2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Web cam açtık canım biz oradan görüyoruz Şaka şaka
albüme resim ekledik arkadaşlık teklifi gönder bana kabul edeyim ancak o şekilde olur

benimki de hala ters canım ya
ya burda bi ara bazı hareketler konuşulmuştu kızlar dönmesi için kızlar kim ne demişti acaba tam hatrlayamıyorum

dönmesi için yapılan bişeyler mi varmışş:44: ben hiç duymadım.. kim biliyosa aydınlatsın bizi .. benim oğlumda yan gelmiş yatıyo hiç dönmeye niyeti yok gibi... başı solda ayakları sağda .. pek bi istikrarlı maşallah ..

Dilca Mikailesra kızlar daha erken değil mi dönmesi için bence yapmayın öyle şeyler
Allah korusun erken doğum felan olurda:18::18: Ben korkarım öyle şeylerden
Akışına bırakın bence:26: ben 34 teyim benimki hala dönmemiş

Canım ne bileyim böyle olacağını aman bir daha tövbe. canım ne çektiyse yiyeceğim
Boşver kilosunu cartını curtunu Sende öyle yap
O ağrıdan iyidir valla

yok canim doktor en son kontrolde cok kilo aliyorum deyince az yiyin ozaman dediginden buyana yemege korkar oldum artik
magnesium icin onu ye bunu ye diye öneriyor 5 dk sonra kilo icin az ye ozaman diyor delimidir ne neyse artik gecmis olsun canim sisligi inmistir umarim

benim korkum hastane canim ya bu son 3 hafta icin de dönmezse sezeryana randevu vericek, e tabi sezeryanda normalden 2 hafta önce falan yapiliyor 38. haftalar da genelde... sezeryandan ödüm kopuyor benim de aslin da hic kokrmuyordum ama burda kimdi hatirlamiyorum birisine hastaneden söylemisler yok sezeryanda bebegi kesebiliyorlarmis yok kan kaybi yasanabiliyormus cok fazla risk varmis gibi yazinca ürktüm haliyle

geçmişi anca okuyup gelebildim ama çook uykum geldi biz uyumaya gidiyoruz teyzeler
bii slm verelim dedik öpüyorum hepicinizi iii geceleerr

oyyy süper ya yesinler bunları çok güzeller kızlara yapılacak birsürü cici var yaaa

Kaç kilo aldın en son 16 diyordun ama:26:

Ay canım yok daha neler ya bende sezeryan olacağım 10 gün önce alınacak inşallah eğer bir aksilik olmazsa tabi
Kim dedi bunları.Benim annem bundan 25 sene önce bile sezeryan olmuş Allah'ın izniyle bir şeycik olmaz

kızlar nerden görüyosunuz birbirinizi.. bende merak ediyorum hepinizi..yoksa başka bi sitedemi.. bende göreydim iyiydi:26::26:

cnm isimlerin üzerine tıkladıgında profilden bakabilirsin

yaa çok üzüldümmm , canım ben orada önce özlem diye bir kıza gdiyordum, sonra o olmadıgı bir gün devrim diye bir doktor vardı ona göründüm ve özlemin hiç iyi bir doktor olmadıgını düşünmeye başldım devrim bey müthiş pozitif ve ilgili bir doktor. o günden sonra ona devam ettimm çok memnunum çokkk

ahhh keskee 16 ile kalabilseydim suan tam 20 kilo ile beklemedeyim ne ileri ne geri, ilk 3 ila 6 ay arasi 15 kiloyu birden aldim son kac haftadan buyana da toplam 5 kilo haliyle her istedigimi yiyemiyorum artik

sezeryan konusunda da ismini hatirlamiyorum gecen haftalarda yazilmisti buraya hastaneden sezeryan hakkinda bilgiler olan birsey vermisler orada bunlar yaziyormus.. rabbim hepimize kolay ve hayirli dogum nasip etsin insallah

Selam kizlar yine buz geldik ne kaynatıyorsunuz bakim:)))))

Maaşallah dünürüm sen naptin öyle nerene aldın o kiloları hele bı foto cek bakim dediğin gibi mi

