2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cokk tsk ederim canimm cok sagol benim korkumda zaten bu heran gelebilir gibi suan belirtiler fln dun baya baya sanci cekiyormus gibi oldum ama tabi gercek sanciyi bildigim icin endise etmedim yalanci sancilar yani bunlar ama artik cok agrili ve cok fazla olmaya basladi ( insallah birazcik daha bekler kizim en azindan su evin isini bitirimde öyle gelsin daha cantamiz bile tam hazir olmadi ya off ben hic bukadar agir olmazdim boyle seylerde hemen cabukcak bitirirdim bu defa uzattimda uzattim simdide korku sarmaya basladi canim sanada cok gecmis olsun akintin olmus tmm bilmiyorum o yuzden yazmadim ama galiba bu dönemlerde de akinti olmasi normal sayilabiliyor :)) sen yinede doktoruna danis en kisa zamanda

çok şükür hiç böyle derdim olmadı birşey sorucam orayı kuru bırakıyormusnuz benim tek yaptıuğım bu bunu yaptım yapalı da hiç olmadı enfeksiyon felan

cnm ben kuru tutmaya çalışıyorum tabi ıslandıkça yani akıntı geldikçedeğiştiriyorum , günlük ped kullanıyorum ama yine de idrar kaçağı da olabiliyo ıslanıyo o yüzden enfeksiyon olmasın diye bu önlemleri alıyoruz, malum hamilelikte bağışıklıkta düşük o sebeple en ufak mikrop kapmada enfeksiyonlu akıntı, mantar oluşabilir.

Kızlar bizde akşam İzmite kayınvalidemlere gidicez pazar günü dönücez benim için hava değişikliği olucak bir gün olduğu için sıkılmam heralde,şimdi ben de ütü yapıyorum öpüyorum sizi kocişin gömleklerini pantalonlarını ütülüyorum arada yine bakarım....

aaa canım çok geçmiş olsunn
şimdi okudum, demek bizim kızlar erkenden gelmeye kalktı
aynı durumdayız o zaman ara ara şu sancı yoklamaları yokmu doğursamda kurtulsam diyor insan
bi anda nefesi kesiliyor insanın ateş basıyor böyle giderse şimdi doğururum diyorsun

inşallah hayırlısıyla dahada aceleci olmazlar dursunlar azcık daha içerde
doğunca popolarına popolarına vururuz
benimde hastane çantam apar topar hazırlanıldı bi anda tırtlayınca

ayyyyy cok gecmis olsun canimm baslarini okurken dogum yaptin sandim nefesimi tutarak okudum resmen
neyseki cok acele etmemis kizin cok sukur demeki artik dogumlar yaklastii hemen herkesde sancilar cikmaya basladi :))
artik bu dönemde gelsede endise etme doktorunda soylemis zaten artik baya gelistiler korkulacak birsey yok sag saglim dogsunlar yeterki:)))

çok teşekkür ederim canım o akşam bende sabaha doğururum sandım
sanada tekrar çok çok geçmiş olsun
ama tam cadı çıktı bunlar hiç anneye sormadan hooop gelmeye kalkıştılar

bu seferde insan bekleyişte oluyor e doğcaksan doğ madem diye çok şükür büyüdülerde koca bebek oldular ama azcık daha kilo bağlasınlar tam olsun, artık sevelim koklaşalım dimi

tsk ederim canim ama seninki baya korkutmus biz dahao durumlara gelmedik yani hastaneye gidecek kadar gerci ilki dogum olsa herhalde bende korkar giderdim dedigin gibi oluyor ayni heran cikacakmis gibi hissediyorum artik bekliyorum sonra birsey yok yine hevesim kursagimda kaldi diyorumm bir yandanda ohh daha gelmedi beklesin briza daaha diyorm bende sasirdim galiba ne istedigimi . cantamiz hazirda bekliyor bizimde canim ama daha cok eskik var dun biraz daha birseyler ekledim sanirim son ana kadarda tamam olmayacak bnde apart topar biseyleri tikicam cantaya cikacam galiba
ay annesi kiyamazsin vurmaya , bizim babamiz diyor öyle dogsun vurcam poposuna poposuna diye simdiden yapmadigi kalmadi bize diyor. ben ona bile razi olmuyorum kiyamyiorum esime kiziyorum vuramazsin diye

