2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hadi size kolay gelsin o zaman :) maşallah oğluna da :) ben de rüyamda oğlumu hep sarışın görüyorum ama fotoğraflarım var profilde, eşim ve benden sarışın bebek olma ihtimali %0.0001 :) neden hep sarışın acaba ben de onu anlayamadım

Sayılı günler kaldı artık. Bizimde sezeryan tarihimiz 24 Mayıs. Şafak 30.
Hazırlıklar hızlandı. Odamızın abajuru, perdesi, lambası alındı dün. Banyomuz alındı. Canımız çıktı ama çok keyifliydi.
Doğum çantamız hazır. Ne olur ne olmaz erkenci falan oluruz.

selam kızlarrrr

cumartesi olan kontrolüme bu sabah acil olarak gıttım gece 4 den berı ınanılmaz bır ağrım vardı sabahı zor ettım hatta bunun yüzünden doktorumdan bır ton fırca yedım nasıl beklersın neden hemen gelmedın diye nst ye girdim çok şükür sancım çıkmadı kızımın kalp atışlarıda iyi 2.550 kg olmuş sıpa boyuda 45 cm 9 gün sonra tekrar gel dedi haftaya cuma tekrar gidicem mayısın 15 inden sonra beklicez artık doğumu dedi normal olucak inş :) bu 10 günüde atlatırsak artık hıc korkmamıza gerek yok dedi erken doğum riskinde çıkar daha rahat oluruz dedi iş yerinde son 1 haftam kaldı ondan sonra izinine çıkıcam bebişimi beklicem ve buyuk ıhtımal mayıs annesi olucam ağrınız olursa sakın benım gıbı beklemeyın olurmu gıdın hemen :2:

günaydın kızlar QUOTE=TALIAA;30031677]allah kolaylik versin canim . o nasil oluyor anlamadim niye bozuluyor digerini siz duzeltirken:)) ohh ohh ne guzel ya herkesin annesi yardimci oluyor her konuda :)) bizde sizi öpüyorzu canim iyi gecelerr[/QUOTE]neredeyse bütün odaların düzeni değişti, eşyaların yerleri fln, o yüzden öyle oluyor

ah bi tanem ya, çok geçmiş olsun. Sana ne ki misafirden, neyse olan olmuş artık iyileşmeye bak. Umarım çabucak geçer. Soğuk algınlığı ilaçlı-ilaçsız aynı zamanda geçiyor bence alma boşuna,doğal geçirmeye çalış.

doktor demiş canım, dikkat et bence iş fln yapma yat dinlen artık sen. Ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun.

kolay gelsin canım,epey kolaylamışsın ne güzel

aman milletin bişey bildiği yok, öyle konuşuyorlar..benimki de aynen böyle, doktor bebeğin yerinin, suyunun vs. gayet normal olduğunu söyledi. Maşallah göbüşüne

geçmiş olsun canım, çok şükür iyisiniz. Kızma kendine, insan yapıyor bazen öyle. Neyse ki iyisiniz. Bazen de boş yere telaş yapmış oluyorsun ve niye geldin diye kızıyor doktorlar. İnsan tutturamıyor ki Bebişin ve senin iyi olmana çok sevindim

keep göğsüm falan da ağrımaya başladı artık. hırıltı var içimde. öksürük falan. alt solunum yolu enfeksiyonu galiba

göbeğin aşağıda olmasını bana da dediler. laf olsun die diolar bence. benim hep aşağıdaydı zaten. şu anda bebek ters zaten. doğum pozisyonunu almamış daha. laf olsun die sölüolar

geçmiş olsun cnm,neden ağrın olmuş dr bişi demedi mi ?

herkes temizliğe başlamış maşallah, benim de bir mutfak kaldı dip köşe geçen haftadan beri parça parça yapıyoruz eşim yardımcı oluyor sağolsun dün annemde geldi kızın odasını da temizledik.. eşyalarını yıkayacağım inş. yarın öbür gün.. erken mi diyorum sürekli, hastane çantamı da hazırlamadım.. pijama takımı aldım sadece kendime ... eşimde acele etme 2 hafta sonra çağırdı doktor demek ki zamanın var diyo beni kızdırıyor.. sanki süpriz yapamazmış gibi kızım..

daha yatağını halısını almadık.. ama çok yoruluyorum ben çıkamıyorum biraz yürüsem ayağım sekmeye başlıyor kısıtlı vakitlerim oluyor hep.. kansız kalmışım zaten doktorum ceza verdi kan iğnesi yaptırıyoruz gün aşırı.. doğuma kadar inş. geçer..

