yere uzanip belinin altina yastik koyup ayaklarini duvara veya yüksek biryere dayayip o sekil de gün icinde 2-3 kez 10-15 dk durun demisti bazi arkadaslar... iki gündür denedim ben ama yok bende fayda etmiyor... bugün bu konuyla ilgili nette gezinirken baska bir öneri okumustum onu deneyecegim bakalim.. hafif bir müzik esligin de esimiz dizimize uzanarak göbegin alt tarafindan bebekle konusmasi durumun da bebegin de daha önceden duydugu ve tanidigi ses oldugu icin sesin geldigi yöne dogru dönme ihtimali yüksekmis.. bir deneyecegim ben artik bakalim :26:
Evet canım onlıne görünüyorsun hatta ışığın bile yanıyor yeşil yeşil
Canım gebelikte dişeti kanamaları çok normal merak etme bence korkmanı gerektirecek bir durum yok gibi
Talıaa anacım gel sohbet edelim bırak şu geçmişi
heheh bende ayni seyi yazdim zaten biraktim geldim gecmisinasilsin naptin bakalim dün göremedik seni:44:
Herkes geçmişi okumaktan şikayetçi
Geçmişi okumaktan sohbet edemiyoruz deniyor ama ya bu yazılanları kim yazıyor:44:
Herkes geçmişi okumaktan şikayetçi
Geçmişi okumaktan sohbet edemiyoruz deniyor ama ya bu yazılanları kim yazıyor:44:
valla süper soru sormusun ben etmedim gündüz hic giremedim bile suclu bend egilim
kim yapmis ciksin ortaya bakimgündüz girenler gece edilen sohbetten sikayetci oluyorlarya masallah kendileri cok az konusuyor sanki
Dün netim yoktu canım giremedim
Sen ne yaptın nasıl gidiyor kocasızlık
slm kizlar biz geldik gecmisi yarim yamalak okuduk bugun sanirim sonuna dogur okumaya baslmaiism nerde hangi sayfada kaldigimi karistiridm bugunbugun okumasam sohbet etsek biraz iyi olur
ben ayaklarimi esimin ustune koyup uzaniyordum o da ayak ucumda oturarak konusuyordu benle demekki benim kiz o yuzden erken dönmüs
melinnaz bayildimm hirkanaa cookkkkk güzel güle güle kullansin kizin yaa ne insan önceden gösterir modelini bizde yapardik dimi amaerci ben hic anlamiyrum hirka örmekten ama anneme yaptirirdim
zeyynoo valla süpersin hemende biliyor kimin begenecegini
Valla ne yalan soylım okuyana kadar butun enerjım bıtıyo onun yerıne yarım saat surda takılır muhabbet ederım dıye dusunerek bende onun yerıne sanslı 3-4 sayfayı secıp okuyorum al sana gecmıs
Hehegündüz ne işin vardı temizlik felan mı yaptın?
Hiç sorma bide fırçalıyorlar bizi
Bizde onları fırçalayalım
himm anladim he buarada gögsün fln isimis caninin cektigini yiyemedin diye cok gecmis olsun bir daha ne yap ne et bulmaya calis
ya ben hic anlamam bazen bendede agri oluyordu acaba bende canimin cekigini yemedigim icinmi olyuorduhic dikkat etmemistim bir edim bakim bundna sonra:26:
canim ya nasil gitsin idare etmeyw calisiyoz uyku sorunum vardi zaten simdi hic uyuyamiyorum sabaha karis uyuyorum tmm sonrada cocuklarin okul saati geliyor . bugun uyanamadikm gec kaldik okulagece yalniz kalmaktan nefret ediyorumm ben ya kociste cok yardimciymis bana valla simdi cok yoruluyorum onu yap bunu yap bitmyor isler :26:
ben bugün bütün gün topicteydim.. çok yazmadıma ama hemen hemen hepsini okudum.. akşamda burdaydım yemekten sonra işte.. benim herif tutturdu kalk yatalım die.. biraz atıştık.. yaa ben yatınca uyuyamıyorum bırak şurda iki laf edeyim di,yorum.. neymiş yatmazsam uyuyamazmışım.. çok canım sıkıldı yaa.. kendi pireleriyle uyurken ben tekme sayıyorum .. çişe koşuyorum haberi yok.. onun uykusu gelince yatılacak .. bu ne bencillik.. gitmiicem işte yanına .. sabaha kadarda oturcam ohh..
Ay ahsen gece gece çok güldüm ya Allah iyiliğini versin kız o nasıl geçmiş okumak öyle
Teşekkür ederim canım daha 2 gün oldu bitireli 2 aydır elimde bende anlamam aslında heves ettim başladım kaç kere yanlış yaptım söktüm tekrar ördüm derken nihayet bitirdim :)) yine de yapabilirsiniz nasıl olsa bebişler bunu ancak sonbahar kışa doğru giyer o zamana kadar yetişir....
ben bugün bütün gün topicteydim.. çok yazmadıma ama hemen hemen hepsini okudum.. akşamda burdaydım yemekten sonra işte.. benim herif tutturdu kalk yatalım die.. biraz atıştık.. yaa ben yatınca uyuyamıyorum bırak şurda iki laf edeyim di,yorum.. neymiş yatmazsam uyuyamazmışım.. çok canım sıkıldı yaa.. kendi pireleriyle uyurken ben tekme sayıyorum .. çişe koşuyorum haberi yok.. onun uykusu gelince yatılacak .. bu ne bencillik.. gitmiicem işte yanına .. sabaha kadarda oturcam ohh..
Talıaa & Merve kızlar sız burda baya kankı olmussunuz gece kusları olaraktan,gelın bu munasebetı resmıyete dokup sızı dunur yapalım cınsıyetler ne bılmıyorum tam gercı ama Talıaa nın var yedeklerı bu dogacaklar olmuyorsa onları degerlendırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?