2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Merhaba
Ilk sayfayi guncellemede sorun yasandigi yazilmis ama hic bir devrettigimiz kiside bu sorunu yasamdik. Denemek amaciyla dilerseniz arzu_mu isimli arkdasinizindan baska birine devredelim. Zira su anda hic bir teknik sorun gozukmemektedir.
buna arzu karar versin geldiğinde :26: neden sorun oluştu acaba ya ?
aa ben buna bayılırımm.. kuskus ile de çok süper oluyo..
ben şöyle yapıyorum ama, kuskusları yada tel şehriyeleri tereyağında kavuruyorum sonra su ekliyorum 4 parmak, kuskuslar kabarınca da sütü ekliyorum, bi taşım kaynatıp altını kapatıyorum.
üzerine nane ve pul biber yakılınca da çok güzel oluyo :)))

slm kızlar bizde çok şükür 3 aylık olduk bnim sütüm etmediği için ikizlerim var bebelak mama veriyorum aptamil kabız yapıyo ben ek gıdaya başladım günde bir ögün 30cc her birine meyve püresi veriyorum armudu robotluyorum içine az mama koyoyorum sulu oluyor yiyiyorlar çom şükür elmada verdim püre olarak şimdi şeftali püresi vermek istiyorum inşallah siz ek gıda veriyormusunuz ve neler veriyorsunuz.

bizim daha bebeklerimiz doğmadı ki:) siz yanlış yere yazdınız heralde:)

iyi bayramlar kızlar bir şey danışmak istedim..hafif bir pembe akıntım oldu bugün doktor progestan kapsül verdi 200mg..kullanmış olan varsa kaç tane alıyorsunuz günde? sanki 4 kere demiş gibi geldi ama sonradan sabah öğle bir de yatarken mi demek istedi acaba diye düşündüm..kullanan varsa 200mg kapsül cevaplarınızı bekliyorum..teşekkürler

canım aniden hepsi birden kesildiyse bir doktora gitmekte fayda var. İnşallah sıkıntı yoktur

4 çok fazla canım, 200mg günde 2 tane olması gerek, genelde yatarken alınıyor çünkü uyku yapıyor ama benim doktorum daha sonra jele çevirdi, çok daha etkili ve pratik, şimdi günde 1 jel kullanıyorum. Bir de ağızdan mı vajinal mi kullanıyorsun? Eğer vajinalse kapsülü koyduktan sonra bir süre yatmak gerekiyor yoksa akıyor. Sonradan akan ilaçlar koyu renk olursa korkma, bu gayet normal.

4 çok fazla canım, 200mg günde 2 tane olması gerek, genelde yatarken alınıyor çünkü uyku yapıyor ama benim doktorum daha sonra jele çevirdi, çok daha etkili ve pratik, şimdi günde 1 jel kullanıyorum. Bir de ağızdan mı vajinal mi kullanıyorsun? Eğer vajinalse kapsülü koyduktan sonra bir süre yatmak gerekiyor yoksa akıyor. Sonradan akan ilaçlar koyu renk olursa korkma, bu gayet normal.[/QUOTE]

bana da fazla geldi ama 2 demedi ondan eminim.sabah öğle bide yatarken dedi o zaman..3 tane sıkıntı olmaz inşallah..:18:ağızdan alınıyor benimki..çok teşekkürler canım..

Butun haziran hamislerinin, bayramini kutluyorum. Bir sonaki bayramda bebislerimiz kucagimizda olsun insallah.

bana da fazla geldi ama 2 demedi ondan eminim.sabah öğle bide yatarken dedi o zaman..3 tane sıkıntı olmaz inşallah..:18:ağızdan alınıyor benimki..çok teşekkürler canım..[/QUOTE]

ağızdan alınıyorsa 3 tanedir canım sabah öğle akşam ben çok kullandım bu şekilde.. şuanda iğnesini kullanıyorum günde 2 ampul..

bana da fazla geldi ama 2 demedi ondan eminim.sabah öğle bide yatarken dedi o zaman..3 tane sıkıntı olmaz inşallah..:18:ağızdan alınıyor benimki..çok teşekkürler canım..

ağızdan alınıyorsa 3 tanedir canım sabah öğle akşam ben çok kullandım bu şekilde.. şuanda iğnesini kullanıyorum günde 2 ampul..[/QUOTE]

peki sende 200 mg mı kullandım canım?

sabah oglen aksam 200mg vajinadan aliyorum 12. haftaya kadarr devam...

bana da fazla geldi ama 2 demedi ondan eminim.sabah öğle bide yatarken dedi o zaman..3 tane sıkıntı olmaz inşallah..:18:ağızdan alınıyor benimki..çok teşekkürler canım..[/QUOTE] ağızdan etkisi biraz daha az oluyor diye biliyorum, merak etme akıntıyı keser canım o, ondan sonra yapabileceğimiz dua etmek. Bol bol dinlen ve her fırsatta yat, ilişkiye ara verin,gerilme esneme yapma, yukarılara uzanma ve 3kg'den ağır kaldırma,.Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış, bebişi üzme olur mu..Bu sağlıklı hamileliklerin pek çoğunda olan bir şey. Pembe akıntı bende de vardı progestana başladıktan bir gün sonra kesildi. Şimdi 12.haftaya kadar devam edeceğim. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Son düzenleme:
ağızdan etkisi biraz daha az oluyor diye biliyorum, merak etme akıntıyı keser canım o, ondan sonra yapabileceğimiz dua etmek. Bol bol dinlen ve her fırsatta yat, ilişkiye ara verin,gerilme esneme yapma, yukarılara uzanma ve 3kg'den ağır kaldırma,.Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış, bebişi üzme olur mu..Bu sağlıklı hamileliklerin pek çoğunda olan bir şey. Pembe akıntı bende de vardı progestana başladıktan bir gün sonra kesildi. Şimdi 12.haftaya kadar devam edeceğim. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız[/QUOTE]

inşallah keser canım ,çok olmadı gerçi ama işte annelik psikolojisi panik oluyor insandediklerini yapıcam çok teşekkür ederim,kendimi de bebişimi de üzmeyeyim:) sen atlatmışsın şükür inşallah benim de geçer Allah'ın izniyle..Amin inşallah sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza dualarım hep sizlerle çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…