Kan oranın kaç canım?
Benimki 9.9 çıkmıştı ve ilaç verdiler sadece acaba Türkiyede nasıl merak ediyorum.
İlacın da pek faydası olmuyor gibi pekmez içmezsem kafamı kaldıramıyorum malesef

keep göğsüm falan da ağrımaya başladı artık. hırıltı var içimde. öksürük falan. alt solunum yolu enfeksiyonu galiba

geçmiş olsun cnm ıhlamur iç yumaştır biraz boğazlarını bol dinlen .. moralini de bozma bebeğin de huzursuz olmasın bir kaç güne geçer inş.

bende sürekli üzüldüm ayağı kalkamıyorum diye geçen ay, durup durup ağlıyordum bebeğim içimde bir garip tekme atıyordu hiç durmuyordu.. biraz iyileştik benim moralim düzeldi, hareketleri azaldı.. huzura kavuştu bebeğim diyorum şimdi biz strese sıkıntıya girmeyelim yeter tüm rahatsızlıkları atlatırız.. onlar huzurlu olsunlar..

Kan oranın kaç canım?
Benimki 9.9 çıkmıştı ve ilaç verdiler sadece acaba Türkiyede nasıl merak ediyorum.
İlacın da pek faydası olmuyor gibi pekmez içmezsem kafamı kaldıramıyorum malesef

tatlım benim ki de 10 çıktı ama kan ilacı kullanıyordum ben öyle hergün olmasa da 2-3 günde bir alıyordum muhakkak doktor doğuma kadar ilaçla yerine koyamayız eksiği dedi iğne verdi ayrıca kan ilacına da devam etmemi ama hergün aksatmadan içmemi söyledi..

bana da ilaç pek fayda etmedi, eskiden beri kansızlık olur bende biraz dikkat etmesem hemen sarsar beni halsizleştim iyice son günler bende inş. hemen toparlarım.. pekmez ve kuru üzüm tüket cnm ama ilacını da aksatma.. doğum sırasında bebeği sıkıntıya sokarmış kansızlık ayrıca doğumdan sonra rahim kendini tam toparlayamazmış... dikkat etmek lazım

ohhh ciğerlerin rahatlamıştır artık hadi gözün aydın.yalnız benim bebek döndükten sonra ben hareketlerini çok daha sık ve şiddetli hissetmeye başladım.böyle artık tekme atıp çekmiyor resmen yumruğu ya da ayağı ile itiyor beni karnım yamuluyor o anda.izlerken kendim bile huylanıyorum:)
evet bende korkuyorum bazen erken doğum yapıcam falan diye ama eminim gerçek doğum sancısı farklıdır.doktoruma sorduğumda sancı nasıl olacak diye emin ol ayrımını yapabileceksin demişti bana:18:
35. haftaya gelmişsin ağrıların çok normal.benimde son 2 haftadır başladı ama erken doğum tehliken varsa durum değişir tabi. bence doktoruna danışsan daha iyi olur.

benim göbeğimde aynı senin gibi aşağıda.erken doğumla falan alakası yok.insanların kastettiği farklı bişey.doğuma bikaç gün kala karın cidden aşağı iniyormuş annede bir rahatlama oluyormuş ve 1-2 kilo kaybı oluyormuş.

canım uçakla gitsenize o kadar saat bebekle araba da olsa zor olur diye düşünüyorum
ben de bayramda memlekete gideceğim kısmetse tabi uçakla
yoksa 14 saat yok arabayla da olsa güvenemem kendime küçücük bebekle

sağolasın canım. sen ne zaman taşınıyorsun şimdi belli mi?

