hımm bende sağlamlık konusunda sanki en çok gracoya güveniyorum ama görünüş olarak da diğerleri daha çok çekti kendine.işte zaten o nedenle 3 ü arasında kaldımsağolasın canım fikrin için
Az evvel park yatakla ilgili firkrimi söyledim ama yanlış kişiyi mi alıntıladım acaba? Siz miydiniz üç model arasında kalan?
aslında kolay değil insanın kendini toparlaması ki benim gibi aylardır ne annesini ne kardeşlerini ne de herhangi bi yakınını görmemiş ve doğuma kadar da göremeyecek biri içinama bebeğimin varlığı bana güç veriyo artı manevi olarak ta desteklemeye çalışınca güçler birleşiyo
dualarımız da olmasa kendimizi iyice boşlukta hissederiz diye düşünüyorum..iyiki dua edebilme kabilyetimiz ve de dualarımızı duyduğunu bildiğimiz biri var
canım bende bikaç gün önce gittim doktora bebek ters dedi doktor ama suyum çok olduğu için dönebilirmiş..şu bikaç gündür rahatsız etmese bi şikayetim yok ama artık sağım solum çok ağrımaya batmaya başladıözellikle geceleri kabus gibi döne döne uyuyamadan sabahlıyorum
Ben neredeyse sirt üstü yattigim zaman kalkmam imkansiz oluyor artik.. Tam kaburgalarimin oldugu kisim gögsümün alti cok hafif olsa dahi öne egildigim de bicak gibi batiyor.. Insallah biran önce dogum pozisyonunu alirlar yerleri daraldikca daha zorlasiyor cünkü
canım sen bugünlere geldiysen şu bikaç günü de sabırla atlatırsın bişey kalmamış ki,dene istersen el parmaklarınla sayılabiliyo artık
merhaba şekerler dünden beri girmiyorum ne çok geçmiş birikmiş yarısında pes ettim valla :) bebişlerine yeni ciciler alan annişlere hayırlı olsun rahatsız olanlara gecms olsun dıyorum ve hastane cantasına ne koyduklarını paylasanlara tesekkür ediyorum :) zeyynonun listesi çok mantıklı geldi sanırım o sekilde ufak bır bavul hazırlıycam :)
gvncm senin midende reflü fln mı var acaba bukadar mide sıkıntısı çekmen hıc normal değil
mikailesra
canım benm bebeğimde ters dedi doktorumuz ama arkdasımzn solediği hareketi 2 3 gn boynca tekrarladm bebeğimn tekmelerini alttarafta hissederken smdi göğsümün altında hissediyorum muhtemelen döndü bence sende bir dene
o tarafa işe geliorum. 7 de çıkıorum. 7.30 da o civarda olabilirm. alt açma falan var mı. battaniye falan. o tarz şeyler lazım
gg nedir? Amerikaya kargo yaparlarmi?
gerci ben bebisin pasaportu cikar cikmaz istanbula gitmeyi dusunuyorum. ordan alir getiririm. daha oncede avize getirmistik oturma odamiz icin. burda cok zevkli seyler yok. Allah izin verirse ve bir mani cikmazsa kesinlikle gitmek istiyorum. cok ozledim memleketimi. bi ezan sesi dinlemeye hasretim. internetten dinlemek ayni zevki vermiyor. inanmazsiniz ama sizin sikayet ettiginiz seyleri bile ozledim. gurbette olmak boyle bisey. gerci benim esim amerikali ama oda cok ozluyor istanbulu ve ezan sesini. her seferinde istanbula gittigimizde ilk ezani duydugunda aglamaya basliyoruz ikimizde
gvncm senin midende reflü fln mı var acaba bukadar mide sıkıntısı çekmen hıc normal değil
Cnm seni cok iyi anlıyorum bende senden farklı değilim onan annem ben 11 yaşimdaydim trafik kazasında kaybettim baba desen varlığı ile yokluğu hic belirsiz ve 7 kardesiz ve aynı semtteyiz ve kimse arayıp sormuyor cok kötu zamanlar yasadım hamileliğimde zor gecti kimse yok yanımda cok üzülüyordum baslarda ama simdi takmıyorum artık bı kocam bı ben birde kızım var artık kimse icin üzülmek istemiyorum vefasızlık cok zor ama canları sagolsun deyip geciyorum
cicilerinizi güle güle kullanın canım.Ah yarama tuz bastın ay sonu bende gidicektim annemler yengem fln birlikte alışverişe.Hergün bişeye para gidiyo sinr oldum.Demin kapıcı geldi aidatı verdim üstüne demez mi logarlar tıkanmış borular değişicek 170 lira topluyoruz dedi poffff ddm faturalar üst üste kira duruyo mutfak masrafı kredi kartı derken ben neyle çıkıcam alışverişe belki öbr ayın ortasındaselam kızlar
bugün havuzluhana gidebildim sonunda
ayy harika bi yer yaa bayıldım her katı bebek eşyası
oğluşuma ve kendime cicişler aldım
saraçhaneden de ilk girdiğimiz mağazadan beşiğimizi aldık.
