pellorihkn2013
Ayy görüş günüüüü ne güzel yaa ben de daha pazartesi gördüm ama yine canım çekti. İnşallah güzel haberlerle dönersin
pelloriSana da sakin huzurlu verimli bir alışveriş dilerim :)) çok sağol valla sorma ne çektim beee.. Öğretmen olacam diye senelerce kendimi paraladım kpsslerde dirsek çürüttüm. Hayır niye oldum demiyorum, oldum da ne oldu diyorum be yavruuum :))
Teyzemin muhtemel cümleleri: sana da günah, bu halinle bu zamana kadar çalıştın mı sen? E evde otursaydın kocan sana para verrseydi kendine eziyet etmişsin yavrum deyip kızının hamileliklerinde nasıl rahat olduğundan bahsedip ben de en son kendimi balkondan atcam
oda iyyimiş yaaa valla benmkide omantığa gelcek yakında çok yoğun bi doktorr araya sıkıştırmaya çalışıyooo işteerananaTmm cnm simdi bakıyorum ya sen yine iyisin 3 haftada çağırıyor beni ayda çağırıyor kadın hatta gecen ayy çağırmadı bile kendiliğimden gittim ooo baya olmuş diyo gorusmeyeli evet dedim çağırlarınız bizde kafamıza göre geldik dedim bende insallah iner cnm
hahahahahgerçektennn vasfiye yanında halt yemiş dünyanın en mutlu insanıyken içini göçertirrrr
oda iyyimiş yaaa valla benmkide omantığa gelcek yakında çok yoğun bi doktorr araya sıkıştırmaya çalışıyooo iştee
9 gün ne ki geçer canım
Az sabret..maşaallah 30 haftalıkta olmussun
Bak zaman nasıl geçıyor..eve çıkıncada bol bol dinlenir, hazırlıklara rahat rahat devam edersin
saol canm evet artık okaadr zayıff değilim koca bir totom kocaman bir göbeğim varrr içinde kızım var tabi amaAramızda 3 gün car belki bu gidişinden sonra iki haftaya düşürür düşürmezse bı dahaki gidişinde muhakkak iki haftada bir giderdin sağlıklı olsunlarda cnm
Bu arada cok zayifmişsin masallAh sana o erkek cocuk da senin mı
canım benim geçmiş olsunnn yaa artık şu misafir olayını azaltmamız lazım yaa bende öleyimmm çok yoruluyorummm ama yine misafirrr alıyorummm....canım akıntı bendede var hemde baya günlük sürekli iççamaşırı değiştiriyorum..takma kafana az kaldııı canımmm bak benim 49 günüm kaldıııııııııııııııvalla kaç gündür geçmişi okumaya çalışıyorum ama yok olmuyor yetişemiyorum bir türlü ahhh şu misafirler beni kk dan uzak bıraktılarara ara dönüp okuyacağım benim için bişey yazanlar şimdiden kusuruma bakmayın cvplar gecikebilir, bu arada benim öyle bir akıntım varki şarıl şarıl akıyor valla , dr fitil veriyor bir süre iyi geliyor sonra hooop bidaaaa oluyor kontrolde haftaya perşembe ne yapacağım bilemedimm :26:
günaydın bayanlarr
izne ayrılmama son 3 günnnnnay çok sevindirik oldummm :119:
yatcam kalkcam, yatcam kalkcam, yatcam kalkcammm :111:
hullyyy darısı başına kuzummmm
canım benim geçmiş olsunnn yaa artık şu misafir olayını azaltmamız lazım yaa bende öleyimmm çok yoruluyorummm ama yine misafirrr alıyorummm....canım akıntı bendede var hemde baya günlük sürekli iççamaşırı değiştiriyorum..takma kafana az kaldııı canımmm bak benim 49 günüm kaldııııııııııııııı
saol canm evet artık okaadr zayıff değilim koca bir totom kocaman bir göbeğim varrr içinde kızım var tabi ama
evet oğlanda benm 4 yaşında şimdiiii oda çok tatlııııı oğluşum benmmmm
valla zaten 3 hafta sonra çağırsa 35 oluyoruz sonra 1 e düşürmeleri gerekiyoooo:44::44:tabi iyi olsunlarda yani ilgisizlik beni sinir ediyoooo
Günaydın kızlarrrrrr
sağol canımmm ya bende günde 3-4 defa çamaşır değiştirir oldum olsun napalım geçecek bu günlerde, yaa aksi gibi herkesinde geleceği tuttu bu hafta ama bende diyorumki kusuruma bakmazsanız gelin ikram pek hazırlayamayacağım hazır alırım idare ederiz diyorum temizlik olayınıda geçen gün hallttim daha 1 ay temizlik yapmasam olur heraldearkadaşlarım sağolsunlar anlayışlılar sen bişey yapma biz yaparız ne gerekirse diyolar ama büyük misafirlere hayır diyorum artık son olarak cumartesi gelecekler bir gün daha sıkıntı çekerim ondan sonra gelmek isteyen öyle gelsin bu saatten sonra hazırlık temizlik olayına giremeyeceğimm
Ohh ne guzel ya bı kiz bı oğlan Rabbim herkese nasip etsin masallAh sana benziyor oğlun gercekten tatli Rabbim anali babali büyütsün insallah kizinada masallAh ya yerim ben onu annesi tabi okadarda olacak hepimiz oymayız popo gobiş aldı basını hidiyo canları sagolsun brndede bı dahakine de doguma gideriz sanırım :))
Sahra cnm gecmis oldun ben sana dediydim ama bırak gecmisi gelecegi kaybedersin diye gecmis geçmişde kaldı bız önümüze bakalım:€) valka bende telden giriyom zaten ara ara okuyabiliyorum bazen yarıda bırakıyorum yoksa muhabbet edemicem
günaydın bayanlarr
izne ayrılmama son 3 günnnnnay çok sevindirik oldummm :119:
yatcam kalkcam, yatcam kalkcam, yatcam kalkcammm :111:
hullyyy darısı başına kuzummmm
Bugün 35.haftaya girdim ve 41 günüm kalmış41 kere maşallah
Takvime baktım da belki de bir ay sonra gelecek paşam. 15 mayıstan sonra gelebilir demişti doktorAkşam rüyamda işyerinde suyumun patladığını gördüm, biraz korktum açıkçası doğumdan :18: Artık kalan işleri hızlandırma vakti geldi
lahinis canım dün sana yazdım ama görmedin galiba, mothercare siparişlerin geldi mii? benimkiler dün geldii
hkn2013 tatlım profilinden resminize baktım ne zarifsin maşallah sanadaayok bu haziran anneleri gerçekten tılsımlııı
ranana canım çok tşk ederimmm sanada günaydınlarevet son günlerim önümüzdeki hafta pazartesi, salı, çarşamba geçen yıldan kalan iznimi kullanmış görünücem, perşembe itibariyle 35. haftada resmen izinliyim artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?