Dilca alisverisi kolaylamissin. Aldiklarini gule gule kullan. Keske kv ile cikmasaydin da esinle kafaniza gore alisveris yapsaydiniz. Hangi modelleri tercih ettin kaca aldin ayrintisini da yazar misin?

canm Kraftın arabayla, yatak ama çantası çok pahalıydı daha uygun olsun diye bunu aldım, elit diye bi marka
yatak ( yatağyla brlkte) 300
araba 600
çanta 50 canm
Ulustaki Özelcan bebeden aldık

kaç kilo aldın canım toplamda?
ben gezerken iyiym de ertesi gün acısı çıkıyor
her tarafım ağrıyoooooo

canım ya kıyamam, sıkma canını
herkesn ne dertleri var, kmse dertsiz değil
önemli olan bugünleri, zor zamanları bebeişlerimize hissettrmeden atlatablmek
ben de ağlama krizlerine giriyorum bazen yersiz, ardından hemen aklıma bebişim geliyor, onu sıvazlıyorum, sesimi toparlıyorum vs.
şuan ki sorumluluğmz çok büyük
gecicek bugünler de

İyi geceler kizlar bu karin agrisi gibi gün icinde 4-5 kez sancisi olan tek benmiyim? Özellikle gece daha fazla oluyor adet sancisi gibi 5-10 fk sürüp bitiyor bu yalanci dogum sancisi dedikleri sey olmasin

canım ya üşütmekten oluyordur bence, dikkat et ayaklarına

kızlar benim kuyruksokumu çok ağrıyor hafif de şişlik var normal mi acaba gece yatırmıyo yaa

canm kıldönmesi filan mı var acaba, bende gebellk öncesi vardı zaten doktor çok dikkat etmmem konusunda uyarmıştı
özelllkle terliyorsan ve çok üzerine oturuyosan iltihaplanabililiyor.
bi sormanda fayda var doktoruna...

canım Ankarada nerden aldın onuuuu
ben de alayım, bardak ve sürahi takımının fotosunu eklesene canım?
ve nerden ne kadara aldığını tabiki?

hüngür hüngür ağlıyorum , iyileşemiorum diye. yalnızım da. annem de şehir dışında. kendimi kötü hissediorum

canım dinlen ya kalkma,uyu terle güzelce
nane-limon iç bol limonlu, portakal bol bol c vitamini
yapacak başka bişey yok ki malesef
yine de çok çok kötü hissediyosan doktoruna görün derim canım.

kızlarr benm de her tarafım ağrıyoooooo dün çok gezdiğimden sanırım
kollarım boynum bacaklarım nasıl
gece de kramp girdi bacağıma çok yorulmuşm deemek ki ya
ve benm hala magnezyumum yok
neyseki cumaya az kaldı, cuma kontrlümz var inşallah bakalım,isticem magnezyum.
bu arada bi sorum olacak
son 2 ay her türlü ilaç sakıncalı zaararlı diye konuşmuşsunuz kızlar
gaviscon (mide şurubu) için geçerli değil dimi bu :18:

Merhaba Anneler;
Hasta olanlarınıza çook geçmiş olsun diyor Allahtan acil şifalar diliyorum. Bende de son iki gündür mide krampları oluştu. Acaba aynı durumu yaşayan var mı aranızda? Su bile içsem kramp giriyor ve çok ağrıyor. Canım çok yanıyor

dilca
canm kıldönmesi filan mı var acaba, bende gebellk öncesi vardı zaten doktor çok dikkat etmmem konusunda uyarmıştı
özelllkle terliyorsan ve çok üzerine oturuyosan iltihaplanabililiyor.
bi sormanda fayda var doktoruna...

yok tatlım içten bi şişlik var iki taraflı sertlik gibi biraz masaj yapınca iniyo anlamadım ki gitcem artık doktora

Son düzenleme:
kaç kilo aldın canım toplamda?
ben gezerken iyiym de ertesi gün acısı çıkıyor
her tarafım ağrıyoooooo
Güle güle kullan aldıklarını. Ben toplamda 7,5 kilo aldım

Gezerken de ağrımıştı sırtım, belim ama asıl akşam farkettim durumun önemini İyi ki alışverişi erken bitirmişim yoksa bu haftalarda mümkün değil öyle geze geze görererk birşey almam.

Şeker bakacaksan mutlaka suluhana git. Ben alt katta sağ köşedeki dükkana yaptırdım. Bir sürü model var birini seçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…