2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hımm bende sağlamlık konusunda sanki en çok gracoya güveniyorum ama görünüş olarak da diğerleri daha çok çekti kendine.işte zaten o nedenle 3 ü arasında kaldım sağolasın canım fikrin için

Az evvel park yatakla ilgili firkrimi söyledim ama yanlış kişiyi mi alıntıladım acaba? Siz miydiniz üç model arasında kalan?

bunlarda oğluşuma aldığım diğer cicişler

anakucağımız

bu giysimiz

alt açma-güvenli yatış yastığı

bakım ve beslenme vs.

ağız mendilleri ve omuz bezleri

battaniyemiz ve bu uyku setinin 4 mevsim pike takımı (resimlerini netten buldum)

bunlarda annesinin cicişleri

ve hastane odamız için kapı süsü

Tatlim ayni hareketi iki gündür bende deniyorum ama yok bir degisiklik.. Hareketlerinin tamamini sol ve alt kisim da hissediyorum.. Sadece soluma yattigim zaman sol yukardan hareket ediyor ahh imkan olsa eve ultrason aleti alip 24 saat gözetlerim vallahi

o tarafa işe geliorum. 7 de çıkıorum. 7.30 da o civarda olabilirm. alt açma falan var mı. battaniye falan. o tarz şeyler lazım

evet var alt açma. uyku tulumu, battaniyenin her türlüsü var. nohut battaniye, penye battaniye, bu tulum gibi battaniyelerden de var.
hatalı bölümde mesela battaniye aldım. tek bir hata göremedim. galiba ölçüsü standart dışı olmuş gibime geliyor. bu da benim için önemli bişey değil. genelde hatalar dikişle ilgili.

bgn sinirlerim tepemde kusmukluyum gerginim duygusalım bi cinsim ben ya hiç böyle olmamıştım oğlan hareket ettikçe midem daha kötü altüst oluyor

gittigidiyor canım oraya danışabilirsin bi ama ben kargo var yurtdışına amerikaya da vardır elbet danışmakta fayda var tabi en son ihtimal dediğin gibi yaparsın geldiğinde ne lazımsa topran alırsın :)

gvncm senin midende reflü fln mı var acaba bukadar mide sıkıntısı çekmen hıc normal değil

reflüm yok tatlım ama midem çok hassas mesela oğlum bazı şeyleri hiç sevmiyor mesela 2 gün önce vişne yedim 5 saat snra kustum hepsini vişne suyunuda hep kusturuyor sütü aç karnına içemiyorum mesela susamlı çörekotlu şeyleride sevmiyr bnmde cnm bazen istiyo yediğimde tüm gün pert bide çok kolay üşüten biriyim kendimi en ufak üşütmede midem altüst oluyor tabi tüm gün kusuyorum doktorum korkma olur diyor sağlıklı gebeliklerde olurmuş ama ne bilim gebeliğimin başından beri çok kusmuşumdur şmdilere şükrediyorum haliyle

yazını okuyunca çok kötü oldum duygulandım böyle bi tuhaf oldum ya insan anneden yetim ve öksüz kalırmış biliyor musun bu çok doğru bi laf olsa gerek.Anne birliği düzeni sağlar toplar etrafına baba kendi halindedir hep.Ben anneci bir kızdım hep halada öyleyim annem allah göstermesin olmasa hayatımın kalanınca herhalde çok dağılırım kardeşler keşke destek olsaydınız brbrnize belki acını hafifletirdi ama kardeşlerde hayırsızmış insan zor zamanında hep birilerini arıyor yanında.Benim geçenlerde yırtıklarım oluştuğunda ilk gebelkten dolayı annemlede o ara görüşmemiştim resmini çektim mesaj olarak attım faceden abiminkine.Annem abim fln bakmış abim korkmuş telefonda ağlıo kocaman adam nolmuş kızım o öle gelim hemen hastaneye götürim seni dedi.Dedim yok abi bu olağan bişi olur yani korkma dedim.İlk oğlumun 4D ultrason videosunu izlediğinde ağladı durdu btn gün kurban olurum ya aile gibisi yok herhalde seni anlayamam belki ama olmadıklarını düşünüyorum bi an hayatımda o an kopuyorum zaten.Bu saatten snra seninde dediğin gibi kızışın kocan herşeyin olsun.Kocan en kıymetlin olsun.Ben bazen kocama gereksiz çıkışıyorum adam işe gidince oturup ağlıyorum bgn kalbini kırdım onun zaten o kdr çabalar bnm için sanki bencillik ettim gibi geldi çağırdım işten öptüm sarıldım özr diledim sevdiği yemekleri pişirdim ona hep yarını düşünmek gerek annede babada kardeşte bgn var yrn yok çocuklarımız ve eşlerimiz kalıcaz birgün rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepimize kocalarımızıda başımızdan eksik etmesin

