Melinnazın yaptığı cicişler hangi sayfada merak ettim biraz geçmişe baktım ama göremedim
Sağol canım benimGünaydınn herkese
Avatarlar süper olmuş kızlar bayıldımmm
pdnk geçmiş olsun cnm ya umarım bir an evvel iyileşirsin ama bol bol su iç ihmal etme
uconn kızınn ne kadar tatlı yaa maşallahhben böyle net göremiyorum kzımıııı
merve maşallah kızına ne kadar hızlı kilo almış öyle
AFT NE Canım?ay sizin bu dediklerinizin hepsini yaptım yaraları ürküttüm galiba başka yerlerede dağıldılarcanım geçmiş olsun aft olmuşsun sanırım bende de olur bazen biraz karbonat al avcuna parmağını ıslatıp karbonata batır sonra yaraların üzerine sür kalın bir tabaka halinde bekletebildiğin kadar beklet biraz yakacaktır yutmamaya çalış ama, sonra ağzını çalkala bunu günde 2-3 kez yap geçecektir bende işe yarıyor umarım sana da faydalı olur....
Sirkeyi denemedim bide sirkeyi deneyeceğim bu akşak teşekkür ederim önerin içintoprağı bende duymuştum demir eksikliği olanlar yemek istermiş hadi bu normal diyelim ama diğerleri yamyam styla birazz
canım geçmiş olsun benim bi arkadaşımın ağzında 7 yerde birden yara çıkardı stres vitamin eksikliği falan bu yaraların sebebi.sana önerebileceğim aklıma gelen üç şey var 1.si nöbet şekeri diye bi şeker aktarlardan bulabilirsin gerçekten iyi geliyo,2.si sirkeyle gargara yapabilirsin ve son olarak ta arkadaşımın kullandığı bi krem vardı minicik bişy eczaneden alabirsin ağız yarası için diyerek..
Sağol sezenciğim tavsiyelerin için çok geçmiş olsun sanada komşuya geçiverseydin ya dikkat et kendine lütfencanım maşallah bebeklerine..ne güzel büyümüşler annesi..inşallah en azından 34 haftayı tamamlarlar..
canım çok geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi karbonat ve nöbet şekeri iyi geliyor..birde karadut reçeli iyi geliyordu bildiğim..
Kızlar bizde dün evi boyattık ev çok kötü boya kokuyor..dışarda çok kötü yağmur yağıyor..dün evi havalndırıcam diye üşüttüm sanırım bademciklerim ağrıyor..ev çok perişan içim içimi yiyor kalkıp yapmamak için..eşimde bugün kendini yorma yarın kadın çağırıız dedi..boya kokusundanda durulmuyor evde..napsam bilmiyorum
Anaam maşallah tombik olmuş senin bebek yerim ben onukızlar bende hastaneden geliyorum
bebegim 2.500 kilo olmuş3 boyutlu baktık kaşlarını çatmış sinirli sinirli bakıyordu bize
doktorumuz neye kızdı acaba dediisinirli bakışlarını yerim onunnn
oradaki asistan kızla ve hemşireyle baya bir sohbet etme şansım oldu.. çantaya koyduklarımı söyledim.çok abartma sakın diye elime bir liste verdiler, herkes dolu dolu çantayla geliyor ama açmadan geri götürüyorlar dedi.. listeyi ve datayları yarın yazıcamliste arabada kaldı
Amaaan şurada doğuma ne kaldı sen en iyisi umudunu kes şu 3d den anacımslm herkese iyi aksamlar nasilsiniz kizlar bugun bizim kontrolumuz vardi, iyi geceti hic bir sorun cikmadi cok sükür hersey yolundaymis
yine 3d olayi hayal oldu bize benim inatci kizim yine göstermedi kendisini bu defada almis elini kordonunu burnunun öne getirmis yuzu gözukmuyordu malesefiki hafta sonra son kez denenecek ama bende artik ne hves kaldi ne birsey neyse sorun bu olsun dedik yine kafaya takmadik :)) doktorda dayken cepten girip okuduk gecmisi ama malesef benim hattim da sorun var snairim cok gec aciiyor o yuzdne ne begen butonuna basabilyioruz nede yorum yapabilyioruz. aklimdada okuduklarimdan cok sey kalmadi kusura bakmayin yorum yazamiyacam o yuzden . kalan bir kac sayfamiz var onlarida okuyup geliyoruz :))))
Annnemmmmm bu neeee bayıldımm bayıldımmmmmmBende kızıma yaptığım bazı şeyleri paylaşayım belki yapmak isteyenlere fikir olur
Eki Görüntüle 687978
Eki Görüntüle 687979
Eki Görüntüle 687980
Eki Görüntüle 687985
Eki Görüntüle 687986
Eki Görüntüle 687987
Eki Görüntüle 687988
Eki Görüntüle 687989
hırkayı örerken o kadar zorlandım ki deli kızın çeyizi gibi kaç kez ördüm söktüm anlatamam
Nasılda bilmiş canım arkadaşımtek kelimeyle bayıldımmmmmmmmaşallah bu ne hamaratlıkkk yanlız hırkayı merve ve talia görmesinn benden söylemesiii
Anaam maşallah tombik olmuş senin bebek yerim ben onu
Nasılda bilmiş canım arkadaşımSeviyore seni
evet tombik benim oğluşum
bende seni seviyoreeebu arada az önce resimlerini gördümm çok şirinsinn çookk
kızlar akşam üzeri ciger geliştirici igne vurunmaya gidiorum demiştimya.evden çıkarken son kez wc ye gireyim dedim bi baktım kahverengi leke gelmiş...igneden çıkınca en yakınımdaki devlet hastanesine gittik daha az önce geldik hiç birşey söylemiyorlar bi müdahale yapmıyorlar kannuni sultan süleyman araştırma hastanesine git diyorlar yoksa buralarda bebegin ölür senin canınada zarar gelir dediler istanbuldakiler bilir kanuni hastanesi sırf kadın üzerine.ben ne yapcam kızlar ya eve geldik yarın sabah gidelim dedik hiç kahverengi lekesi gelen varmı ben bide nidilant hap kullanıyorum:18:
Canım peki ölçümleri kaç günlük çıkıyor yani?
