ay napim gelenden gidenden utandim en azindan mutfagi bari halledim dedim. aynen dedigin gibi bizim camlarda cok buyuk bir duvarin tamami cam onlari zaten esime birakacam ben kucuk olanlari halladedimde gözle goruneni yani.
valla sanada helal olsun cnm 2 haftada bir cam silmek hic bana göre birsey degil ben sillsem bile esim kizar delimisin sen hicmi isin gucun yok baska der
Anam dur sakın ol bızım ıs aynı dogmamıs cocuga don bıcmek gıbı oldutamam almıyoz kızını Talıaa nın oglanın talıbı cokmus zaten :)
öyle oldu valla bendede bu huy var galiba ya yapmam yapmam yapincada hepsini birden yapmak isterimSende yaptıkça yapmışsın anacım ben bugün klozetle lavaboyu cifledim belim koptu
Yok artık iyice ağırlaşmışım yahu
Eşin daha kaç gün kalacak.Kız Allah'ın izniyle korkma çocukların var evde
banane banane kacirdin bir kereOğlun kaç yaşında canım söyle bakalım bir düşünmem lazım
dimi ama cok sey kacirdii ahh ahahh benim oglumda biricik olcak baska oglum yok bakGör gör Merve neler kacırıyosun gıttı guzelım alamancı oglansonra arada bul boyle yakısıklısını
durr kiz daha almadik simdiden aglarsan isimiz var. almak istesekde suan mumkun degilki zatenAy yok valla ben dayanamayacağım ağlayacağım şimdi sanki kızımı bugün gelin ediyorum
Canımm bayıldım çok güzel ama kadın hiç güzel anlatmamış ki
Senin o ilk gönderdiğin linkteki kaıdn her aşamasını o kadar güzel anlatmışki hiç bilmeyen biri bile yapabilir
Valla düşünüyorumda annem nasıl vermiş beni eşimeöyle oldu valla bendede bu huy var galiba ya yapmam yapmam yapincada hepsini birden yapmak isterim
hic sorma tek el agrisi ceksem resmen sancim basladi sandim bi ara ama SIKlasmayinca rahatladim.
az kaldi cnm haftaya sali gunu burda olcak insallah zaten 10 gunlugune gitmisti aslinda o bile coktu benim icin de kiyamadim kac yildir annesini göremiyor diye :)) öyle cnm ama benim gece yalniz kalma fobim var annem bile gelil salonda kalsa icim rahat etmiyor illaki yanimda yatcakee bu haldede yanima kimseyi almak istemiyorum.
banane banane kacirdin bir kerehehehe 9 yasina yeni girdi canim düsün bakalimm
dimi ama cok sey kacirdii ahh ahahh benim oglumda biricik olcak baska oglum yok bak
durr kiz daha almadik simdiden aglarsan isimiz var. almak istesekde suan mumkun degilki zatenkorkma daha senle bir ay kadar
canım iki patikte hemen hemen aynı zaten birinci linktekini örüp üzerine hello kıtty yapıp dikebilirsin evet 1. si çok iyi anlatmış dediğin gibi hiç bilmeyen bile yapabilir
Ne yapayım işte kıyamıyorum
Senin dünürün var mı topikte oğlişine kimi seçtin
öyle oldu valla bendede bu huy var galiba ya yapmam yapmam yapincada hepsini birden yapmak isterim
hic sorma tek el agrisi ceksem resmen sancim basladi sandim bi ara ama SIKlasmayinca rahatladim.
az kaldi cnm haftaya sali gunu burda olcak insallah zaten 10 gunlugune gitmisti aslinda o bile coktu benim icin de kiyamadim kac yildir annesini göremiyor diye :)) öyle cnm ama benim gece yalniz kalma fobim var annem bile gelil salonda kalsa icim rahat etmiyor illaki yanimda yatcakee bu haldede yanima kimseyi almak istemiyorum.
