...güle güle giysin güzel kızın biz de anca papyonlu kravatlı bodyler, makosen tipi ayakkabılarla mutlu olalım
teşekkür ederim arkadaşım

inşallah bekliyoruz öleee şimdiden karnımda ben iş yaparken hareketleniyoo hiç anasına çekmemişşş kızım...seninki sana çekerse abooooo nasıl şanslısın arkadaşımmm yaaaa
inşallah çeker beraber yaparız seninki de annaneye çekti o zaman hamarat olacak maşallah...

bizimkileride ananesi göndersin öle koyucaz inşallahhh anamız hamarat diil napalımmm

canım sende çok şanslısın anneciğin herşeyini yapıyor.....

canım dün sipariş ettigim motharcare çıtçıtlıları az önce geldii

seninkiler de geldi miiiii

bebek giyiminde mothercare çok iyi tercih tecrübeli annelerde söylüyor 2. bebeğe bile kalıyor deforme olmuyor diyolar bende hep tulumlarını mothercare aldım hediye fln geldi epeyce yeter gibi geliyor çıtçıtlısı çok var aslında ama bi bakmak lazım

Ne yapmalı nasıl etmeli de kalkıp bir yemek yapmalı çoook yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi(

evet canım banada hep aynı yorumları yaptılar. ben daha öncede almıştım dün yine 3 ad. 5 li set şeklinde aldım.
az önce hepsini tek tek açıp masaya yaydım bakıyorum herkes gülüyor.. çok güzellerrr çokkk
zaten işleri yıktım başkalarına gidicem diye iş yaptıgım da yok, akşama kadar burda lak lak yapıp duruyorum

Son düzenleme:

sağol canım evet ilk gebelik son 1 aydır böyleyim sanırım doğum korkuları başladı bende bide hamile kalmadan önce çalışan şimdi evde oturan biri olarak monotonluktan sıkıldım sanırım :))) baya inandırıcı oldu hemde rahatladım biraz içimdekileri atınca:))))

gg nedir? Amerikaya kargo yaparlarmi?
gerci ben bebisin pasaportu cikar cikmaz istanbula gitmeyi dusunuyorum. ordan alir getiririm. daha oncede avize getirmistik oturma odamiz icin. burda cok zevkli seyler yok. Allah izin verirse ve bir mani cikmazsa kesinlikle gitmek istiyorum. cok ozledim memleketimi. bi ezan sesi dinlemeye hasretim. internetten dinlemek ayni zevki vermiyor. inanmazsiniz ama sizin sikayet ettiginiz seyleri bile ozledim. gurbette olmak boyle bisey. gerci benim esim amerikali ama oda cok ozluyor istanbulu ve ezan sesini. her seferinde istanbula gittigimizde ilk ezani duydugunda aglamaya basliyoruz ikimizde

ne mutlu size biz artık ezan sesini duymuyoruz bile çoğu zaman okadar kendimizi kaptırıyoruzki hayata..canım dilerim en kısa zamanda bebeğinle sağlıkla sıhhatle gelirsin memleketine
evet canım onun büyük etkisi vardır mutlaka ama bebeğin geldiğinde bunları düşünmeye vaktin olmıcak merak etmeee
evet kızlar tecrübeli bir anne olarak kesinlikle tavsiye ediyorummm birde kanzın ürünlerini ben çok seviyorummm oğlumdan kalan hiç bişi bozulmadııı üstelik çok yüksek dercelerde yıkanıyodu bebekken..ben hm yi de çok seviyorum kağan da onuda çok kullanmıştım ozaman türkiyede yoktu daha almanyadan geliyoduuu hm yi ilk gördüğümde istanbulda acayip mutlu olmuştummm ürünleri çok tatlııı

melinnaz cım saol beni rahatlatmaya çalışıyosun ama gerçekten bu konularda çok kötüyüm kız oluncada pek annaeye benzemiyooo genelde babaanneye halaya benziyoo allahtan onlarda da iş varrr yoksa ben napğardımmm

ya kızlar zaman durdu sankı gecmıo
bıktım artık calısmaktan
su an nasıl yorgun oldugumu anlatamam
bu ayın 30 u gelır mı ya
valla ben delırmek uzereyım
daha 9 ıs gunu calısmam lazım

