2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çok güzeller canımmm allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnn.....

çok teşekkürler canm

geçmş olsun canm masallah bebişinin kilosu gayet iyi sakın üzülme erken olucak diye ha mayıs ha hazıran cokta erken sayılmaz yanı bebeğin sağlıklı olsunda :)

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/612336-dogum-izni-6-aya-ciksin.html

kızlar, 6 aya destek vermeyi unutmayın, tweet atın, mesaj atın, tanıdık medya mensubu varsa dürtün

Ben çalışmıyorum ama doğumdan sonra başlarım tekrar işe.. Daha önce gönderdiğin linkten imza gönderdim canım.. Çalışmasam da destek olmak isterim..

Tamam canım gönderdim mesaj.. off ya senin bu durumun beni de rahatsız ediyor, azıcık yakın olsan gelip ben bakarım..

Gerçekten öyle oluyor gibi bir manzara var herkes sırayla depresifleşiyor sanki:) Doğum yaklaştıkça böyle olması da normalmiş zaten.. psikolojik durumda çalkalanmalar ve stres seviyesinde şiddetli artış olacak.. Ben de astrolog gibi oldum :)

Odanın fotoğrafını da eklesen de biz de beğensek şekerim :) Bu arada iş yaparken fazla yüklenme kendine canımcım bak herkes ağrısını sızısını çekiyor..

hüngür hüngür ağlıyorum , iyileşemiorum diye. yalnızım da. annem de şehir dışında. kendimi kötü hissediorum

Sen böyle yazdıkça oturduğum yerde rahatsız oluyorum elimden bir şey gelmiyor diye..

sağolasın canım. sen ne zaman taşınıyorsun şimdi belli mi?

Canım ben bu ayın sonu, diğer ayın ortası gibi taşınıyorum.. Yani ev hazır olduğunda hemen taşınmak için hazırlık yapıyorum..
Tam tarih belli olmadığı için stres yapıyorum zaten.. Doğurmadan yerleşmek istiyorum..

Canım ben bu pazartesi doktora gittim gaviscon şurup verdi bana kullanıyorum.. Zaten başka türlü uyuyabilmem mümkün olmuyor resmen işkence çekiyorum..

orası nerede canım?
modelin fotosu var mı ?, ne kadara yaptrdın?

orası nerede canım?
modelin fotosu var mı ?, ne kadara yaptrdın?
Ulustaki hali geçince Suluhan çarşısı var kime sorsan gösterir. İncik, boncuk, hazır çiçek, bebek-nikah şekeri vs. satılan bir han. Pazarları kapalı aklında olsun.

Modelim buna benziyor. Tanesi 1,1 liraya geldi.

merhabalar arkadaşlar benim gibi converse çanta indirim kampanyası bekleyenler vardı morhipo da indirim var almayı düşünenler baksınlar.....

Canım bu renk harika çok beğendim almışsın güle güle kullansın tatlı oğlişin hayırlı uğurlu olsun
beğenmene sevindim.bugün kargoya vereceklerdi. belki yarın gelir. ama yarın okul var ben okuldayken gelirse kargonun ayağına gitmek gerekecek.offfffff

kolay gelsin size ne güzel evinizde kendi düzeninizdesiniz. benim durum çok karıştı. hayırlısı bakalım

taze zencefili nasıl kullancam. ben hep kök kullnıodum. eşim patates gibi olandan almış. taze galiba

taze zencefil yaş gibi oluyor. patates gibi işte. ben onu kibrit çöpü gibi doğrayıp derin dondurucuya atıyorum. gerektiğinde çıkarıp çay yapıyorum. eğer toz zencefil kullanacaksan onu balla karıştırıp iç balgam sökücü etkisi oluyor.

canım sorma ben de aynı durumdayım 4 gündür çok fena mide ağrım var yanıyor ve kasılıyor ne yapacağımı bilmiyorum

merhabalar arkadaşlar benim gibi converse çanta indirim kampanyası bekleyenler vardı morhipo da indirim var almayı düşünenler baksınlar.....

Ben bekliyorum Morhipo'ya da baktım ama sanırım sadece ayakkabılar var indirimde..

