- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
kartpostal gibi cidden pek güzel maşallah
benim kızım nasıl bir şey olacak acaba çok merak ediyorum ya uzaylım benim
bilemiyorum doktor tavsiyesi olduğunu sanmıyorum canm ama denenmiş onaylanmş yanı :) bakalım gidicem doktora sırf meraktan canm zaten çok cabuk ozluyorum oğlumu ,:)
Cnm seni cok iyi anlıyorum bende senden farklı değilim onan annem ben 11 yaşimdaydim trafik kazasında kaybettim baba desen varlığı ile yokluğu hic belirsiz ve 7 kardesiz ve aynı semtteyiz ve kimse arayıp sormuyor cok kötu zamanlar yasadım hamileliğimde zor gecti kimse yok yanımda cok üzülüyordum baslarda ama simdi takmıyorum artık bı kocam bı ben birde kızım var artık kimse icin üzülmek istemiyorum vefasızlık cok zor ama canları sagolsun deyip geciyorum
selam kızlar
bugün havuzluhana gidebildim sonunda
ayy harika bi yer yaa bayıldım her katı bebek eşyası
oğluşuma ve kendime cicişler aldım
saraçhaneden de ilk girdiğimiz mağazadan beşiğimizi aldık.
modeli bu
Eki Görüntüle 688163
ama rengi bu değil,lacivert fakat desenlerinde tavşancıklar var yani şöyle
Eki Görüntüle 688164
dükkanın içinde açıkta duruyordu,paketli de aynı rengi yoktu,açık mavi vardı onu da beğenmeyince mecburen bunu aldım,paketli değil diye başta içime sinmedi almayacaktım ama adam daha yeni açtım falan filan dedi. baktım bişeyi de yok aldık
alaz,yekta,renas,diyar bu isimler nasıl kızlar yada beğendiğiniz var mı içlerinde hala oğluma isim arıyoruz ve bulamadık ya :18: ismiyle sevmek istiyorum artık sıpam diye sevmekten çocuk bunu benimsicek
bizimkinde hala da yok ki anam geriye kaldı babaanne
neyse tabi hayırlı evlat olsun yeter ki iyi insan olsun da napalım
canım ben bitek Yekta yı beğendim bunu düşünebilirsin güzelmişdiğerleri biraz isim uydurmaya çalışılmış ta ortaya zorla çıkarılmışlar gibi
belki bi istisna olur da senin bacın fln varsa ona çeker yada anneneben kızım olsa bana benzesin isterdim
işte göbişimiz bu kadar olduk kızlar
buda kızıma ördüğüm elbise
Hulya, tiny love soruyordun ya gormek icin..
Aklima sen geldin gordugumde
Ilgileniyorsan;mersin forum jokerde vardi
Hemde kirmizisi..sanirim 289 du fiyat..birebir gorup, netten daha asagi fiyata alabilirsin cnm
benim kızımın ne halası olacak ne teyzesi canım
eşim 3 erkek kardeş, biz de bir oğlan bir kız
bu kadarcık
yani benim kız çekecek adam bulamayacak
nev i şahsına münhasırr bir şey olacak
boşver o da güzel senin kız güzelliğiyle eşi benzeri olmayan bişi olucak bence ekliycen buraya o fotoyu doğurduğunda işvesini cilvesini görcez onun
bişey sorucam kızlar sizde de durum böyle mi mrk ettim bebeği yanlarınızda da hssediyor musunuz ?Benim belimde fln kıpraşıyor gün içinde elleriyle fln herhalde hareket ediyo diyorum etim çekiliyor sanki değişik bişi yada büyüyolar yayılıyolar vücuda tamamen
ay inşallah kız sen öyle deyince bile heyecanlandım
sağol güselim
canım hayırlı olsun güle oynaya kullan oğluşunlakaliteli bi görüntüsü var .bizim bizzat gidip alacağımız bi yer yok burda o yüzden netteki fiyatlarnı biliyorum marka ve fiyatı nedir merak ettim alacağım beşikle kıyaslycam da
ben hissediyorum canım
özellikle sağ kaburgamın ilerilerinde böyle
zannımca ayaklarını oralara kadar uzatıyor zilli
tarif edebilir misin canım hareketi merak ettim denemekte fayda var
canım benim yaa Allah kolaylık versinannenin varlığı çok farklı..kardeşlerinle kenetlenmiş bi halde olsaydınız ki tabiki bu durumundan çok daha iyi olurdu ama annenin yerini asla dolduramazz bunu ayrı kaldığım şu üç ayda çok iyi anladım..ama ne kadar görüşemesek te varlıklarını,sağlıklı olduklarını bilmek güç veriyo..sen böyle diyince utandım şimdi ettiğim şikayetlerden
Allah yuvana huzur versin .yavruna sağlık eşine uzun ömür versin sende bu vesileyle açığı kapatabil inş...
canım hayırlı olsun güle oynaya kullan oğluşunlakaliteli bi görüntüsü var .bizim bizzat gidip alacağımız bi yer yok burda o yüzden netteki fiyatlarnı biliyorum marka ve fiyatı nedir merak ettim alacağım beşikle kıyaslycam da
canım ben bitek Yekta yı beğendim bunu düşünebilirsin güzelmişdiğerleri biraz isim uydurmaya çalışılmış ta ortaya zorla çıkarılmışlar gibi
ivett yekta yı tuttum kamuoyuna sunalım bakalım bi bu duruma ne diycekler
bişey sorucam kızlar sizde de durum böyle mi mrk ettim bebeği yanlarınızda da hssediyor musunuz ?Benim belimde fln kıpraşıyor gün içinde elleriyle fln herhalde hareket ediyo diyorum etim çekiliyor sanki değişik bişi yada büyüyolar yayılıyolar vücuda tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?