2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tesekkurederiz teyzesi bizde sizi yeriz tontişler :))
Cnm pek becerikli oldugum söylenemez valla şişle örmesini beceremiyorum tuğla ordum internetten bakarak yaptım cok küçük oldu koyamasın sökmeye kızım büyüyünce bebeklerine giydirir dedim yeni başladım bitane büyüğünü örüyorum senin kızın olsaydı bı tane de dana yapar gonderirdim valla:)

Cnm normal birden şişti benim simdi sabit 6. Ayıma kadar bende gobiş diye birsey yoktu şu 1.5- 2 ayda böyle olduk iste zaten yanlarda hic yok bı ortada top gibi olduk babası dalga geçiyor bizimle valla senin gibi hamile görmedim dıyo
Öyle düşünme tatlim ya büyüyorlar tabi

Yok canim bi daha ne hali silerim nede oyle misafir kabul ederim kv nin zoruyla katildigim gunlerdi ama bi daha gun mun yiok canimm

Evet, nette daha uygun fiyata varee halası alsın canım madem almak istiyor:)
Ben adanadayım,ama bi ayagımız hep mersinde ..yazlık var..yazları ordayız
Bende gecen hafta gittim forums..ayni anda oralardamiydik yoksa:)

bi tarafımda mersinli bu arada hulyahemserimiyiz yokssa
Kendinize iyi bakin annesiigorusmek uzeree:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızına ördüğün çok güzel güle güle giysin inşallah

pek kilo almamışsın ne güzel canım ben patates gibiyim

Amin insallah cnm tesekkur ettik kizimla :)

Yok ya almaz olur muyuz cnm 67 ile hamile kaldım benim bulanti ve cikarmalarim sayesinde 62 kiloya düştük sonra verdigimiz kiloyu tekrar aldık ekstradan da 5 kilo daha aldık daha ne olsun ben bilirim o patatesleri :)) bukete Haziran anneleri calla fıstık gibi hiçde dedikleri kadar kilolu değiller bana sorarsan dev gibi oldum:))

Haklisin canim bir ay sonra yikamaya verecehim hepsini evide temizletecegim kadin gelecek daha bindan sonra bisii yapmam

ben ne zamandır avatar resmini çözemiyorum. ne var orada. şaşı baktım yine anlamadım

Ordaya görmüyon mü tatlim ya koca bı gobiş artık ayağa kalkarken zorlanıyoruz merdiven çıktığımda sanki ayı bogmusum gibi nefes nefese kalıyorum bende popodan yanlardan kilo almadım bı göbek oda göze Batı'yo iste
Evet ya kiz olmanın avantajları seçenek cok böyle seylerde yakışıyor kızlara bende süslü Kizi pek severim artık süsler püsler gezeriz kizimla:)))
Merak etme benim kociste benimle dalga geçiyor bizde de o durumlar var yani yalnız degilsin:))

Gvn1907 cnm afiyet seker olsun oğluna kilo enerji olarak donsun insallah

sağol güselim
kraft markası-modeli de salsaydı sanırım.adam 280 dedi pazarlıkla 230a aldık.

Çok iyiymiş yaa..netteki fiyatlarını bi bakim acaba çok farkediyo mu.peki pierre cardin beşik sordun mu hiç canım fiyatlar nasıl haberin var mı ?

normalde hep dediğin gibi kendimden bi alt kademede olanlara bakarım şükrederim çünki her daim daha kötüsünü yaşamış olanlar var..bu kesinlikle rahatlama sebebi ama işte insan da her zaman bu güç te olmuyo böyle anlarda da duaya okumalara başvuruyorum ve namaza yöneliyorum..kesinlikle çok çok iyi geliyo..namazla hem Allaha karşı görevimi yerine getirmiş oluyorum hem de kendimi iyi hissediyorum..sende öyle yap inş.kimileri hasret nedir ölüm nedir hastalık nedir bilmez ve dünyaya meyilli yaşar ama bişeyler yaşamış ve bitakım sıkıntılarla hayat kazanılmışsa o insan çok daha temkinli olur..sen bu yaşanmışlıkların olgunluğunu görüyorum..Allah bundan sonraki yaşantını iyi etsin inş sıkıntılardan uzak olursun canım

