çok güzeller canımmm allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnn.....
eVET cnm haklısın yine sana göre baya kalabilicem ailemin yanında en azından buna sevinebilirim saol cnm yaa biraz da olsa karar vermemde yardımcı oldun bebişim açısından düşünmemi sağladın
Cnm ben de evde yemek yapıyorum ama sen bayaa baya 3-4 çeşit yemek yapıyomuşsun maşallah, ben nerdeee 2 çeşit yapıyorum bazen onu da yapamıyorum kahvaltılık falan yada dışardan söyledik . Ama maaşallah sana dinç bir hamilelik geçiriyosun.
Oh Oh rahatlamışsındır, bende şuan senin gibi rahatım artık bebişimi bekliyorum sadece, cnm bebek şekerin de kapı süsünde güzelmiş bende seninkine benzer bi biblolu süs aldım havuzluhandan, çok da şirin güle güle dağıtırsın artıkım
rahatlamammı ufacık seyler bile kafamda kocaman oluveriyo o eksik bu eksik diye allaha sükür herseyi hazır artık pasamın senın magnetinde hayırlı olsun canm iyi ki var su havuzlu han :)
Cnm üzüldüm yaa biranönce yaptırırsın inşallah cep telini, senin güzel sohbetinden mahrum bırakma bizi sende Allaha emanet ol cnm...
Kızlar ben yarın işe gidicem yatıyorum hepinizi de öpüyorum, yatınca şimdi meraktan cepten bakarım ama cevap yazmak çok zor yazamam , tekrardan iyigeceler
selam kızlarrrr
cumartesi olan kontrolüme bu sabah acil olarak gıttım gece 4 den berı ınanılmaz bır ağrım vardı sabahı zor ettım hatta bunun yüzünden doktorumdan bır ton fırca yedım nasıl beklersın neden hemen gelmedın diye nst ye girdim çok şükür sancım çıkmadı kızımın kalp atışlarıda iyi 2.550 kg olmuş sıpa boyuda 45 cm 9 gün sonra tekrar gel dedi haftaya cuma tekrar gidicem mayısın 15 inden sonra beklicez artık doğumu dedi normal olucak inş :) bu 10 günüde atlatırsak artık hıc korkmamıza gerek yok dedi erken doğum riskinde çıkar daha rahat oluruz dedi iş yerinde son 1 haftam kaldı ondan sonra izinine çıkıcam bebişimi beklicem ve buyuk ıhtımal mayıs annesi olucam ağrınız olursa sakın benım gıbı beklemeyın olurmu gıdın hemen :2:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/612336-dogum-izni-6-aya-ciksin.html
kızlar, 6 aya destek vermeyi unutmayın, tweet atın, mesaj atın, tanıdık medya mensubu varsa dürtün
minikuss kutumu boşalttım. ıhlamur nane limon ve zencefil içtim. bi ara iyileşio gibiydim bu sabah iyice kötü olmuşum. terlemek istemiorum yataktan çıkmak zorunda kalıorum die.
yataktan çıkmamam lazım. banada bakcak biri lazım. iyice herşeyi içip içip terlemem lazım. pazar günü eşim ilgilendi ama ptesi ve salı tekrar kaptım şifayı. annem şu an istanbulda bile değil
Biz birbirimize yardımcı olacağız artık madem sırayla depresyona girip girip çıkıyoruz, iyi olanlar olmayanlara moral veriyor, birkaç gün sonra iyileşenler de kötüleşenlere moral vermeye çalışıyor, böyle yuvarlanıp doğuma kadar gidecez inşallahben de bugün bunalımlıyım ağlayarak uyandım bayağı da bi süre durduramadım.. rüyamda ne gördüm diye sorarsanız masmaviydi deniz alabildiğine görüş mesafesi, ama ben sahildeyim, kardeşim yüzüyor ve ben ağlayarak bağırıyorum '' ama ben bu yaz sadece 4 kez yüzdüüüüm''. bu muydu bu kadar ağladığım bilmiyorum ama hareket edememek gerçekten beni çok sıkmaya başladı.. valla bebişim kıymetini bilsin, başkası için asla dayanamazdım
tşkler canım benimya açıkçası ilk 2 gün biraz tuhaf hissettim kahvaltılara falan gittim geldim, daha bugun evdeyim..
sabahları yine iş saatinde kalkıyorumbakalım bugun yavaş yavaş mutfagı dökücem mutfakla uğraşıcam, dün akşamda oğluşumun odasının duvarlarına beyaz boya ile bulutlar yaptımm şimdilik ilk 3 gün böleee,
hüngür hüngür ağlıyorum , iyileşemiorum diye. yalnızım da. annem de şehir dışında. kendimi kötü hissediorum
sağolasın canım. sen ne zaman taşınıyorsun şimdi belli mi?
kızlarr benm de her tarafım ağrıyoooooo dün çok gezdiğimden sanırım
kollarım boynum bacaklarım nasıl
gece de kramp girdi bacağıma çok yorulmuşm deemek ki ya
ve benm hala magnezyumum yok
neyseki cumaya az kaldı, cuma kontrlümz var inşallah bakalım,isticem magnezyum.
bu arada bi sorum olacak
son 2 ay her türlü ilaç sakıncalı zaararlı diye konuşmuşsunuz kızlar
gaviscon (mide şurubu) için geçerli değil dimi bu :18:
ege sağlık canım benimde.. doktorun aldığı para önemli ama hastane 1400 alıyormuş..
