2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba şekerler dünden beri girmiyorum ne çok geçmiş birikmiş yarısında pes ettim valla :) bebişlerine yeni ciciler alan annişlere hayırlı olsun rahatsız olanlara gecms olsun dıyorum ve hastane cantasına ne koyduklarını paylasanlara tesekkür ediyorum :) zeyynonun listesi çok mantıklı geldi sanırım o sekilde ufak bır bavul hazırlıycam :)

gvncm senin midende reflü fln mı var acaba bukadar mide sıkıntısı çekmen hıc normal değil

mikailesra

canım benm bebeğimde ters dedi doktorumuz ama arkdasımzn solediği hareketi 2 3 gn boynca tekrarladm bebeğimn tekmelerini alttarafta hissederken smdi göğsümün altında hissediyorum muhtemelen döndü bence sende bir dene

ya kızlar zaman durdu sankı gecmıo
bıktım artık calısmaktan
su an nasıl yorgun oldugumu anlatamam
bu ayın 30 u gelır mı ya
valla ben delırmek uzereyım
daha 9 ıs gunu calısmam lazım

9 gün ne ki geçer canım
Az sabret..maşaallah 30 haftalıkta olmussun
Bak zaman nasıl geçıyor..eve çıkıncada bol bol dinlenir, hazırlıklara rahat rahat devam edersin

tamam bende burda muayene günümü yazarım bakarsın günlerimiz uyar.

valla bu 35 36. haftalara kadart calısabılenlere helal hos olsun
ınanamıorm sabırlarına
ben neden yapamıorm bılmıorm ısten bıle sogudum

Cnm herkes bir olacak degil ya herkesin sabrida kişiligide ayrı bence sende calisirsinda senin aklın bebişinde hazırlıkların tam degil o yüzden acele ediyon icin rahat degil bu yüzdende

canım benim bebeğimde tersmiş ama ben hep göğsümün altında hissediyorum hareketlerinibence biz anlayamayız döndüğünü..ve şu hareket nedir merak ettim cidden işe yarar mı acaba tecrübeyle mi sabit,doktor tavsiyesi mi?:44:

bilemiyorum doktor tavsiyesi olduğunu sanmıyorum canm ama denenmiş onaylanmş yanı :) bakalım gidicem doktora sırf meraktan canm zaten çok cabuk ozluyorum oğlumu ,:)

melinnaz
sepetin çok hoşuma gitti benim evde de böyle bi sepet var boş boş duruyo
nasıl yaptın anlatırmısın belki bende yapabilirim
Tabiki anlatmaya çalışayım öncelikle 1 metre saten kumaş aldım sepeti üstüne koyup kaplayacak büyüklükte bir parça kestim elimle pileler yaparak içe doğru kıvırıp silikon tabancası ile yapıştırdım sonra yine sepeti kalıp gibi kullanarak tabanı kumaşın üzerine koyup kalemle çizdim o parçayı da kesip sepetin iç kısmına yapıştırdım . sepetin yan ölçüsü kadar tülü kesip fırfırlarını yaptım ve kenarlara diktim dikiş kısmı gözükmesin diye üzerine süslü fisto yapıştırdım sonra kurdela ve satenden diktiğim fiyonklarla süsledim ....
umarım anlatabilmişimdir....

evet sonunda 18 sayfa okudum sanki dağları çölleri aştım.

benim koyacaklarımla neredeyse aynı. çok teşekkür ederim.
anlamadığım "poponu örtecek kadar uzun bir giysi (sabahlık şart degil)"

Kızlar bildiğiniz gibi raporla izne ayrıldım dün ara karne için okula gittim 10 dakika duramadım sınıfta kabus gibiydi ohhhh dedim iyi ki de rapor almışım :))))

hayırlı uğurlu olsun. bize de ogünleri görmek nasip olsun.

zeyno senden her eve lazım.bi de melinnaz ile dünürlük olayınıza hayranım. ikinci çocuk düşünüyorsan kız olursa oğluma istiyorum.
benim de haftaya bitiyor, haftaya cuma alıyorum raporumu ama üzülüuorum ya, daha çocuklara hiçbişey söyeleyemedim
dayanamayorum da ama
ne güzel ya ben eşimin ısrarlarına rağmen 32. hafta çalışabilir raporu alacağım.
bugün okulda çok zorlandım ama bırakamıyorum ben bu çocukları çok seviyorum kuzularımıöğretmenlik de annelik gibi bişey.

kayınvaliden yemek yapmaz mı? galiba yapmıyor ki neyse
pazara gitmeyiver ben bir senedir hiç gitmiyorum. eşim zaten gitmez. marketten hallediyorum artık taze olmuyor tabi o kadar.
bugünlük pratik bişeyler bulmaya çalış. ben de daha bişey yapmadım. bi çorba yapacağım. benim de durum çok iyi değil yani.