Ay gerçekten mi teşekkür ederim.bakan gözler güzel olunca
Bende seni görmek istiyorum:26:Resmin var mı hemen bakıyorum profiline
canım biz yarın 34+0 oluyoruz, ama bebek hamileligin başından beri 8-9 gün önde çıkıyor. hala aynı deva ediyor sanırım onunda etkisi var..
yok yok şimdi mütevazi olma çok tatlısın canımm
aaa sen beni nasıl görmedinn topikte baya bir popüler olmuştum bir aralarçok şey kaçırmışsın çokkk
Kızlar benim başıma tuhaf bir şey geldi.DÜn gece uyku tutmadı açtım televizyonu
Dizi tekrarları vardı.Bir tanesini izliyordum.Çocuk bir şey yiyordu fast food ha. ile başlayan
Bir şey işte anladınız sizNeyse canım nasıl çekti ama gece saat 2 eşimde çalışıyor nöbetçi
Öyle böyle değil çok pis çekti canım neyse öyle uyumuşum bugünde öğlen kalktım
Sağ göğsümde bir ağrı ama anlatamam nesefim kesiliyor böyle bir ağrı olamaz
Sağ göğsüm şişmiş ve bir damarım kabarmış resmen derimin altından fışkıracak
Meğersem damar çekmiş nefsim istemiş yani ben o h.ile başlayan yiyeceği yemediğim için memem şişmiş
Eşim beyaz sabun ve sıcak suyla masaj yaptı bir güzel sardı göğsümü sonrada sipariş verdik işte
Hapur hupur götürdüm göğsümün şişi indi ağrısıda geçti ben bilmiyordum annem söyledi yani tecrübeli kadın
Aman sizinde başınıza gelmesin canınız ne isterse yiyin valla azda olsa yoksa çok kötü oluyor insan
Zeynom o sen misin sende çok tatlı ve güzelsin maşallah
Çıtı pıtı bir şeye benziyorsun
Oglumun hareketlerini hissetmeye basladigim ilk günden beri hep karnimin sol alt kismina vuruyordu 31. haftaya geldik hala basi inatla yukarda ne yapsam etsem de belki bir 5 dk farkli yerde hissediyorum hareketlerini sonra yine ayni yere... Yeri iyice daraliyor dönmeye de hic niyeti yok gibicok taktim buaralar oglusumun ters pozisyon da olmasina... Benden baska bebegi hala dönmeyen kalmadi sanirim:26:
Hımm anladım kilosu o yüzden iyi maşallah ee peki doğum şeklin nasıl olacak bebek dönmüş mü
Sen bölge hastanesine mi gidiyordun?:26:
Deme canım ya hani bir ara annem gelmişti ya bir hafta felan girememiştim o arada kaynadın gittin o zaman sen
Kusura bakma bebeğim
ayy kiyamam canim gece siparis yokmu evlere arasaydin getirselerdi keske.. benim de canim cok zaman birseyler istiyor ama kendimi alikoymaya calisiyorum yoksa yakin da doguma yuvarlayarak götürecekler beni yesen bir dert yemesen baska bir dert
Evet, nette daha uygun fiyata varee halası alsın canım madem almak istiyor:)
Ben adanadayım,ama bi ayagımız hep mersinde ..yazlık var..yazları ordayız
Bende gecen hafta gittim forums..ayni anda oralardamiydik yoksa:)
bi tarafımda mersinli bu arada hulyahemserimiyiz yokssa
Kendinize iyi bakin annesiigorusmek uzeree:79:
Zeynom o sen misin sende çok tatlı ve güzelsin maşallah
Çıtı pıtı bir şeye benziyorsun
evet canım benimmneyse sen en azından çıtıpıtı dedin, dilca, geridönüşşüm küçücüksün dediler
benimki de hala ters canım ya
ya burda bi ara bazı hareketler konuşulmuştu kızlar dönmesi için kızlar kim ne demişti acaba tam hatrlayamıyorum
evet canım bölgeye gidiyorum dogum orada olacak, bebek şu an dogum pozisyonunda.. çok baskı yapıyor aşagılara
ne kusuru bee takılıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?