Maaşallah dünürüm sen naptin öyle nerene aldın o kiloları hele bı foto cek bakim dediğin gibi mi

valla bitanem nereme almadimki birde üstüne elim yüzüm bacaklarim resmen davul gibi sistiler günde en az 5-6 lt su iciyorum tuz desen tatli desen hic yok neredeyse sirf bir ekmek ve hamur isini biraz kaciriyorum iste.. yarin ceker atarim unutmazsam canim resmi.. suan öyle bir yayilmisim ki tam rahat bi pozisyon bulmusum hic kalkasim yok

Tum ameliyat ve operasyonlarda doktor ve hastane mesuliyet almamak icin bu tip belgeleri imzalatir.Allah korusun ordaki ihtimaller en kotuleri ve emin ol dusuk bir ihtimal onun gibi normal dogumdada komplikasyon olabilir bilemeyiz onun bir prosedur oldugunu dusun ve hic okumadan imzala.İnsallah pozisyonu alir ve normal dogum yaparsin.
Ben doktora ornek vererek soru soruyordum sonra soyle dedi geriye degil 5 metre onune bakacaksin dogumlar bireyseldir hicbir dogum birbirine benzemez ve hic korkma surec geldiginde herseyin en iyisi yapilacak dedi.
Normal dogumu destekledigini sartlar uygun oldugu surece normal dogum olmasi gerektigini ama sezeryan olman gereken bir surece girersen sezeryan olursun 38. Haftada ne olacagi belli olur dedi.Bebek doktorun sana soyledigi haftadan sonra donmuyor mu acaba yani bir takim hareketler var bebegin pozisyonunu degistirmek icin tanidik bir ebe varsa sor cunku onlar bunun egitimini aliyorlarmis.Ne olursa olsun hakkimizda hayirlisi olsun arkadasin 7 saat suni sanci cekti doguma alindi denedi denedi dogum gerceklesmeyince sezeryan oldu, kiz hem normal dogum acisi yasadi hem sezeyan belki bebisin donmemesinde hayir vardir.

Eşim dışarıdan geldi dikkatimi dağıttı ya ne güzel muhabbet ediyorduk

O zaman Özlem'i boşver Devrim beyden devam et sende

haklisin canim her ameliyattan önce illaki bir belge imzalariz.. hani dogum yaklastikca insan iyice gerilmeye basliyor birde ilk dogum yapicak olan anne adaylari bende birden böyle okuyunca ürktüm biraz hic belli olmaz aksilik ya... benim doktor yasadigim yerin en tecrübeli prof. biri fakat adama sormadikca hic birsey söylemez sordugun zaman da en kisa cümleyle cevap verir okadar haftaya randevum var tekrar soracagim umarim düzgün bir cevap alirim bu defa.. ebe olayi da burda hamileligin ilk aylarindan baslayarak isteyen kendine ebe bulabiliyor haftada bir evine gelir kontrol eder herseyi konusur anlatir doguma da aylarca arkadaslik edindigin ebe yaninda gelir fakat benim istediklerim veya bana uyanlari devlet karsilamiyor özel oluncada cok cok pahaliya geliyor,, devletin karsiladiklari ya rahibe-ebe yada buna benzer oldugu icin uymuyor..
biran önce döner insallah dedigin gibi normal diye girip okadar acidan sonra sezeryana alinmakta var onun icin hayirli olan hangisiyse diyelim artik

Hangi bolge hastanesi eger pendik bolgeye giden varsa mustafa ozbek i oneririm.Bolge hastanelerinin ortagi bizim aile dostumuz esimin ailesinin koylusu sorunuz olursa ogrenmeye calisirim.

Hangi bolge hastanesi eger pendik bolgeye giden varsa mustafa ozbek i oneririm.Bolge hastanelerinin ortagi bizim aile dostumuz esimin ailesinin koylusu sorunuz olursa ogrenmeye calisirim.

Yok canım pendik değil benim gittiğim
Sarıgazideki bölge hastanesi
Teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…