2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bence de öyle bir geçer zaman ki bende çok istiyorum ama işleri bırakamıyorum, bide sonrasına 1 gün bile kalsa kardır diyorum.. nasip artık mecbur dayancazz, bele kuvvet

günaydın güzel annişler. raporla ilgili bişi sorucam. 30.haftamdayım. öğretmenim. doktor 29 veya 30 nisanda gel demişti rapor vermek için. 2 veya 3 ünde alsam raporu sıkıntı olurmu. 1 mayıs çarşamba tatil. 2 mayısta benim boş günüm. iznimi cumadan başlatsam nasıl olur sizce?

günaydın kızlar gerç, öglen oldu ama bi şey sorucam ben bebeişimin hıçkırıgını bi kasıklarımda bi göbegimde bi sag yanımda bi sol yanımda hissediyorum bunun kafası nerde ya korkarımki yan yatıyo:18:

arzu_mu ya mesaj gönderemiyorum kızlar mesaj sayım azmış benim için mesaj atabilecek varmı listeye eklenmem için ? :)

Cok sağol canım..Deneyelim bakalım..Evet bi yandan akışına bırakayım diyorum ama bi yandan da normal doğum yapmak istiyorum..Tabi Rabbim hayırlısı hangisi ise onu nasip etsin hepimize

Ben de aynı durumda kalmıştım ama doktora açıp sordum. 1-2 günden birşey olmaz dedi. Ben raporu aldığımda 32+1 dim. Sanırım o da önemli 32+da olman lazım en geç, ama sen emin olmak için hastaneye veya doktoruna ya da okuldaki memura sor bana çok yardımcı olmuştu bizimki. Sonuçta bir sürü izin onların elinden geçiyor bilirler herhalde. Umarım yardımcı olabilmişimdir

ayyy annişler evde temizlik var,oğluşumun mobilyaları da gelicek bugün çok iş var çook güzel günler olsun hepinizeee

ay ne güzel bebişinin mobilyaları gelio bende biraz önce kadınla görüştüm ayın 28 inde gelicek temizlicek evimi sonrada mobilyalarımız gelicek ama doğuma kadar benim evim bi daha kirlenir

bence de öyle bir geçer zaman ki bende çok istiyorum ama işleri bırakamıyorum, bide sonrasına 1 gün bile kalsa kardır diyorum.. nasip artık mecbur dayancazz, bele kuvvet

bende 15 mayısta çıkıcam izne 1 hazirana kadar çalışırım diodum ama yok dayanamıcam. hemde çooook işim var anca hazırlanırım heralde

Herkese Merhaba Kızlar,

Umarım herkes iyidir. Bizde herşey yolunda çok şükür.

Temizlik yapan arkadaşlar kendinizi yormayın artık ağırlaştık iyice yapınca farketmiyoruz ama sonra çıkıyor acısı.

Bugün 33 artık yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı 39'a

ay ıste aynen ole
korkuorm bebek cıkıvercek dıe

ya bu çıkıvercek hissi bende de var 15 dk dinlenmeden yürüsem aşağıya öyle bi baskı yapıo ki ya bebek çıkcak ya altıma kaçırıcam birazdan diorum. doktor da yürüş yap muhakak diyo tabi tabi dedim ama mümkün diil benim yürüş fln yapmam bu hafta sonu alışverişe gidicem annem ve ablamla. yanımda katlanan küçük tabure götürmeyi düşünüorum

çok teşekkür ederim canım cevabın için. okulumda memur yok malesef. müdürümde anlamıyor sizinle beraber öğrenicez bu süreci falan demişti. en iyisi doktora sormak o zaman. bende 3 mayısta 32+3 olucam. umarım sorun çıkmaz. :) bu arada okula sadece raporu vereceğiz değilmi. ayrı olarak dilekçe falan yazmıyoruz..üst yazı işlerini falan müdür ayarlayacak değilmi?? okulda memur olmaması yada müdürün birşeyden anlamaması çok kötü bişi

canım büyük olasılıkla gezinio senin bebeğin ama daha var korkma döner mutlaka. benimki şu an baş aşağı duruyo ama dr havuz gibi düşün daha yeri var pozisyon deiştirebilir dedi

evettttttttttttttttttttttttt geçmişten şimdi ancak gelebildim ama kimse beni özlememiş ne cok gevezlik yapmışsınız kızlar yaaa vlaaa 2 gündür oku oku bitiremedim iyi ki varsınız ne diyeyim

