2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Cnm internet gitmeseydi atacaktım da olmadı şimdide eşim pc'yi kapamış yarın atarım insallah
Cok şükür ya aman iyiki açılmamış açılmamış hali ile 10 kilo aldım birde açılsaydı kac kilo alırdım kim bilir :) kizlar bız ilac da kullanıyoruz ya onlarda kilo aldırıyor sanırım ben kan ilacını iki aydır kullanıyorum iki ayda kiloyu aldım ya neyse saglık olsun ben çabuk veriyorum zaten

Talıaa canım bende senin lokmalarını saymış gibi oldum ya kusura bakma
Afiyet şeker olsun bacıma

yok canim estafurullah sayabilirsinde sorun degill. saol cnm cok tsk ederim sanada afiyet olsun . yedik löp löp götürdük ama simdide sekeri düsünüyoruz ya sabah aclik seker tavan yapmis olcakk yine ama napim karnim da acti sut ictim kesmedi ne yediysem kesmedi :26::26:

Kız Talıaa valla üzüldüm vicdanım sızladı ya sanki sana oburiks muamelesi yaptım kusura bakma

ayy sacmalama canim benim ben senin deigin birseyde ters birsey görmedimki valla hic alinacak birsey görmedim alinmadimda takma kaffaan ben gayet iyim rahatim desen bile haklsisin suan birsey demzdim valla oburiyden daha cok yedimm galiba

Kizlar bende iki haftadır bir bacak ağrısı başladı neden acaba ya uyuyaniyorum ağrısından genelde geceleri oluyor

tamam canim atinca haber ver yoksa haberim olmuyor sonra :)) aaa sen ne ara aldin 10 kilo hani en son 4 kilo aldim diyordun kiz eminmisin senn canim bende uzun zamandri kullaniyorum ilaclari kan ilaci magnezyum balik yagi multi vitamin simdi balik yagini ve vitamini alcak birde sabah tiroit icin aliyorum sonra migde yanmasi icin ilac alöiyorumm aman ne cok ilac aliyoruz ya butun gun ilacla doyuyor karnim resmnen

Can kuşlarım benim netim bugün kafayı yedi iyi değil kusura bakmayın ben çıkıyorum öpüyorum sizi

Can kuşlarım benim netim bugün kafayı yedi iyi değil kusura bakmayın ben çıkıyorum öpüyorum sizi

sen bir defa daha kulagini cek belki duzelir tamam canim gec oldu zaten bizde cikalim artik iyi geceler allah rahatlik versin kizceni ve snei öpüyoruz tatli ruyalar

ranana canim sanada iyi gceler diliyorum allah rahatlik versin kendine cok iyi bak dikkat et agir kaldirmak yok asla sizleride kocaman öpüyoruz hoscakalinnnnnnnnnnn

Kizlar bende iki haftadır bir bacak ağrısı başladı neden acaba ya uyuyaniyorum ağrısından genelde geceleri oluyor

canım günaydın.aynı durum bendede oluyordu dr a söyledim magnezyum verdi.şimdi geceleri rahat uyuyorum.ellerim ve ayaklarım şişiyordu çok onlar bile düzeldi.dr una sor istersen bi.

valla canm bende bişlmiyorum napıcam benm oğlumda 4 yaşında ve hamilelik ortaya çıktığından berii çok hırçınlaştı istekleri değişti bebek doğduğunda tepkileri ne olucak çok merak ediyorumm ve ona kıyamıyorummm bazen okadar mahzunlaşıyokiii

günaydın arkadaşlarrr geceyi yine merve ve talıaa kapatmışşş öpüyorum arkadaşlar siziiii allahtan fazla çeneniz düşmemiişşş yaaaa:18::18:
mervecim bu arada kolik bebek demek belli bir aya kadar günün belli saatlerinde özellikle aynı saatlerde çocuğun ağlama nöbetlerine girmesii bunun nedenide gaz sancılarııı bütün mesele buu gazlı çocuk yani bildiğinnnn ama bu çocukların gazları genelde hiç geçmiyooo sen önlemini alıyosun ama genelde geçmiyooo çocuk hergün aynı sattlerde saatlerce ağlayabiliyooo ama kolay kolay her çocuk kolik olmaz rahat olll...
valla bebek kucağa alışırmı demeyin arkadşlar çocuk kucağa çok alışıyoo ben oğlumda çekmedim ama etrafımda çok gördüm aman dikkat edinn....klozete bile bebekle oturan arkadaşlarım vardııı....

günaydın güzel annişler :87:
güzel bir hafta diliorum herkese :119: inş. havalarda ısınır da baharı yaşarız artık
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir. gün içinde okurum artık.
bir izne çıksam artık, hiç okunmamış geçmiş bırakmıcam

Günadyın güzel anneler

Sayfalar ilerlemiş ama bu hafta benm işte son haftam işler yoğun okumaya vaktim yok

Nisan annelerine şöyle bir baktım sabah ağla ağla içim çıktı egomego arkadaşımız için üzüldüm çok Allah yardımcısı olsunn

valla kızlar bende baktım şimdi nisan annelerine gerçekten egomego ve bebeği için bol bol dua edelimmm içim acıdı yaa allahım bize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin allahımmm....

çok sağol canım doktora ulaşamasakta o gece ilaca ulaştık çok şükür ama durum halaa aynı,4 tane fitil var birini dün ve cumartesi kullandım diğerini bir hafta ara ver öyle kullan dedi ama nasıl olacak bu halde bilmiyorum :26: bu arada sirkeli suyu denedim çok sağol biraz olsun rahatlattı beni, sen yazınca hemen kalkıp yaptım iyi geldi çoookkk teşekkürler

Saolasın canım benim.İyiyim çok şükür..
Ctesi pazara gitmiştim.O an taşıdıklarım fazla gibi gelmedi ama fazlaymış sanırım etkisi varmış. Hamile olduğumu unutuyorum işte.Ama bana ders oldu..
Elada iyi çok şükür yine haftasından önde çıktı..Kocaman olmuş
Ctesi randevum vardı iptal ettiler bu hafta perşembe gidecem.Sadık Bey yok diye aramadım..Hastanedede nöbetçi kadın doğumcu olmaz diye düşündüm.Doğumevindede kanaman varsa yatıralım dediler.Ama leke var deyince bıraktılar..

günyadın annişler nasılsınız...civil magazadan alış verriş yapan vardır aranızda ben gayet memnunum puset bebek arabası düşnen varsa kaçırmasın derim hem 2 kademeli hemde teregi tam yatabilen .buyrun
http://www.civilim.com/store/Search.aspx?srchtxt=2027+puset

Eklentiler

• $532209_554473587931237_1658315678_n.webp
    27 KB · Görüntüleme: 37

canım peki seninki tuvalet alışkanlıgını ögrendimi biz hala zorluk cekiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…