2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Rezene şöyle bir yeşilden bahsediyorum sanırım buda pek zevkin değil ama olabilir aslında

Aaa niye öyle yapmış eşin ben daha yazın aldırmıştım yemiştim valla Ramazanda:)
Anacım nefis bu yani illa hamile olmak mı gerek demi
Eşine kızdım bak şimdi keşke alsaydında eve getirip yeseydin ya:26:

TAlıaa bebişkom yarın ilk işin markete gitmek olsun anacım benim o olacak çünkü daha doğrusu eşimi göndereceğim cips aldırmak için
cok sükür karnimizi doyura bildik bugun gunduz cok yememistik aksamda yemedik birsey baya acikmisiz kizimla
simdi karnim doyunca ishatimda gecti ama yarin gece ne olur ne olmaz her ihtimala karsin alirim artik

YOK Annem ya habersiz bırakıp gidermiyim ben sizi hiç sevgi pıtırcıklarım

bilirim canim birakmazsin ben zaten kendini kaptirdin sandim kurtladigin topiklere

Oh iyi canım afiyet olsun meyve felan yediysen kesmez onlar beni valla
Bende bir dilim etimek attım ağzıma ama cıkss nafile
Yok ya aman ne yapayım başka topikleri benim topiğim bana yeter

İste bende öyle dedim hatta eski turk filimlerinde erkek sevgilisine alır beraber yerler dedim ama yok benimde bı huyum vardır o istediğim zaman olmazsa daha da almam yemem bı jete şevkim kırıldı hava ruzgarliydi sahile gitmiştik yani dondurma havası yoktu açıkcası birde ayakta dondurma yenmesine cok karsı ya alacak evde yiyecem
yada pastanede neyse onun yerine baska birsey aldı da yedim evet benim kocisten baska yok tektir:)))

Mervecim biraz once esım duşa girdi bana dedi pc'den gir tmm dedim tam elime aldım net gitti cok uğraştım kulağından tuttum ama gelmedi sonra esım çıktı net yok dedim o girdi net var bana diyor ki pc sana alışkın degil tanımadı seni evet dedim pc de sana benziyor senin gibi gicik sonra yine telimize döndük anlayacağın:)))

Son düzenleme:
Oh iyi canım afiyet olsun meyve felan yediysen kesmez onlar beni valla
Bende bir dilim etimek attım ağzıma ama cıkss nafile
Yok ya aman ne yapayım başka topikleri benim topiğim bana yeter

saol canimm benim sanada afiyet olsun. yok cnm ne meyvesi meyve yiyince ndaha cok acikiyorum
bir buyuk kase havuc rendesi limonlu , krem peynir tahin pekmez yedim ekmegi banarak:26::26::26: bir saati yiyordum ama masallah dimi baya yemisim ya insallah son ayimda kilo almam

Rezene şöyle bir yeşilden bahsediyorum sanırım buda pek zevkin değil ama olabilir aslında

Eki Görüntüle 691546

Ah kuzum ya ben bu modelin yeşili olsa asla beklemem hemen alırım. graconun bu ton yeşilden bi park yatağı var bittim resmen. ama çok pahalı 500 tl.
yok kırmızıya ikna ederim ben onu ama yeşil olsa çok iyi olurdu.
turuncu rengin çocuk odasında kullanılması çocuğun çok hareketli olmasına neden oluyor. aslında kırmızı da o etkiyi yapar

olsun cnm keske alip evde yeseydin yinede ne olur ne olmaz diye ( senin kocis tek degil cnm cok öyle erkek ama bu zamanda cok kalmis da olmamali bence :44:ay gulum sende cok sansizmisin ya sen acincami nett gider
kesin esin yapmistir birsey hehehehe

Anladım canım kız sen eşine ezdirme kendini ha valla evdeki her şey benim gibi sanki ben el koymuş gibiyim
Bilgisayarda öyle canım sıkılır ağlarım mesela evde al aşkım sana bilgisayarı açayımda kadınlar kulübüne gir der
Ezdrime kendini canım yaa Allah Allah

Kız bide az yedim diyorsun o ne be ben bunları yesem şimdi varya sabaha bir kg almış olarak uyanırım ne pis bünyem varya benimkide öküz bünyesi

Evde var da cnm istemiyor meyve yedim kesti galiba benim hic şişmem olmadı cunku öyle birşeyi cok istemedim ya istahsizdim mide bulantilarim cok olmuştu Merve bilir yazık ikimiz cok kötüydük ya

Yok kuzum ya adamcagizin kendi dedi gir diye yoksa aklımda bile yoktu alıştım telden girmeye yanlış manliş yazıyor ama ne yapalım olsun belim cok ağrıyor fazla oturamiyorum bu arada fotograf çekildim bı ara atarım hamişlik fotoları:))

dogru dedin cnm bencede okadar ezdirmemek gerekir benim esim pc ye elini bile dgemez mac oldugu zamanlar haric ozamanda cocukardan firsat kalirsa aliyor yoksa onuda yapamaz

kızlar ben yatıyorum iyi geceler sizelere

rezene canim konuyu tamm hakim olamadim ama anladigim kadariyla besigin rengi konusunda kararsiz kalmisin bence senin ne istedigin önemli senin icine sinmesi önemli esini ikna etmeye calis ve istedigin besigi almaya calis cnm. iyi geceelr allah rahatlik versin sana kendine ve bebisine iyi bak hoscakall

Canım bir park yatağa açıkçası o kadar para veremem galiba ya
Bu model CHİcconun galiba
İnşallah içine sinen bir model ve renk bulabilirsin
Gidiyorsun sanırım hayırlı geceler
Görüşürüz inşallah öptüm

Yok ya kuzum nerde kadinda teknolojiye karşıdır kendileri pc sinde şifresi vardır ven bilmem mesela Burak ağlamayı evi terketsen sökmez valla ne yapayım bende hic tenezzül bile etmiyorum bı foto koyduğumda giriyorum aman pcsi onun olsun iPhone bana yetiyo zaten ondan sıra bana gelmez ki sagolsun

Kız bide az yedim diyorsun o ne be ben bunları yesem şimdi varya sabaha bir kg almış olarak uyanırım ne pis bünyem varya benimkide öküz bünyesi

ben az yedim demedimki canim sn yanlis anlamisin:26: gunduz az yedim demistim simdi patlayana kadar yedim resmen bende cok yemiyordum canim bugun ilk oldu aksam yemedigini iyi yemeyince boyle oldu galiba estafurllah canim ne öküz bunyesi sende cok yiyen birisi degilsinki anladigim kadariyla :))

anladim canim afiyet oslun evet bende hatirliyorum devamli bulanntinin oldugunu benimde oyleydi ilk aylarda bulantidan gözum acilmiyordu neyseki cok sükür gecti ama bizim istahimiz acildi bir sneinki acilmadi valla haa
hemen at canim bakalim

kızlar ben yatıyorum iyi geceler sizelere

Cnm insallah icine sinen guzel bir renk denk gelir ikinizinde beğendiği ortak bir renk alın ama siyahi cocukta pek uygun görmüyorum biraz cıvıl cıvıl olsun neyse tatlim canını sıkma olur insallah Hayirli geceler Allah rahatlıklar versin bebişinle sana:)

Talıaa canım bende senin lokmalarını saymış gibi oldum ya kusura bakma
Afiyet şeker olsun bacıma

Kız Talıaa valla üzüldüm vicdanım sızladı ya sanki sana oburiks muamelesi yaptım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…