o göbüşün içindekini de elbisesini de yirimne güzel örmüşsün cnm ya imreniyorum örenleri görünce ben ne beceriksizim herhalde aşcılık konusunda tek becerikliliğim neyse o da yeter mideden fethediyorum adamı
göbüşüne de maşallah sanki bu aralar bnm göbüş sabit kaldı seninde öyle sanki son eklediğini hatırlıyorum içersi geniş sanırım 1 haftada pek farketmedi bnm büyümesi karnımın :s çocuk büyümüo sanıyorum bazen evham yapıyorum
slm kizlar biz bugun giremedik hic sabah kosturduk ögleden sonrada misafilerim vardi baya yorulduk pestilimiz cikti resmen bugun yarin sabahta doktor kontorilumuz var insalah bir sorun cikmza bugun cok agrilarim vardi belim fln agriyor sanci gircek diye korkuyorum ama haif girip geciyorbu arada masallah topik kipir kipir olmus avartarlar degismis cok guzel olmus ama herkesi birbirine karistirmmaya basldim bile
masallahhh bu ne kadar tatli bir kiz boyle ne guzel gulumsemis ya annecigine resmen guze pozlar vermek icin ugrasmis :)))
aminn canim cok saol . canim sen naptin oyle ne hali silmesii bu haldebebegindne dahami kiymetli sanki halinin temiz olmasi bosver cnm ne ugarasiyorsun ver temizlemeye gitsin madem raahtsiz oldun bukadar. esinde baska bir olay sen nasil yardim etmezin bu haldeki kadina yardim etmiyorsun bari caydirmak icin ugras silmesin haliyi bir daha sakin haa boyle agir isler yapma
masallahh cnm kizcen kocaman olmus hadi gözun aydin bencede senin icin dönmesi cok önemli olmasin nasilsa sezeryan olcan. ben sana sorun rahat rahat yurumeyimi tercih edersin yoksa rahat raaht oturmayimi:44: dönerse yuruyemezsin dönmezse rahat oturamazmisjnay inan alt tarafin agrisi daha kötu hhi cekiliyor yani yok kiz gecen de dedm yaben resmne dudaklari sizliyor yuruken iki buklum fln yuurmekten bahsetmiyorum bile
çok teşekkr ederim canım .. geçen hafta ordaydım .. jokerde vardı evet .. 289 çok pahalı nette 231 demişti zeyyyno .. şuan için limitler doldu .. artık gelecek aya inşallah .. hem halamız alırım demişti ondan haber bekliyorum.. bu arada sendemi mersindesin... bende topicte hiç mersinli yok sanıyodum =)))
kızına ördüğün çok güzel güle güle giysin inşallah
pek kilo almamışsın ne güzel canım ben patates gibiyim
günaydın sekerlerrrrrryağmurlu bir istanbul var bugun evde olup uyumak vardı şimdiiii
37 hatfaya kadar çalışmak istemezsen ; çalışabilir raporunu bozdurup iş görememezlik raporu veriyoo doktorun , onu çalıştığın yere bildiriyosun ve ayrılıyosunnnnn
bende pazar günü yıkadım tam 3makina çamasır cıktı valaaaa , dalin sabun tozu almıştım , birde yumusatıcını ...ohhhh misler gibi olduütü işini kocama yaptırdım valaaa ben ayakta fazla kalamıyorummm
sahra 89201 cnm bnm ne halısı alllah askınaaason aylarımızdayken bırakta biraz pis kalsın ,alalaalalaa lafeden de dönsün kendinden utansın , bırak cnm bnm bebeği de boşuboşuna yorma , ben halıların hepsini yıkamaya verdim yıkandı geldi sermedim de:2: yerler boş duruyooo , dursun dedim doğuma yakın temzilenir serilir , bu saatten sonra uğraşmaya değmezz
pdnk -tokayayy kızlarrr çok gecmiş olsun aman haaa son aylarımız dikkat edin kendinizee, valaaa havalarda biyi bikötü hastalık havası ciddenn
ben ne zamandır avatar resmini çözemiyorum. ne var orada. şaşı baktım yine anlamadımEvet, nette daha uygun fiyata varee halası alsın canım madem almak istiyor:)
Ben adanadayım,ama bi ayagımız hep mersinde ..yazlık var..yazları ordayız
Bende gecen hafta gittim forums..ayni anda oralardamiydik yoksa:)
bi tarafımda mersinli bu arada hulyahemserimiyiz yokssa
Kendinize iyi bakin annesiigorusmek uzeree:79:
bizim miniğin de hala ismi yok eşim Akif diye tutturdu hayır desem hadi o zaman sen söyle bi tane diyo bende de tık yok bakalım ne olacak bu işin sonu
Hani göbiş nerde annesiiiii maşallahın var sen gel bi benim göbeğimi göreşim artık ben ayağa kalktığımda dur canım göbeğin düşüyo ben tutym diye dalga geçiyo ne bacaklardan ne kollardan hiç artma yok o yüzden göbeğim büyük ebatlı bi basket topu gibi duruyo
bu arada elbiseye bayıldım ahh annesi sen bu kıza daha neler yaparsınyaşadı senin kız
vala canım benim oğlan korkuyorum alttan üstten çıkcak biyerlerden diyeöyle hareketli ki sanki içimde turluyo şu bebek gibi tabi vakit geçtikçe iyice benimsediler heralde hep burda kalcaz diye bi düşünceleri var ama yoook öyle yağma
sağol güselim
kraft markası-modeli de salsaydı sanırım.adam 280 dedi pazarlıkla 230a aldık.
