himmm uyanirmi pekii canim uyanirda cagirir belki diye bekleyip uykusuz kalma erkekler de bu ince dusunceyi bekleme bence akillarina bile gelmeye biliyor :)
Tatlişkom utanma ne var bunda ben ciddiyim sen dene yapamazsan teklifim herzaman geçerli yapar yollarım ben minnoşuna
kızlar iyi geceler hepinize bende yatıyorum artık tatlı rüyalar
saol canim sanada iyi geceler allah rahatlik versin kendine ve kizcene iyi bak sende tatli ruyalar :)))
kizlar bende musadenizi istesem ayip olmaz dimi :26:benimki kaburgama baski yapmaya basladi yine rahat oturamiyorum bu turlu , hemde erken yatmayi deniyecem bugun insallah uyuyabilirimm dua edin benim icin huzrlu uyuyum :18:
hepinizi öpüyoruz allah rahatlik versin sizlere bebisler rahat rahat dursunlar uyusunlar insallah iyi geceler
canım sabaha kadar bu korkuyla nasıl beklersin, en yakın özel hastaneye gidin hemen :26:
>canm dilerim herşey yolunda giderrr allah yardımcın olsuunnnn<canım özelede gittik onlarda erken dogum olana müdahele edemiyoruz dediler.dogsa bile kuvezimiz dolu vs vs eski bakırköy taşındı kocaman bina yapıp adını halkalı yaptılarya bilen bilir herkesi oraya yolluyorlar istanbulda tam teşekküllü hastane devlet hastanesi ama süper.şuan saat 7.9 da evden çıkcaz dua edin kızlar
günaydınnn kızlarrrr uyandım oğluşumu gönderdim şimdi hazırlanıyorumm bebişimi görmeye gidicemmm heyecanlandımmm...
rananacımmm valla harikasınnnn burdaki bütün annelermi çok güzel olurrr yaaa
merve canım senin resminide görmek nasip olduuu çok tatlısın kafamda hayal ettiğim gibisin tam
bu arada geçmişi pek okuyamadım enesibel rahatsızlanmış sanırım geçmiş olsun sabahmı gidicekti doktoraa
bencede öyle yap valla ne guzel seyler var turkiyede, ugrasmaya degmez valla. ohh ne guzel birde korkuyordun kilo aldiysam kizar diyekizi nasil korkuttun allah bilir artik ay kiz bende ayni seyi yaptim hee bende hic kilo almamisim cikista ugradim firina ne canim cektiyse aldim eve gelince bir guzel yedim
Sanada günaydın his geldin tatlim ohh ne guzel ya minnakını görmeye gidiyosun benim 2.5 hafta oldu kizimi girmeyeli özledim valka guzel haberlerle dinersiniz insallah ayy tesekkur ederim bu arada iltifat ediyordun bence senin var mı resmin girelim ya hu:)
Günaydın kızlar günümz güzel olsun. Bana da teyzem, çocukları ve 5 torunu gelecek öğlen, evi toparlamam lazım. Bu teyzemle annem kedi köpek gibi afedersiniz her görüştüklerinde kavga ederler ama haksız olan gerçekten teyzem (vasfiye teyze gibi laf sokmadan duramaz). Bugün gerilmek istemiyorum bana dua eder misiniz?
Enesibel inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ama benim içime kötü birşey varmış gibi doğmuyor, içini ferah tut. Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun
canım benm profil resmimde varrr
valla bende 3 haftadır bekliyorum özledim bebeğimiiii inşallahhh yine 3 hafta sonra gel demez 2 ye insin artıkkk
valla süper soru sormusun ben etmedim gündüz hic giremedim bile suclu bend egilim
kim yapmis ciksin ortaya bakimgündüz girenler gece edilen sohbetten sikayetci oluyorlarya masallah kendileri cok az konusuyor sanki
ederim tabi canımmm allah yardımcın olsun sabır versin sanaaabende kayınvalidemle alışverişe çıkıcam bakalım nasıl geçicekkk çok çektin bee pelloriiii
Günaydın kızlar günümz güzel olsun. Bana da teyzem, çocukları ve 5 torunu gelecek öğlen, evi toparlamam lazım. Bu teyzemle annem kedi köpek gibi afedersiniz her görüştüklerinde kavga ederler ama haksız olan gerçekten teyzem (vasfiye teyze gibi laf sokmadan duramaz). Bugün gerilmek istemiyorum bana dua eder misiniz?
Enesibel inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ama benim içime kötü birşey varmış gibi doğmuyor, içini ferah tut. Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?