hehehee desene bizim kizlar evde kaldiozaman ya ama simdi oglanin anasina bakilip kiz veriliyor bence
sendemi tek kizsin canim vermeyip napcakti tursunumu kurcaktiyok cnm alamam kizimi yanima bendne daha deli yatiyor o karnima fln vurur gece mazallah. 11 yasinda o da aralarinda 2 yas var sadece :)
acaab senin oglunmu bakmiyor yoksa anasimi gelin adaylarindan kiskaniyor oglusuna kiyamiyor
aynen tmm copcatan oldun bende iyice dusunmeye basladim ben nasil vercem oglumu :26:
aha bir oglan anasi daha geldi hosgeldin cnm nerelerdesin sen görusemedik uzjn zamandir
hey gidi dur bakalım elin kızı gelip oğluna kaparsa elinden alırsa görürsün sen
Ştt çaktırma Kız evi Naz evi demişler
Hımm anladım canım
Peki şu trabzan ne demek üstüne ip alıp öyle mi batıyorsun ona mı deniyor trabzan
Ay çok soru sordum ne olur hakkını helal et
hehe dogru dedin yani ayni yöntemle yapiliyorben yanlis okudum sanirim daha önceki yorumunu utaniyorum dedigini anlamisim o yuzden oyle yazdim bende
mervecim bence hic dusunme devir degisti artik eskisi giibi degil kizlar oglanlari alip gidiyor ben cok sahit oldum son gunlerde buna icin raht olsun bence bende rahatim ohh 2 kizim olcakoglusumuda evlendirmem olur biter hihhh
haklisin canim ordakiler icin cok kolay geliyor malesef bizim burdakilerde kirsal bölgelerde yasamis insanlar o yüzden anlamazlar beni gecen briisine hamileligim zor geciyor dedim ay ne var sende cok abartiyorsun galiba dedi bana kendisi pirt pirt cikarti verior cunku kolayca
ne demek canım benim helal olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana mümkün olsa da hepinize örüp yollsam
evet tatlım tığın üstüne ip alıyorsun iki kere de çıkartıyorsun trabzan o oluyor ip almadan yaparsan da sık iğne oluyor...
evet göruyorun cnm yazilarini bir ara baya girmemistin ayy birak su tembeligide sohbet edelim kosi gelince unuttun demi bizlriHosbulduk canim aslinda buralardayim bakiyorum hep ama eskisi kadar yazasim yok cok tembellestim herseye üseniyorum yazdigim zamalarda gündüz oluyor denk gelmiyoruz hic... Kocisin gitmis buarada tr e biran önce kavusursunuz insallah senenin yarisini kocasindan ayri geciren biri olarak anlayabiliyorum suanki durumunu :)
sabretmekten baska sansim yok zaten cnm cok tsk ederim evet az kaldi :)Evet tek kızım 2de erkek kardeşim var benden küçük
Hımm yok yok tehlikeli o zaman canım sabret 6 günün kalmış şunun şurasında
K.validenin sağlık durumu nasılmış
Eşin siparişlerini almaya başlamış mı
Yok canııım ne munasebet benım oglan edeplı oglan
Cakma copcatan oldugum nasıl bellı ınsan dusunmez mı kendı oglunun basına gelebıleceklerı vay anam vay halıme :)
Babasına cekerse abayı yakar gordugu gıbı ıkı ayda dugun yapmaya kalkar falan neme lazım amaan evlerden ırak
Ah canım genede Çıkmadık candan umut kesilmezevet göruyorun cnm yazilarini bir ara baya girmemistin ayy birak su tembeligide sohbet edelim kosi gelince unuttun demi bizlriamin cnm saoll bir haftamiz kaldi gunler cabuk geciyor insallah daaha cabuk gecer. valla sizleri bende simdi daha iyi anladim gercekten cok zormus allah yardimcin olsun insallah bu aralar evdedir gitmiyordur. gerci 35 haftadami gidecek diyordun en son allah yardimcin olsun en zor döneme denk geliyr
sabretmekten baska sansim yok zaten cnm cok tsk ederim evet az kaldi :)
suna icin hastaneden cikarmislar amam daha iyi degilmis valla kesin bir bilgim yok benimde ya doktorlar umudu kestikleri icin bostan bosa yatmasin diye cikardilar yada tedavisi böyle olcak bilmiyorum artik.
