2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba güzel annecikler nasılsınız bugün artık bende sayfaları takip edemez oldum maşallah baya çoğalmışız, bu arada benim de miğde bulantılarım sabahları başlamaya başladı ama iştahım yerinde maşallah :) ya şimdiden bir buçuk kilo aldım buna dur demem lazım şimdiden böyle kilo alırsam kontrol edemiycem diye korkuyorum zaten 1.70 boya 77 kiloyla hamile kaldım yani fazla kilolarımla hamile kaldım kızlar benimle aynı sorunu çeken varmı neyapsam önüme güzel yemekler geldimi karbonhidrattı protein di diye ayırtedemiyorum gözüm dönüyo

kızlar benim bebişler çift yumurta ikizi bi kız bi erkek olma ihtimali var mıdır? ahhh olsa ne güzel olur:))

cnm dun ikiz ogullari olan arkadasimin evinde kaldim.gece biri agliyo susuyo,bu sefer dgri basliyor..Allah yardmcn olsun valla..

güzel anneler iyi akşamlar,
hayırlı bayramlar herkese.bebeklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim
Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin

cnm dun ikiz ogullari olan arkadasimin evinde kaldim.gece biri agliyo susuyo,bu sefer dgri basliyor..Allah yardmcn olsun valla..

canım bu bebekleri o kadar çok istedim ki artık bütün zorluklarını da göğüslemek zorundayım. biri susup diğeri ağlıyosa sorun değil, ikisi birden ağlarsa yetişemem:))

güzel bebek anneleri hepinize hayırlı bayramlar diliyorum seneki bayramda da bebeklerimizle geçmesini diliyorum ):

canım bu bebekleri o kadar çok istedim ki artık bütün zorluklarını da göğüslemek zorundayım. biri susup diğeri ağlıyosa sorun değil, ikisi birden ağlarsa yetişemem:))
illa ki eşin, annen vs. birileri yardım eder canım. İkizler harika oluyor

kendini şanslı saymalısın, yürüyüşle azaltırsın. Ben bir buçuk kilo verdim bulantılardan beri, bakalım böyle nerelere gideceğiz

ah ne güzel, Allah olmayanlara nasip etsin inşallah

Kızlar, bugün bayram, hiç bir yere çıkamıyoruz benim bulantılar yüzünden. Belki akşama doğru hafiflerse çıkarız k.annemlere ama hiç akraba dolaşacak halim yok elimde poşetle geziyorum zaten ama poşetimde şeker yok maalesef yine de bayram, bebişim benimle çok şükür, herkese iyi bayramlar

kızlar iyi bayramlar..bizim birazdan etler kesıldgi yerden gelecek..bi de kaynanam kelle utecekmis..hicbirini gormek istemiyommm..böggh

kızlar merhaba herkese iyi bayramlar.aranıza yeni katıldım ben de sizin gibi haziran anne adayıyım inş hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

herkesin bayramı mubarek olsun bende hamileyim eğer allah izin verirse lutfen benide ekleyin aşılama ile kaldım ama henuz keseyi görmedik muhtemel doğum tari 26 haziran

herkesin bayramı mubarek olsun bende hamileyim eğer allah izin verirse lutfen benide ekleyin aşılama ile kaldım ama henuz keseyi görmedik muhtemel doğum tari 26 haziran

kızlar merhaba herkese iyi bayramlar.aranıza yeni katıldım ben de sizin gibi haziran anne adayıyım inş hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.
tebrikler hoşgeldiniz

herkese merhaba ve ıyı bayramlar...... yaa psıkolojım bozuldu sızlere yazmak ıstedım... bende hiçbir belırtı yok... acaba normalmı yoksa kotu bırseylermı oluyo uff hastaneye gıtmemek için zor tutuyorum kendımı ...bugun 7+3 gunluk olduk:) ama ne mıde bulantısı ne bel agrısı nede halsızlık hiçbirsey kalmadı böyle hamılelık olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…