2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kartpostal gibi cidden pek güzel maşallah
benim kızım nasıl bir şey olacak acaba çok merak ediyorum ya uzaylım benim

ahahaha uzaylı mı allah iyiliğini versin bende bazen shrek seni yerinde dur die söyleniyorum eşim çok gülüyo bilmiom ki dio bu nasıl bi çocuk nasıl bişi çıkarıcan sen dio hep

bilemiyorum doktor tavsiyesi olduğunu sanmıyorum canm ama denenmiş onaylanmş yanı :) bakalım gidicem doktora sırf meraktan canm zaten çok cabuk ozluyorum oğlumu ,:)

tarif edebilir misin canım hareketi merak ettim denemekte fayda var

canım benim yaa Allah kolaylık versin annenin varlığı çok farklı..kardeşlerinle kenetlenmiş bi halde olsaydınız ki tabiki bu durumundan çok daha iyi olurdu ama annenin yerini asla dolduramazz bunu ayrı kaldığım şu üç ayda çok iyi anladım..ama ne kadar görüşemesek te varlıklarını,sağlıklı olduklarını bilmek güç veriyo..sen böyle diyince utandım şimdi ettiğim şikayetlerden
Allah yuvana huzur versin .yavruna sağlık eşine uzun ömür versin sende bu vesileyle açığı kapatabil inş...

canım hayırlı olsun güle oynaya kullan oğluşunla
kaliteli bi görüntüsü var .bizim bizzat gidip alacağımız bi yer yok burda o yüzden netteki fiyatlarnı biliyorum marka ve fiyatı nedir merak ettim alacağım beşikle kıyaslycam da

alaz,yekta,renas,diyar bu isimler nasıl kızlar yada beğendiğiniz var mı içlerinde hala oğluma isim arıyoruz ve bulamadık ya :18: ismiyle sevmek istiyorum artık sıpam diye sevmekten çocuk bunu benimsicek

canım ben bitek Yekta yı beğendim bunu düşünebilirsin güzelmiş diğerleri biraz isim uydurmaya çalışılmış ta ortaya zorla çıkarılmışlar gibi

işte göbişimiz bu kadar olduk kızlar

buda kızıma ördüğüm elbise

belki bi istisna olur da senin bacın fln varsa ona çeker yada annene ben kızım olsa bana benzesin isterdim

benim kızımın ne halası olacak ne teyzesi canım
eşim 3 erkek kardeş, biz de bir oğlan bir kız
bu kadarcık
yani benim kız çekecek adam bulamayacak
nev i şahsına münhasırr bir şey olacak

o göbüşün içindekini de elbisesini de yirim ne güzel örmüşsün cnm ya imreniyorum örenleri görünce ben ne beceriksizim herhalde aşcılık konusunda tek becerikliliğim neyse o da yeter mideden fethediyorum adamı
göbüşüne de maşallah sanki bu aralar bnm göbüş sabit kaldı seninde öyle sanki son eklediğini hatırlıyorum içersi geniş sanırım 1 haftada pek farketmedi bnm büyümesi karnımın :s çocuk büyümüo sanıyorum bazen evham yapıyorum

Hulya, tiny love soruyordun ya gormek icin..
Aklima sen geldin gordugumde
Ilgileniyorsan;mersin forum jokerde vardi
Hemde kirmizisi..sanirim 289 du fiyat..birebir gorup, netten daha asagi fiyata alabilirsin cnm

çok teşekkr ederim canım .. geçen hafta ordaydım .. jokerde vardı evet .. 289 çok pahalı nette 231 demişti zeyyyno .. şuan için limitler doldu .. artık gelecek aya inşallah .. hem halamız alırım demişti ondan haber bekliyorum.. bu arada sendemi mersindesin... bende topicte hiç mersinli yok sanıyodum =)))

benim kızımın ne halası olacak ne teyzesi canım
eşim 3 erkek kardeş, biz de bir oğlan bir kız
bu kadarcık
yani benim kız çekecek adam bulamayacak
nev i şahsına münhasırr bir şey olacak

