canım darısı başına inşşevde zaman geçiremicek ne varmış diyorummm şimdiiii yatcaz kalkcaz hepsi buu
ben 37 yi beklemiyorum 35. haftada ayrılmış oluyorum.. 37 çok yaaa
evdede bi sürü işim var anca yetişirrr
Ya bence müdahale etmeyin akışına bırakmak en güzeli ben korktum bu hareketlerden
Doktora danışılıp öyle yapılsa daha iyi değil mi?
Yinede kopyalayıp yapıştırdım
yere uzanip belinin altina yastik koyup ayaklarini duvara veya yüksek biryere dayayip o sekil de gün icinde 2-3 kez 10-15 dk durun demisti bazi arkadaslar... iki gündür denedim ben ama yok bende fayda etmiyor... bugün bu konuyla ilgili nette gezinirken baska bir öneri okumustum onu deneyecegim bakalim.. hafif bir müzik esligin de esimiz dizimize uzanarak göbegin alt tarafindan bebekle konusmasi durumun da bebegin de daha önceden duydugu ve tanidigi ses oldugu icin sesin geldigi yöne dogru dönme ihtimali yüksekmis.. bir deneyecegim ben artik bakalim
günaydın güzel annişler. raporla ilgili bişi sorucam. 30.haftamdayım. öğretmenim. doktor 29 veya 30 nisanda gel demişti rapor vermek için. 2 veya 3 ünde alsam raporu sıkıntı olurmu. 1 mayıs çarşamba tatil. 2 mayısta benim boş günüm. iznimi cumadan başlatsam nasıl olur sizce?
ayyy annişler evde temizlik var,oğluşumun mobilyaları da gelicek bugün çok iş var çookgüzel günler olsun hepinizeee
bence de öyle bir geçer zaman kibende çok istiyorum ama işleri bırakamıyorum, bide sonrasına 1 gün bile kalsa kardır diyorum.. nasip artık mecbur dayancazz, bele kuvvet
ay ıste aynen ole
korkuorm bebek cıkıvercek dıe
Ben de aynı durumda kalmıştım ama doktora açıp sordum. 1-2 günden birşey olmaz dedi. Ben raporu aldığımda 32+1 dim. Sanırım o da önemli 32+da olman lazım en geç, ama sen emin olmak için hastaneye veya doktoruna ya da okuldaki memura sor bana çok yardımcı olmuştu bizimki. Sonuçta bir sürü izin onların elinden geçiyor bilirler herhalde. Umarım yardımcı olabilmişimdir
günaydın kızlar gerç, öglen oldu ama bi şey sorucam ben bebeişimin hıçkırıgını bi kasıklarımda bi göbegimde bi sag yanımda bi sol yanımda hissediyorum bunun kafası nerde ya korkarımki yan yatıyo:18:
arzu_mu ya mesaj gönderemiyorum kızlar mesaj sayım azmış benim için mesaj atabilecek varmı listeye eklenmem için ? :)
gözün aydınnn darısı başımıza inşallahhhh....az kalmışşş ne güzel yaa...rüyalarıma benmde giriyooo ben ilkini sezeryan oldum bunda korkuyorum ya suyum gelirse diyeee
kızlar ben doktora gidiyorummm kızımı görücemmmm
evettttttttttttttttttttttttt geçmişten şimdi ancak gelebildim ama kimse beni özlememiş
zeynooo kızzz bu pozitiflik bu ne enerji valaaa pc başında bile hissediyorum enerjini 41 kere maaaşallh arkadaşımaseni severdim biokadar daha sevdim doğrusu
artık günlerimiz azaldı doğum heyecanı beni de almaya başladı hayırlsıınaa biatlatalım daaa başkada bibisey istemiyorum cümlemiz adınaaa
Canım günaydın ben 52 kg ile başladım 68 kg oldum ve daha 2ay var asıl olay şimdi başlıyoryani 16 kg aldım ama hala iyi sorun yok diyor doktorum ama ben şekerim yüksek çıkmasına rapmen bazen dayanamayıp tatlıları yiyiyorumsonrada üzülüyorum inşallah verilir bı kilolar sen peki kaç kilo ile başladın.
çok teşekkür ederim canım cevabın için. okulumda memur yok malesef. müdürümde anlamıyor sizinle beraber öğrenicez bu süreci falan demişti. en iyisi doktora sormak o zaman. bende 3 mayısta 32+3 olucam. umarım sorun çıkmaz. :) bu arada okula sadece raporu vereceğiz değilmi. ayrı olarak dilekçe falan yazmıyoruz..üst yazı işlerini falan müdür ayarlayacak değilmi?? okulda memur olmaması yada müdürün birşeyden anlamaması çok kötü bişi
çok teşekkür ederim canım cevabın için. okulumda memur yok malesef. müdürümde anlamıyor sizinle beraber öğrenicez bu süreci falan demişti. en iyisi doktora sormak o zaman. bende 3 mayısta 32+3 olucam. umarım sorun çıkmaz. :) bu arada okula sadece raporu vereceğiz değilmi. ayrı olarak dilekçe falan yazmıyoruz..üst yazı işlerini falan müdür ayarlayacak değilmi?? okulda memur olmaması yada müdürün birşeyden anlamaması çok kötü bişi
Valla mebsis den bir yazı çıkardı bana bir izin yazısıydı sanırım ama ben yorgundum hiç bakmadım imzaya götürdü direk. Bir kağıt imzaladım yani rapor hariç aklında olsun. Müdür de arasın sorsun başka bir okula öğrensin biz mi öğretcez onlara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?