sorma bizde geceleri problem yaşıyoruz gecelerii altına kaçırıyoo 1 haftaya kadar bezliyodum ama araştırdım artık bezlemiyorumm gece alarm sistemine geçtimm alarm kurup tuvalate kaldırıyorum benm oğlumun uykusu çok derinn uynmıyoo bazen kucaklayıp klozete öle oturtuyorumm dün gece işemiş mesela sabahtan beri yataklarla uğraşıyorummmcanım peki seninki tuvalet alışkanlıgını ögrendimi biz hala zorluk cekiyoruz.
canm geçmiş olsunn merak etme sonuçlar iyi çıkıcaktırr allah şifa versin inşallhh...günaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
hemde cok o yuzen cok yazamıorm
29 unda annem kolonoskopı olcak
ınsallah temısz cıkar
sorma bizde geceleri problem yaşıyoruz gecelerii altına kaçırıyoo 1 haftaya kadar bezliyodum ama araştırdım artık bezlemiyorumm gece alarm sistemine geçtimm alarm kurup tuvalate kaldırıyorum benm oğlumun uykusu çok derinn uynmıyoo bazen kucaklayıp klozete öle oturtuyorumm dün gece işemiş mesela sabahtan beri yataklarla uğraşıyorummm
canm geçmiş olsunn merak etme sonuçlar iyi çıkıcaktırr allah şifa versin inşallhh...
Saolasın canım benim.İyiyim çok şükür..
Ctesi pazara gitmiştim.O an taşıdıklarım fazla gibi gelmedi ama fazlaymış sanırım etkisi varmış. Hamile olduğumu unutuyorum işte.Ama bana ders oldu..
Elada iyi çok şükür yine haftasından önde çıktı..Kocaman olmuş
Ctesi randevum vardı iptal ettiler bu hafta perşembe gidecem.Sadık Bey yok diye aramadım..Hastanedede nöbetçi kadın doğumcu olmaz diye düşündüm.Doğumevindede kanaman varsa yatıralım dediler.Ama leke var deyince bıraktılar..
benmki gündüzleri söler bizimki gece uyanamıyo işte çişinee aman yaaa off bide oğluşum halletseydi şu çiş olayını şimdi kardeşinden görüpte bezlettirmesin kendini korkuyorummmkaynanam 1 aydır benle kalıyorya halıya işer yorgana işer diye bezlettiriryor çıkarttırmıyor.ben kaynanam gidene kadar üzerine düşemem heralde ama arada klozete otutturuyorumya işiyor .ama gelince gelmeden haber vermiyor
günaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
ınsallah temısz cıkar
canım geçmiş olsun. inşallah sonuçlar iyi çıkar allah şifa versin . sende moralini yüksek tutki seni gören annende, bebişinde üzülmesingünaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
ınsallah temısz cıkar
en ucuz Graco Contour Prestige Park/Yatak fiyat akakce.com'da canım internette daha ucuza bulabiliyorsun buraya bir bak istersenAh kuzum ya ben bu modelin yeşili olsa asla beklemem hemen alırım. graconun bu ton yeşilden bi park yatağı var bittim resmen. ama çok pahalı 500 tl.
yok kırmızıya ikna ederim ben onu ama yeşil olsa çok iyi olurdu.
turuncu rengin çocuk odasında kullanılması çocuğun çok hareketli olmasına neden oluyor. aslında kırmızı da o etkiyi yapar
günaydın canmm bak bu sıpalarr insanı acayip korkutuyoo benm kızda ölee arada sırada korkutuyo beniii..ne güzel annen yanında yardım ediyoo benmde kardeşim gelicekti ertelenip duruyoo hep bişi çıkıyooo canm sıkıldı iyiceee neyse size kolay gelsin bakalım...kızlar günaydın, annem geldi pek giremiyorum o yüzden. Evi hale yola koymaya çalışıyoruz birlikte ama daha yapılacak çok iş vardün gece benim oğlan bizi korkuttu, hareketleri sanki yavaşladı gibi geldi, acile gitsek mi gitmesek mi kararsız kaldık, bizim oğlan pazarları hep bunu yapıyor diye bekleyelim dedik gerçekten de bu sabah kıpırdandı sıpa. Pazar günü kendini dinlenmeye alıyor Sizler nasılsınız?Umarım herkes iyidir
geçmiş olsun canım ,annenin sonuçları umarım tertemiz çıkargünaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
ınsallah temısz cıkar
Geçmişi okurken telaş yapmıştım ama iyiymişsin şimdi. Dikkat et kendine canım. Elaya da maşallah önden önden gidiyorKızlar acile gittim kızım iyiymiş.NST de sancı çıkmadı..Progestan ve bir iğne verdi doktor..
Normalde 31+1 im ama 33+4 çıktık ultrasonda..Devlet olunca kiloyu söylemiyorlar tabi..Ters duruyormuş hala kızım..
Geçmiş olsun Allah şifa versingünaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
ınsallah temısz cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?