2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun geridonusumkutusu

hamilelikte hasta olmak ayrı zormuş.. İnşallah yanına gelebilecek biri olur..

Yaren Sadık beyin telefonu var bende.Ama burda olmadığından aramadım..
Güzel dileklerin için teşekkür ederim..

Acemiperi çok şükür iyiyiz..Bende ilk defa yaşadım böyle birşey telaşlandım..Ama Ela iyiymiş..Gelişimide çok güzel.İnşallah sonuna kadar böyle gider..

Hully çok geçmiş olsun canım..Rabbim sağlık şifa versin annene..Dualarım sizinle

hully annene çok geçmiş olsun. belki bağırsakta yara vardır. üzülmemeye çalış. benim babamda da buna benzer bi durum vardı. tabi hemen pataloji falan olunca insan üzülüyor. çok şükür henüz öyle birşey yok. inşallah olmaz. annende de inş. olmaz. insan korkuyor elde değil tabi

canm dikkat et kendine seni çok iyi anlıyorumm bir portakal suyu için kaç gün ağladım evde allahtan benm ev sıcakk canım inşallah çabuk geçer doktorunun verdiği ilaçları kesinlikle iç yoksa düzelemesssin...

Geçmiş olsun canım... Korkutma kendini, inş. sonuçları iyi çıkar, ama aksi bile olsa herşeyin çaresi var canım, benim annemde kolon kanseriydi, ameliyat oldu, kemoterapi gördü ve sonuçta iyileşti, zor bir süreç belki ama sonuçta iyileşebiliyor, kanserin adı kötü belki, korkutucu ama onunda çaresi var canım, tedavisi var, yeter ki geç kalınmasın... Umarım annenin hiçbir şeyi yoktur, gönlünü ferah tut...

Geçmiş olsun canım...hastayken hiçbir şeyin tadı olmuyor.. keşke yanında birisi olsaydı, beslenmene dikkat et yinede, yememezlik yapma, ancak öyle iyileşirsin, bebişini de düşün...

nilom cok gecmıs olsun
annemın kan sonuclarını aldımda eos cok yuksek
annendede oylemıydı hatırlıomusun

Hamileliğin son zamanlarında daha mı hassaslaşıyoruz acaba?? Ben bu zamana kadar hamilelikte nadir hastalandım ancak bu sıralar iyice halden düştüm. Geçen hafta perşembe grip olmuştum. Perşembe, cuma halsizlikten hiç kalkamadım yerimden. Ancak cumartesi biraz açıldım. Bugun işe geldim ama hala halsizim, başım ağrıyor. Genelde mi böyle oluyor, ben mi çok yorgun düşüyorum? Acaba evde olsam, ev işleriyle kafa dağıtıp yürüyüş yapsam daha mı zinde olurum diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz kızlar???

ilaç vermedi. ateş yoksa ilaç olmaz artık dedi

Geçmiş olsun canım...hastayken hiçbir şeyin tadı olmuyor.. keşke yanında birisi olsaydı, beslenmene dikkat et yinede, yememezlik yapma, ancak öyle iyileşirsin, bebişini de düşün...

zar zor hazır kahvaltılıklardan yedim. şimdi az iştahım geldi. canım bişi çekti gidip onu pişircem

son aylar hassaslaşıyoruz galiba. bu zamana kadar ayakta atlattım hastalıkları. bende grip gibi bişiyim galiba. 3. gün bugün yatıyorum. yarında tatil ama yatmak zorundayım halbuki ne planlarım vardı. evde olmakta sıkıcı sanki ya :) çalışmakta sıkıcı. bi taraftan çocuk biran önce olsun istiyorum. bi yandan da istemiorum. sürekli onunla ilgilenmek gerektiğini düşününce özellikle zaman çabuk geçsin istemiorum

ben okkalı bi depresyona gircem galiba. eşimde hassas davranmıyor. her zamanki gibi davranıyor. diyorum git hamilelik psikolojisiyle ilgili bişiler oku. iyice deprosyana sokacaksın beni diorum. anlamı sanıyorum. eskisi gibi sanıyor.

ilaç vermedi. ateş yoksa ilaç olmaz artık dedi

sadece burun tıkanıklığı ve hapşurma varsa vermiyolar ilaçç benm crp falan çok yüksek çıkmıştı oyüzden antibiyotik kullanmıştım öksürük falanda vardıı..şimdi yine kullanıyorumm idrar yolu için kullanmamam mı gerekiyo yaniii bu doktorlarda acayip biri öle diyo biri öle diyooo:26::26:

bende de öksürük var. neyin var diye sormadı. ben soğuk aldım dedim . ilaç vermedi işte. boğazlarım faranjit. halsizllik var. öksürük falan o tarz şeyler var. hapşırık da var

valla canım ben evdeyim üstelik evde ilgilenmem gereken bi çocuğum daha var ve çok fazla yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi arkadaşlarım çağırıyo gitmek istemiyorumm sürekli yatmak istiyorumm ama iş çokkk beklenti yüksekk off off anlıcan hep aynı canımmm

bende de öksürük var. neyin var diye sormadı. ben soğuk aldım dedim . ilaç vermedi işte. boğazlarım faranjit. halsizllik var. öksürük falan o tarz şeyler var. hapşırık da var

kan tahlili falan yapmadımı benm doktorum hemen önce tahlil alır ona göre bişi yazar yada yazmazzzz...

Adet ağrısı gibi kasık ağrım oldu 10 dakika kadar. Neden oluyor acaba :44: Normal olduğunu bildiğim için çok telaşlanmadım ama insan orada neler oluyor diye merak ediyor

günaydın herkese ; cumadan beri giremedim umarım herkes iyidir , azıcık geçmişi okudumm nisan annelerinde nolmuş merak ettim

ben fena üşütmüşüm cuma- burun akıntısıyla başladı cumartesi- pazar hep yattım hiç bisey yapmadan , ev berbat bihalde, noluyoo kızlar bize yaaaa dayandık dayandık son haftalarda pertimiz cıktı valaaaa bugun işede gelemk zorundaydım , ıhlamur , cay içmekten içim cıktı artık offffffff artık evde olmak istiyorum cidden , geridönüşümkutusu valaaa bende biran evel doğurmak istyiroum ama biokadar da korkuyorum aynı duygular bende de var yani napcannnn vasviye teyzenin dediği gibi cekicen mecburrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
hemde cok o yuzen cok yazamıorm
29 unda annem kolonoskopı olcak
ınsallah temısz cıkar

canım annene çok geçmiş olsun inş önemli bisey cıkmaz tatlım bee

bende aynen yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…