2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
pellori
hkn2013
Ayy görüş günüüüü ne güzel yaa ben de daha pazartesi gördüm ama yine canım çekti. İnşallah güzel haberlerle dönersin

hahahahahgerçektennn vasfiye yanında halt yemiş dünyanın en mutlu insanıyken içini göçertirrrr
oda iyyimiş yaaa valla benmkide omantığa gelcek yakında çok yoğun bi doktorr araya sıkıştırmaya çalışıyooo iştee

Aramızda 3 gün car belki bu gidişinden sonra iki haftaya düşürür düşürmezse bı dahaki gidişinde muhakkak iki haftada bir giderdin sağlıklı olsunlarda cnm
Bu arada cok zayifmişsin masallAh sana o erkek cocuk da senin mı

valla kaç gündür geçmişi okumaya çalışıyorum ama yok olmuyor yetişemiyorum bir türlü ahhh şu misafirler beni kk dan uzak bıraktılar ara ara dönüp okuyacağım benim için bişey yazanlar şimdiden kusuruma bakmayın cvplar gecikebilir, bu arada benim öyle bir akıntım varki şarıl şarıl akıyor valla , dr fitil veriyor bir süre iyi geliyor sonra hooop bidaaaa oluyor kontrolde haftaya perşembe ne yapacağım bilemedimm :26:

saol canm evet artık okaadr zayıff değilim koca bir totom kocaman bir göbeğim varrr içinde kızım var tabi ama
evet oğlanda benm 4 yaşında şimdiiii oda çok tatlııııı oğluşum benmmmm
valla zaten 3 hafta sonra çağırsa 35 oluyoruz sonra 1 e düşürmeleri gerekiyoooo:44::44:tabi iyi olsunlarda yani ilgisizlik beni sinir ediyoooo

günaydın bayanlarr
izne ayrılmama son 3 günnnnn ay çok sevindirik oldummm :119:

yatcam kalkcam, yatcam kalkcam, yatcam kalkcammm :111:

hullyyy darısı başına kuzummmm

Son düzenleme:
canım benim geçmiş olsunnn yaa artık şu misafir olayını azaltmamız lazım yaa bende öleyimmm çok yoruluyorummm ama yine misafirrr alıyorummm....canım akıntı bendede var hemde baya günlük sürekli iççamaşırı değiştiriyorum..takma kafana az kaldııı canımmm bak benim 49 günüm kaldııııııııııııııı

günaydın
herkes iyidir inş.
biz dün yeni doktorumuza gittik iyi bi doktor galiba ama çok yabancı geldi bana yaa diğer doktorumla artık kanka olmuştuk bütün nazımı saçma sorularımı çekiodu benim yeni dr bebekle daha çok ilgilendi inceledi inceledi ama ne boyunu ne kilosunu söylemedi bende çekindim ne çok sordun be kadın demesin die soramadım birde taaaaaaaaaaaaa 15 mayısta gel dedi ondan sonrada haftada bir gidicekmişim :26:

günaydın bayanlarr

hadi bakalımmmm nasıl az kalmışşş gözün aydın canım valla hully ikiniz benm ciğerimi yakıyonuz bildiğin gibi değil yanii:84:ama şimdi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop tatilll...sonrada baya bi yatcaz kalkcaz doğurcazzzz

sağol canımmm ya bende günde 3-4 defa çamaşır değiştirir oldum olsun napalım geçecek bu günlerde, yaa aksi gibi herkesinde geleceği tuttu bu hafta ama bende diyorumki kusuruma bakmazsanız gelin ikram pek hazırlayamayacağım hazır alırım idare ederiz diyorum temizlik olayınıda geçen gün hallttim daha 1 ay temizlik yapmasam olur heralde arkadaşlarım sağolsunlar anlayışlılar sen bişey yapma biz yaparız ne gerekirse diyolar ama büyük misafirlere hayır diyorum artık son olarak cumartesi gelecekler bir gün daha sıkıntı çekerim ondan sonra gelmek isteyen öyle gelsin bu saatten sonra hazırlık temizlik olayına giremeyeceğimm

Ohh ne guzel ya bı kiz bı oğlan Rabbim herkese nasip etsin masallAh sana benziyor oğlun gercekten tatli Rabbim anali babali büyütsün insallah kizinada masallAh ya yerim ben onu annesi tabi okadarda olacak hepimiz oymayız popo gobiş aldı basını hidiyo canları sagolsun brndede bı dahakine de doguma gideriz sanırım :))

Sahra cnm gecmis oldun ben sana dediydim ama bırak gecmisi gelecegi kaybedersin diye gecmis geçmişde kaldı bız önümüze bakalım:€)) valka bende telden giriyom zaten ara ara okuyabiliyorum bazen yarıda bırakıyorum yoksa muhabbet edemicem

valla benimde arkadaşlar ölede akşam yemeğine gelenlerde oluyo bana o baya yoruyooo beniii temizlik şu anda benm için hayalll ev çok kötüüüüüüüneyse bundan sonra bırakıyoruz misafir işiniiii aaaneyse hayırlısı olsun bakalım canımmm benmde dünden beriii kasıklarım ağrıyooo ve bebek acayip şekilde kasıklarımda kemiğe dayandııı rahatsız ediyooo

Bugün 35.haftaya girdim ve 41 günüm kalmış 41 kere maşallah

Takvime baktım da belki de bir ay sonra gelecek paşam. 15 mayıstan sonra gelebilir demişti doktor Akşam rüyamda işyerinde suyumun patladığını gördüm, biraz korktum açıkçası doğumdan :18: Artık kalan işleri hızlandırma vakti geldi

saol canım allah hepimize bu mutlulukları kat kat nasip etsin inşallahhh..oğlumu kendime benzettim de kızıda benzeteydim iyyidiiiii

günaydın bayanlarr

ne güzel canım yaaa bende bi 37 yi göreydim gerçi evde kalanlarda zaman geçmiyo diyo ama yok ya yatcam ben, ömrümün tembelliğini yapıcam inşallah. ondan sonra bir ömür süren koşturmaca başlayacak çünkü:44:

lahinis canım dün sana yazdım ama görmedin galiba, mothercare siparişlerin geldi mii? benimkiler dün geldii

hkn2013 tatlım profilinden resminize baktım ne zarifsin maşallah sanadaa yok bu haziran anneleri gerçekten tılsımlııı

ranana canım çok tşk ederimmm sanada günaydınlar evet son günlerim önümüzdeki hafta pazartesi, salı, çarşamba geçen yıldan kalan iznimi kullanmış görünücem, perşembe itibariyle 35. haftada resmen izinliyim artıkk

gözün aydınnn darısı başımıza inşallahhhh....az kalmışşş ne güzel yaa...rüyalarıma benmde giriyooo ben ilkini sezeryan oldum bunda korkuyorum ya suyum gelirse diyeee

teşekkür ederim tatlımmcımm o senin zarifliğinnn bende öle düşünüyorum haziran annelerinin hepsi çok güzellerrr seçilmişiz bizz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…