2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sana da günaydın taze izinli.. nasıl geçiyor işsiz bir hayat süper dimiiii

tşkler canım benim ya açıkçası ilk 2 gün biraz tuhaf hissettim kahvaltılara falan gittim geldim, daha bugun evdeyim..
sabahları yine iş saatinde kalkıyorum bakalım bugun yavaş yavaş mutfagı dökücem mutfakla uğraşıcam, dün akşamda oğluşumun odasının duvarlarına beyaz boya ile bulutlar yaptımm şimdilik ilk 3 gün böleee,

İyi geceler kizlar bu karin agrisi gibi gün icinde 4-5 kez sancisi olan tek benmiyim? Özellikle gece daha fazla oluyor adet sancisi gibi 5-10 fk sürüp bitiyor bu yalanci dogum sancisi dedikleri sey olmasin

şekercim sen de benim gibi hareketlisin galiba.... çok fazlaa hareket etme derim,ağrı hissettiğinde imkanın varsa uzan....

Bir de kafama takılan bişey var (bugün çenem düşük) beni bu aralar gören göbeğin aşağı inmiş doğumun yakın bilmemne diyor, annem de dahil. Sinirimi bozdular çünkü ben 4. Ayda bile merdiven çıkarken bebek birden çıkacak sanıyordum aşağıda hissediyordum. Şimdi de göbeğim büyüdüğü için öyle düşünüyorlar herhalde. Gerçekten otururken filan ben de hissediyorum göbeğim de bacaklarıma oturuyor ama ben hep böyleydim. Bi fotoğrafımı koyuyorum gerçek düşüncelerinizi alabilir miyim; aşağıda mı normal mi

ben de yıkayıp temiz havlulara sarıp öyle dolaba kaldırdım.doğumdan önce çantasına koyarım dedim.:)

üst alt karışık sanırm :)

zencefil bana çok iyi gelir ama eşim kök zencefil almamış. normal zencefil almış. dün biraz içtim ama pek iyi gelmedi

CNM taze zencefil+ bal ye bolbol beni o iyi etti inan , dünden beri daha iyiyim , ayrıca bol ıhlamur iç derim , başka da bisey gelmiyoo elden dikkat et kendinee;

zeynooo bende bulut yaptm ama benim ki stıker bulutlar çok hoş oldu gercekten eminim senin ki de güzel olmuşturbizim bende ufak ufak ev işlerine girdim valaa , kafama takılıp duruyoodu , son haftalarda ayaklarımı uzatıp yapıcam diyorum ama bakalım yapabilecekmiyim

denizkızı tatlım ; boşverrrrrrrr önemli olan senin ne istediğin , milleti düşünmekten kendimizi harcıyoruz , sen nasıl planladyısan öyle yap derim

cnm bence normal görünüyoo ama aşagıda olsa da normal derim herhalde yere oturduğunda bacak bacak ustüne atamıyosan bebek aşağı derler eskiler dene bakalım atabielcekmisin

taze zencefili nasıl kullancam. ben hep kök kullnıodum. eşim patates gibi olandan almış. taze galiba

dün misafirliğe gelen arkadaş da benim için aynı şeyi söyledi tedirgin oldum geçen annem de söylemişti..ama 2 hafta dr gittim doktor bişiy söylemedi.bu cuma gittiğimde mutlaka soracağım.doğum kanalına girse mutlaka doktorlar söyler zaten bence yapısal bir durum,ben biraz uzun boyluyum belki rahim aşağıdadır diye düşünmüştüm.

Ben de gerçekten çocuğun ellerini ayaklarımda hissediyorum sanırım aşağıda baya bi. Ben de korkmuştum ama 2 gün önce ultrason taramamız vardı ve doktor herşey yolunda çok iyi bir daha artık doğunca görürsünüz dedi. Tehlikeli bir durum görseler tekrar çağırıyorlarmış ama düşün bu son ultrasondu inşallah sorun yoktur yani normaldir böyle olması.