kalça ağrısı normal çatı genişliyordur. vitaminini ihmal etme
sevi bebe olayına gelince ne var orada? hastane çıkışları çok çeşit yok ve ben desenlerini sevmedim. mevlüt takımı var mı hiç bakmadım. e bebek kadar büyük değil ve kendi ürünlerini satıyorlar. bir kaç başka marka da gördüm ama çok fazla değil. nuk ürünlerini, bir markanın gecelik ve pijamalarını, sebamed ürünlerini ateş ölçerleri çeşit olsun diye koymuşlar.
1. fabrikadan hatalı, lekeli ve defolu çıkan mallar için bir bölümleri var. ben ilk oraya bakıyorum. alacaklarım varsa en temiz en düzgün olanları seçiyorum. mesela emzirme minderi ve anne için destek minderi olarak kullanılan minderden aldım hayvan figürlü,üzerinde küçük pembe bir leke vardı. ben önemsemedim. 70 tl normal fiyatı ben 30 tl ye aldım.
2. ihtiyacım olan şeylerden o bölümde yoksa normal reyon ürünlerine bakıyorum.
sevibebe nin internet sitesine gir. orada hangi ürünler olduğuna bak, gerekirse isim olarak kaydet incelemek istersen her ürün var çünkü fabrika hemen mağazanın üstünde. sana önerim eğer bir ürünü almak istersen önce defolu bölümde olup olmadığını oradakilere sor bazen arada bir yerde ya da altta kalmış olabiliyor.
nakitte % 15 indirim reyon ürünlerinde geçerli.
şimdi diyeceksin bana gerçekten gitmem benim için iyi mi. ben oraya çok yakın olduğum için gitmeyi tercih ediyorum. sen uzaksan ve şartlarını zorlayacaksan bence çok da gerekli değil.

Cnm seni cok iyi anlıyorum bende senden farklı değilim onan annem ben 11 yaşimdaydim trafik kazasında kaybettim baba desen varlığı ile yokluğu hic belirsiz ve 7 kardesiz ve aynı semtteyiz ve kimse arayıp sormuyor cok kötu zamanlar yasadım hamileliğimde zor gecti kimse yok yanımda cok üzülüyordum baslarda ama simdi takmıyorum artık bı kocam bı ben birde kızım var artık kimse icin üzülmek istemiyorum vefasızlık cok zor ama canları sagolsun deyip geciyorum

DUNYANIN EN SANSLI INSANI KIZi OLAN BABALARDIR

Babalar aslında en çok kızlarını severler
Ama inanmaz kimse buna
“Yalan” derler“imkansız” derler.
Her nedense kimse çıkıp da “neden?” demez.
...Nedendir bilir misiniz?
Çünkü kız babası olmak,
Farklıdır, özeldir bambaşka bir duygusallık verir babalara
Hayatında hiç ağlamayan babalar bile kızlarını ellerine aldıklarında
Tutamazlar göz yaşlarını…
Ama bir taraftan da zordur kız babası olmak.
Bir kız iki evlat demektir.
İki canı birden sırtına yüklenmek demektir.
Çünkü biri iki yapan da kadındır, ikiyi üç yapan da…

Bunu bildiklerinden babalar,
Onların üzerlerine daha da titrerler.
Onlara her baktıklarında annelerini,
Bazen kırdıkları ama her şeye rağmen onları yetiştiren
Annelerini anımsarlar…

Ama bir yandan da koruma iç güdülerine yenilirler
Kızlarına hiçbir şey olmasın
Onlar hiç üzülmesin,
Gözlerinden bir damla yaş gelmesin isterler
O bir damla yaş için koca dünyayı yıkacak olurlar…

Ama bu sevgilerini,
bu bağlılıklarını,
Asla gösteremezler, utanırlar.
Çünkü baba demek; güçlü, çatık kaşlı olmak olarak öğretilmiştir
Onlara…

Gülümsemek isterler o güzel kızlarına gülümsemek…
Ama rolünün dışına çıktıklarını düşünüp
Dönerler eski çatık kaşlı, gergin suratlarına…
Bazen ağlamak isterler
Ama “Erkekler ağlamaz” denmiştir onlara
Yapamazlar bu yüzden saklarlar gözyaşlarını…

İşte böylece her şeyi içlerine atarlar
Kız babaları
Yansıtmazlar asla duygularını…

Ama dayanamazlar gece yarılarına
Ve giderler o güzel kızlarının tatlı şirin odalarına
Uzun uzun bakarlar yüzlerine
Ve bir kez daha hayran olurlar
O muhteşem güzelliklerine
Gündüzleri dokunamadıkları gözlerine, ellerine
Hiç bırakmayacakmış gibi dokunurlar
İçlerindeki duygunun gözyaşlarını boşaltırlar
Ve yavaşça güzel kızlarını öpüp
“İyi geceler” derler
Derinden derinden…

