2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Oncekı evım kucuktu toplamda 4 camı vardı ve mınıklerdı esım de sabahın 7 sınde gıdıp 9 10 da gelıyodu haberı bıle olmuyodu yanı yoksa ıs konusunda hamılelıkten once bıle ambargoluydum ama garıbanın camı gormeye halı bıle olmuyodu kı
Sımdı kı bunalımlarım da ıs yapamamaktan zaten ama bende kı takıntı hıcte ıyı degıl su halımle bıle ıkı gun evı supuremesem oturup aglıyorum psıkopata baglıyorum resmen ama olmayınca olmuyo oglum ıcın herseyden vazgectım varsın evı cop gotursun artık tınn :)

Anam dur sakın ol bızım ıs aynı dogmamıs cocuga don bıcmek gıbı oldu tamam almıyoz kızını Talıaa nın oglanın talıbı cokmus zaten :)

Ne yapayım işte kıyamıyorum
Senin dünürün var mı topikte oğlişine kimi seçtin

öyle oldu valla bendede bu huy var galiba ya yapmam yapmam yapincada hepsini birden yapmak isterim
hic sorma tek el agrisi ceksem resmen sancim basladi sandim bi ara ama SIKlasmayinca rahatladim.
az kaldi cnm haftaya sali gunu burda olcak insallah zaten 10 gunlugune gitmisti aslinda o bile coktu benim icin de kiyamadim kac yildir annesini göremiyor diye :)) öyle cnm ama benim gece yalniz kalma fobim var annem bile gelil salonda kalsa icim rahat etmiyor illaki yanimda yatcakee bu haldede yanima kimseyi almak istemiyorum.

Oğlun kaç yaşında canım söyle bakalım bir düşünmem lazım
banane banane kacirdin bir kere hehehe 9 yasina yeni girdi canim düsün bakalimm

Gör gör Merve neler kacırıyosun gıttı guzelım alamancı oglan sonra arada bul boyle yakısıklısını
dimi ama cok sey kacirdii ahh ahahh benim oglumda biricik olcak baska oglum yok bak
Ay yok valla ben dayanamayacağım ağlayacağım şimdi sanki kızımı bugün gelin ediyorum
durr kiz daha almadik simdiden aglarsan isimiz var. almak istesekde suan mumkun degilki zaten korkma daha senle bir ay kadar

Canımm bayıldım çok güzel ama kadın hiç güzel anlatmamış ki
Senin o ilk gönderdiğin linkteki kaıdn her aşamasını o kadar güzel anlatmışki hiç bilmeyen biri bile yapabilir

canım iki patikte hemen hemen aynı zaten birinci linktekini örüp üzerine hello kıtty yapıp dikebilirsin evet 1. si çok iyi anlatmış dediğin gibi hiç bilmeyen bile yapabilir

öhöö öhöö bu arada bi oğlanda bende var kız anaları.. evinizi barkınızı temiz tutun tabi.. o iki haftada cam silen hatunun kızı mı olcak acaba anasına bakıp ta kızını öyle almak lazım dimi =)))))))))

Valla düşünüyorumda annem nasıl vermiş beni eşime AMa tabi buda doğanın kanunu
Kızını alsan ya yanına.
O zaman kızın kaç yaşında 12 miydi:26:

canım iki patikte hemen hemen aynı zaten birinci linktekini örüp üzerine hello kıtty yapıp dikebilirsin evet 1. si çok iyi anlatmış dediğin gibi hiç bilmeyen bile yapabilir

Ben en iyisi başlangış olarak o ilk linktekini yapayım değilmi
Bu çıraklık eserim olsun öbürüde ustalık eserim
Canım bide zeyno demiş ya anlamadım aslında
Dolabın mı şifoniyerin mi kulplarını şöyle taksan daha iyi olur diye
Ben baktım göremedim öyle bir ayrıntı:44:

Ne yapayım işte kıyamıyorum
Senin dünürün var mı topikte oğlişine kimi seçtin

Yok ayol benım oglan pek edeplı cıktı bakmıyor kızlara alıcı gozuyle

Hadı olsun bıtsın bu ıs bende aracı sevabı alaym oglan guzel yası da musaıt gel etme Merve ver su kızı olsun bıtsın bu ıs :)
Kendımı fılmlerde arayı yapan kocakarılar gıbı hıssettım ha

