2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hangi bolge hastanesi eger pendik bolgeye giden varsa mustafa ozbek i oneririm.Bolge hastanelerinin ortagi bizim aile dostumuz esimin ailesinin koylusu sorunuz olursa ogrenmeye calisirim.

Yok canım pendik değil benim gittiğim
Sarıgazideki bölge hastanesi
Teşekkür ederim bu arada

HOŞ BULDUK CNM YA NERDE O FİT BEN NİYE GÖREMİYORUM KISKANILACAK BİRİ DEĞİLİM Kİ TATLIM KOCA GÖBEKLİYİM İŞTE
bence kilo değildir onlar cnm şişliklerden öyle olmuştursun hem oğluşunun canı sağolsun verirsin ne olcak tmm cnm attığında haber ver çok merak ettim ben şu 20 kiloyu hamur işine dikkat et allahan bana yaramıyorda yemiyorum yoksa bi 20 kiloda ben alırdım kesin

Kızlar bebeğin boyunu hesaplamak için neyi 35 ile çarpıyorduk:26:

Canım ya geçmiş olsun,yarını bekleme bence canım Allah korusun.
bayıldım canım ya harika ellerine sağlık maşallah.

oyy ya kötüdür o agri gecmis olsun canım.

Kızlar iyi geceler
yarın Allahın izni ile 33.0 oluyorum.gecen hafta kontrolüm vardı Ama bebeğim hala donmemiş :2::2::2:
Halada donmedi gibi geliyo bana..Bebeğin dönmesi için bazı hareketlerden bahsetmiş bi arkadas ama hangi sayfada ben bulamadım
bayadır da giremedim foruma.
Hareketlern sayfa saısını bilen yada hareketleri bilen anlatırsa cok sevinirim.

Canım ya geçmiş olsun,yarını bekleme bence canım Allah korusun.

bayıldım canım ya harika ellerine sağlık maşallah.

oyy ya kötüdür o agri gecmis olsun canım.

Sağol canım daha önce senin başına gelmişmiydi?

Ya bence müdahale etmeyin akışına bırakmak en güzeli ben korktum bu hareketlerden
Doktora danışılıp öyle yapılsa daha iyi değil mi?
Yinede kopyalayıp yapıştırdım

yere uzanip belinin altina yastik koyup ayaklarini duvara veya yüksek biryere dayayip o sekil de gün icinde 2-3 kez 10-15 dk durun demisti bazi arkadaslar... iki gündür denedim ben ama yok bende fayda etmiyor... bugün bu konuyla ilgili nette gezinirken baska bir öneri okumustum onu deneyecegim bakalim.. hafif bir müzik esligin de esimiz dizimize uzanarak göbegin alt tarafindan bebekle konusmasi durumun da bebegin de daha önceden duydugu ve tanidigi ses oldugu icin sesin geldigi yöne dogru dönme ihtimali yüksekmis.. bir deneyecegim ben artik bakalim

Ya kızlar bu aksam tuhaf bısey oldu ılk fırsatta da sıze cıtlatıym dıye buraya attım kendımı :)
Aksam durup dururken bı anda agzımda tuhaf bı tat belırdı elımı dısıme bı dokundurdum agzımdan kanlar gelıyo ama oyle boyle degıl gıttım agzımı calkaladım once korktum ıcım gectı falan ama baktım on ıkı dısın arasından sızıyo meger dıs etım kanıyomus :// tam yarım saat boyunca aralıksız kanadı ve durdu sonunda..
Kendımı vampır gıbı hıssettım valla guya kansızlıgın dıbıne vurmusum sızce nerden geldı o kadar kan bu yoklukta

Canım nette okumuştum hamilelikte diş eti kanamaları olabilirmiş.büyük ihtimal o nedenledir. C vit eksikliğinden oluyormuş.

Yok canım gelmedi başıma ama süt dolunca boşaltamayınca da öyle ağrı oluomuş,annemin arkadaşı çok sevdiğim teyzeminde canı bişey çekince memesi şişer ağrır ondan da biliorum

Anladım canım sağol cevap verdiğin için.

Aşağıdaki arkadaşlar hadi sohbet edelimde şu sabahçılar bir illallah desin

Canım nette okumuştum hamilelikte diş eti kanamaları olabilirmiş.büyük ihtimal o nedenledir. C vit eksikliğinden oluyormuş.

O kadar yedıgım portakallar nereye gıdıyo acaba benım oglan gurescı mı olcak ne yesem az gelıyo bı dolu da vıtamın hapı ıcıyorum :)

Aşağıdaki arkadaşlar hadi sohbet edelimde şu sabahçılar bir illallah desin

Canım ben sımdı telden gırıyorum merak ettım onlıne gorunuyo muyum :)

Canım gebelikte dişeti kanamaları çok normal merak etme bence korkmanı gerektirecek bir durum yok gibi

Evet canım onlıne görünüyorsun hatta ışığın bile yanıyor yeşil yeşil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…