Amin cnm cümlemize cok tesekkur ederim utanman icin söylemedin sadece biraz olsun senden daha kötu durumda olanlarında olduğunu hatırlatmak istedim bir üstte bakarsan isyan esersin senden herzaman asagida olanlara bakarsan da şükredersin bu böyledir cok şükür halimize bir defa olsun niye benim basıma geldi demedim yaşatan Rabbim gani derler ya hayatını yazsam roman olur harbi yazsam 4 sezonluk dizi çikar ama ne sizi nese kendimi üzmek istemiyorum mutlu olmasını bildim hep hayata gülümsedim inan beni kimse mutlu etmedi gönlümü almadı kendi kendime yetmedini bildim hem kendimi hem etrafındakileri mutlu etmesinler mutlu olmasınıza bilirim neyse cnm buz bebislerimize bakalım hormonlarımizin oyununa gelmeyelim hiçbirşey icin sıkıntı yapma tatlim Rabb'ime tevekkül et maneviyat bambaşka en dogru yerdesin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ya bende niye hiç kabiliyet yok.uğraşsam siddin sene yapamam şunlardan.çok kıskandım:)çok güzel olmuş hırkayla patikkkk:))))
ne kadar da hamaratsın:))))
canım ben sordum doktoruma.mide yukarı çıkıyormuş büyüyen rahim yüzünden.kaburgalarına baskı yapıyormuş.o batan kaburga kemiklerinden biri.merak etme herhangi bir organını kesip çizmiyor falan:)bebek aşağı indiğinde rahatlarsın biraz.benim 10 gündür falan baya azaldı ağrılar.canım aynı ağrı bendede başladı acaba kalbimmi ağrıyor kaburgalarımmı batıyor anlayamıyorum, göğüslerimde kkkooocccaamannn o yüzdende anlayamıyorum galiba, neden acaba o ağrı, kontrolümde haftaya perşembe :26:
32. haftaya kadar dönüyor.hatta 35 i bulanlar bile oluyormuş.endişe etme.dönüncede kaburgalarına doğru bir tekme savuruyorki evlere şenlik.Oglumun hareketlerini hissetmeye basladigim ilk günden beri hep karnimin sol alt kismina vuruyordu 31. haftaya geldik hala basi inatla yukarda ne yapsam etsem de belki bir 5 dk farkli yerde hissediyorum hareketlerini sonra yine ayni yere... Yeri iyice daraliyor dönmeye de hic niyeti yok gibicok taktim buaralar oglusumun ters pozisyon da olmasina... Benden baska bebegi hala dönmeyen kalmadi sanirim:26:
kızlar dün yazamadım kusura bakmayın. bugün de hastaneye gittim 32. haftamdayım ya çalışabilir raporumu almaya. benim gittiğim hastanede ssk geçmiyor bu sebeple kendi hastanemden bir rapor alıp ordan da onların yönlendirdiği başka bir hastaneye gttim. neyse hallettik :))
sorunuzun cevabına gelince... sabah işe geldim, güzel kahvaltımı ettim falan herşey yolunda. kızım çok hareketli ben alıştım artık. sandalyede oturuyorum birden böyle 3 saniye falan çırpınır gibi tüm vücudunun eli koluyla falan içimde gidip geldiğini hissettim ve dışardan da çılgınca gözüküyor zaten. şimdi böyle anlatınca garip geliyor kulağa tam ifade edemiyorum ama çok korktum anında ağlamaya başladım bişey oluyor kızıma diye... doktorun telde bişey yok demesiyle içim rahat etmicekti biz de kalkıp gittik. bi de ben sara hastasıyım nöbet geçirince insan öyle çırpınır ya acayip takık durumdayım bu konuya. neyse doktorum muayane etti uzun uzun kalbini dinledi ve herşey mükemmel dedi çok şükür.sonra da bana şu bilgileri verdi ; çırpınma eylemi gerçekte nefessiz kalmanın göstergesidir, bebek hepimizin bildiği gibi içerde nefes almadığı için bizim anladığımız anlamda çırpınması gibi bir ihtimal söz konusu değil. anne karnında bebeğin hiçbir hareketi az ya da çok olsun kötüye yorulmazmış. çünkü bebek enerjisi yerinde olduğunda, kendisine kan akışı iyi olduğunda ve iyi beslenebildiğinde hareket edermiş. bu haftadan sonra dedi içerde yolunda gitmeyen bişeyler olursa bunu fazla hareketle değil hareketsizlikle anlarsın çünkü bebeğe kan akışı azalır bu bebeğin enerjisini düşürür ve normalden çok uyumaya başlar ve hareket hissedemezsin diyor. bu sebeple artık kızımın her hareketinde şükrediyorum :)
süper olmuş çoooooooook teşekkürler. cep telefonu şarjı alın yanınıza
bu işe hiç aklım ermiyor zaten. normal alttan çıtçıtlı badiler ve ayaklı altlardan götürsek olmuyor mu? iç zıbın diye bişey mi var? ben niye bilmiyorum. o mutlak gerekli mi? nasıl bişey? bizim giydiğimiz atlet yerine mi geçecek.... ayyyyyyyy amma soru sordum. bi görselle biri beni aydınlatsa ne sevaba girecek
Canım hiç sormadım aklımda kraft ya da graco vardı,ilk girdiğimiz yerde de kraft bulunca bi de modeli beğenince aldık.Çok iyiymiş yaa..netteki fiyatlarını bi bakim acaba çok farkediyo mu.peki pierre cardin beşik sordun mu hiç canım fiyatlar nasıl haberin var mı ?
