hehehe bende kizmaya basliyacaktim sana ck diger topiklerden diyemeger nett gitmis haa insallah kulagi elinde kalmamistir
Yok ya ne özürü tatlim bugun parka gittik cocuklar pamuk şekeri yiyolardi kocişe dedim ki bana da alsana cnm çekti cocuk musun dedi ya olmaz bende evet icimde bı cocuk var dedim bu sefer dondurmaları gördüm askitom dondurma al bari yok ya bu havada dondurma alıp da kendimi gulduremem millete dedi alım evde ye dedi yok simdi cnm çekti dedim ama almadı ;((((
cok sükür karnimizi doyura bildik bugun gunduz cok yememistik aksamda yemedik birsey baya acikmisiz kizimlaTAlıaa bebişkom yarın ilk işin markete gitmek olsun anacım benim o olacak çünkü daha doğrusu eşimi göndereceğim cips aldırmak için
YOK Annem ya habersiz bırakıp gidermiyim ben sizi hiç sevgi pıtırcıklarım
cok sükür karnimizi doyura bildik bugun gunduz cok yememistik aksamda yemedik birsey baya acikmisiz kizimla
simdi karnim doyunca ishatimda gecti ama yarin gece ne olur ne olmaz her ihtimala karsin alirim artik
bilirim canim birakmazsin ben zaten kendini kaptirdin sandim kurtladigin topiklere
yok artik ya ne alkasi var cocuklukla pamuksekerinin bende cok severim ve ne zaman cocuklarla alsam ya onlardan yemeye baslarim yada kendime ayri aliriminsanin cani cekince cocukluk olurmu hic hemde hamileyken ne alkasi varsa esinde acayipmis ya havlar karlimi sanki artik herkes yemeye basladi dondurmayi gercektenten cok tuhafms ya alsada evde yeseydin bari bir yerin siser sonra allah korusun hamile kadinnin cani cektigi alinmazmi hic tamam dayaklikmis esin
Oh iyi canım afiyet olsun meyve felan yediysen kesmez onlar beni valla
Bende bir dilim etimek attım ağzıma ama cıkss nafile
Yok ya aman ne yapayım başka topikleri benim topiğim bana yeter
Sanırım eşin biraz ağırdan alıyor.Ama üzülme erkekler hep öyle
Hele ben ne dırdırlar ettim aldırmak için bebeğin eşyalarını alırız aşkım tamam aşkım diyorlarda öteye geçmiyorlar
Sonunda azmettim ve başardım
Canım gri canlı bir renk değil hiç sevimli değil bebeğe uygun bir renk değil
Kırmızıyı çok beğendim ben ama onada eşin ikna olmuyor sanırım
Yeşil felan olsa nasıl olurki ama şöyle değişik bir yeşil hani ara renk istiyorsun ya
Turuncu felan senin tarzın değil biliyorum çözdüm ben senin zevkini
Olmadı en son ihtimal Laciveti alırsın
Rezene şöyle bir yeşilden bahsediyorum sanırım buda pek zevkin değil ama olabilir aslında
Eki Görüntüle 691546
İste bende öyle dedim hatta eski turk filimlerinde erkek sevgilisine alır beraber yerler dedim ama yok benimde bı huyum vardır o istediğim zaman olmazsa daha da almam yemem bı jete şevkim kırıldı hava ruzgarliydi sahile gitmiştik yani dondurma havası yoktu açıkcası birde ayakta dondurma yenmesine cok karsı ya alacak evde yiyecem yada pastanede neyse onun yerine baska birsey aldı da yedim evet benim kocisten baska yok tektir:)))
Mervecim biraz once esım duşa girdi baba dedi pc'den gir tmm dedim tam elime aldım net gitti cok uğraştın kulağından tuttum ama gelmedi sonra esım çıktı net yok dedim o girdi net var bana diyor ki pc sana alışkın degil tanımadı seni evet dedim pc de sana benziyor senin gibi gicik donra yine telimize döndük anlayacağın:)))