Ben de lohusa şerbetine takıldım arkdaşlar ya herkes yapacak mı? Ben kararsız kaldım çok hoş geliyor bardaklrı falan hazırlamak ama bilemedim.

Benim göbeğimde en başından beri aşağıda canım. Her gören bebeği aşağıda taşıyorsun dikkat et deyip duruyor. Ama benim bir sıkıntım olmadı hiç çok şükür.

Buda taze çekilmiş 34+0 göbekimiz.
12 buçuk kilo aldık.

cnm bence normal görünüyoo ama aşagıda olsa da normal derim herhalde yere oturduğunda bacak bacak ustüne atamıyosan bebek aşağı derler eskiler dene bakalım atabielcekmisin

ben en başından beri kiloları katlaya katlaya aldıgım için hiç bacak bacak üstüne atamıyorum....
bence göbüşüne doktorun bişey demediyse,hiç takma,her kafadan ses çıkıyor bizi de etkiliyor... hassas bi dönemdeyiz sonuçta... keyfine bak derimmmmmmm....

nasılsınız bakalım hamişlerrrrr
iyice ağırlaştık sıkıntılar arttı amaaaa çok da az kaldı miniklerimize kavuşmamıza Allah hepimizin yardımcısı olsun

bence gayet yerinde benimkide böylee ama aşagılara çok baskı yaptıgı bi gercekk

ay canım bulutlu odalarımız hayırlı olsun o zaman ya ben normal plastik boyayla yaptım, tek duvara.. çok güzel olduuu
eşim normalde benim yaptıgım şeyleri önce eleştirir, sonra güzel olmuş güzel der, yapısı buu işden geldi görür görmezz ay ne kadar güzel olmuşş dedii düşün yanii o bile direk begendiii

temizlik konusunda ben bugun mutfagı yapıcam ama diger yerler için kadın gelmesi lazım, camlar yere kadar büyük, silinmesi lazım

camlar olmasa aslında ben her gün bir oda şeklinde yaparımm
gölgencim yaptıklarınızı okudum kocişi çalıştırmışsın bravvoo vallahii

bende izmirde özel yapacağım ..ege sağlık benimki..bu cuma soracağım ama bir tanıdık 6000 ni bulur falan dedi inanmadım gerçi:)hangi hastane sizin?

hüngür hüngür ağlıyorum , iyileşemiorum diye. yalnızım da. annem de şehir dışında. kendimi kötü hissediorum

Merhabalar hanımlar artık son 30 gun ıcerısıne gırmıs bulunuyorum oglusum gelecek allah ızın verırse tahmınım normal dogum bana yasak oldugu ıcın 20-25 mayıs arası dogum yapabılırım kalp rahatsızlıgım olmasa normal dogum ıstıyordum ama bu mumkun degılmıs sezeryanla alacaklar hayırlısı olsun ne yapalım sızlerde ne var ne yok neler yapıyorsunuz herkese sevgıler

teşekkür ederim kızlar valla bana da sorun yoktu da söyleye söyleye doğurtacaklar diye korktum yani :) bacak bacak üstüne atmak bende de hayal :) doktorum bişey demedi, hatta 13 nisanda görmüştü, bir dahaki randevuyu 4 mayısa verdi, o kadar rahat yani

güneşli güzel bi istanbul sabahından merhaba diyorum
havadanmıdır nedir bugün hiç bir yerim agrımıyor ve çokmenerjik hissediyorum kendimi
herkes iyyidir umarım doguran yok hala allahtan

selam güzel göbüşlüler,yavaştan temizliğe başladık kayınvalideyle,dün bayağı yorulmuşum.artık taşıyamıyorum yakışıklımı,kramplar giriyo,hayırlısıyla doğum yapsaydık..rüyamda masmavi gözlü oğlum oluyor,adını deniz mi koysak diye düşünmeden edemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…