günaydın...
hala hastayım benhastalık çok sıkıcı ya. hiçbişi yapamıyorum. işe gitmedim evdeyim ama evde olmanında bi tadı yok bu halde. annemlere gitcektim ama onu da erteledim hastalık sebebiyle. eşimde evde yok sıkılıyorum. bari getir götür yapacak biri olsaydı :) mutfaktan bişi almaya eriniyorum. hem soğuk hem tembellikten
canm dikkat et kendine seni çok iyi anlıyorumm bir portakal suyu için kaç gün ağladım evde allahtan benm ev sıcakk canım inşallah çabuk geçer doktorunun verdiği ilaçları kesinlikle iç yoksa düzelemesssin...geridonusumkutusugünaydın...
hala hastayım benhastalık çok sıkıcı ya. hiçbişi yapamıyorum. işe gitmedim evdeyim ama evde olmanında bi tadı yok bu halde. annemlere gitcektim ama onu da erteledim hastalık sebebiyle. eşimde evde yok sıkılıyorum. bari getir götür yapacak biri olsaydı :) mutfaktan bişi almaya eriniyorum. hem soğuk hem tembellikten
ınsallah kızlar
zaten bılıosunuz benım annem dıyalız hastası
bıde makatta kanama cıktı
bagsur yok catlak yok
dr kanserden suphelendı
ya bılmıorm
ıyı olmak ıcın herseyı yapıorm ama
yınede ıcım rahat degıl
günaydın...
Geçmiş olsun canım... Korkutma kendini, inş. sonuçları iyi çıkar, ama aksi bile olsa herşeyin çaresi var canım, benim annemde kolon kanseriydi, ameliyat oldu, kemoterapi gördü ve sonuçta iyileşti, zor bir süreç belki ama sonuçta iyileşebiliyor, kanserin adı kötü belki, korkutucu ama onunda çaresi var canım, tedavisi var, yeter ki geç kalınmasın... Umarım annenin hiçbir şeyi yoktur, gönlünü ferah tut...
canm dikkat et kendine seni çok iyi anlıyorumm bir portakal suyu için kaç gün ağladım evde allahtan benm ev sıcakk canım inşallah çabuk geçer doktorunun verdiği ilaçları kesinlikle iç yoksa düzelemesssin...
Geçmiş olsun canım...hastayken hiçbir şeyin tadı olmuyor.. keşke yanında birisi olsaydı, beslenmene dikkat et yinede, yememezlik yapma, ancak öyle iyileşirsin, bebişini de düşün...
Hamileliğin son zamanlarında daha mı hassaslaşıyoruz acaba?? Ben bu zamana kadar hamilelikte nadir hastalandım ancak bu sıralar iyice halden düştüm. Geçen hafta perşembe grip olmuştum. Perşembe, cuma halsizlikten hiç kalkamadım yerimden. Ancak cumartesi biraz açıldım. Bugun işe geldim ama hala halsizim, başım ağrıyor. Genelde mi böyle oluyor, ben mi çok yorgun düşüyorum? Acaba evde olsam, ev işleriyle kafa dağıtıp yürüyüş yapsam daha mı zinde olurum diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz kızlar???
ilaç vermedi. ateş yoksa ilaç olmaz artık dedi
sadece burun tıkanıklığı ve hapşurma varsa vermiyolar ilaçç benm crp falan çok yüksek çıkmıştı oyüzden antibiyotik kullanmıştım öksürük falanda vardıı..şimdi yine kullanıyorumm idrar yolu için kullanmamam mı gerekiyo yaniii bu doktorlarda acayip biri öle diyo biri öle diyooo:26::26:
valla canım ben evdeyim üstelik evde ilgilenmem gereken bi çocuğum daha var ve çok fazla yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi arkadaşlarım çağırıyo gitmek istemiyorumm sürekli yatmak istiyorumm ama iş çokkk beklenti yüksekk off off anlıcan hep aynı canımmmHamileliğin son zamanlarında daha mı hassaslaşıyoruz acaba?? Ben bu zamana kadar hamilelikte nadir hastalandım ancak bu sıralar iyice halden düştüm. Geçen hafta perşembe grip olmuştum. Perşembe, cuma halsizlikten hiç kalkamadım yerimden. Ancak cumartesi biraz açıldım. Bugun işe geldim ama hala halsizim, başım ağrıyor. Genelde mi böyle oluyor, ben mi çok yorgun düşüyorum? Acaba evde olsam, ev işleriyle kafa dağıtıp yürüyüş yapsam daha mı zinde olurum diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz kızlar???
bende de öksürük var. neyin var diye sormadı. ben soğuk aldım dedim . ilaç vermedi işte. boğazlarım faranjit. halsizllik var. öksürük falan o tarz şeyler var. hapşırık da var
kan tahlili falan yapmadımı benm doktorum hemen önce tahlil alır ona göre bişi yazar yada yazmazzzz...
ben tam kan tahlili yapıp götürmüştüm. devletten. gerçi o zaman hasta değildim. yok yapmadı
günaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
hemde cok o yuzen cok yazamıorm
29 unda annem kolonoskopı olcak
ınsallah temısz cıkar
son aylar hassaslaşıyoruz galiba. bu zamana kadar ayakta atlattım hastalıkları. bende grip gibi bişiyim galiba. 3. gün bugün yatıyorum. yarında tatil ama yatmak zorundayımhalbuki ne planlarım vardı. evde olmakta sıkıcı sanki ya :) çalışmakta sıkıcı. bi taraftan çocuk biran önce olsun istiyorum. bi yandan da istemiorum. sürekli onunla ilgilenmek gerektiğini düşününce özellikle zaman çabuk geçsin istemiorum
ben okkalı bi depresyona gircem galiba. eşimde hassas davranmıyor. her zamanki gibi davranıyor. diyorum git hamilelik psikolojisiyle ilgili bişiler oku. iyice deprosyana sokacaksın beni diorum. anlamı sanıyorum. eskisi gibi sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?