Lohusa sepetinden alışveriş yapan anneler memnun kaldınız mı tavsiye edeceğiniz gecelik var mı? Ben bakıyorum çarsıda magazalarda falan ama hepsi iç gösteriyor çok inceler neden ki yaSizin aldıklarınız öyle mi kızlar?
ben çok memnun kaldım canım öyle çok ince bir kumaşı yok zaten desenli benimki bir de sabahlığı da var çok beğendim...
giyim aksesuar bölümünde diyecektim ki bulmuşsun canım fiyatları iyi birsürü de çeşit var ben aldım bir tane :))
şekerler hamilelikte sacını boyatan varmı ?
Hangisi canım bana link atabilir misin?
Canım ben bu ayın sonu, diğer ayın ortası gibi taşınıyorum.. Yani ev hazır olduğunda hemen taşınmak için hazırlık yapıyorum..
Tam tarih belli olmadığı için stres yapıyorum zaten.. Doğurmadan yerleşmek istiyorum..
arkadaşlar bir şey daha sorcağım, dün doktor beni alttan muayene etti, bebek aşağıda olduğu için açılma var mı diye. dün biraz kanama olmuştu, bugünde sabah kanam vardır, öğleden sonra da kahverengi bir akıntı belirdi. sizce alttan muayeneden sonra kanama olması doğru mu. birde son aylarda doktoru değiştirmek mantıklı mı sizce.
Odanın fotoğrafını da eklesen de biz de beğensek şekerim :) Bu arada iş yaparken fazla yüklenme kendine canımcım bak herkes ağrısını sızısını çekiyor..
.
Zeynocum bebek odası nda boyadigin duvarın bir fotoğraf ini eklermisin cnm çok merak ettim belki bende yaparım besigin dayalı oldugu duvari süsleme k istiyorum da fikir edinmiş olurum.
canım eklerim tabi ama telefonumu dün akşam k.v delerde unuttum bu akşam yollicaklar, gelsin çekerim..
canım önceden mutfagı komple 2 saatte mis gibi yapardım, bak bu saat oldu hala buzdolabı duruyor, tezgahta öle cif ve çamaşır suyuna bulanmış beni bekliyor..tıngır mıngır, yata kalka bu saat oldu hala bitmediii acalemiz yok yavaş yavaşşş
canım akşam telim gelsin koyarım bakarsın
Kızlar benim iştahım cok acıldı yaa özellikle canım şekerli şeyler cekiyor(
arkadaşlar bir şey daha sorcağım, dün doktor beni alttan muayene etti, bebek aşağıda olduğu için açılma var mı diye. dün biraz kanama olmuştu, bugünde sabah kanam vardır, öğleden sonra da kahverengi bir akıntı belirdi. sizce alttan muayeneden sonra kanama olması doğru mu. birde son aylarda doktoru değiştirmek mantıklı mı sizce.
panoradan aldım canım paşabahçeden ,sürahi 50 tl , 12 tane de bardak aldım bu modelden kadehlerim var onlarla uyum sağlasın diye aldım tanesi 15 tl..250 ye falan geldi hepsi..Eki Görüntüle 694326
giyim aksesuar bölümünde diyecektim ki bulmuşsun canım fiyatları iyi birsürü de çeşit var ben aldım bir tane :))
34. haftadayız cantamız hazır degil panik oldumm cok mu gec kaldm sizceee?
Şimdi her şeye karışıyor diyeceksin ama karışırım..
Cif ile çamaşır suyunu karıştırıp bir de onu soluma sakın ağzını burnunu kapat camı falan aç eldiven kullan mutlaka elinle dokunma..
Ay ısırasım geldi seni.. tek başına bunlarla mı uğraşıyorsun...
Bak sakın soluma çok zararlı dikkat et, bununla ilgili kötü tecrübeler var o yüzden diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?