2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar umarım herkes iyidir. günaydın hepinize . ancak fırsat buldum girdim sabahtan beri işte acayip bir telefon trafiğindeyim fırsat bulamadım yazmaya. bugün saat 4te görüş günümüz doktorteyzemize gitcez...bakalım kızım nasılmış büyümüş mü yine yaramazlık yapmış mı?

Ahh canım niye kızım doğru hatırlıyorsun.tokluk şekerim 162 çıkıyor ama akşam ölçüyorum buna rağmen doktorum gebelik şekeri değil dikkat et diyor.ama öyle bir yerde çalışıyorumki şuan açık büfe tatlı hazırlanıyor karşımda 40 çeşit tatlı artık sen düşün neler var içinde.ve ben hiç bu kadar yemeye düşkün olmadım hayatım boyunca .cidden artık tutuyorum kendimi oğluşum için.sağol canım uyardığın için.

teşekkür ederim canım cevabın için. bana 29 nisanı bile söyledi ki ben o tarihte 31+6 oluyorum. 1 gün bile çok önemliyken erken gitmenin anlamı yok. 32+3 te gitmeye karar verdim. benim doktor doğum tarihi olarak 25 haziranı verdi. sata göre böyle tabiki. 10 gün önceside olabilir, 10 gün sonrası da. şuan normal görünüyor herşey. doğumuda normal istiyorum. bakalım artık. şimdilik sezaryanlık bir durum yok.bir aksilik görünmüyor. inşallahta olmaz. :) ben 42 haftalık doğmuşum. kızımda inşallah bana çekmez yoksa temmuzu bulur doğumum :)) senin tarih bellimi ? normal doğummu düşünüyorsun?

bende yarın gidicem Rabia'mı görmeye özledim meleğimi :) Yarın olsada gitsem püff...

kızlar ne kaaaa
konusmussnuz yaaaaaaa en sonn3707 de kaldımmm
:26:
dün paşamlaa gıttıgımız progrm cok guseldiiiiiiiherkeslere tavsıye ederımmm
e ne var ne yokkkkk

dedıgınız gibi ise bebegım ıcın ıı sukurr yokk bayılma gıbı bır durumm hıc yasamdım daha bınde bır basım donuyor o kaaaaaahayırlısı ıle kucagımıza alsaydıkk bebışlerı bırr:26:
zehra kimkine anacuuuuum:44::44: (gülcan,gülcaaann)

bu sorun mukı sımdıdennn yaaa bılemedım dr da bırsey demedıı bana p tesı gunuu:44::44:bebegım pozısyonu yan yanyoo geneldeee:26:
saat 7 de 2. c
ve son ciger geliştirici ignemi olacagım 24 saat dolmasını bekliorum baklaım
daha erken degılmi? cnmm:44:

işte bunu sevıyorummmmmmm

Bencede iyi düşünmüşsün erken gitmenin bir anlamı yok.sat a göre 28 haziran ama 17-20 arası olur dediki 39 haftayı tamamlamış oluyor o tarihte.benimde çatı kontrolümü yaptı uygun herşey normal doğum için oğlumda doğum pozisyonunda ben doktorum nederse onu yapıcam ikisinden de öok korkuyodum ama içinden bir ses çok kolay olacak diyor.kan bile aldırmaktan korkan ben şuan böyle düşünüyorum.bide bilgin varmı acaba şimdi çalışabilir raporu alıyoruz evet olduda Allah korusun 35 te falan doğum oldu o izinler ne olacak peki çünkü direk doğum raporu alınıyo çünkü doğumdan sonra.çünkü 37.hafta rapaorunu bekleyemeden doğurmuş oluyoruz fikrin varmı yada arkadaşlar fikri olan varmı

inşallah canım. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. benimde içimden normal olacağı ve çok rahat bir doğum olacağı geçiyor inşallah ta öyle olur. sorun hakkında bişey diyemicem bilemiyorum çünkü. okuldan öğretmen arkadaşım 32 de izne çıkmış. 35 te doğum yapmış. kullanamadığı 5 hafta doğum sonrasına aktarılmış. ama dediğim gibi bu arkadaş zaten raporluymuş doğum sırasında. çalışanlar içinde durum böylemidir bilemiyorum :44:

Kızlar konuyla alakasız ama yardımcı olabilecek var mı bana Öğrenim kredisi borcumu geciktirdim de ben 8 ay kadar şimdi ödemek istiyorum toplu olarak mı ödemem gerekiyor birikenleri yoksa 1. taksitten baslayıp yine aylık ödeyebilir miyim?