cicilerinizi güle güle kullanın canım.Ah yarama tuz bastın ay sonu bende gidicektim annemler yengem fln birlikte alışverişe.Hergün bişeye para gidiyo sinr oldum.Demin kapıcı geldi aidatı verdim üstüne demez mi logarlar tıkanmış borular değişicek 170 lira topluyoruz dedi poffff ddm faturalar üst üste kira duruyo mutfak masrafı kredi kartı derken ben neyle çıkıcam alışverişe belki öbr ayın ortasında karnım ağzıma giricek artık ancak öyle gidicem galiba ben :18:

sağolasın canım amin inşallah...
evet zamansız çıkan masraflar çok sinir bozucu. karnın çok şişmeden gidebilirsin inşallah canım. havuzluhanda en alt kattaki mağazaya bayıldım hele,bütün alt kat tek bir kişiye ait ve bebekle ilgili ne ararsan var araba-beşik-giysi-nevresim-mevlüt hediyelikleri vs.
yalnız pazarlık sistemi pek yok sadece nakite yüzde 10 yapıyorlar. bir de kredi kartına taksit ama 125 tl üzerinde alışveriş yaptıysan.

biliyorum havuzluhanı cnm ne ararsan bulunabilecek biyer bizim çok çok geçer 125 i annem yengelerim onların alacakları ayrı bnm ki ayrı bir hesaplattırdık mı epeyce düşerler inş bi gidebilsem ne hevesliydim ay sonu gidicem die hala umut var ama yeni masraflar çıkmazsa tabi

Kızlar bir şey sorca şimdi size..Doğumdan sonra giymek için nasıl külot almamız lazımm...Normal külotlardan ama büyük beden mi???Beni aydınlatın lütfeenn

hamile külotları var ya yüksek belli, ben onlardan aldım loğusalık için canım

inşallah tez vakitte bebişine cicişler alırsın sendeee

alaz,yekta,renas,diyar bu isimler nasıl kızlar yada beğendiğiniz var mı içlerinde hala oğluma isim arıyoruz ve bulamadık ya :18: ismiyle sevmek istiyorum artık sıpam diye sevmekten çocuk bunu benimsicek

ewt cnm kesnlkle bende :) insallah döner canm

inşallah tez vakitte bebişine cicişler alırsın sendeee

tatlım cicileri çok aslında ama bnm eksiğim dolu kendime bir parça bişi alamadım bebeğin yatak odası için hamağını alıcam bornoz vs eksikler yazınca çıkıyor evdekiler tulum fln filan çıtçıtlı o tarz hep inş giderim dediğin gibi tatlım

yaptıklarını görünce şaştım kaldım canım hepsi harika olmuş resmen bayıldım hele o yelek

nisan anneleri topiğinde bi bebiş fotosu koymuşlar kız bebek nasıl tatlı ya rabbim esirgesin saçlarına bittim kaçırsak mı ne kızı oğlumda çok beğenmiş olsa gerek yerinde duramıo anasının haberide yuk kızın amaaaa

ay tövbe de canım benim kızın halası yok ama babaanneye de benzesin istemem asla aman diyim kız

ay tövbe de canım benim kızın halası yok ama babaanneye de benzesin istemem asla aman diyim kız

hehehe kız dağnamayın kimseyi bende kayınpederime benzemesin diodum ilk başlardan burnu büyük die snradan düşündüm kalbimi bozmadım aynısı çıkar valla bu arada kız bebekler halaya benzer bunun doğruluk payı çoktur :) bnm abimin kızı aynı ben huyu bile abim hep der ki aynı kaba işemiş bunlar yatma şeklimiz bile aynı ayakları tepede yatıo kız bnm gibi :) yengemle aramız iyidir de allahtan nalet olsun halasına benzio demiyo ben hep kocama benzesin istedim oğlum görünürde babasına benziyo

kartpostal gibi cidden pek güzel maşallah
benim kızım nasıl bir şey olacak acaba çok merak ediyorum ya uzaylım benim

bizimkinde hala da yok ki anam geriye kaldı babaanne
neyse tabi hayırlı evlat olsun yeter ki iyi insan olsun da napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…