öncelikle ; nilom , geçmiş olsun cnm kendine dikkat et hassas dönemlere giriyoruz kendini fazla yorma derim

ysmc o kadar hassas dönemler yaşıyoruz ki artık herseye alınır olduk ben rezene çayınında buldum dermanı , aksamları arada içiyorum

candy188 oda süper olmuş özellikle lamba ve bulutlarrrrrrrrrr bende bulut yapmak istiyorummmm inş bebişlerimizde görür o günleriii

tokayay bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim cnm , hadi gözün aydın sıkıntılar gecer inş

geridönüşümkutusu cnm bnm seni o kadar iyi anlıyorum ki , bitarafta kendini yanlız caresiz hissediyosun bitarafta geçim sıkıntısı üstüne üstük bide anlayışsız aile büyükleri .... ama biz o kadar güçlüyüz ki allah dağına göre kar verir derler umutsuzluğa kapılma hersey cok güzel olack bebişler bi gelsin yeter ki.... sen canını sıkma nolurrr

gelelim size gece kuşları valaaa bravoo size gecede 6-7 kere biz çişe kalkarken siz bütün gece laklak yapıyosunuz demek biizine ayrılalım soracaz size bakalım , artık bizde sizden olmak istiyoruzzz sabah uyumak gece laklak yapmak istiyorummmmm

kızlar temizlik ve hurma konusuna gelince ; ben temizlik işini ufak ufak eşime hallettiryroum çokta iyi oluyoo valaaa , artık kasık ağrılarım var benimde hully senin gibi aşağı dogru bisey cekiyoo sanki , duyanda yarın doğuracm sanırrr hurma bende bu hafta itibariyle 4-5 tane yemeye başladım zaten cok severdim seve seve yiyorum artık

acemiperi en son gittiğimde benim bebişte sol tarafına poposunu dayamış sıpam ayaklar sağ taraftaa bioya dönüyorum bibuyana yatakta rahat yok bana da valaaa ne cektim ben be kızlarrr

enesibel cnm inş erken doğum sözkonusu değildir iyi haberlerini bekliyoruz inş

zeynooo kızzz bu pozitiflik bu ne enerji valaaa pc başında bile hissediyorum enerjini 41 kere maaaşallh arkadaşıma seni severdim biokadar daha sevdim doğrusu

denizkızı57 duyduğuma göre o kadar tehlikeye rağmen markete gidip eşya tasıdın demek , kız sana gecenlerde boşuna mı rapor verdi doktor bakim dikkat et kendine , zeynooonun dediği igib migros sanal marketi kullan çok sıkıstıkcaaaa kıyamamm sana

artık günlerimiz azaldı doğum heyecanı beni de almaya başladı hayırlsıınaa biatlatalım daaa başkada bibisey istemiyorum cümlemiz adınaaa

günaydın kızlar...biz dr gittik kızım kocaman olmuş maşallah 40 cm 1kg 800 gr olmuş benim tontiş kızım ya :) doğum pozisyonunu da almış ama tekrardan dönebilir dedi dr son ay belli olacak normal doğum mu sezeryan mı olacağı dedi.

kim özlememiş seniiii bakimm bak duygularımız karşılıklıı bende seni seviyoreeee

canım valla az önce şirket büyüklerimize zeynep bu hafta son denilmiş,
nereye sonn iyi görünüyor gelir o daha demişler enerjik olmak da iyi bişi dilll kimse dogurcagıma inanmıyor baksana

Lala17; sekerin ciktiysa tatli yeme lutfen. Gebelik diyabetinin tehlikelerini internetten bir oku, simdi ben birsey dersem bana kizarsin. Bir de senin bebegin de kolay elde edilmis bir bebek degil diye hatirliyorum ben. Lutfen dikkat et. Bak kizmazsan kendimden ornek vereyim, yarim yarim yedigim elma, mandalina olmasa seker nasil birseydi unuttum ben.

Valla mebsis den bir yazı çıkardı bana bir izin yazısıydı sanırım ama ben yorgundum hiç bakmadım imzaya götürdü direk. Bir kağıt imzaladım yani rapor hariç aklında olsun. Müdür de arasın sorsun başka bir okula öğrensin biz mi öğretcez onlara da

Banada 32+3 de gitmem için gün verdi canım burda önemli olan 32 haftayı bitirmeme. Eğer 33 e geçersen sistem yani hastane sgk ya bildiriyor ve raporun başlıyor o açıdan sadece 32 .haftayı bitirmemem bende çok dikkatliyîm bu konuda çok sordum dr uma sıkıntı 32+3 de gidicem benimde 6 mayısa senk geliyor aramızda 3 gün var doğum için tarih verdimi peki sana.

:)) bizim müdür baya bi tembel. herşeyi hazıra bekliyor. raporu alıp gideyimde ben mecbur halledicek birilerine sora sora :) söylediğin kağıt aklımda olacak teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…