Tamam şimdi yine baktım buldum çantaları :)

Son düzenleme:
canım Ankarada nerden aldın onuuuu
ben de alayım, bardak ve sürahi takımının fotosunu eklesene canım?
ve nerden ne kadara aldığını tabiki?

panoradan aldım canım paşabahçeden ,sürahi 50 tl , 12 tane de bardak aldım bu modelden kadehlerim var onlarla uyum sağlasın diye aldım tanesi 15 tl..250 ye falan geldi hepsi..

Nasılsınız kızlar???
Biz kızımla iyiyiz:))) dün ütülerimizi de bitirdik keyfimiz yerine geldi...şimdi dolabının içinde sarılı halde duruyor eşyaları, sonra yerleştirmesi ve hastane çantasına koymasını yapıcam...
Ama ütülerken çok garip oldum ben dün yaaa..hala inanamıyorum bazen bebeğim olacağına:))))

Hasta olanlara çok geçmiş olsun....

Bi de kızlar noolur temizlik ve iş yapıcam diye kendinizi çok kasmayın...gerçekten erken doğum tehdidi iyi birşey değil(( Boşverin eşleriniz yapsın veya hiç yapılmasın...minnoşlarınızdan önemli değil hiç bir evin temiz olması veya misafirin gelmesi....

Herkese ağrısız, sızısız ve sancısız bir gün dilerim

Zeynocum bebek odası nda boyadigin duvarın bir fotoğraf ini eklermisin cnm çok merak ettim belki bende yaparım besigin dayalı oldugu duvari süsleme k istiyorum da fikir edinmiş olurum.

hüngür hüngür ağlıyorum , iyileşemiorum diye. yalnızım da. annem de şehir dışında. kendimi kötü hissediorum
Cnm ya sen dahadami kötü oldu n
Acaba tekrarmi gitsen doktora Allah gostermesin zatureye falan cevirirse iyi degil bukadar uzun suredir hastalık ve duzelemedin hiç, sen bukadar hastayken o kayinvaliden ne yapıyo hicmi yardimci olup sana bakmiyo yahu
Cnm güzel söylüysunda sinoba uçak yok havalimaninda buyutme çalışmaları var zaten eskiden de Atatürk Havalimanı na vardı uçak. Ben Sabiha Gökçen havaalanı nın dibinde oturuyorum Atatürk Havalimanı çok uzak nerdeyse 3 saat. O yüzden Sinop taki havalimaninda ki tadilat bitince inşallah sabihaya da iner uçak diye dua ediyorum otobüs cok zor hele bebekle nhic gidemem ancak özel aracla gidebilirim şimdilik.

Kizlar; ucon, hkn...', rezene, taliaa, merve, sahra-89201, Mikail esra,lahinis, golgen .teşekkür ederim fikir verdiginiz için sağolun hemen hemen aynı fikirdesiniz ama dediğiniz gibi iyi niyetimden vicdan yapıyorum ve bu karar verme işini doğum sonrası na bbirakicam , , artık bebeğim bi gelsinde şartlar neyi gosterirse artık günü gelince duruma göre hareket edicem. Çünkü kafaya taktikca canım sıkılıyo

geçmişi okuyup bi ton alıntı yapmıştım hepsi gitti çok sinir oldum...

ben dün yanlışlıkla kaşınırken çok küçük benimi koparmışım korktum tabi onu taktım kafaya bütün gece kasılmam oldu birde geceden beri kasık sancım vardı öğleden beri azaldı ama hafif hafif devam ediyo.. doktora gittim ben için bişey olmaz dedi baticon sürcekmişiz sık sık.. şimdi rahatladım ama kasık sancım azalsada devam ediyo annemler bize de oldu bişy olmaz dedilerse de ben korkunca boşuna tres oldum benim bu evhamlı halim ne olaccak bilmiyorum yaaa... bide anne olcam inşallah..

Lohusa sepetinden alışveriş yapan anneler memnun kaldınız mı tavsiye edeceğiniz gecelik var mı? Ben bakıyorum çarsıda magazalarda falan ama hepsi iç gösteriyor çok inceler neden ki ya Sizin aldıklarınız öyle mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…