boşver o da güzel senin kız güzelliğiyle eşi benzeri olmayan bişi olucak bence ekliycen buraya o fotoyu doğurduğunda işvesini cilvesini görcez onun

bişey sorucam kızlar sizde de durum böyle mi mrk ettim bebeği yanlarınızda da hssediyor musunuz ?Benim belimde fln kıpraşıyor gün içinde elleriyle fln herhalde hareket ediyo diyorum etim çekiliyor sanki değişik bişi yada büyüyolar yayılıyolar vücuda tamamen

ben hissediyorum canım
özellikle sağ kaburgamın ilerilerinde böyle
zannımca ayaklarını oralara kadar uzatıyor zilli

ay inşallah kız sen öyle deyince bile heyecanlandım

kız çocuklar başka ya ben kız istedim hep rabbim erkeği uygun gördü başımın üstünde yeri var oğlumun inş 2. kız olur :)

bu arada örgü yapanlar brz büyük yapın canlarım bu bebişler doğunca öyle kalmıycak 6,7 ayında havalar soğuycağı için sığamayabilirler anne sütü alan çocuk çabuk büyüyo patikleri fln byük yapın az rahat giysinler içlerinden çorapta giyicekler çnkü

sağol güselim
kraft markası-modeli de salsaydı sanırım.adam 280 dedi pazarlıkla 230a aldık.

ben hissediyorum canım
özellikle sağ kaburgamın ilerilerinde böyle
zannımca ayaklarını oralara kadar uzatıyor zilli

anneme sordum dio ki kızım artık büyüyo içeriye sığmıycak yayılıcak çocuk vücuduna birçok yerinde hssedersin dio bnm ki ayaktan çok el gibi ya topuklarını çıkartıo üst tarafımdan anlıyorum semsert oluyo pıt pıt die tıklıom çekio hemen aha burası topuğu diom bende :) bu arada bnm ki nasıl hıçkırıo kurban olurum yavrum çok su yuttu sanırım obur sıpa

Amin cnm cümlemize cok tesekkur ederim utanman icin söylemedin sadece biraz olsun senden daha kötu durumda olanlarında olduğunu hatırlatmak istedim bir üstte bakarsan isyan esersin senden herzaman asagida olanlara bakarsan da şükredersin bu böyledir cok şükür halimize bir defa olsun niye benim basıma geldi demedim yaşatan Rabbim gani derler ya hayatını yazsam roman olur harbi yazsam 4 sezonluk dizi çikar ama ne sizi nese kendimi üzmek istemiyorum mutlu olmasını bildim hep hayata gülümsedim inan beni kimse mutlu etmedi gönlümü almadı kendi kendime yetmedini bildim hem kendimi hem etrafındakileri mutlu etmesinler mutlu olmasınıza bilirim neyse cnm buz bebislerimize bakalım hormonlarımizin oyununa gelmeyelim hiçbirşey icin sıkıntı yapma tatlim Rabb'ime tevekkül et maneviyat bambaşka en dogru yerdesin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ben kaçar kociş hazırlan seni datlu yemeye götürim dedi canıma minnet kendinize iyi bakın canlarım görüşürüz

ivett yekta yı tuttum kamuoyuna sunalım bakalım bi bu duruma ne diycekler

bizim miniğin de hala ismi yok eşim Akif diye tutturdu hayır desem hadi o zaman sen söyle bi tane diyo bende de tık yok bakalım ne olacak bu işin sonu

Hani göbiş nerde annesiiiii maşallahın var sen gel bi benim göbeğimi gör eşim artık ben ayağa kalktığımda dur canım göbeğin düşüyo ben tutym diye dalga geçiyo ne bacaklardan ne kollardan hiç artma yok o yüzden göbeğim büyük ebatlı bi basket topu gibi duruyo

bu arada elbiseye bayıldım ahh annesi sen bu kıza daha neler yaparsın yaşadı senin kız

vala canım benim oğlan korkuyorum alttan üstten çıkcak biyerlerden diye öyle hareketli ki sanki içimde turluyo şu bebek gibi tabi vakit geçtikçe iyice benimsediler heralde hep burda kalcaz diye bi düşünceleri var ama yoook öyle yağma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…