banane banane kacirdin bir kerehehehe 9 yasina yeni girdi canim düsün bakalimm
dimi ama cok sey kacirdii ahh ahahh benim oglumda biricik olcak baska oglum yok bak
durr kiz daha almadik simdiden aglarsan isimiz var. almak istesekde suan mumkun degilki zatenkorkma daha senle bir ay kadar
Yok ayol benım oglan pek edeplı cıktı bakmıyor kızlara alıcı gozuyle
Hadı olsun bıtsın bu ıs bende aracı sevabı alaymoglan guzel yası da musaıt gel etme Merve ver su kızı olsun bıtsın bu ıs :)
Kendımı fılmlerde arayı yapan kocakarılar gıbı hıssettım ha
yok cnm bebege hic bir zarari yok endiselenme u konuda eger doktorun özel durumdan dolayi bir yasak getirmediyse rahat olabilirsiniz ee tabi bu eskisi gibi cok SIK olmamali ama cokta uzatmaya gerek yok benim bildigim kadariyla dogumuda kolaylastirildigi söyleniyor ne kadar dogru bunu bilemiyecem .bence sen hic cekinme utanma dotorunla bu konuyu rahat rahat konus :)) gerci bizdede cok nadir olur ayda iki ayda bir fln oluyor ben rahatsiz oluyorum o yuzden yaklasmiyorum fazla yoksa esime kalsa hic dusunmez bileyok be yaaa.. öyle bi durumda yokk.. son iki aydır falan biraz azaldı ama öyle dert edecek kadar deil..özel olCak birazda doktora sormayı unutuyorum size sorayım bari .. azaltmak mı lazım artık.. biraz zorlanıyorum tabide hani öyle rahatsız falan olmuyorum :26: ama bebk rahatsız olurmuki.. netten araştırıyorum her kafadan bi ses çıkıyor kimi diyor 7. aydan sonra kesinlikle olmaz kimi diyor son güne kadar olabilir ..
ay bende amma kaypakmışım.. hem adama küsüyorum hem de kılıf arıyorum
Oncekı evım kucuktu toplamda 4 camı vardı ve mınıklerdı esım de sabahın 7 sınde gıdıp 9 10 da gelıyodu haberı bıle olmuyodu yanı yoksa ıs konusunda hamılelıkten once bıle ambargoluydum ama garıbanın camı gormeye halı bıle olmuyodu kı
Sımdı kı bunalımlarım da ıs yapamamaktan zaten ama bende kı takıntı hıcte ıyı degıl su halımle bıle ıkı gun evı supuremesem oturup aglıyorum psıkopata baglıyorum resmen ama olmayınca olmuyo oglum ıcın herseyden vazgectım varsın evı cop gotursun artık tınn :)
Ben en iyisi başlangış olarak o ilk linktekini yapayım değilmi
Bu çıraklık eserim olsun öbürüde ustalık eserim
Canım bide zeyno demiş ya anlamadım aslında
Dolabın mı şifoniyerin mi kulplarını şöyle taksan daha iyi olur diye
Ben baktım göremedim öyle bir ayrıntı:44:
yok cnm bebege hic bir zarari yok endiselenme u konuda eger doktorun özel durumdan dolayi bir yasak getirmediyse rahat olabilirsiniz ee tabi bu eskisi gibi cok SIK olmamali ama cokta uzatmaya gerek yok benim bildigim kadariyla dogumuda kolaylastirildigi söyleniyor ne kadar dogru bunu bilemiyecem .bence sen hic cekinme utanma dotorunla bu konuyu rahat rahat konus :)) gerci bizdede cok nadir olur ayda iki ayda bir fln oluyor ben rahatsiz oluyorum o yuzden yaklasmiyorum fazla yoksa esime kalsa hic dusunmez bile
:
Bilmiyorum ki işte çok ani oldu biraz düşünmem lazım canım valla
Çöpçatan karılar gibi oldun aynı
yok cnm bebege hic bir zarari yok endiselenme u konuda eger doktorun özel durumdan dolayi bir yasak getirmediyse rahat olabilirsiniz ee tabi bu eskisi gibi cok SIK olmamali ama cokta uzatmaya gerek yok benim bildigim kadariyla dogumuda kolaylastirildigi söyleniyor ne kadar dogru bunu bilemiyecem .bence sen hic cekinme utanma dotorunla bu konuyu rahat rahat konus :)) gerci bizdede cok nadir olur ayda iki ayda bir fln oluyor ben rahatsiz oluyorum o yuzden yaklasmiyorum fazla yoksa esime kalsa hic dusunmez bile
himmm anladim sende titizlerdensin eskinden bende öyleydim ama cocuklarla yetisemdikce kendimi dagittim dagittikca yayildim tembelestim iyice galibasende bosver cnmm okadarina gerek yok senin kadin tutabilme sansin varsa hic dusunme degerlendir bizim öyle bir sansimiz yok malesef kendi isimizi kendimiz yapiyoruz. bzim turkler gider almanin b. temizler ama ben cagirsam kirk tane laf sayarlar dedikodum ortalikta gezer
hehehee desene bizim kizlar evde kaldiöhöö öhööbu arada bi oğlanda bende var kız anaları.. evinizi barkınızı temiz tutun tabi.. o iki haftada cam silen hatunun kızı mı olcak acaba anasına bakıp ta kızını öyle almak lazım dimi =)))))))))
sendemi tek kizsin canim vermeyip napcakti tursunumu kurcaktiValla düşünüyorumda annem nasıl vermiş beni eşimeAMa tabi buda doğanın kanunu
Kızını alsan ya yanına.