aman acele etmezler insallah ben sart kosuyorum en az 2 hafta daha diye bakalim dinleyecekmi ay bu is hide belli olmaz hee erken gelcek saniriz bir bakariz en son doguran biz oluyoruz
senin kiz ka c kilo olmus ben en son bir ay önce gittigimde 2 kilo olmustu artik dogumda ögrenecez biz ne kadar odlugunuda (
yinede suan kilolari gayet iyi bence cok sorun olmuyacak kilosu dogsalar dahai :)) ele avuca gelcek durumdalar merak etme

kizlar ben cocuklarin kiyafetlerini duzenlemeye gidiyorum ordanda bakalim hangi ise el atarim artik bilmiyorum
sizlere iyi sohbetler temizlik yapanlarada kolay gelsin su islerde bitsede raaht raaht oturup sohbet etsek artik dimi
ee tabi agrilar sancilarda izin verirseöpüyoruz hepimizi görusuz sonra hoscakalinn

ben hiç anlamadım gayet fink atıyordum avm de sonra bi sancı girdi aşağı doğru çakılı kaldım yerimde suyum geldi galiba benim diye gülmeye başladım eşimde saçlama birşeyin yok dedi arabaya zor gittim garip ağrılar hissediyorum hala ya biz bi doktora gitsek iyi olur derken kontrol olduk ultrasyonda birşey yok doktor hala yoruldun diyor nst ye girince gerçekler ortaya çıktı apar topar ne olduğumuzu şaşırdık
dimi insan böyle olunca ne yapıcağını şaşırıyor akıl gidiyor, benimde eksikler bolca hiç bitermi olabildiğince intten tamamlamaya çalışıyorum, yarın büyük temizliğe saolsun annemler girişicek ne olur ne olmaz diye ama bende dalga geçiyorum dediğin gibi birde en son ben doğururum onca telaş şimdi yapıyoruz ama

bizimde şartımız o azcık sabır o kadar durdun 2 haftacık daha diye
en son yani kilo söyledikleri zaman 33+3 te 2750 gr dı zaten akciğer gelişim iğnelerimizde vuruldu macburiyetten
artık doğsun sorun olmaz gözüyle bakıyor doktorumuz bende tabi biraz daha rahatım bu sebeple

canım iyi yolculuklar şimdiden, ohh gez dinlen kafanı toparlarsın güzel olur
bide seni şırmartırlar şmdi hamile olduğun için

hala bitmedi iş, ama ben çok yoruldum
hatta yatıp uyuyasım geldi, azcık uyusam mı acaba
amaan önceden 1 saatte yaptığım işleri bugün tüm güne yaydım yine de bitiremedim ya ben

Bendemi yapsam acaba bu sirke konusunu... o bölge cok hassas oldugu icin korkarim da diger yandan bilemedim simdi... bende hamilelikle birlikte genital sigil de cikmisti 3 ay kadar önce lazer yolu ile aldilar acaba onun tekrar cikmasi icin de ise yararmi bu yöntem :26::26:
enfeksiyon icin beniim Prof. bana cay verdi günlük bir iki fincan iciyorum.. persembe günü olan randevumuz da enfeksiyonu kafana takma suan sende yüksek tansiyon var (hamileligin 5. ayin da basladi) magnesium ve tansiyon ilaci enfeksiyondan cok cok daha önemli dedi... birdahaki randevum 35. haftada hala akinti devam ederse sorarim ben yine de