Amin cnm cümlemize cok tesekkur ederim utanman icin söylemedin sadece biraz olsun senden daha kötu durumda olanlarında olduğunu hatırlatmak istedim bir üstte bakarsan isyan esersin senden herzaman asagida olanlara bakarsan da şükredersin bu böyledir cok şükür halimize bir defa olsun niye benim basıma geldi demedim yaşatan Rabbim gani derler ya hayatını yazsam roman olur harbi yazsam 4 sezonluk dizi çikar ama ne sizi nese kendimi üzmek istemiyorum mutlu olmasını bildim hep hayata gülümsedim inan beni kimse mutlu etmedi gönlümü almadı kendi kendime yetmedini bildim hem kendimi hem etrafındakileri mutlu etmesinler mutlu olmasınıza bilirim neyse cnm buz bebislerimize bakalım hormonlarımizin oyununa gelmeyelim hiçbirşey icin sıkıntı yapma tatlim Rabb'ime tevekkül et maneviyat bambaşka en dogru yerdesin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kızlar akşam üzeri ciger geliştirici igne vurunmaya gidiorum demiştimya.evden çıkarken son kez wc ye gireyim dedim bi baktım kahverengi leke gelmiş...igneden çıkınca en yakınımdaki devlet hastanesine gittik daha az önce geldik hiç birşey söylemiyorlar bi müdahale yapmıyorlar kannuni sultan süleyman araştırma hastanesine git diyorlar yoksa buralarda bebegin ölür senin canınada zarar gelir dediler istanbuldakiler bilir kanuni hastanesi sırf kadın üzerine.ben ne yapcam kızlar ya eve geldik yarın sabah gidelim dedik hiç kahverengi lekesi gelen varmı ben bide nidilant hap kullanıyorum:18:
kızlar akşam üzeri ciger geliştirici igne vurunmaya gidiorum demiştimya.evden çıkarken son kez wc ye gireyim dedim bi baktım kahverengi leke gelmiş...igneden çıkınca en yakınımdaki devlet hastanesine gittik daha az önce geldik hiç birşey söylemiyorlar bi müdahale yapmıyorlar kannuni sultan süleyman araştırma hastanesine git diyorlar yoksa buralarda bebegin ölür senin canınada zarar gelir dediler istanbuldakiler bilir kanuni hastanesi sırf kadın üzerine.ben ne yapcam kızlar ya eve geldik yarın sabah gidelim dedik hiç kahverengi lekesi gelen varmı ben bide nidilant hap kullanıyorum:18:
Çok iyiymiş yaa..netteki fiyatlarını bi bakim acaba çok farkediyo mu.peki pierre cardin beşik sordun mu hiç canım fiyatlar nasıl haberin var mı ?
normalde hep dediğin gibi kendimden bi alt kademede olanlara bakarım şükrederim çünki her daim daha kötüsünü yaşamış olanlar var..bu kesinlikle rahatlama sebebi ama işte insan da her zaman bu güç te olmuyoböyle anlarda da duaya okumalara başvuruyorum ve namaza yöneliyorum..kesinlikle çok çok iyi geliyo..namazla hem Allaha karşı görevimi yerine getirmiş oluyorum hem de kendimi iyi hissediyorum..sende öyle yap inş.kimileri hasret nedir ölüm nedir hastalık nedir bilmez ve dünyaya meyilli yaşar ama bişeyler yaşamış ve bitakım sıkıntılarla hayat kazanılmışsa o insan çok daha temkinli olur..sen bu yaşanmışlıkların olgunluğunu görüyorum..Allah bundan sonraki yaşantını iyi etsin inş sıkıntılardan uzak olursun canım
Tabi ya cok şükür Rabbime insallah bende kiz istiyordum Rabbim gönlüme göre verdi Rabbim hepimizin bebislerini Hayirli evlatlar eylesin insallah cnmallah bilmişte sana kız evlat vermiş canım.artık kızın sana en iyi arkadaş.kimseye ihtiyacın kalmaz bu saatten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?