2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım darısı başına inşş evde zaman geçiremicek ne varmış diyorummm şimdiiii yatcaz kalkcaz hepsi buu
ben 37 yi beklemiyorum 35. haftada ayrılmış oluyorum.. 37 çok yaaa
evdede bi sürü işim var anca yetişirrr

Bizde tesekku ettik ohh ya ne guzel birazda siz yatın bız yata yata şiştik zaten ayy bende o haftaları bı görebilsem bende artık sabirsizlaniyorum ya daha iki ayım var geçmez gibi geliyo valla masallAh size ya bizden çalışkan olduğunuz burdan belli iste buz yatarken siz çalışmışsınız boş durmamişsiniz açabilsek biride sen masallAh diyorum size darısı bizim basımıza olsun

kızlar ben doktora gidiyorummm kızımı görücemmmm
Güle güle cnm insallah kızın guzel pozlar verir annesine :)

Neyse bizde çıkalım artık bugun çenem anmada düştü gidin bişeyler yiyim kızım da uyansın bu arada hepinizi öptük kizlar iyi sohbetler

günaydın bayanlarr
izne ayrılmama son 3 günnnnn ay çok sevindirik oldummm :119:

yatcam kalkcam, yatcam kalkcam, yatcam kalkcammm :111:

hullyyy darısı başına kuzummmm

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh
bu bana solenır mı
ay ben neden bole ooldum ya resmen kıkanc hasetınden catlayan bı kadın oldum cıktım resmwn
ya ısı kafada bıtıtrdım ya o yuzden calısılmıo sankı
neyse benım de kaldı surda 8 iş gunu

bol bol uyu zeynoo
once dınlen 1 2 gun sorada gıt gez 1 2 gun sora temızlık yaparsın sora alısverıs
ve sora yıkar utuler hem dınlenır hem tv ızler hem gezersınnnn

ben bugün bu geçmişi bitiremicem galiba biraz ara veriim öğleden sonra devam ederim artık

canım dün sipariş ettigim motharcare çıtçıtlıları az önce geldii

seninkiler de geldi miiiii

geldi canım . hemde bedenlerini telefonda değiştirmiştim ya dönüş yapmamışlardı ama istediğim gibi değiştirmişler 0-3 aylıktan 3 tane 5 li 3-6 aylıktan 1 tane 5 li oldu şimdi. biraz daha almam gerikicek sanırım az gibi geldi gözüme . ama çook tatlılar bende dün kutusundan çıkarıp çıkarıp baktım bütün gün

Bende haziran annesiyim kendimi listene göremedim
Allah hepimize sağlıklı sihatli doğumlar ve bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin...Aminnnnnnn....

of fffff kızlar ya
benım rahım ıyıce agrıo artık
nedenbu kadar abarrtı durumu anlamırom
ayaga kalkarken bıle rahım agrısından zor kalkıorm
v armı bole sıkıntı yasayan

kıskandırmak gibi bir niyetim yok tatlımm sadece seninle paylaşmak istedimm

canım zaten sadece ev temizlenecek onuda mayısın ilk haftası yaptırıcam inş. onun dısında pek bir işim yok, bol bol gezer uyur dinlerim diye düşünüyorum

8 gün de bişi dil senin kide çok az kalmış . zaten sen izne çık burada hepimiz kutlama yapıcazzz

aman iyi bari bende degiştirdiler mi diye merak ediyordum. güle güle kullansın oğluşun bende çok begendim çok güzellerrr

Allah hepimize sağlıklı sihatli doğumlar ve bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin...Aminnnnnnn....

hoşgeldinnn

bende bu kadar zamandır buradayım ama o listede bende yokumm

Hoş geldin cnm listede olan bilgilerini konu sahibi arzu_mu ya mesaj olarak yaz gönder seni ekler

Hully cnm aynı sıkıntı bende de var malesef addederim sanki dışarı çıkacak gibi oluyor bazen bebek baskı yapıyor ondan dolayı oluyor sanırım doguma hazırlık birde Eahim artık iyice büyüyor normal yani endiselenme

of fffff kızlar ya
benım rahım ıyıce agrıo artık
nedenbu kadar abarrtı durumu anlamırom
ayaga kalkarken bıle rahım agrısından zor kalkıorm
v armı bole sıkıntı yasayan

aynen benimde öyle yataktan kalkarken yada oturduğum yerden kalkarken rahmim ağrıyo baçaklarımın baldır kısımları bile çok ağrıyo sanki bebek ayağa kalkarken rahme doğru sarkıyomuş hissi oluyo dr sordum bunu normal dedi.

ayyy annişler evde temizlik var,oğluşumun mobilyaları da gelicek bugün çok iş var çook güzel günler olsun hepinizeee

Aynı sorundan bende müzdaribim özellikle lavaboda çok ağrım oluyor yaa yarın doktora gidicem sorucaklarım var tek tek :)
Benim beşik duruyor daha benim baba alıcı doğumuna 1 hafta kala veya doğar alır kucağımızı bakmaya giderik diyo bende bekliyorum
sabırsızlıkla

Son düzenleme:

ay ıste aynen ole
korkuorm bebek cıkıvercek dıe

ayyy annişler evde temizlik var,oğluşumun mobilyaları da gelicek bugün çok iş var çook güzel günler olsun hepinizeee

KolaY geln cnm dikkat et kendine fazla yorma mobilyalarınızda Hayirli olsun güle güle kullanın insallah
Nets'e kizlar ben kaçtın iyi bakın kendinize stres yapmayın fazla yorulmayın oturun yatın bol bol dinlenin öpüldünüz byyy:)

sağol canım hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah , yerleşelim iyice fotoları paylaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…