2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam kızlarrr ben geldimmm misafirleri gönderdimm valla geçmişi okuyamadım kusura bakmayın yaa çok yorgunum ee ne var ne yokk:126:

Sağol canım benim
AFT NE Canım?ay sizin bu dediklerinizin hepsini yaptım yaraları ürküttüm galiba başka yerlerede dağıldılar
Sirkeyi denemedim bide sirkeyi deneyeceğim bu akşak teşekkür ederim önerin için
Sağol sezenciğim tavsiyelerin için çok geçmiş olsun sanada komşuya geçiverseydin ya dikkat et kendine lütfen
Anaam maşallah tombik olmuş senin bebek yerim ben onu
Amaaan şurada doğuma ne kaldı sen en iyisi umudunu kes şu 3d den anacım
Annnemmmmm bu neeee bayıldımm bayıldımmmmmm
Soru bombardımanına hazır ol bende istiyorum çünkü bu hello kıtyliden
tek kelimeyle bayıldımmmmmmm maşallah bu ne hamaratlıkkk yanlız hırkayı merve ve talia görmesinn benden söylemesiii
Nasılda bilmiş canım arkadaşım Seviyore seni

56 sayfa geçmiş okumuşum görürsünüz siz bide gececilere kızıyorsunuz sabahçılar yandınız bu gece sohbetin dibine vuracağım

Anaam maşallah tombik olmuş senin bebek yerim ben onu
Nasılda bilmiş canım arkadaşım Seviyore seni

evet tombik benim oğluşum

bende seni seviyoreee bu arada az önce resimlerini gördümm çok şirinsinn çookk

Kızlar benim başıma tuhaf bir şey geldi.DÜn gece uyku tutmadı açtım televizyonu
Dizi tekrarları vardı.Bir tanesini izliyordum.Çocuk bir şey yiyordu fast food ha. ile başlayan
Bir şey işte anladınız sizNeyse canım nasıl çekti ama gece saat 2 eşimde çalışıyor nöbetçi
Öyle böyle değil çok pis çekti canım neyse öyle uyumuşum bugünde öğlen kalktım
Sağ göğsümde bir ağrı ama anlatamam nesefim kesiliyor böyle bir ağrı olamaz
Sağ göğsüm şişmiş ve bir damarım kabarmış resmen derimin altından fışkıracak
Meğersem damar çekmiş nefsim istemiş yani ben o h.ile başlayan yiyeceği yemediğim için memem şişmiş
Eşim beyaz sabun ve sıcak suyla masaj yaptı bir güzel sardı göğsümü sonrada sipariş verdik işte
Hapur hupur götürdüm göğsümün şişi indi ağrısıda geçti ben bilmiyordum annem söyledi yani tecrübeli kadın
Aman sizinde başınıza gelmesin canınız ne isterse yiyin valla azda olsa yoksa çok kötü oluyor insan

evet tombik benim oğluşum

bende seni seviyoreee bu arada az önce resimlerini gördümm çok şirinsinn çookk

Canım peki ölçümleri kaç günlük çıkıyor yani?
Ay gerçekten mi teşekkür ederim.bakan gözler güzel olunca
Bende seni görmek istiyorum:26:Resmin var mı hemen bakıyorum profiline

Canım bu gece gitsen acile nöbetçi kadın doğum muhakkak vardır
Ben olsam beklemezdim çok geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur:26:

Zeynom o sen misin sende çok tatlı ve güzelsin maşallah
Çıtı pıtı bir şeye benziyorsun

Canım peki ölçümleri kaç günlük çıkıyor yani?
Ay gerçekten mi teşekkür ederim.bakan gözler güzel olunca
Bende seni görmek istiyorum:26:Resmin var mı hemen bakıyorum profiline

canım biz yarın 34+0 oluyoruz, ama bebek hamileligin başından beri 8-9 gün önde çıkıyor. hala aynı devam ediyor sanırım onunda etkisi var..
yok yok şimdi mütevazi olma çok tatlısın canımm

aaa sen beni nasıl görmedinn topikte baya bir popüler olmuştum bir aralar çok şey kaçırmışsın çokkk

Son düzenleme:

Hımm anladım kilosu o yüzden iyi maşallah ee peki doğum şeklin nasıl olacak bebek dönmüş mü
Sen bölge hastanesine mi gidiyordun?:26:
Deme canım ya hani bir ara annem gelmişti ya bir hafta felan girememiştim o arada kaynadın gittin o zaman sen
Kusura bakma bebeğim

ayy kiyamam canim gece siparis yokmu evlere arasaydin getirselerdi keske.. benim de canim cok zaman birseyler istiyor ama kendimi alikoymaya calisiyorum yoksa yakin da doguma yuvarlayarak götürecekler beni yesen bir dert yemesen baska bir dert

evet canım benimm neyse sen en azından çıtıpıtı dedin, dilca, geridönüşşüm küçücüksün dediler

benimki de hala ters canım ya
ya burda bi ara bazı hareketler konuşulmuştu kızlar dönmesi için kızlar kim ne demişti acaba tam hatrlayamıyorum

evet canım bölgeye gidiyorum dogum orada olacak, bebek şu an dogum pozisyonunda.. çok baskı yapıyor aşagılara
ne kusuru bee takılıyorum sana

ayy kiyamam canim gece siparis yokmu evlere arasaydin getirselerdi keske.. benim de canim cok zaman birseyler istiyor ama kendimi alikoymaya calisiyorum yoksa yakin da doguma yuvarlayarak götürecekler beni yesen bir dert yemesen baska bir dert

Canım ne bileyim böyle olacağını aman bir daha tövbe. canım ne çektiyse yiyeceğim
Boşver kilosunu cartını curtunu Sende öyle yap
O ağrıdan iyidir valla

yazlık nerde susanoğlunda falanmı yoksa ben de oralardayım merkezde deilim.. ailem merkezde ama evlenince buraya geldim ..geçen hafta ya salı ya çarşamba bütün öğleden sonra forumdaydım ..bende mersinliyim hemşeriyiz tabi =))

kızlar nerden görüyosunuz birbirinizi.. bende merak ediyorum hepinizi..yoksa başka bi sitedemi.. bende göreydim iyiydi:26::26:

benimki de hala ters canım ya
ya burda bi ara bazı hareketler konuşulmuştu kızlar dönmesi için kızlar kim ne demişti acaba tam hatrlayamıyorum

yere uzanip belinin altina yastik koyup ayaklarini duvara veya yüksek biryere dayayip o sekil de gün icinde 2-3 kez 10-15 dk durun demisti bazi arkadaslar... iki gündür denedim ben ama yok bende fayda etmiyor... bugün bu konuyla ilgili nette gezinirken baska bir öneri okumustum onu deneyecegim bakalim.. hafif bir müzik esligin de esimiz dizimize uzanarak göbegin alt tarafindan bebekle konusmasi durumun da bebegin de daha önceden duydugu ve tanidigi ses oldugu icin sesin geldigi yöne dogru dönme ihtimali yüksekmis.. bir deneyecegim ben artik bakalim :26:

evet canım bölgeye gidiyorum dogum orada olacak, bebek şu an dogum pozisyonunda.. çok baskı yapıyor aşagılara
ne kusuru bee takılıyorum sana

Benimkide yukarılarda sıkıştırdıkça sıkıştırıyor
Ben bir kere oraya gitmiştim şişko gözlüklü bir doktor vardı
İlk gebeliğimde kanamam olmuştu bir anda meğer ben düşük yapıyormuşum
Deli doktor bir alttan bile bakmadı bebeği evde düşürdüm onun yüzünden
Senin doktorun kim orada:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…