modeli bu
Eki Görüntüle 688163
ama rengi bu değil,lacivert fakat desenlerinde tavşancıklar var yani şöyle
Eki Görüntüle 688164
dükkanın içinde açıkta duruyordu,paketli de aynı rengi yoktu,açık mavi vardı onu da beğenmeyince mecburen bunu aldım,paketli değil diye başta içime sinmedi almayacaktım ama adam daha yeni açtım falan filan dedi. baktım bişeyi de yok aldık
cicilerinizi güle güle kullanın canım.Ah yarama tuz bastın ay sonu bende gidicektim annemler yengem fln birlikte alışverişe.Hergün bişeye para gidiyo sinr oldum.Demin kapıcı geldi aidatı verdim üstüne demez mi logarlar tıkanmış borular değişicek 170 lira topluyoruz dedi poffff ddm faturalar üst üste kira duruyo mutfak masrafı kredi kartı derken ben neyle çıkıcam alışverişe belki öbr ayın ortasındakarnım ağzıma giricek artık ancak öyle gidicem galiba ben :18:
sağolasın canım amin inşallah...
evet zamansız çıkan masraflar çok sinir bozucu. karnın çok şişmeden gidebilirsin inşallah canım. havuzluhanda en alt kattaki mağazaya bayıldım hele,bütün alt kat tek bir kişiye ait ve bebekle ilgili ne ararsan var araba-beşik-giysi-nevresim-mevlüt hediyelikleri vs.
yalnız pazarlık sistemi pek yok sadece nakite yüzde 10 yapıyorlar. bir de kredi kartına taksit ama 125 tl üzerinde alışveriş yaptıysan.
teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun....çoook güzel olmuş. zeynooo çok şanslısın gelininin annesi pek hamarat
Kızlar bir şey sorca şimdi size..Doğumdan sonra giymek için nasıl külot almamız lazımm...Normal külotlardan ama büyük beden mi???Beni aydınlatın lütfeenn
biliyorum havuzluhanı cnm ne ararsan bulunabilecek biyer bizim çok çok geçer 125 i annem yengelerim onların alacakları ayrı bnm ki ayrı bir hesaplattırdık mı epeyce düşerler inş bi gidebilsem ne hevesliydim ay sonu gidicem die hala umut var ama yeni masraflar çıkmazsa tabi
Tatlim ayni hareketi iki gündür bende deniyorum ama yok bir degisiklik.. Hareketlerinin tamamini sol ve alt kisim da hissediyorum.. Sadece soluma yattigim zaman sol yukardan hareket ediyor ahh imkan olsa eve ultrason aleti alip 24 saat gözetlerim vallahi
inşallah tez vakitte bebişine cicişler alırsın sendeee
melinnaz cım saol beni rahatlatmaya çalışıyosun ama gerçekten bu konularda çok kötüyüm kız oluncada pek annaeye benzemiyooo genelde babaanneye halaya benziyoo allahtan onlarda da iş varrr yoksa ben napğardımmm
ay tövbe de canım benim kızın halası yok ama babaanneye de benzesin istemem asla aman diyim kız
nisan anneleri topiğinde bi bebiş fotosu koymuşlar kız bebek nasıl tatlı ya rabbim esirgesin saçlarına bittimkaçırsak mı ne kızı oğlumda çok beğenmiş olsa gerek yerinde duramıo anasının haberide yuk kızın amaaaa
hehehe kız dağnamayın kimseyibende kayınpederime benzemesin diodum ilk başlardan burnu büyük die snradan düşündüm kalbimi bozmadım aynısı çıkar valla bu arada kız bebekler halaya benzer bunun doğruluk payı çoktur :) bnm abimin kızı aynı ben huyu bile abim hep der ki aynı kaba işemiş bunlar yatma şeklimiz bile aynı ayakları tepede yatıo kız bnm gibi :) yengemle aramız iyidir de allahtan nalet olsun halasına benzio demiyo ben hep kocama benzesin istedim oğlum görünürde babasına benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?