Bilmiyorum ki işte çok ani oldu biraz düşünmem lazım canım valla
Çöpçatan karılar gibi oldun aynı

yok cnm bebege hic bir zarari yok endiselenme u konuda eger doktorun özel durumdan dolayi bir yasak getirmediyse rahat olabilirsiniz ee tabi bu eskisi gibi cok SIK olmamali ama cokta uzatmaya gerek yok benim bildigim kadariyla dogumuda kolaylastirildigi söyleniyor ne kadar dogru bunu bilemiyecem .bence sen hic cekinme utanma dotorunla bu konuyu rahat rahat konus :)) gerci bizdede cok nadir olur ayda iki ayda bir fln oluyor ben rahatsiz oluyorum o yuzden yaklasmiyorum fazla yoksa esime kalsa hic dusunmez bile

himmm anladim sende titizlerdensin eskinden bende öyleydim ama cocuklarla yetisemdikce kendimi dagittim dagittikca yayildim tembelestim iyice galibasende bosver cnmm okadarina gerek yok senin kadin tutabilme sansin varsa hic dusunme degerlendir bizim öyle bir sansimiz yok malesef kendi isimizi kendimiz yapiyoruz. bzim turkler gider almanin b. temizler ama ben cagirsam kirk tane laf sayarlar dedikodum ortalikta gezer

canım en iyisi o olur sen bi başla zaten çok zevkli birkaç tane yaparsın öğrendikçe yapasın gelir

o hırkanın asılı olduğu dolaptan bahsediyor canım Naz'ın dolabı o, kulplardaki metalleri çıkartsan dedi ama baktım ben birleşik onlar çıkmıyor...

çekindiğimden deil ki.. doktora gidince çok heyecanlanıyorum hele oğlumu görünce unutuveriyorum herşeyi.. yoksa sorarım yanii.. ayıbımı var çocuğuda öyle yapmadıkmı zaten

Bilmiyorum ki işte çok ani oldu biraz düşünmem lazım canım valla
Çöpçatan karılar gibi oldun aynı

Sende pek duygusal cıktın be canım kız anası olmak mıdır bunun sebebı bılmem ama gun gelecek ucacak o kus yuvadan bunu boyle bıl :)
Cıddı cıddı kocakarılıgım ustumde su laflara bak

Kocama yaptırcam valla canım burda da oyle bısy yapsam senın dedıklerının tıpkısı olur doguda yasam farklı gencecık kadınların 3-5 cocugu var suna bak bı hamıle kalmıs kadın mı tutuyo derler.onlar ıcın cocuk oyunu gıbı olmus cunku hamılelık dogurmak vs.. valla hıc cekemem esım vakıt doldurmaya calısıyo bos duracagına ıs yapsın :)

hehehee desene bizim kizlar evde kaldi ozaman ya ama simdi oglanin anasina bakilip kiz veriliyor bence

Valla düşünüyorumda annem nasıl vermiş beni eşime AMa tabi buda doğanın kanunu
Kızını alsan ya yanına.
O zaman kızın kaç yaşında 12 miydi:26:
sendemi tek kizsin canim vermeyip napcakti tursunumu kurcakti yok cnm alamam kizimi yanima bendne daha deli yatiyor o karnima fln vurur gece mazallah. 11 yasinda o da aralarinda 2 yas var sadece :)
acaab senin oglunmu bakmiyor yoksa anasimi gelin adaylarindan kiskaniyor oglusuna kiyamiyor
aynen tmm copcatan oldun bende iyice dusunmeye basladim ben nasil vercem oglumu :26:

Kizlar masallah izdivac programina dönmüs burasi
aha bir oglan anasi daha geldi hosgeldin cnm nerelerdesin sen görusemedik uzjn zamandir

Hımm anladım canım
Peki şu trabzan ne demek üstüne ip alıp öyle mi batıyorsun ona mı deniyor trabzan
Ay çok soru sordum ne olur hakkını helal et

hey gidi dur bakalım elin kızı gelip oğluna kaparsa elinden alırsa görürsün sen
Ştt çaktırma Kız evi Naz evi demişler

Hosbulduk canim aslinda buralardayim bakiyorum hep ama eskisi kadar yazasim yok cok tembellestim herseye üseniyorum yazdigim zamalarda gündüz oluyor denk gelmiyoruz hic... Kocisin gitmis buarada tr e biran önce kavusursunuz insallah senenin yarisini kocasindan ayri geciren biri olarak anlayabiliyorum suanki durumunu :)

Evet tek kızım 2de erkek kardeşim var benden küçük
Hımm yok yok tehlikeli o zaman canım sabret 6 günün kalmış şunun şurasında
K.validenin sağlık durumu nasılmış
Eşin siparişlerini almaya başlamış mı

çekindiğimden deil ki.. doktora gidince çok heyecanlanıyorum hele oğlumu görünce unutuveriyorum herşeyi.. yoksa sorarım yanii.. ayıbımı var çocuğuda öyle yapmadıkmı zaten
hehe dogru dedin yani ayni yöntemle yapiliyor ben yanlis okudum sanirim daha önceki yorumunu utaniyorum dedigini anlamisim o yuzden oyle yazdim bende

mervecim bence hic dusunme devir degisti artik eskisi giibi degil kizlar oglanlari alip gidiyor ben cok sahit oldum son gunlerde buna icin raht olsun bence bende rahatim ohh 2 kizim olcak oglusumuda evlendirmem olur biter hihhh

haklisin canim ordakiler icin cok kolay geliyor malesef bizim burdakilerde kirsal bölgelerde yasamis insanlar o yüzden anlamazlar beni gecen briisine hamileligim zor geciyor dedim ay ne var sende cok abartiyorsun galiba dedi bana kendisi pirt pirt cikarti verior cunku kolayca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…