2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım peki seninki tuvalet alışkanlıgını ögrendimi biz hala zorluk cekiyoruz.
sorma bizde geceleri problem yaşıyoruz gecelerii altına kaçırıyoo 1 haftaya kadar bezliyodum ama araştırdım artık bezlemiyorumm gece alarm sistemine geçtimm alarm kurup tuvalate kaldırıyorum benm oğlumun uykusu çok derinn uynmıyoo bazen kucaklayıp klozete öle oturtuyorumm dün gece işemiş mesela sabahtan beri yataklarla uğraşıyorummm

günaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
hemde cok o yuzen cok yazamıorm
29 unda annem kolonoskopı olcak
ınsallah temısz cıkar

günaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
ınsallah temısz cıkar
canm geçmiş olsunn merak etme sonuçlar iyi çıkıcaktırr allah şifa versin inşallhh...

kaynanam 1 aydır benle kalıyorya halıya işer yorgana işer diye bezlettiriryor çıkarttırmıyor.ben kaynanam gidene kadar üzerine düşemem heralde ama arada klozete otutturuyorumya işiyor .ama gelince gelmeden haber vermiyor

kızlar mıgros da bebek bezlerınde ıkıncıde yuzde 50 ındırım var
ben aldım
bakın ıstersenız

burada taçonlinesitesindeki indirimi haber veren bir arkadaş vardı?siparişi acaba kaç günde gelmiş ben de sipariş vermek istiyorum.
herkese iyi haftalar dilerim.

aman tatlım benım tekrardan gecmıs olsun vakıtlı saaatlı alırsın ınsalla bebegını kucagını
sen ve tum arkadasların
sımdı ıyı olmana cok cok sevındım
ela hanım belkı buyudugunu gostermek ıcın yaptı annesı masalla ona
sen yıne sadık beyın telını al cnm anı durumda ararsın verılen ılacı danısırsın
ınsalla bı daha yasamazsın

benmki gündüzleri söler bizimki gece uyanamıyo işte çişinee aman yaaa off bide oğluşum halletseydi şu çiş olayını şimdi kardeşinden görüpte bezlettirmesin kendini korkuyorummm

kızlar günaydın, annem geldi pek giremiyorum o yüzden. Evi hale yola koymaya çalışıyoruz birlikte ama daha yapılacak çok iş var dün gece benim oğlan bizi korkuttu, hareketleri sanki yavaşladı gibi geldi, acile gitsek mi gitmesek mi kararsız kaldık, bizim oğlan pazarları hep bunu yapıyor diye bekleyelim dedik gerçekten de bu sabah kıpırdandı sıpa. Pazar günü kendini dinlenmeye alıyor Sizler nasılsınız?Umarım herkes iyidir

günaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
ınsallah temısz cıkar
canım geçmiş olsun. inşallah sonuçlar iyi çıkar allah şifa versin . sende moralini yüksek tutki seni gören annende, bebişinde üzülmesin

en ucuz Graco Contour Prestige Park/Yatak fiyat akakce.com'da canım internette daha ucuza bulabiliyorsun buraya bir bak istersen

günaydın canmm bak bu sıpalarr insanı acayip korkutuyoo benm kızda ölee arada sırada korkutuyo beniii..ne güzel annen yanında yardım ediyoo benmde kardeşim gelicekti ertelenip duruyoo hep bişi çıkıyooo canm sıkıldı iyiceee neyse size kolay gelsin bakalım...

Geçmişi okurken telaş yapmıştım ama iyiymişsin şimdi. Dikkat et kendine canım. Elaya da maşallah önden önden gidiyor

günaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
ınsallah temısz cıkar
Geçmiş olsun Allah şifa versin

ınsallah kızlar
zaten bılıosunuz benım annem dıyalız hastası
bıde makatta kanama cıktı
bagsur yok catlak yok
dr kanserden suphelendı
ya bılmıorm
ıyı olmak ıcın herseyı yapıorm ama
yınede ıcım rahat degıl

günaydın...

hala hastayım ben hastalık çok sıkıcı ya. hiçbişi yapamıyorum. işe gitmedim evdeyim ama evde olmanında bi tadı yok bu halde. annemlere gitcektim ama onu da erteledim hastalık sebebiyle. eşimde evde yok sıkılıyorum. bari getir götür yapacak biri olsaydı :) mutfaktan bişi almaya eriniyorum. hem soğuk hem tembellikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…