İste bende öyle dedim hatta eski turk filimlerinde erkek sevgilisine alır beraber yerler dedim ama yok benimde bı huyum vardır o istediğim zaman olmazsa daha da almam yemem bı jete şevkim kırıldı hava ruzgarliydi sahile gitmiştik yani dondurma havası yoktu açıkcası birde ayakta dondurma yenmesine cok karsı ya alacak evde yiyecem
yada pastanede neyse onun yerine baska birsey aldı da yedim evet benim kocisten baska yok tektir:)))
Mervecim biraz once esım duşa girdi bana dedi pc'den gir tmm dedim tam elime aldım net gitti cok uğraştım kulağından tuttum ama gelmedi sonra esım çıktı net yok dedim o girdi net var bana diyor ki pc sana alışkın degil tanımadı seni evet dedim pc de sana benziyor senin gibi gicik sonra yine telimize döndük anlayacağın:)))
saol canimm benim sanada afiyet olsun. yok cnm ne meyvesi meyve yiyince ndaha cok acikiyorum
bir buyuk kase havuc rendesi limonlu , krem peynir tahin pekmez yedim ekmegi banarak:26::26::26: bir saati yiyordum ama masallah dimi baya yemisim ya insallah son ayimda kilo almam
olsun cnm keske alip evde yeseydin yinede ne olur ne olmaz diye( senin kocis tek degil cnm cok öyle erkek ama bu zamanda cok kalmis da olmamali bence :44:ay gulum sende cok sansizmisin ya sen acincami nett gider
kesin esin yapmistir birsey hehehehe
dogru dedin cnm bencede okadar ezdirmemek gerekir benim esim pc ye elini bile dgemez mac oldugu zamanlar haric ozamanda cocukardan firsat kalirsa aliyor yoksa onuda yapamazAnladım canım kız sen eşine ezdirme kendini ha valla evdeki her şey benim gibi sanki ben el koymuş gibiyim
Bilgisayarda öyle canım sıkılır ağlarım mesela evde al aşkım sana bilgisayarı açayımda kadınlar kulübüne gir der
Ezdrime kendini canım yaa Allah Allah
kızlar ben yatıyorum iyi geceler sizelere
Ah kuzum ya ben bu modelin yeşili olsa asla beklemem hemen alırım. graconun bu ton yeşilden bi park yatağı var bittim resmen. ama çok pahalı 500 tl.
yok kırmızıya ikna ederim ben onu ama yeşil olsa çok iyi olurdu.
turuncu rengin çocuk odasında kullanılması çocuğun çok hareketli olmasına neden oluyor. aslında kırmızı da o etkiyi yapar
Anladım canım kız sen eşine ezdirme kendini ha valla evdeki her şey benim gibi sanki ben el koymuş gibiyim
Bilgisayarda öyle canım sıkılır ağlarım mesela evde al aşkım sana bilgisayarı açayımda kadınlar kulübüne gir der
Ezdrime kendini canım yaa Allah Allah
Kız bide az yedim diyorsun o ne be ben bunları yesem şimdi varya sabaha bir kg almış olarak uyanırım ne pis bünyem varya benimkide öküz bünyesi
anladim canim afiyet oslun evet bende hatirliyorum devamli bulanntinin oldugunu benimde oyleydi ilk aylarda bulantidan gözum acilmiyorduEvde var da cnm istemiyor meyve yedim kesti galiba benim hic şişmem olmadı cunku öyle birşeyi cok istemedim ya istahsizdim mide bulantilarim cok olmuştu Merve bilir yazık ikimiz cok kötüydük ya
Yok kuzum ya adamcagizin kendi dedi gir diye yoksa aklımda bile yoktu alıştım telden girmeye yanlış manliş yazıyor ama ne yapalım olsun belim cok ağrıyor fazla oturamiyorum bu arada fotograf çekildim bı ara atarım hamişlik fotoları:))
kızlar ben yatıyorum iyi geceler sizelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?