aynen öyle yaptim cnm havalari guzel bulunca durduramadim kendimi balkonlar camlar merdivenler derken bir baktim ben bitmisim sonrada nasil agrim oldu bir bilsen az daha hastaneye gidiyordumyarinda kalan camlari halledecem gecne burdada laf oldu cam konusu hkn 2 haftada bir siliyorum diyince kendimden utandim les gibi olmustu benimkiler
Teşekkür ederim canım daha 2 gün oldu bitireli 2 aydır elimde bende anlamam aslında heves ettim başladım kaç kere yanlış yaptım söktüm tekrar ördüm derken nihayet bitirdim :)) yine de yapabilirsiniz nasıl olsa bebişler bunu ancak sonbahar kışa doğru giyer o zamana kadar yetişir....
ay cnm cok guldum valla kusura bakma pireler ucurken ben tekme sayiyorum lafina, aynen benim esimde anlamiyor bunu uyuyamiyorum diyorum yatinca saga sola dönmek daha bir zor geliyor artik hem vajinam da agri oluyor hemde rahat dönemiyorum birde dedigin gibi wc olayi hic eksik olmuyor en iyisi yatmayip gece wc olayi minimuna düüsrmekben bugün bütün gün topicteydim.. çok yazmadıma ama hemen hemen hepsini okudum.. akşamda burdaydım yemekten sonra işte.. benim herif tutturdu kalk yatalım die.. biraz atıştık.. yaa ben yatınca uyuyamıyorum bırak şurda iki laf edeyim di,yorum.. neymiş yatmazsam uyuyamazmışım.. çok canım sıkıldı yaa.. kendi pireleriyle uyurken ben tekme sayıyorum .. çişe koşuyorum haberi yok.. onun uykusu gelince yatılacak .. bu ne bencillik.. gitmiicem işte yanına .. sabaha kadarda oturcam ohh..
Talıaa & Merve kızlar sız burda baya kankı olmussunuz gece kusları olaraktan,gelın bu munasebetı resmıyete dokup sızı dunur yapalım cınsıyetler ne bılmıyorum tam gercı ama Talıaa nın var yedeklerı bu dogacaklar olmuyorsa onları degerlendırırız
Anlarım Ahsen valla bende okuyunca başım dönüyorKocanı uyut oyle dön canım mekanına sonra da sabahla ıstedıgın kadar takıl ben oyle yapıyorum
Valla canım benım bı mıgren gecmısım var ondan berıdır su teknolojık aletlerden korkuyorum o sıralar 5 dakika dahı oturamazdım basında o korkuyla boyle bı formul gelıstırdım kendıme
Allah vermesn kımseye mıgren agrısı fena
Mervecim canım çok geçmiş olsun aman bundan sonra canın ne isterse ye korktum ben bundan:18::18:
aynen öyle yaptim cnm havalari guzel bulunca durduramadim kendimi balkonlar camlar merdivenler derken bir baktim ben bitmisim sonrada nasil agrim oldu bir bilsen az daha hastaneye gidiyordumyarinda kalan camlari halledecem gecne burdada laf oldu cam konusu hkn 2 haftada bir siliyorum diyince kendimden utandim les gibi olmustu benimkiler
Canım ya benim eşimde öyle beni çağırdı hadi yatalım diye inadı tuttu gitmiyor şimdi kanepede yatıyor benim gıcıklığıma
Çokta tındı amann boşverkendileri bilir
Onlar bilmiyorki geceleri neler çekiyoruz biz ben bin defa dönüyorum wc desen aynen 5-6 kere kalkıyorum
Sıkma canını
Canım ya o hello kityli hırkanın modeli ne örgü modeli hani derler ya selanik mi iki ters bir düzmü ne oluyorsa anneme bende işleteyim
Kız sen bu gece beni amma güldürdün hee
İkimizinde kızı olacak Rabbim kısmet ederse
Ama ben minnoşumu kimselere vermem
becermedik halin buysa becersen neler cikardi allah bilir masallah diyorum sana :)) orasi öyle canim ama annem de baya yapmis simdi bir tanede yap dersem dayak yerim artik
ay cnm cok guldum valla kusura bakma pireler ucurken ben tekme sayiyorum lafina, aynen benim esimde anlamiyor bunu uyuyamiyorum diyorum yatinca saga sola dönmek daha bir zor geliyor artik hem vajinam da agri oluyor hemde rahat dönemiyorum birde dedigin gibi wc olayi hic eksik olmuyor en iyisi yatmayip gece wc olayi minimuna düüsrmek