O zaman kızın kaç yaşında 12 miydi:26:
acaab senin oglunmu bakmiyor yoksa anasimi gelin adaylarindan kiskaniyor oglusuna kiyamiyorYok ayol benım oglan pek edeplı cıktı bakmıyor kızlara alıcı gozuyle
Hadı olsun bıtsın bu ıs bende aracı sevabı alaymoglan guzel yası da musaıt gel etme Merve ver su kızı olsun bıtsın bu ıs :)
Kendımı fılmlerde arayı yapan kocakarılar gıbı hıssettım ha
aha bir oglan anasi daha geldi hosgeldin cnm nerelerdesin sen görusemedik uzjn zamandirKizlar masallah izdivac programina dönmüs burasi
canım en iyisi o olur sen bi başla zaten çok zevkli birkaç tane yaparsın öğrendikçe yapasın gelir
o hırkanın asılı olduğu dolaptan bahsediyor canım Naz'ın dolabı o, kulplardaki metalleri çıkartsan dedi ama baktım ben birleşik onlar çıkmıyor...
Sende pek duygusal cıktın be canım kız anası olmak mıdır bunun sebebı bılmem ama gun gelecek ucacak o kus yuvadan bunu boyle bıl :)
Cıddı cıddı kocakarılıgım ustumde su laflara bak
Kocama yaptırcam valla canım burda da oyle bısy yapsam senın dedıklerının tıpkısı olur doguda yasam farklı gencecık kadınların 3-5 cocugu var suna bak bı hamıle kalmıs kadın mı tutuyo derler.onlar ıcın cocuk oyunu gıbı olmus cunku hamılelık dogurmak vs.. valla hıc cekemem esım vakıt doldurmaya calısıyo bos duracagına ıs yapsın :)
hehehee desene bizim kizlar evde kaldiozaman ya ama simdi oglanin anasina bakilip kiz veriliyor bence
sendemi tek kizsin canim vermeyip napcakti tursunumu kurcaktiyok cnm alamam kizimi yanima bendne daha deli yatiyor o karnima fln vurur gece mazallah. 11 yasinda o da aralarinda 2 yas var sadece :)
acaab senin oglunmu bakmiyor yoksa anasimi gelin adaylarindan kiskaniyor oglusuna kiyamiyor
aynen tmm copcatan oldun bende iyice dusunmeye basladim ben nasil vercem oglumu :26:
aha bir oglan anasi daha geldi hosgeldin cnm nerelerdesin sen görusemedik uzjn zamandir
hehehee desene bizim kizlar evde kaldiozaman ya ama simdi oglanin anasina bakilip kiz veriliyor bence
sendemi tek kizsin canim vermeyip napcakti tursunumu kurcaktiyok cnm alamam kizimi yanima bendne daha deli yatiyor o karnima fln vurur gece mazallah. 11 yasinda o da aralarinda 2 yas var sadece :)
acaab senin oglunmu bakmiyor yoksa anasimi gelin adaylarindan kiskaniyor oglusuna kiyamiyor
aynen tmm copcatan oldun bende iyice dusunmeye basladim ben nasil vercem oglumu :26:
aha bir oglan anasi daha geldi hosgeldin cnm nerelerdesin sen görusemedik uzjn zamandir
hehe dogru dedin yani ayni yöntemle yapiliyorçekindiğimden deil ki.. doktora gidince çok heyecanlanıyorum hele oğlumu görünce unutuveriyorum herşeyi.. yoksa sorarım yanii.. ayıbımı var çocuğuda öyle yapmadıkmı zaten
Sende pek duygusal cıktın be canım kız anası olmak mıdır bunun sebebı bılmem ama gun gelecek ucacak o kus yuvadan bunu boyle bıl :)
Cıddı cıddı kocakarılıgım ustumde su laflara bak
Kocama yaptırcam valla canım burda da oyle bısy yapsam senın dedıklerının tıpkısı olur doguda yasam farklı gencecık kadınların 3-5 cocugu var suna bak bı hamıle kalmıs kadın mı tutuyo derler.onlar ıcın cocuk oyunu gıbı olmus cunku hamılelık dogurmak vs.. valla hıc cekemem esım vakıt doldurmaya calısıyo bos duracagına ıs yapsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?