yazlık nerde susanoğlunda falanmı yoksa ben de oralardayım merkezde deilim.. ailem merkezde ama evlenince buraya geldim ..geçen hafta ya salı ya çarşamba bütün öğleden sonra forumdaydım ..bende mersinliyim hemşeriyiz tabi =))
kızlar nerden görüyosunuz birbirinizi..bende merak ediyorum hepinizi..yoksa başka bi sitedemi.. bende göreydim iyiydi:26::26:
benimki de hala ters canım ya
ya burda bi ara bazı hareketler konuşulmuştu kızlar dönmesi için kızlar kim ne demişti acaba tam hatrlayamıyorum
Canım ne bileyim böyle olacağını aman bir daha tövbe. canım ne çektiyse yiyeceğim
Boşver kilosunu cartını curtunuSende öyle yap
O ağrıdan iyidir valla
Dilca Mikailesra kızlar daha erken değil mi dönmesi için bence yapmayın öyle şeyler
Allah korusun erken doğum felan olurda:18::18: Ben korkarım öyle şeylerden
Akışına bırakın bence:26: ben 34 teyim benimki hala dönmemiş
Bende kızıma yaptığım bazı şeyleri paylaşayım belki yapmak isteyenlere fikir olur
Eki Görüntüle 687978
Eki Görüntüle 687979
Eki Görüntüle 687980
Eki Görüntüle 687985
Eki Görüntüle 687986
Eki Görüntüle 687987
Eki Görüntüle 687988
Eki Görüntüle 687989
hırkayı örerken o kadar zorlandım ki deli kızın çeyizi gibi kaç kez ördüm söktüm anlatamam
Kaç kilo aldın en son 16 diyordun ama:26:yok canim doktor en son kontrolde cok kilo aliyorum deyince az yiyin ozaman dediginden buyana yemege korkar oldum artik
magnesium icin onu ye bunu ye diye öneriyor 5 dk sonra kilo icin az ye ozaman diyor delimidir neneyse artik gecmis olsun canim sisligi inmistir umarim
benim korkum hastane canim ya bu son 3 hafta icin de dönmezse sezeryana randevu vericek, e tabi sezeryanda normalden 2 hafta önce falan yapiliyor 38. haftalar da genelde... sezeryandan ödüm kopuyor benim deaslin da hic kokrmuyordum ama burda kimdi hatirlamiyorum birisine hastaneden söylemisler yok sezeryanda bebegi kesebiliyorlarmis yok kan kaybi yasanabiliyormus cok fazla risk varmis gibi yazinca ürktüm haliyle
kızlar nerden görüyosunuz birbirinizi..bende merak ediyorum hepinizi..yoksa başka bi sitedemi.. bende göreydim iyiydi:26::26:
Benimkide yukarılarda sıkıştırdıkça sıkıştırıyor
Ben bir kere oraya gitmiştim şişko gözlüklü bir doktor vardı
İlk gebeliğimde kanamam olmuştu bir anda meğer ben düşük yapıyormuşum
Deli doktor bir alttan bile bakmadı bebeği evde düşürdüm onun yüzünden
Senin doktorun kim orada:26:
Kaç kilo aldın en son 16 diyordun ama:26:
Ay canım yok daha neler ya bende sezeryan olacağım 10 gün önce alınacak inşallah eğer bir aksilik olmazsa tabi
Kim dedi bunları.Benim annem bundan 25 sene önce bile sezeryan olmuş Allah'ın izniyle bir şeycik olmaz
ahhh keskee 16 ile kalabilseydim suan tam 20 kilo ile beklemedeyim ne ileri ne geri, ilk 3 ila 6 ay arasi 15 kiloyu birden aldim son kac haftadan buyana da toplam 5 kilo haliyle her istedigimi yiyemiyorum artik
sezeryan konusunda da ismini hatirlamiyorum gecen haftalarda yazilmisti buraya hastaneden sezeryan hakkinda bilgiler olan birsey vermisler orada bunlar yaziyormus.. rabbim hepimize kolay ve hayirli dogum nasip etsin insallah
Selam kizlar yine buz geldik ne kaynatıyorsunuz bakim:)))))
Maaşallah dünürüm sen naptin öyle nerene aldın o kiloları hele bı foto cek bakim dediğin gibi mi
benim korkum hastane canim ya bu son 3 hafta icin de dönmezse sezeryana randevu vericek, e tabi sezeryanda normalden 2 hafta önce falan yapiliyor 38. haftalar da genelde... sezeryandan ödüm kopuyor benim deaslin da hic kokrmuyordum ama burda kimdi hatirlamiyorum birisine hastaneden söylemisler yok sezeryanda bebegi kesebiliyorlarmis yok kan kaybi yasanabiliyormus cok fazla risk varmis gibi yazinca ürktüm haliyle
cnm isimlerin üzerine tıkladıgında profilden bakabilirsin
yaa çok üzüldümmm, canım ben orada önce özlem diye bir kıza gdiyordum, sonra o olmadıgı bir gün devrim diye bir doktor vardı ona göründüm ve özlemin hiç iyi bir doktor olmadıgını düşünmeye başldım devrim bey müthiş pozitif ve ilgili bir doktor. o günden sonra ona devam ettimm çok memnunum çokkk
Tum ameliyat ve operasyonlarda doktor ve hastane mesuliyet almamak icin bu tip belgeleri imzalatir.Allah korusun ordaki ihtimaller en kotuleri ve emin ol dusuk bir ihtimal onun gibi normal dogumdada komplikasyon olabilir bilemeyiz onun bir prosedur oldugunu dusun ve hic okumadan imzala.İnsallah pozisyonu alir ve normal dogum yaparsin.
Ben doktora ornek vererek soru soruyordum sonra soyle dedi geriye degil 5 metre onune bakacaksin dogumlar bireyseldir hicbir dogum birbirine benzemez ve hic korkma surec geldiginde herseyin en iyisi yapilacak dedi.
Normal dogumu destekledigini sartlar uygun oldugu surece normal dogum olmasi gerektigini ama sezeryan olman gereken bir surece girersen sezeryan olursun 38. Haftada ne olacagi belli olur dedi.Bebek doktorun sana soyledigi haftadan sonra donmuyor mu acaba yani bir takim hareketler var bebegin pozisyonunu degistirmek icin tanidik bir ebe varsa sor cunku onlar bunun egitimini aliyorlarmis.Ne olursa olsun hakkimizda hayirlisi olsun arkadasin 7 saat suni sanci cekti doguma alindi denedi denedi dogum gerceklesmeyince sezeryan oldu, kiz hem normal dogum acisi yasadi hem sezeyan belki bebisin donmemesinde hayir vardir.
Benimkide yukarılarda sıkıştırdıkça sıkıştırıyor
Ben bir kere oraya gitmiştim şişko gözlüklü bir doktor vardı
İlk gebeliğimde kanamam olmuştu bir anda meğer ben düşük yapıyormuşum
Deli doktor bir alttan bile bakmadı bebeği evde düşürdüm onun yüzünden
Senin doktorun kim orada:26:
Hangi bolge hastanesi eger pendik bolgeye giden varsa mustafa ozbek i oneririm.Bolge hastanelerinin ortagi bizim aile dostumuz esimin ailesinin koylusu sorunuz olursa ogrenmeye calisirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?