Güle güle kullan aldıklarını. Ben toplamda 7,5 kilo aldım
Gezerken de ağrımıştı sırtım, belim ama asıl akşam farkettim durumun öneminiİyi ki alışverişi erken bitirmişim yoksa bu haftalarda mümkün değil öyle geze geze görererk birşey almam.
Şeker bakacaksan mutlaka suluhana git. Ben alt katta sağ köşedeki dükkana yaptırdım. Bir sürü model var birini seçersin.
benim doktor hastanenin doktoru para almaz herhalde?1400 tl normal doğum için mi?öyleyse sevindim yani çok saol:))
beğenmene sevindim.bugün kargoya vereceklerdi. belki yarın gelir. ama yarın okul var ben okuldayken gelirse kargonun ayağına gitmek gerekecek.offfffffCanım bu renk harika çok beğendim almışsın güle güle kullansın tatlı oğlişin hayırlı uğurlu olsun
kolay gelsin size ne güzel evinizde kendi düzeninizdesiniz. benim durum çok karıştı. hayırlısı bakalımbir de selam vermeden girdim, kusura bakmayın..annem hala bizde, bugün sabahtan akşama kadar ev düzenledik çok komikti, bir odayı düzenliyoruz diğeri bozuluyor sonra tekrar düzenliyoruzakşama da şekerlere giriştik az biraz ilerledi,bende durum budur..umarım herşey yolundadır, bebişler sağlıklıdır..hepinizi öpüyorum göbüşteeeen
taze zencefili nasıl kullancam. ben hep kök kullnıodum. eşim patates gibi olandan almış. taze galiba
senin izne çıkmana kendi iznimden daha çok sevinicem hully emin ol :))))ahhhh ahh
ben hala ızıne cıkamadım ah
Merhaba Anneler;
Hasta olanlarınıza çook geçmiş olsun diyor Allahtan acil şifalar diliyorum. Bende de son iki gündür mide krampları oluştu. Acaba aynı durumu yaşayan var mı aranızda? Su bile içsem kramp giriyor ve çok ağrıyor. Canım çok yanıyor
merhabalar arkadaşlar benim gibi converse çanta indirim kampanyası bekleyenler vardı morhipo da indirim var almayı düşünenler baksınlar.....
canım Ankarada nerden aldın onuuuu
ben de alayım, bardak ve sürahi takımının fotosunu eklesene canım?
ve nerden ne kadara aldığını tabiki?
Ben bekliyorum Morhipo'ya da baktım ama sanırım sadece ayakkabılar var indirimde..
Tamam şimdi yine baktım buldum çantaları :)
Zeynocum bebek odası nda boyadigin duvarın bir fotoğraf ini eklermisin cnm çok merak ettim belki bende yaparım besigin dayalı oldugu duvari süsleme k istiyorum da fikir edinmiş olurum.bence gayet yerinde benimkide böyleeama aşagılara çok baskı yaptıgı bi gercekk
ay canım bulutlu odalarımız hayırlı olsun o zamanya ben normal plastik boyayla yaptım, tek duvara.. çok güzel olduuu
eşim normalde benim yaptıgım şeyleri önce eleştirir, sonra güzel olmuş güzel der, yapısı buuişden geldi görür görmezz ay ne kadar güzel olmuşş dedii düşün yanii o bile direk begendiii
temizlik konusunda ben bugun mutfagı yapıcam ama diger yerler için kadın gelmesi lazım, camlar yere kadar büyük, silinmesi lazım
camlar olmasa aslında ben her gün bir oda şeklinde yaparımm
gölgencim yaptıklarınızı okudum kocişi çalıştırmışsın bravvoo vallahii
Cnm ya sen dahadami kötü oldu nhüngür hüngür ağlıyorum , iyileşemiorum diye. yalnızım da. annem de şehir dışında. kendimi kötü hissediorum
Cnm güzel söylüysunda sinoba uçak yokcanım uçakla gitsenize o kadar saat bebekle araba da olsa zor olur diye düşünüyorum
ben de bayramda memlekete gideceğim kısmetse tabi uçakla
yoksa 14 saat yok arabayla da olsa güvenemem kendime küçücük bebekle
Zeynocum bebek odası nda boyadigin duvarın bir fotoğraf ini eklermisin cnm çok merak ettim belki bende yaparım besigin dayalı oldugu duvari süsleme k istiyorum da fikir edinmiş olurum.
Cnm ya sen dahadami kötü oldu n
Acaba tekrarmi gitsen doktora Allah gostermesin zatureye falan cevirirse iyi degil bukadar uzun suredir hastalık ve duzelemedin hiç, sen bukadar hastayken o kayinvaliden ne yapıyo hicmi yardimci olup sana bakmiyo yahu
/QUOTE]
talep etsem bakar belki ama böle bi talebim yok benim. en asgari sevyede tutuyorum ilişkimi. en son deprem olduğunda ona koştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?