caniim ne güzel tecrübelisin hemen öyle paniklememissin bak iste zaten seni 1-2 gün gece göremezsem dogurdugunu anlarim ben .. ben de suan sanci girdiginde panik yapmiyorum önce bir dikkatle bekliyorum sancilar belirli araliklar da ve her defasinda daha uzun sürüp daha güclü olucakmi diye (babycenter den cok okudum dogum belirtilerini) cok düzensiz oldugu ve biraz hareket edince gectigi icin tamam diyorum buda degildi
söyle bir 3 hafta daha beklesin de ondan sonra gelicekse gelsin annesi hepiniz heyecanla bekliyorsunuz simdi kizinizi artik.. ben cogu zaman senin hamilelik haftani görünce off keske onun yerin de olsam diye geciriyorum icten inan ben bile henüz 32. haftadayim sabredecek hic gücüm kalmamis gibi hissediyorum biran önce olsun bitsin istiyorum cünkü artik okadar zor geliyor ki birde havalar isindi birde bukadar kilo alinca kendimden utaniyorum benim kocis artist gibi süslenip püsleniyor ben kendimi onun yanin da rezil bir durum da gibi gördügümden artik sokaga cikasim bile yok
ben sözde cantammi tamamen hazirlamistim birtek bornozum eksikti oda geldi simdi canta oydu buydu derken doldu baska cantaya bastan hazirlamam gerekiyor camasirlarla ugrasmaya gitmissin canim kolay gelsin buarada

hala bitmedi iş, ama ben çok yoruldum
hatta yatıp uyuyasım geldi, azcık uyusam mı acaba
amaan önceden 1 saatte yaptığım işleri bugün tüm güne yaydım yine de bitiremedim ya ben

ahh canim is hic bitermi yaa birak elinden geldigi kadarini yap ben aptal gibi iki gündür cekiyorum birak terliik ayakkabiyi ayagima coraplarim bile olmuyor neredeyse o derece sisene kadar ayakta durdum gecen gün..

eger uyuyabilirsen yat uyu zaten sabah erken kalkmissin sanirim ama ben nu saatler de uyudugum da gece yarisina kadar uykum gelmiyor

işler kafamda, uyuyamam ki canım ya süpürge, vileda ortalıkta hep, bi 5 dk daha oturayım da kalkcam
yemeğim de yok , ne yemek yapcağımı da bilmiyorum

işler kafamda, uyuyamam ki canım ya süpürge, vileda ortalıkta hep, bi 5 dk daha oturayım da kalkcam
yemeğim de yok , ne yemek yapcağımı da bilmiyorum

canim eger cok uykun varsa bi güzellik yap kendine birak hepsi kalsin ortada kocisin geldigin de toplasin yemek icin de ugrasamam diyorsan makarna pisir iki dakika da üzerine kasar rendeleyip firina ver gitsin en pratigi

canim eger cok uykun varsa bi güzellik yap kendine birak hepsi kalsin ortada kocisin geldigin de toplasin yemek icin de ugrasamam diyorsan makarna pisir iki dakika da üzerine kasar rendeleyip firina ver gitsin en pratigi

hımm makarna, bayadır da yapmıyodum hem de çabucak olur, onu yapayım en iyisi hadi kalkayım da işlerimi bitireyim, sonra da makarna mı yapar yerim

çok şükür hiç böyle derdim olmadı birşey sorucam orayı kuru bırakıyormusnuz benim tek yaptıuğım bu bunu yaptım yapalı da hiç olmadı enfeksiyon felan

evet canım zaten kesinlikle ıslak kalmaması lazım, doktor bana duştan sonra saç kurutma makinesinin düşük ayarında 1 dk falan tut orası iyice kurusun demişti öyle yapmama rağmen sürekli enfeksiyonluyum

çok geçmiş olsun canım senin kız sana kavuşmak istemiş demekki biran önce ama yasaaakkk artık 35. haftadaymışsın bir nebze daha rahatsındır artık hayırlısı ne zamansa o zaman doğsun bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…