2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
himmm uyanirmi pekii canim uyanirda cagirir belki diye bekleyip uykusuz kalma erkekler de bu ince dusunceyi bekleme bence akillarina bile gelmeye biliyor :)

uyanırsa çağırır.. onun siniri benden çabuk geçer.. gelir tatlı tatlı gönlümü alır .. ama uyanırsa uyanmayadabilir aman napıyım iyice uykum gelene kadar bekliyim..

Tatlişkom utanma ne var bunda ben ciddiyim sen dene yapamazsan teklifim herzaman geçerli yapar yollarım ben minnoşuna

kızlar iyi geceler hepinize bende yatıyorum artık tatlı rüyalar

saol canim sanada iyi geceler allah rahatlik versin kendine ve kizcene iyi bak sende tatli ruyalar :)))

kizlar bende musadenizi istesem ayip olmaz dimi :26:benimki kaburgama baski yapmaya basladi yine rahat oturamiyorum bu turlu , hemde erken yatmayi deniyecem bugun insallah uyuyabilirimm dua edin benim icin huzrlu uyuyum :18:
hepinizi öpüyoruz allah rahatlik versin sizlere bebisler rahat rahat dursunlar uyusunlar insallah iyi geceler

tabiki canım bende çıkıyorum artık.. benimkinin keyfini beklersem çooook beklerim.. hadi ii geceler herkese...

kızlar, geçmişi ne zamandır okumuyordum kaytarıyordum uykum kaçtı,okuyayım dedim ama okurken doğuracağım herhalde diye düşündüm maşallah topiğimize de

Deneyimli bir arkadaştan beğendiği çocuk yetiştirme kitaplarının adlarını aldık, biz bunları getirttik bakalım yavaş yavaş okuyacağız eşimle. Sizinle de paylaşayım dedim;

Bilinçli Bebek-Aletha J. Solter
Çocuğunuza kulak verin-Aletha J. Solter
Çocuğunuzla birlikte büyümek-Naomi Aldort
Etkili Anne-Baba Eğitimi-Thomas Gordon
Etkili Anne-Baba Eğitiminde Uygulamalar-Thomas Gordon

canım sabaha kadar bu korkuyla nasıl beklersin, en yakın özel hastaneye gidin hemen :26:

canım özelede gittik onlarda erken dogum olana müdahele edemiyoruz dediler.dogsa bile kuvezimiz dolu vs vs eski bakırköy taşındı kocaman bina yapıp adını halkalı yaptılarya bilen bilir herkesi oraya yolluyorlar istanbulda tam teşekküllü hastane devlet hastanesi ama süper.şuan saat 7.9 da evden çıkcaz dua edin kızlar

Günaydın kizlar sabah şerifleriniz hayr olsun Bismillah deyip topigimizi acıyorum insallah cok guzel bir gün geçirirsiniz sizi mutlu edecek sevindirecek haberler alırsınız insallah

Enesinel cnm şuanda hastaneye gidiyorsun büyük ihtimal yoldasindir Rabbim yardimcin olsun bebeğini sana bagislasin guzel haberlerle donersin insallah

günaydınnn kızlarrrr uyandım oğluşumu gönderdim şimdi hazırlanıyorumm bebişimi görmeye gidicemmm heyecanlandımmm...
rananacımmm valla harikasınnnn burdaki bütün annelermi çok güzel olurrr yaaa
merve canım senin resminide görmek nasip olduuu çok tatlısın kafamda hayal ettiğim gibisin tam
bu arada geçmişi pek okuyamadım enesibel rahatsızlanmış sanırım geçmiş olsun sabahmı gidicekti doktoraa

>canm dilerim herşey yolunda giderrr allah yardımcın olsuunnnn<

Günaydın kızlar günümz güzel olsun. Bana da teyzem, çocukları ve 5 torunu gelecek öğlen, evi toparlamam lazım. Bu teyzemle annem kedi köpek gibi afedersiniz her görüştüklerinde kavga ederler ama haksız olan gerçekten teyzem (vasfiye teyze gibi laf sokmadan duramaz). Bugün gerilmek istemiyorum bana dua eder misiniz?