hehehhe saol cnm merveyle gercekten sohbetimiz guzel geciyor ama biz sizlerlede sohbet etmeyi cok seviyoruz ee tabi herzman herkes burda iolmuyor o yuzden boyle hissedilyior sanirmm. canim malesef bebislerimiz cinsiyeti ayni ikimizinkide kiz malesef demek kiz olmasina degil haaa yanlis anlasilmasin ben zaten cok kiz olmasini sitiyordum. dediign konu icin dedim malesef diye
evet bende secenek cok canim yedekte bir kizz bir oglan daha var benim icin neden olmasin deridm ee tabi mervecim biricim kizina kiyabilirmi bilemiyecem
heheh ben yapamiyorum iste o fosur fosur uyumyi dun yattim gözum kapaniyor acamiyor bile ama uyumamak icinde inat ediyorum resmen birde balkondan ses geldi aha dedim giti bugun ki uyku tamamenSorma kötü bir şeymiş valla bazı kadınlarda daha çok olurmuş damar çekermiş
Canım benim eşim 2 güne bir gece çalışıyor bir gidiyor 14 saat felan gelmiyor çalışıyor
Güneş zor doğuyor valla.Eskiden öyleydi tabi şimdi fosur fosur uyuyorum yatağımda mis gibi
Artık kızım var Allah'ın izniyle
Kız desene yinede işe yarıyor bu erkekler ayak işleri felanda olsa yükün hafifliyormuş
2 Haftada bir cam silmek mi kirlenmezki anacım ayda bir olsa anlarımda ay ben üşenirim iki hafatada bir cam silmeye
Hiiii sen neden kendini yordun bu kadar kıyamam sana ben
Şimdi iyi misin ağrıların geçtimi dinlen lütfen işi felan boşverrrr
2 haftada bi cam silecek halimiz mi var kızlar .. kendinize gelin.. Allahtan benim ev müstakil kocaman balkonum var camlar içeride kalıyo yağmur çamur etkilemiyo .. çoluk çocukta yok fazla kirlenmiyo ayda bi hatta bezen bi bucuk ayda anca siliyorum .. hamile kaldığımdan beri hiç silmiyorum.. arada temizlikçi geliyo arada annem falan idare ediyoruz şimdilik.. ama cam tehlikeli bak son aylardayız Allah korusun dikkat et kendine..
ama çok sinirim bozuldu... bağırdı falan bisürü bende bağırdım.. ne var yani git yat .. bazen kendisi maç izlerken falan ben söylüyorum haDi yatalım diye sen git geliyorum diyo .. onu hatırlattım sende yapıyosun ben yapınca mı suç dedim.. benle sidik yarıştırma dedi.. çok zoruma gitti.. hiç böyle yüz göz olmazdık..akşamdan beri suratı asıktı zaten bi kaşıntısı vardı .. işyerinde kesin bişey oldu bana patladı.. ay ne demek sidik yarıştırmak .. ne kadar çirkin.. ağladım ağliiycam.. offfff..
canım tığla ördüm hırkayı ben ismini bilmiyorum sen bilgisayara kaydet anneciğine göster o anlar bak ben bu modele bakarak ördüm
Eki Görüntüle 688323
canım ağzın nasıl oldu bu arada aft ne diye sormuşsun bak bu linki bir incele istersen...
Aft (ağız yarası) acısına son ! / Sağlıklı Yaşam / Milliyet Blog
2 haftada bi cam silecek halimiz mi var kızlar .. kendinize gelin.. Allahtan benim ev müstakil kocaman balkonum var camlar içeride kalıyo yağmur çamur etkilemiyo .. çoluk çocukta yok fazla kirlenmiyo ayda bi hatta bezen bi bucuk ayda anca siliyorum .. hamile kaldığımdan beri hiç silmiyorum.. arada temizlikçi geliyo arada annem falan idare ediyoruz şimdilik.. ama cam tehlikeli bak son aylardayız Allah korusun dikkat et kendine..
ama çok sinirim bozuldu... bağırdı falan bisürü bende bağırdım.. ne var yani git yat .. bazen kendisi maç izlerken falan ben söylüyorum haDi yatalım diye sen git geliyorum diyo .. onu hatırlattım sende yapıyosun ben yapınca mı suç dedim.. benle sidik yarıştırma dedi.. çok zoruma gitti.. hiç böyle yüz göz olmazdık..akşamdan beri suratı asıktı zaten bi kaşıntısı vardı .. işyerinde kesin bişey oldu bana patladı.. ay ne demek sidik yarıştırmak .. ne kadar çirkin.. ağladım ağliiycam.. offfff..