baslamis canim nerdeyse tamamlamis ama gceliklerimi daha almamis
hehehe kesin ondandir kesinnnhehehe yaa kendi oglunu hic hesaba katmadin dimii masallah esinde baya hizli cikmis
Talıaa Melinnaz Ahhsenn Hulya canlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum
Allah'a emanet olunGörüşürüz inşallah
Ah canım benim keşkeee nerde o günlerŞaka şakaa inşallah yapabilirim koydum kafama yarın başlayacağım malzemelerim var nasıl olsa
Alt komsum kadın daha tas catlasın 28 yasında 5 cocuk dogurmus ve hepsı evde, 6.yı dusunuyo dıyo kı bıde ne var canım yaparım ne kadar cocugun varsa o kadar ıtıbarın var.gel de anlat sen sımdı buna belım agrıyo karnım agrıyo..anlamaz kı kadın ısı fabrıkasyon duzene dokmus
kIZLAR Ben yatıyorum artık yarın komşular gelecek inş bebeğin beşiğine felan bakmaya
Off hiçte ikramlık bir şeyler hazırlamadım ne yapacaksam öyle bir üşeniyorumki
Yani halim yok aslında belim ağrır diye korkuyorum buzluktan bişeyler çıkarayım en iyisi
Anneciğimin ganimetleri
evet göruyorun cnm yazilarini bir ara baya girmemistin ayy birak su tembeligide sohbet edelim kosi gelince unuttun demi bizlriamin cnm saoll bir haftamiz kaldi gunler cabuk geciyor insallah daaha cabuk gecer. valla sizleri bende simdi daha iyi anladim gercekten cok zormus allah yardimcin olsun insallah bu aralar evdedir gitmiyordur. gerci 35 haftadami gidecek diyordun en son allah yardimcin olsun en zor döneme denk geliyr
sabretmekten baska sansim yok zaten cnm cok tsk ederim evet az kaldi :)
suna icin hastaneden cikarmislar amam daha iyi degilmis valla kesin bir bilgim yok benimde ya doktorlar umudu kestikleri icin bostan bosa yatmasin diye cikardilar yada tedavisi böyle olcak bilmiyorum artik.
baslamis canim nerdeyse tamamlamis ama gceliklerimi daha almamis
hehehe kesin ondandir kesinnnhehehe yaa kendi oglunu hic hesaba katmadin dimii masallah esinde baya hizli cikmis
Talıaa Melinnaz Ahhsenn Hulya canlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum
Allah'a emanet olunGörüşürüz inşallah
canım gerçekten hırka için bişey diyemem o yarı olana kadar ben doğururum ama patik istersen örüp yollarım adresini özelden yaz sen bana...
öylke cnm cikmadik candan umut kesilmez hayirlisi artik. yok yok aceleye getirmez görumcemi beklyiordu onla alcaklar o da hamile o yuzden daha iyi yardimci olur diye onla gidip alcaklar.. :)) TEKRAR IYI GECEELR CNM SANA ALLAH RAHATLIK VERSINAh canım genede Çıkmadık candan umut kesilmez
Hiii en önemlisini almamış valla elini çabuk tutsun eşin aceleye getirmesin gecelikleri
iyi geceler canım .. benimde yavaştan uykum geldi ama okadar atar yaptım adamın yanına gidemem şurda koltuktada uyuyasım yok .. bakalım dayancam az daha ...
aaa sakin haa koltukta fln uyuyum deme bu halde yatamazsin zatenn. sen git yanina birde sarl bak nasil yumusuyor hemen
uykun geldiyse zorlama kendini bence .
TALIAA aynen anacım ne uğraşacağım dediğin gibi sabah 5 dakika pastaneye giderim alırım
Hee geçen gititk ya doktora tartıldım hiç kilo almamışım 77 kilodaydım hala yarım kilo almışımda gerçi
Ama oda bebeğin kilosu zaten sekrete kızı tehdit ettimYok sayma onu dedim:):)
Nstden çıktıktan sonra indim kafeteryaya ne gördüysem aldım eve geldim çay demledim birde ohh o hamurişlerinin hepsini götürdüm valla
Çatlada patla doktor hanım dedim içimden
Canım yok ben kabul edemem böyle bir şeyi çok çok teşekkür ederim
dEMEN Bile beni o kadar mutlu ettiki anlatamam çok duygulandım
Sağol canım arkadaşım.kıyarmıyımki ben hiç sana bu halinle
Ayy utandım valla
himmm senin neli tursun iyi olur acabaValla acemılık boyle bısey hıc gelmedı oglum aklıma sankı bıtek kızlar mesele :) hızla cıkmak ıstedı ama babam ambargo koydu 8 ayda ancak oldu dugun :) tabı bızım asık catladı sabırsızlıktan ama sımdı alsın basının ustune koysun ahanda ıstedıgı oldu bıtek ben varım tursumu kursun sımdı
yaa öyle diyosunda bak saat kaç oldu öylece uyuyor .. hiç kalkmadan .. ama ben olsam daha uykuya dalamamıştım bile..az daha durcam bakalım belki uyanır da kendisi gel der hem oğluşum bana eşlik ediyo oda uyumadı annesiyle oturuyo =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?