ben az yedim demedimki canim sn yanlis anlamisin:26: gunduz az yedim demistim simdi patlayana kadar yedim resmen bende cok yemiyordum canim bugun ilk oldu aksam yemedigini iyi yemeyince boyle oldu galiba estafurllah canim ne öküz bunyesi sende cok yiyen birisi degilsinki anladigim kadariyla :))
anladim canim afiyet oslun evet bende hatirliyorum devamli bulanntinin oldugunu benimde oyleydi ilk aylarda bulantidan gözum acilmiyorduneyseki cok sükür gecti ama bizim istahimiz acildi bir sneinki acilmadi valla haa
hemen at canim bakalim
Talıaa canım bende senin lokmalarını saymış gibi oldum ya kusura bakma
Afiyet şeker olsun bacıma
Kız Talıaa valla üzüldüm vicdanım sızladı ya sanki sana oburiks muamelesi yaptım kusura bakma
Cnm internet gitmeseydi atacaktım da olmadı şimdide eşim pc'yi kapamış yarın atarım insallah
Cok şükür ya aman iyiki açılmamış açılmamış hali ile 10 kilo aldım birde açılsaydı kac kilo alırdım kim bilir :) kizlar bız ilac da kullanıyoruz ya onlarda kilo aldırıyor sanırım ben kan ilacını iki aydır kullanıyorum iki ayda kiloyu aldım ya neyse saglık olsun ben çabuk veriyorum zaten
Kizlar bende iki haftadır bir bacak ağrısı başladı neden acaba ya uyuyaniyorum ağrısından genelde geceleri oluyor
Can kuşlarım benim netim bugün kafayı yedi iyi değil kusura bakmayın ben çıkıyorum öpüyorum sizi
çok şükür kızımla gün sayıyoruz :) geçsede alsak kucağımızaiyi geceler cnm tsk ederiz kendi adima iyiz sen nasilsin nasil gidiyor bebisinin durumu insallah hersey yolundadir :))
Kizlar bende iki haftadır bir bacak ağrısı başladı neden acaba ya uyuyaniyorum ağrısından genelde geceleri oluyor
kızlar biz bebişlerimizi bekliyoruz tamam ama peki kardeşlerinin durumu ne olcak hiç düşünen varmı.
ben kafayı yiycem 4 yaşındaki oglumun tepkilerini düşündükçe korkuyorum.bizleri zor bi dönem bekliyor
biz şimdilik tren istiyo alın diye bizde kardeşin sana hastaneden getircek diyoruz dogumdan eve gelirken tren alıp gelcez sana kardeşin getirdi diye ilk günden sevdiremeye calışcaz bakalım.başka fikirleri olan varmı:18:
çok sağol canım doktora ulaşamasakta o gece ilaca ulaştık çok şükür ama durum halaa aynı,4 tane fitil var birini dün ve cumartesi kullandım diğerini bir hafta ara ver öyle kullan dedi ama nasıl olacak bu halde bilmiyorum :26: bu arada sirkeli suyu denedim çok sağol biraz olsun rahatlattı beni, sen yazınca hemen kalkıp yaptım iyi geldi çoookkk teşekkürlersaol cnm cok tsk ederim yok ben önce soylecegimi soylerim hatta yetmez bagirir cagiririm rahatlarim o sessiz kalir sonra bakti ben sakinlestim gönlumu almaya calisir sonra bizde barisiz geri hemen :)) bugunde sinriimi cikardim biraz daha tlf da gece tmm soyleyemeistim. cnm insallah esin supriz yapip daha kisa surede gelir seninde send erahatarsin..
son zamanlarda benimde kolumda kabarikcilar ve kasinti olmaya basladi acaba bendede mi o meyvenin etkisi oldu
ahhh ahh bu erkekler neden bukadar sorumsuz oluyorlarkine demek kardesin varmis yaninda ya o daha cocuk sayilir sorumluluk sahibi olamaz ki o henuz birsey olsa belki panikliyecek. birde senin durumundaki birisini nasil olurda aramaz valla cok ilginc bunlar bizimkide oyle diyor dusunemedim aklima gelmedi diyor ya nasil aklina gelmiyor sasiriyorum, neyse cnm sende uzme kendini bosver bunlari kafay takmaya degmiyor valla
cok gecmis olsun cnm insallah esin ulasmitir doktora alabilmistir. burda kizlar sirkeli suyla yikamayi tavsiye etmisti sende dene istersne belki faydasi olur
Cnm arkadasim gecmis olsun simdi nasilsin tatlim
Cok sukur sotun yokmus
Ela da iyi dimi tatlim
Kendi dr unada gorun cnm mutlaka
Aradinmi sadik beyi
Bu arada aklinda olsun tatlim bu tur durumlarda dogum baslangicu falansa dogum evinden cikis yapamiyosun
Arkadadim gecen gitti kasilma var diye cikartmamislar cok aglamis orda dogum yapicam diye
Rabbim hepinize vakitli saatli saglicakla kucaginiza almasi nasio etsin
valla canm bende bişlmiyorum napıcam benm oğlumda 4 yaşında ve hamilelik ortaya çıktığından berii çok hırçınlaştı istekleri değişti bebek doğduğunda tepkileri ne olucak çok merak ediyorumm ve ona kıyamıyorummm bazen okadar mahzunlaşıyokiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?