2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slm kizlar biz geldik gecmisi yarim yamalak okuduk bugun sanirim sonuna dogur okumaya baslmaiism nerde hangi sayfada kaldigimi karistiridm bugun bugun okumasam sohbet etsek biraz iyi olur

ben ayaklarimi esimin ustune koyup uzaniyordum o da ayak ucumda oturarak konusuyordu benle demekki benim kiz o yuzden erken dönmüs

melinnaz bayildimm hirkanaa cookkkkk güzel güle güle kullansin kizin yaa ne insan önceden gösterir modelini bizde yapardik dimi ama erci ben hic anlamiyrum hirka örmekten ama anneme yaptirirdim
zeyynoo valla süpersin hemende biliyor kimin begenecegini

Evet canım onlıne görünüyorsun hatta ışığın bile yanıyor yeşil yeşil

Vay haın tel bana bı begen butonunu bıle cok goruyo ama benı altta gostermeyı cok ıyı bılıyo gıcık oluyorum su telefona yenı olmasa atcam duvarlara da neyse ahanda yenı gelmısken soylım asla blackberry telefona para vermeyın parayı gıdın cope atın ıcınız daha rahat eder

Canım gebelikte dişeti kanamaları çok normal merak etme bence korkmanı gerektirecek bir durum yok gibi

Ara ara kanıyodu ama bıanda agzımın ıcı dolu kan gorunce sok moduna gırdım malum mevzubahıs kan ıyy ıcım bı tuhaf oldu

Herkes geçmişi okumaktan şikayetçi
Geçmişi okumaktan sohbet edemiyoruz deniyor ama ya bu yazılanları kim yazıyor:44:

Geçmişi okumaktan sohbet edemiyoruz deniyor ama ya bu yazılanları kim yazıyor:44:

valla süper soru sormusun ben etmedim gündüz hic giremedim bile suclu bend egilim
kim yapmis ciksin ortaya bakimgündüz girenler gece edilen sohbetten sikayetci oluyorlarya masallah kendileri cok az konusuyor sanki

Valla ne yalan soylım okuyana kadar butun enerjım bıtıyo onun yerıne yarım saat surda takılır muhabbet ederım dıye dusunerek bende onun yerıne sanslı 3-4 sayfayı secıp okuyorum al sana gecmıs

valla süper soru sormusun ben etmedim gündüz hic giremedim bile suclu bend egilim
kim yapmis ciksin ortaya bakimgündüz girenler gece edilen sohbetten sikayetci oluyorlarya masallah kendileri cok az konusuyor sanki

Hehe gündüz ne işin vardı temizlik felan mı yaptın?
Hiç sorma bide fırçalıyorlar bizi
Bizde onları fırçalayalım

Dün netim yoktu canım giremedim
Sen ne yaptın nasıl gidiyor kocasızlık

himm anladim he buarada gögsün fln isimis caninin cektigini yiyemedin diye cok gecmis olsun bir daha ne yap ne et bulmaya calis
ya ben hic anlamam bazen bendede agri oluyordu acaba bende canimin cekigini yemedigim icinmi olyuordu hic dikkat etmemistim bir edim bakim bundna sonra:26:

canim ya nasil gitsin idare etmeyw calisiyoz uyku sorunum vardi zaten simdi hic uyuyamiyorum sabaha karis uyuyorum tmm sonrada cocuklarin okul saati geliyor . bugun uyanamadikm gec kaldik okula gece yalniz kalmaktan nefret ediyorumm ben yakociste cok yardimciymis bana valla simdi cok yoruluyorum onu yap bunu yap bitmyor isler:26:

Teşekkür ederim canım daha 2 gün oldu bitireli 2 aydır elimde bende anlamam aslında heves ettim başladım kaç kere yanlış yaptım söktüm tekrar ördüm derken nihayet bitirdim :)) yine de yapabilirsiniz nasıl olsa bebişler bunu ancak sonbahar kışa doğru giyer o zamana kadar yetişir....

ben bugün bütün gün topicteydim.. çok yazmadıma ama hemen hemen hepsini okudum.. akşamda burdaydım yemekten sonra işte.. benim herif tutturdu kalk yatalım die.. biraz atıştık.. yaa ben yatınca uyuyamıyorum bırak şurda iki laf edeyim di,yorum.. neymiş yatmazsam uyuyamazmışım.. çok canım sıkıldı yaa.. kendi pireleriyle uyurken ben tekme sayıyorum .. çişe koşuyorum haberi yok.. onun uykusu gelince yatılacak .. bu ne bencillik.. gitmiicem işte yanına .. sabaha kadarda oturcam ohh..

Valla ne yalan soylım okuyana kadar butun enerjım bıtıyo onun yerıne yarım saat surda takılır muhabbet ederım dıye dusunerek bende onun yerıne sanslı 3-4 sayfayı secıp okuyorum al sana gecmıs

Ay ahsen gece gece çok güldüm ya Allah iyiliğini versin kız o nasıl geçmiş okumak öyle

Talıaa & Merve kızlar sız burda baya kankı olmussunuz gece kusları olaraktan,gelın bu munasebetı resmıyete dokup sızı dunur yapalım cınsıyetler ne bılmıyorum tam gercı ama Talıaa nın var yedeklerı bu dogacaklar olmuyorsa onları degerlendırırız

Hehe gündüz ne işin vardı temizlik felan mı yaptın?
Hiç sorma bide fırçalıyorlar bizi
Bizde onları fırçalayalım

aynen öyle yaptim cnm havalari guzel bulunca durduramadim kendimi balkonlar camlar merdivenler derken bir baktim ben bitmisim sonrada nasil agrim oldu bir bilsen az daha hastaneye gidiyordum yarinda kalan camlari halledecem gecne burdada laf oldu cam konusu hkn 2 haftada bir siliyorum diyince kendimden utandim les gibi olmustu benimkiler

Sorma kötü bir şeymiş valla bazı kadınlarda daha çok olurmuş damar çekermiş
Canım benim eşim 2 güne bir gece çalışıyor bir gidiyor 14 saat felan gelmiyor çalışıyor
Güneş zor doğuyor valla.Eskiden öyleydi tabi şimdi fosur fosur uyuyorum yatağımda mis gibi
Artık kızım var Allah'ın izniyle
Kız desene yinede işe yarıyor bu erkekler ayak işleri felanda olsa yükün hafifliyormuş

Kocanı uyut oyle dön canım mekanına sonra da sabahla ıstedıgın kadar takıl ben oyle yapıyorum

Ay ahsen gece gece çok güldüm ya Allah iyiliğini versin kız o nasıl geçmiş okumak öyle

Valla canım benım bı mıgren gecmısım var ondan berıdır su teknolojık aletlerden korkuyorum o sıralar 5 dakika dahı oturamazdım basında o korkuyla boyle bı formul gelıstırdım kendıme
Allah vermesn kımseye mıgren agrısı fena

Canım ya o hello kityli hırkanın modeli ne örgü modeli hani derler ya selanik mi iki ters bir düzmü ne oluyorsa anneme bende işleteyim

Canım ya benim eşimde öyle beni çağırdı hadi yatalım diye inadı tuttu gitmiyor şimdi kanepede yatıyor benim gıcıklığıma
Çokta tındı amann boşver kendileri bilir
Onlar bilmiyorki geceleri neler çekiyoruz biz ben bin defa dönüyorum wc desen aynen 5-6 kere kalkıyorum
Sıkma canını

Kız sen bu gece beni amma güldürdün hee
İkimizinde kızı olacak Rabbim kısmet ederse
Ama ben minnoşumu kimselere vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…