herkese merhaba ve ıyı bayramlar...... yaa psıkolojım bozuldu sızlere yazmak ıstedım... bende hiçbir belırtı yok... acaba normalmı yoksa kotu bırseylermı oluyouff hastaneye gıtmemek için zor tutuyorum kendımı ...bugun 7+3 gunluk olduk:) ama ne mıde bulantısı ne bel agrısı nede halsızlık hiçbirsey kalmadı böyle hamılelık olurmu?[/Q
öncelikle hayırlıolsun heralde daha önce drgitmişsinizdir ne güzel işte bulantınız yok ben kasık ağrısından duramıyorum ve üstelik daha hamileliğim kesinmi bilmiyorum sadece kan testim pozitif ama keseyi görmeden emin olamıyorum
daha önce doktora gıtmek ne demek... haftada bır doktordayımm...:)en son cumartesı gıttım ama ıkı gundur duramıyorum..öyle huzursuzumkı... önce bı bel agrım olurdu oda gıttı:S ufff buda korkutuyorrr...
buna arzu karar versin geldiğinde :26: neden sorun oluştu acaba ya ?Merhaba
Ilk sayfayi guncellemede sorun yasandigi yazilmis ama hic bir devrettigimiz kiside bu sorunu yasamdik. Denemek amaciyla dilerseniz arzu_mu isimli arkdasinizindan baska birine devredelim. Zira su anda hic bir teknik sorun gozukmemektedir.
aa ben buna bayılırımm.. kuskus ile de çok süper oluyo..İyi akşamlar güzel hamişler,
Akşam 8'e kadar bir kaç kraker bir muz ve bir elma dan başka bişey yiyememiştim ve artık açlıktan midem acıyodu.
Sonra aklıma burda (Cezayir'de) çocuklara yaptıklarları bir mama geldi aklıma onu içimin alacağını farkettim yaptım ve yedim. Belki siz de yiyebilirsiniz. Hem de çok kolay.
Tel şehriyeyi haşlıyosun süzüyosun (burda kaynar suya ıslayıp süzüp sonra da buharda pişiriyolar) içine sıcak süt koyuyosun. İsteğe göre tuz da atabilirsiniz. Hem hafif hem besleyici en azından süt var içinde. Ben normalde sütü hiç içemediğim halde bunu yiyebiliyorum çok lezzetli. Belki siz de yiyebilirsiniz diye paylaşmak istedim..
Afiyet olsun...
slm kızlar bizde çok şükür 3 aylık olduk bnim sütüm etmediği için ikizlerim var bebelak mama veriyorum aptamil kabız yapıyo ben ek gıdaya başladım günde bir ögün 30cc her birine meyve püresi veriyorum armudu robotluyorum içine az mama koyoyorum sulu oluyor yiyiyorlar çom şükür elmada verdim püre olarak şimdi şeftali püresi vermek istiyorum inşallah siz ek gıda veriyormusunuz ve neler veriyorsunuz.
hayırlı olsun inşaallah haziranın kaçı acaba
tebriklerhoşgeldiniz [/QUO
hoşbuldukk :)
canım aniden hepsi birden kesildiyse bir doktora gitmekte fayda var. İnşallah sıkıntı yokturherkese merhaba ve ıyı bayramlar...... yaa psıkolojım bozuldu sızlere yazmak ıstedım... bende hiçbir belırtı yok... acaba normalmı yoksa kotu bırseylermı oluyouff hastaneye gıtmemek için zor tutuyorum kendımı ...bugun 7+3 gunluk olduk:) ama ne mıde bulantısı ne bel agrısı nede halsızlık hiçbirsey kalmadı böyle hamılelık olurmu?
4 çok fazla canım, 200mg günde 2 tane olması gerek, genelde yatarken alınıyor çünkü uyku yapıyor ama benim doktorum daha sonra jele çevirdi, çok daha etkili ve pratik, şimdi günde 1 jel kullanıyorum. Bir de ağızdan mı vajinal mi kullanıyorsun? Eğer vajinalse kapsülü koyduktan sonra bir süre yatmak gerekiyor yoksa akıyor. Sonradan akan ilaçlar koyu renk olursa korkma, bu gayet normal.iyi bayramlar kızlar bir şey danışmak istedim..hafif bir pembe akıntım oldu bugün doktor progestan kapsül verdi 200mg..kullanmış olan varsa kaç tane alıyorsunuz günde? sanki 4 kere demiş gibi geldi ama sonradan sabah öğle bir de yatarken mi demek istedi acaba diye düşündüm..kullanan varsa 200mg kapsül cevaplarınızı bekliyorum..teşekkürler
herkesin bayramı mubarek olsun bende hamileyim eğer allah izin verirse lutfen benide ekleyin aşılama ile kaldım ama henuz keseyi görmedik muhtemel doğum tari 26 haziran
4 çok fazla canım, 200mg günde 2 tane olması gerek, genelde yatarken alınıyor çünkü uyku yapıyor ama benim doktorum daha sonra jele çevirdi, çok daha etkili ve pratik, şimdi günde 1 jel kullanıyorum. Bir de ağızdan mı vajinal mi kullanıyorsun? Eğer vajinalse kapsülü koyduktan sonra bir süre yatmak gerekiyor yoksa akıyor. Sonradan akan ilaçlar koyu renk olursa korkma, bu gayet normal.
bana da fazla geldi ama 2 demedi ondan eminim.sabah öğle bide yatarken dedi o zaman..3 tane sıkıntı olmaz inşallah..:18:ağızdan alınıyor benimki..çok teşekkürler canım..
iyi bayramlar kızlar bir şey danışmak istedim..hafif bir pembe akıntım oldu bugün doktor progestan kapsül verdi 200mg..kullanmış olan varsa kaç tane alıyorsunuz günde? sanki 4 kere demiş gibi geldi ama sonradan sabah öğle bir de yatarken mi demek istedi acaba diye düşündüm..kullanan varsa 200mg kapsül cevaplarınızı bekliyorum..teşekkürler
canım sen şu an kaç haftalık hamilesin benim bugün 5 haftam bitiyor ve biz dün görebildik keseyi
sabah oglen aksam 200mg vajinadan aliyorum 12. haftaya kadarr devam...
ağızdan etkisi biraz daha az oluyor diye biliyorum, merak etme akıntıyı keser canım o, ondan sonra yapabileceğimiz dua etmek. Bol bol dinlen ve her fırsatta yat, ilişkiye ara verin,gerilme esneme yapma, yukarılara uzanma ve 3kg'den ağır kaldırma,.Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış, bebişi üzme olur mu..Bu sağlıklı hamileliklerin pek çoğunda olan bir şey. Pembe akıntı bende de vardı progestana başladıktan bir gün sonra kesildibana da fazla geldi ama 2 demedi ondan eminim.sabah öğle bide yatarken dedi o zaman..3 tane sıkıntı olmaz inşallah..:18:ağızdan alınıyor benimki..çok teşekkürler canım..
yok canım benım akıntım olmadıgı halde önlem olarka kullanıyorum aynı hap vajınadan veya agızdan alınabılıyortamam canım teşekkür ederim dozda sıkıntı yok o zaman sağol..
teşekkür ederim hoş bulduk :) bu gün 5 haftam doluyor tahminen 20-30 haziran arası bebişim dünyaya gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?