çok güzel olmuş hırkayla patikkkk:))))
ne kadar da hamaratsın:))))
ya bende niye hiç kabiliyet yok.uğraşsam siddin sene yapamam şunlardan.çok kıskandım:)
canım ben sordum doktoruma.mide yukarı çıkıyormuş büyüyen rahim yüzünden.kaburgalarına baskı yapıyormuş.o batan kaburga kemiklerinden biri.merak etme herhangi bir organını kesip çizmiyor falan:)bebek aşağı indiğinde rahatlarsın biraz.benim 10 gündür falan baya azaldı ağrılar.
32. haftaya kadar dönüyor.hatta 35 i bulanlar bile oluyormuş.endişe etme.dönüncede kaburgalarına doğru bir tekme savuruyorki evlere şenlik.

canım dediğin gibi hastalığın nedeniyle sen birden boş yere üzmüşsün kendini.doktorunun dediği doğru.hareketli bebek her zaman sağlıklı olan bebektir.unutma...

Çok iyiymiş yaa..netteki fiyatlarını bi bakim acaba çok farkediyo mu.peki pierre cardin beşik sordun mu hiç canım fiyatlar nasıl haberin var mı ?
Canım hiç sormadım aklımda kraft ya da graco vardı,ilk girdiğimiz yerde de kraft bulunca bi de modeli beğenince aldık.

allah bilmişte sana kız evlat vermiş canım.artık kızın sana en iyi arkadaş.kimseye ihtiyacın kalmaz bu saatten sonra.

kızlar akşam üzeri ciger geliştirici igne vurunmaya gidiorum demiştimya.evden çıkarken son kez wc ye gireyim dedim bi baktım kahverengi leke gelmiş...igneden çıkınca en yakınımdaki devlet hastanesine gittik daha az önce geldik hiç birşey söylemiyorlar bi müdahale yapmıyorlar kannuni sultan süleyman araştırma hastanesine git diyorlar yoksa buralarda bebegin ölür senin canınada zarar gelir dediler istanbuldakiler bilir kanuni hastanesi sırf kadın üzerine.ben ne yapcam kızlar ya eve geldik yarın sabah gidelim dedik hiç kahverengi lekesi gelen varmı ben bide nidilant hap kullanıyorum:18:

canım kahverengi kanama daha önceden yani 1-2 gün önceden olmuş bitmiş kanamadır.yeni geliyordur.içerde duran kan kırmızıdan kahverengiye döner.doktorum söylemişti bana bunu.ama sen keşke bir gitseydin diğer hastaneye.

Canım, gebeliğin bu zamanlarında lekelenme ve kanama önemli diye biliyorum. Yarını beklemeden bugün bir doktora görünsen.

canım niye yarını bekliyorsun ki şimdi gitsene o hastaneye belki önemli bir şeydir :26:

Evet haklisin cnm herzaman insanın ruh hali iyi olmuyor olumsuzluklarda yasıyoruz bız insanız onemlinolan o halimizden çabuk sıyrılmak zaten namaz Allaha yaklaştırır zaten o iman gücü olmasaydı sanırım bu kadar güçlü bu kadar sabırlı olmazdım önemli olan yaşadıklarından ders almak seni olgunluğa götürmüş olması hayat ne getirirse getirsin herseye hazırım Eabbim Gerze'yi yaşattı cok şükür amin cümlemizin insallah Rabbim Hayirli seyler yaşatsın ve goturebilecegimiz kadar yük yüklesin

canım sabaha kadar bu korkuyla nasıl beklersin, en yakın özel hastaneye gidin hemen :26:

allah bilmişte sana kız evlat vermiş canım.artık kızın sana en iyi arkadaş.kimseye ihtiyacın kalmaz bu saatten sonra.
Tabi ya cok şükür Rabbime insallah bende kiz istiyordum Rabbim gönlüme göre verdi Rabbim hepimizin bebislerini Hayirli evlatlar eylesin insallah cnm

Enesibel; cnm cok gecmis olsun Rabbim korudun sizi insallah birsey olmaz ama yine de bi doktora gozukseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…