Enesibel inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ama benim içime kötü birşey varmış gibi doğmuyor, içini ferah tut. Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun

Sanada günaydın his geldin tatlim ohh ne guzel ya minnakını görmeye gidiyosun benim 2.5 hafta oldu kizimi girmeyeli özledim valka guzel haberlerle dinersiniz insallah ayy tesekkur ederim bu arada iltifat ediyordun bence senin var mı resmin girelim ya hu:)

ohhh hamurişi yemeyde bahanemiz hep hazırrrrbende tam 6 haftadır aynı kilodayım ama bebeğim alıyooo nasıl oluyo anlamdım demekki aldığım 13 kiloyu yiyo bebeğemmmm

canım benm profil resmimde varrr
valla bende 3 haftadır bekliyorum özledim bebeğimiiii inşallahhh yine 3 hafta sonra gel demez 2 ye insin artıkkk

Tallia, Merve, ahsen, hulyaerdem, melinnaz allah iyiliğinizi versin sizin e mı bu kadar mı gevezelik olur ya hu:))) gecmisi okim dedim bitiremedin oku iki sıkıldım bende yarıda bıraktım ohh canıma değsin:))))

ederim tabi canımmm allah yardımcın olsun sabır versin sanaaabende kayınvalidemle alışverişe çıkıcam bakalım nasıl geçicekkkçok çektin bee pelloriiii

Ayy görüş günüüüü ne güzel yaa ben de daha pazartesi gördüm ama yine canım çekti. İnşallah güzel haberlerle dönersin

canım benm profil resmimde varrr
valla bende 3 haftadır bekliyorum özledim bebeğimiiii inşallahhh yine 3 hafta sonra gel demez 2 ye insin artıkkk

Tmm cnm simdi bakıyorum ya sen yine iyisin 3 haftada çağırıyor beni ayda çağırıyor kadın hatta gecen ayy çağırmadı bile kendiliğimden gittim ooo baya olmuş diyo gorusmeyeli evet dedim çağırlarınız bizde kafamıza göre geldik dedim bende insallah iner cnm

valla süper soru sormusun ben etmedim gündüz hic giremedim bile suclu bend egilim
kim yapmis ciksin ortaya bakimgündüz girenler gece edilen sohbetten sikayetci oluyorlarya masallah kendileri cok az konusuyor sanki

kuzummm bizim gündüz 10 kişi yaptığımızı siz merveyle ikiniz yapıyonuz tüm geceee nasıl bir çeneeeeeeeeeeşaka yapıyorum haaa kızlar bozuşlmayın banaa ben sizin sohbetinizi okumayıda seviyorum cvp veremiyorum oda olcak okadar napalımmmöptüm siziiiiiii

ederim tabi canımmm allah yardımcın olsun sabır versin sanaaabende kayınvalidemle alışverişe çıkıcam bakalım nasıl geçicekkkçok çektin bee pelloriiii

Sana da sakin huzurlu verimli bir alışveriş dilerim :)) çok sağol valla sorma ne çektim beee.. Öğretmen olacam diye senelerce kendimi paraladım kpsslerde dirsek çürüttüm. Hayır niye oldum demiyorum, oldum da ne oldu diyorum be yavruuum :))
Teyzemin muhtemel cümleleri: sana da günah, bu halinle bu zamana kadar çalıştın mı sen? E evde otursaydın kocan sana para verrseydi kendine eziyet etmişsin yavrum deyip kızının hamileliklerinde nasıl rahat olduğundan bahsedip ben de en son kendimi balkondan atcam

CnM Allah yardimcin olsun insallah sorunsuz bir sekilde bugünü atlatirsin insallah sende aynı ortamda fazla bulunma yada ikisini aynı ortama denk getirme tatlim bosuna stres olma bebeginide strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…