Cnm cok şükür I'sini halletmiştim ne güzellik nol dinlenirsin bu halde oturup kalkmak bile mesele valla ya kiyamam benide bı defa kızım cok korkuttu iste ana yüreği herseyde birsey arıyoruz cok şükür ki iyiymiş bebegin valka cnm cok tesekkur ederim Allah razı olsun bu verdigin bilgiler beni cok rahatlatti benim kızda cok hareketli bazen korkmuyor değilim akdi birsey mı var diye cok şükür hareketli olması iyiymiş bende şükrediyorum hareketli olmasına

Hulyaerdem cnm bende senin gibi düşünüyorum aynen zaten Ramazan geliyor çikolata kurabiye mevlit şekeri o kadar para türüyor ki onun yerine bir koyün alıp keserim mevlit okuturum bana daha mantıklı geldi tabi durumu olup yaptıranlara diyeceğim yok hatıra kalır

melinnaz
sepetin çok hoşuma gitti benim evde de böyle bi sepet var boş boş duruyo
nasıl yaptın anlatırmısın belki bende yapabilirim

bıktım artık calısmaktan
bu ayın 30 u gelır mı ya

Aaa ck az kalmış hullycim 9 günde nedir ki sayılı gün gecer çabucak inan evrede vakit geçmiyor tabi anlıyorum kolay degil ama az kalmış biraz daha sabret evde oldugundada eksikliklerini tamamlarsın

Aaa ck az kalmış hullycim 9 günde nedir ki sayılı gün gecer çabucak inan evrede vakit geçmiyor tabi anlıyorum kolay degil ama az kalmış biraz daha sabret evde oldugundada eksikliklerini tamamlarsın

valla bu 35 36. haftalara kadart calısabılenlere helal hos olsun
ınanamıorm sabırlarına
ben neden yapamıorm bılmıorm ısten bıle sogudum

Hulya, tiny love soruyordun ya gormek icin..
Aklima sen geldin gordugumde
Ilgileniyorsan;mersin forum jokerde vardi
Hemde kirmizisi..sanirim 289 du fiyat..birebir gorup, netten daha asagi fiyata alabilirsin cnm

valla bu 35 36. haftalara kadart calısabılenlere helal hos olsun
ınanamıorm sabırlarına
ben neden yapamıorm bılmıorm ısten bıle sogudum

ben de acaip soğudum sıkıldım işten ama yine de 37ye kadar çalışmayı planlıyorum.tabi bisorun çıkmazsa ya da zorlanmazsam.sırf doğum sonrası bebişle daha fazlavakit geçireyim diye katlancam vallahi.

aslında kolay değil insanın kendini toparlaması ki benim gibi aylardır ne annesini ne kardeşlerini ne de herhangi bi yakınını görmemiş ve doğuma kadar da göremeyecek biri için
ama bebeğimin varlığı bana güç veriyo artı manevi olarak ta desteklemeye çalışınca güçler birleşiyo

dualarımız da olmasa kendimizi iyice boşlukta hissederiz diye düşünüyorum..iyiki dua edebilme kabilyetimiz ve de dualarımızı duyduğunu bildiğimiz biri var

canım bende bikaç gün önce gittim doktora bebek ters dedi doktor ama suyum çok olduğu için dönebilirmiş..şu bikaç gündür rahatsız etmese bi şikayetim yok ama artık sağım solum çok ağrımaya batmaya başladı
özellikle geceleri kabus gibi döne döne uyuyamadan sabahlıyorum

bıktım artık calısmaktan
bu ayın 30 u gelır mı ya

canım sen bugünlere geldiysen şu bikaç günü de sabırla atlatırsın bişey kalmamış ki,dene istersen el parmaklarınla sayılabiliyo artık

takma hullycim biz bu gidişle senle haziran sonu olmadı temmuz başı doğuracağımız için beşiğin falan acelesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…