Eğer siz de bir sabah uyandığınızda yanağınızda
Bir damla gözyaşı hissederseniz
Bilin ki babanız o gece de sizi izlemiş
Ve en sonun da “iyi geceler” deyip gitmiştir…

bende öyle ümit ediyorum.yanılma payı illaki vardır.ama ben biliyorum 1 ay dikkat ettim kilo almayım şekerim çıkmasın diye besleyemedim galiba bebeğimi.aslında zayıf değil ama burda kızlar yüksek yüksek kiloları yazınca kızım bana çok zayıf geldi.doktor 3 kiloya yakın doğar dedi.zayıf bebek kendini itemiyormuş doğumda dediler bende normal düşünüyorum doğumu ondanda korktum biraz:18:neyse sağlıklı olsunda gerisi çokda önemli değil

çoook güzel olmuş. zeynooo çok şanslısın gelininin annesi pek hamarat

ay geçmişi bitiricem diye canım çıktı ama okudum hepsini de
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim
dünden beri iyiyim
zaman zaman midem bulanıyor ama o da normal artık zaten oluyordu bazen
ebenin söylediği gibi de kanamam olmadı çok şükür ki yoksa çok korkardım :18:

yarın sabah kocam gelecekti yurt dışından
ama ne oldu bilin
işi minimum bir hafta daha uzadı
ben dört gözle gelmesini beklerken hem de
dünden beri ağla ağla içim çıktı kızlar kendimi çok kötü hissediyorum
ona niye kızıyorsun diyeceksiniz ama kocama inanılmaz kızıyorum şu an
deseydi benim karım hamile karnı burnuna çıkmış kalamam diye ne bileyim
kendimi o kadar hazırlamıştım ki evime dönmeye yarın sabah kocamın geleceğine filan
annemlerde zor duruyordum zaten biliyorsunuz
ben de baktım böyle olmayacak
annemlere kızımın odasını düzelteyim yok ordaki kitaplarımı toplayayım diye bahaneler uydurup evime geldim
tabi annem istemedi ne işin var beraber yaparız filan ama direttim geldim evime
yarın yine dönücem diye bekliyorlar ama ben istemiyorum evimde kalmak istiyorum artık
kocama da beni bu duruma soktuğu için dünden beri tripleniyorum her aradığında

rezene pazrtesi cuma o tarafta oluyorum. migrosun orda inebiliirm. ötesini yürümeye eriniorum :)

çoook güzel olmuş. zeynooo çok şanslısın gelininin annesi pek hamarat

canım hani forumda konuşuldu ya sabahlık şart mı degil mi diye.. yani sabahlık yerine uzun bir hırka yada polar gibi bişi olabilir demek istediler..

2. çocugu 3-4 sene sonra inş düşünüyorum kız olursa eğer verdim gittiiiiiii canım evet melinnaz çok becerikli hamarat ve çok da güzelll... biz çocukları başgöz ettikten sonra 2 çıtır gecelere akcaz öyle anlaştıkk
artık benim kızı senin oğluşa verdikten sonra senlede dünür olacagımız için olduk 3 çıtırrr ailemiz büyüyorr

selam kızlar

bugün havuzluhana gidebildim sonunda

ayy harika bi yer yaa bayıldım her katı bebek eşyası

oğluşuma ve kendime cicişler aldım

saraçhaneden de ilk girdiğimiz mağazadan beşiğimizi aldık.

modeli bu

ama rengi bu değil,lacivert fakat desenlerinde tavşancıklar var yani şöyle

dükkanın içinde açıkta duruyordu,paketli de aynı rengi yoktu,açık mavi vardı onu da beğenmeyince mecburen bunu aldım,paketli değil diye başta içime sinmedi almayacaktım ama adam daha yeni açtım falan filan dedi. baktım bişeyi de yok aldık

Kraft ve Sunny Baby çok benziyo zaten, bence Graco güzel değil.
Sunny Baby daha süslü duruyor ama, Kraft daha mı dayanıklı olur acaba...

Merhabalar, uzun zamandır sizi takip ediyorum ama yazmamıştım hiç. Herkese hayırlı ve zamanında doğumlar... Kişisel fikrimi paylaşmak istedim bugün, konuştuğunuz konuyu görünce. Park yatağı konusunda görüntüsü herkesi etkiliyor ama kraftın ve graconun malzemesini kıyaslamak gerekirse kesinlikle graco derim. Dün ikisini bir arada gördüm bizde graco var, arkadaşın kraftı ki daha büyüktü diye eve getirdik bakalım dedik. Kesinlikle bariz fark var, kumaş kalınlığı ve sistemi açısından. İkisini gözle görüp kıyaslamadan almayın derim.

Kızlar bir şey sorca şimdi size..Doğumdan sonra giymek için nasıl külot almamız lazımm...Normal külotlardan ama büyük beden mi???Beni aydınlatın lütfeenn

o tarafa işe geliorum. 7 de çıkıorum. 7.30 da o civarda olabilirm. alt açma falan var mı. battaniye falan. o tarz şeyler lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…