Bilen biri vardıe mutlaka😄kızlar cevabı bilen söyleyebilirmi bize.

selam millett

öyle bi rüya gördümki bugün çok etkilendim.. sizinle paylaşmk istiyorum..
benim çocuğum olmuyomuş evlat edinmek için bi kaç yere haber vermişiz ve 3 ayrı yerden 2 yaşlarında 3 çocuk getirmişler 3üde bana anne diye sarılıyo .. ay nasıl seviniyorum .. 2 kız bi oğlan ... hepsine aynı özeni göstermeye çalışıyorum ilgileniyorum ama yetişemiyorum çok yaramazlar .. en sonunda oğlan elini kapıya sıkıştırıyo ve o minicik parmağı dümdüz oluyor.. aklım çıktı .. doktora koştururken sıçrayarak uyandım .. bu ne bee hayal gücümü geliştirdi bu oğlan .. amma değişik rüyalar görür oldum...

Unuturmuyum hic taliaacim benimki son siralar uyku tulumu gibi oturdugu yerde uyuyuo kaliyor hani hangimiz hamileyiz bende anlamiyorum bu siralar, e tabi o uyuyunca ben yalniz kaliyorum bakiyorum devamli buraya ama dedigim gibi yazmaya üsendigimden yazamiyorum asiri tembellestim.. Evet canim malesef birdahaki ayin 20. de gidiyor tam 3 hafta yok 34-37 hafta arasi tek dilegim o yokken dogurmamak.. Neyseki kocisinin gelmesine cok az zaman kalmis özlemissinizdir birbirinizi arada zor ama iyi oluyor

kızlar 32 hafta raporu 32+0 olduğunda veriliyor , geç kalmayın derim sahsen , 32 haftadan 37 . haftaya kadar çalısabilirsin demek , oldu da 35 hatfada izine ayrılmak istersen yada doğum gercekleşirse (aman erken olmasın allah vaktinde versin ) doğum sonrası izinine ekleniyor , hastaneden doğum belgesi alınıp sgk ya iletiliyor ve tüm izinlerin ona göre hesaplanıyor içiniz rahat olsun.

A.s canim bu aralar bu tuaf rüyalardan görmeyen yok gibi.. Hayirlara yormak lazim bende arasira görüyorum böyle karna karisik bundan biray önce gece wc e gitmek icin uyandigim da yatagin ucunda uzun boylu bir adamin öylece durup beni izledigini görüyordum hala rüyadamiydi uyanikkenmiydi onu bile cözemedim.. Cok sükür bu aralar azaldi bayagi bol bol dua oku uyumadan

canım naptın çok merak ettim..

Sağol canım içim rahatladı her ihtimali düşünüyor insan mecburen

kızlar sabah beri geçmişi oku oku bitiremedim :) nasılsınız bakalım zeyynocum gene güzelliğin dillerde hehe :) temizlik yapanlara allah yardım etsin bir sürü ütü var bir türlü baslayamadm hiççç elim gitmyor :)

ayy canm ben çok etkılenirim oyle seylerden heralde wc değil oraya koy verirdim oyle bişey görsem :):):):)

Sağol canım içim rahatladı her ihtimali düşünüyor insan mecburen

merhaba herkese
benim merak ettiğim konu 32+0 da 37 haftaya kadar çalışr iznini aldın.sonra kendini iyi histmedin gidemedin diyelim işe ama sonraya da aktarılsın istiyorsun iznini başlatmamak istiyorsun o zaman doktordan mesela 10 gün falan rapor alabiliyormusun?

slm kızlar doktordan şimdi geldik alttan ultrasona aldılar bebek çatına çok yerleşmiş dediler kanaman büyük bi ihtiamal ondan dediler ayakta bile durmuycaksın kahverengi leken kırmızı olursa hiç bekleme gel dediler.ndlat erken dogum hapınıda 4 saate bire indirdi daha çk iççem.
ay kızlar yoruldum artık hastane hastane gezmekten hayırlısıyla dogsalardı.artık gecemde kaybettim her an kanamam olur suyum sancım diye hepinizi seviyorum tek tek teşekkür edrim allah razı olsun öpüorum

bence bu gebelikten olan birşey bende böyle saçma sapan rüya gördüm dün gece kanamam oluyordu 2 kez en son artık doğuma
giriyordum ki uyandım.2.rüyamdada her çeşit yemeği yiyip duruyordu ne acayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…