Arada boyle normal halıme donuyorum yalnızlıktan arınabılırsemgul canım gul yarasın
Aman Merve kıyamadı zaten kızına gıttı guzelım ılıskı baslamadan bıttı
Edın canım edın yakısıyosunuz sız muhabbetten guzel ne var sız eksıltın Allah arttırsın
heheh ben yapamiyorum iste o fosur fosur uyumyi dun yattim gözum kapaniyor acamiyor bile ama uyumamak icinde inat ediyorum resmen birde balkondan ses geldi aha dedim giti bugun ki uyku tamamen
aynen öyle cnm cok ise yariyordu benim kiöyle butun gun calismadigi icin cok yorgun olmuyor eve geldiginde yardim edebilyior yani bu yuzden
hee valla bende cok sasiridm ama takintiis varmis camlara o yuzden bukadar cok siliyormus ben hayatta yapmam ayda bile bile silmek iskence benim icinyaa daha bir iki haftadaha bekliyecektim ama esimin gittigini duyan firsat bilip gelmek istiyor ee les gibi olmus balkon fln yikayim dedim onu yikarken camlara el attim onuda yapmisken merdivenide silim oda ciksin aradan dedim öylece bitmek bilemdi isler gecti canim cok sukur bir tane daha magnezyum aldim iyi geldi hemen normalde bir tane aliyordum ben bugn iki tane almis oldum
Sende yaptıkça yapmışsın anacım ben bugün klozetle lavaboyu cifledim belim koptuheheh ben yapamiyorum iste o fosur fosur uyumyi dun yattim gözum kapaniyor acamiyor bile ama uyumamak icinde inat ediyorum resmen birde balkondan ses geldi aha dedim giti bugun ki uyku tamamen
aynen öyle cnm cok ise yariyordu benim kiöyle butun gun calismadigi icin cok yorgun olmuyor eve geldiginde yardim edebilyior yani bu yuzden
hee valla bende cok sasiridm ama takintiis varmis camlara o yuzden bukadar cok siliyormus ben hayatta yapmam ayda bile bile silmek iskence benim icinyaa daha bir iki haftadaha bekliyecektim ama esimin gittigini duyan firsat bilip gelmek istiyor ee les gibi olmus balkon fln yikayim dedim onu yikarken camlara el attim onuda yapmisken merdivenide silim oda ciksin aradan dedim öylece bitmek bilemdi isler gecti canim cok sukur bir tane daha magnezyum aldim iyi geldi hemen normalde bir tane aliyordum ben bugn iki tane almis oldum
yok cnm ben degilim o 2 haftada bir silen baska bir arkadas di ben ayda bile silmem kisin elimi bile degmem camlara napim batarsa batsin derim sogukta cam silip hasta olmaktan daha önemli degilya
canimya esinin söylediginede takilma dedigin gibi birsey olmjustur oda sana patlamistir uzme kendini. birde eger iliski durumu olmuyorsa uzun zamandir bu yuzden de patlamis olabilir erkek milletinin cogu uzun sure olmaiynca agresif oluyorlar.
hehehe öyle canim gördüm kiyamamis ama benim oglumda cok yakisikli ve cok akilli kacirdi yani hih
gecen gun misafirleirm geldi bana yardime diyor masayi hazirlamama arkadaslar hemen talip oldu ogluma ben kizimi verim diyekendisi bilir artik ne diiym hihhh aminnn canim hepimiz icin olsun
yok cnm ben degilim o 2 haftada bir silen baska bir arkadas di ben ayda bile silmem kisin elimi bile degmem camlara napim batarsa batsin derim sogukta cam silip hasta olmaktan daha önemli degilya
canimya esinin söylediginede takilma dedigin gibi birsey olmjustur oda sana patlamistir uzme kendini. birde eger iliski durumu olmuyorsa uzun zamandir bu yuzden de patlamis olabilir erkek milletinin cogu uzun sure olmaiynca agresif oluyorlar.
hehehe öyle canim gördüm kiyamamis ama benim oglumda cok yakisikli ve cok akilli kacirdi yani hih
gecen gun misafirleirm geldi bana yardime diyor masayi hazirlamama arkadaslar hemen talip oldu ogluma ben kizimi verim diyekendisi bilir artik ne diiym hihhh aminnn canim hepimiz icin olsun
Gör gör Merve neler kacırıyosun gıttı guzelım alamancı oglansonra arada bul boyle yakısıklısını
Amaan canım ne camı ne balkonu Allah askına bosversene su halınle yapmayıver gelır kocan yapar olmadı kadın tut oda olmadı kalsın oyle.sonra agrı sancı olunca bende dahıl korkudan uc bucuk atıyoruz deymez ınan kı.Valla su zamana kadar bende ıkı haftada cam sılen takıntılılardandım ama su kocaman eve tasınınca tabırı caızse havam sonduevde bos buldukları yere cam koymuslar bırını sılsen otekını sılene kadar sıldıgın temız cam kırlenır dusunun yanı
Benım de esımın ısı cok musaıt 7/24 evde sayılır sımdı bu haftasonu baslıcaz sırayla sılcek napalım hayat musterek :)
evet canım ben o linkten bakarak yaptım patiği bak bir link daha vereyim bayılacaksınAynen bu linkteki yaradan işteürküttüm galiba karbonat bastım birde gargara yaptım dilime felanda sıçradı
15 Tane örgü işi olmuş kızımınanneme desem ayıla bayıla yapar valla Allah'tan arıyor
Bir tanede link vermişsin patik için açtım onu yapmayı deneyebilirim aslında sen oradan mı bakıp yaptın?
Ay yok valla ben dayanamayacağım ağlayacağım şimdi sanki kızımı bugün gelin ediyorum
evet canım ben o linkten bakarak yaptım patiği bak bir link daha vereyim bayılacaksın
FİLİZ'İN EVİNE HOŞGELDİNİZ: HELLO KİTTY'Lİ BEBEK PATİĞİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?