2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben çok memnun kaldım canım öyle çok ince bir kumaşı yok zaten desenli benimki bir de sabahlığı da var çok beğendim...

giyim aksesuar bölümünde diyecektim ki bulmuşsun canım fiyatları iyi birsürü de çeşit var ben aldım bir tane :))

Evet burada da fiyatlar iyi ama geçen 1v1y.com da çok daha uygundu ama alamamıştım o zaman..
Neyse akşam eşim gelince sipariş veririm artık sağol canım haber verdiğin için..

arkadaşlar bir şey daha sorcağım, dün doktor beni alttan muayene etti, bebek aşağıda olduğu için açılma var mı diye. dün biraz kanama olmuştu, bugünde sabah kanam vardır, öğleden sonra da kahverengi bir akıntı belirdi. sizce alttan muayeneden sonra kanama olması doğru mu. birde son aylarda doktoru değiştirmek mantıklı mı sizce.

ters bir zamana denk gelmiş desene... neyse sağlıklı olun da herşey olur...

enesibel yazmıştı alttan muayeneden sonnra kanama oluyor diye ama sen bence bir doktoruna sor kanama her türlü önrmli bir durum canım..

Odanın fotoğrafını da eklesen de biz de beğensek şekerim :) Bu arada iş yaparken fazla yüklenme kendine canımcım bak herkes ağrısını sızısını çekiyor..

.

canım eklerim tabi ama telefonumu dün akşam k.v delerde unuttum bu akşam yollicaklar, gelsin çekerim..

canım önceden mutfagı komple 2 saatte mis gibi yapardım, bak bu saat oldu hala buzdolabı duruyor, tezgahta öle cif ve çamaşır suyuna bulanmış beni bekliyor.. tıngır mıngır, yata kalka bu saat oldu hala bitmediii acalemiz yok yavaş yavaşşş

Zeynocum bebek odası nda boyadigin duvarın bir fotoğraf ini eklermisin cnm çok merak ettim belki bende yaparım besigin dayalı oldugu duvari süsleme k istiyorum da fikir edinmiş olurum.

canım akşam telim gelsin koyarım bakarsın

Son düzenleme:
Doğumdan birkaç hafta önce hafiflemiş hissi yaşayabilirsiniz. Pelvise yapılan baskı azalır ve daha rahat nefes alırsınız. Bazı hamilelerde doğumdan önce adet sancısı gibi ağrılar gözlemlenir. Bu ağrılar doğumun başlayacağını işaret edebilir.

Rahim değişmeye başlar

Doğumdan günler ve hatta haftalar önce rahim yapısında da değişiklikler gözlenir. Bu ilk doğumunuz ise rahim boynunda hafif bir açılma yaşanabilir. Daha önce doğum yaptıysanız bu açılma 1-2 cm. kadar olabilir.

Kanlı mukus akıntısı normal midir?

Servikal kanalı yani rahim kanalını hamilelik süresince kapalı tutan mukus tıkacı, doğuma yaklaştıkça çözünerek dışarıya atılabilir. Bu akıntı parça parça şeklinde olabileceği gibi birkaç gün süren vajinal akıntı da görülebilir. Hamileliğin son aşamalarında cinsel birliktelik yaşamak veya vajinal kontrole gitmek de bu akıntıya sebep olabilir. Eğer doğuma yakın bir tarihte yaşanırsa genelde normal kabul edilen bu durum, doğuma uzun süre var iken gerçekleşirse hemen bir doktora başvurmak gerekir.

Suyun gelmesi ne anlama gelir?

Bebeğin içinde bulunduğu amniyotik kese ( su kesesi) yırtıldığında, vajinadan su geldiği gözlemlenir. Bu durumda en kısa sürede doktorunuzu aramalısınız.

Çoğu kadında önce kasılmalar yaşanır ve su kesesi daha sonra yırtılır. Ancak bazı durumlarda ilk belirti su kesesinin yırtılması olabilir. Böyle vakalarda doğum çok kısa bir süre sonra başlayacak demektir. Sancılardan önce su kesesi yırtılırsa doğumun bir an önce başlatılması gerekir. Aksi takdirde bebek, amniyotik sıvı olmadan enfeksiyon kapabilir.

Şimdi her şeye karışıyor diyeceksin ama karışırım..
Cif ile çamaşır suyunu karıştırıp bir de onu soluma sakın ağzını burnunu kapat camı falan aç eldiven kullan mutlaka elinle dokunma..
Ay ısırasım geldi seni.. tek başına bunlarla mı uğraşıyorsun...
Bak sakın soluma çok zararlı dikkat et, bununla ilgili kötü tecrübeler var o yüzden diyorum..

Kızlar benim iştahım cok acıldı yaa özellikle canım şekerli şeyler cekiyor (

benim deeeee
kalori ihtiyacımız artıyor sanırım canım ya ben de anlamadım, çok yiyorum şeker,çikolata

ya canım alttan muayne için çok erken değil mi, benm doktorum yapmak istese izin vermem tabi ki riskli bi durum olmadığı sürece.
daha doğuma var çünkü son 2-3 hafta kala yapılması sağlıklı bence.

panoradan aldım canım paşabahçeden ,sürahi 50 tl , 12 tane de bardak aldım bu modelden kadehlerim var onlarla uyum sağlasın diye aldım tanesi 15 tl..250 ye falan geldi hepsi..Eki Görüntüle 694326

canımmm çok tatlı güle güle kullan inşallah, ben de henüz bakınamadım ya, cuma izne ayrılıyorum inşallah önümüzdeki haftaiçi halledicem bu işleri...

giyim aksesuar bölümünde diyecektim ki bulmuşsun canım fiyatları iyi birsürü de çeşit var ben aldım bir tane :))

hangisini aldın canım, acaba genişlkleri filan nasıl insan karar veremiyor ki...

Son düzenleme:
ya canım alttan muayne için çok erken değil mi, benm doktorum yapmak istese izin vermem tabi ki riskli bi durum olmadığı sürece.
daha doğuma var çünkü son 2-3 hafta kala yapılması sağlıklı bence.

ben de sonradan pişman oldum ama yaptırmış oldum, internetten baktığımda son haftalarda normal diye yazıyor zaten. kanama beni çok düşündürüyor.

34. haftadayız cantamız hazır degil panik oldumm cok mu gec kaldm sizceee?

Valla ben daha çantamı almadım ki içini doldurayım :))
Bebek için lazım olanları küçük bir hurca hazırladım bir tek hastane çantasına yerleşecek..
Ama benim hala eksiklerim var, bir de bebeğin bazı eşyalarını daha steril hale getirmedim onlar da var..
Yani yalnız değilsin

ben henüz pek çamaşır suyu kullanmadım ama yakında bol çamaşır suyuyla banyoları vs düzenlemek istiyorum. bi taraftanda korkuyorum. eşime yaptırsam istediğim gibi yapamaz. kyınvalide üsten üsten yapıo zaten. leke falan çıkartmıo. gözüme batıo banyo tuvalet.

eldiven ve maske gibi bişilerle yapsam olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…