2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım sanadA geçmiş olsun biz olsak koştur koştur acile gitmiştik sen tecrübelisin anlamışsın yalancı sancı olduğunu bakalım biz o haftalara gelince ne yapacağız:26:

çok geçmiş olsun canım senin kız sana kavuşmak istemiş demekki biran önce ama yasaaakkk artık 35. haftadaymışsın bir nebze daha rahatsındır artık hayırlısı ne zamansa o zaman doğsun bebişler

biraz annemle babamı korkutayım bakalım ne yapıcaklar dedi sanırım:)
hayırlısı artık bütün bebişlerimiz inşallah sağ sağlim zamanında gelirler

Slm canlar sabahtan arkadaşım vardı kahvaltıda yazamadım o yüzden ancak oturdum daha yoruluyorum artık nefes nefese kalıyorum. Ufff çok kilo aldım yaaaaa 20 kilo utanıyorum vallahi Nasıl vereceğiz bu kiloları. İlk kızımda da 32 kilo almıştım ama onda 49 la hamile kalmıştım. Şimdi 60 ile kaldım oldum 80 doğuma 85 ile gireceğim bu gidişle Bu arada benim bebiş 5 gün geriden geliyordu ya geçen pazartesi kontrole gittiğimde 4 gün öne geçmiş bebeği beslemek önemli:))

hanımlar bebegım tekmelerı göbek deligime geldiginde coooook canm yanıyo oyle boyle degıl sankı kesılıyo gıbı
bırde gobek delıgımın etrafı karardı epey sızde vamı boyle bı durum:26:

bnm göbek deliğim görünmüo artk mnicik kalmış eşim çok gülüyo kararma yok ama şuanlık
mayıs anneleri doğurmuş dediniz. normalde okumamaya çalışıyorum etkilenmeyeyim diye. şimdi sıkıntıdan okudum. bi tanesinin hikayesi çok etkiledi. ağladım.

oyy annemdeyim takip edemiorum pek mayıs anneleride başlamış öylemi korktum valla önceden tık yoktu bnde ama günler yaklştıkça korku sarıo hele ki doktor dün norml doğum diyince korkmayan beni bi korku sardı hakkımızda hayırlısı

2. gebeliklerde daha çabuk büyürmüş karın cnm :)kız bebeklerde bide çok büyük olur erkenden büyür ve son ayda küçülürmüş tecrübeliler söylüo :)

canım buralardayım pek keyfim yok ağrı sancı birde kızım biraz zayıf o yüzden üzülüyorum erken doğar diye korkuyorum bir yandan da hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum böyle işte

üzme kendini canim bukadar düzelir hatta normal olmasi gereken kilodan fazla bile olur belki bellimi olur.. bak burdaki arkadaslarin cogu bebek geriden gelir birden öne geciyor sen kendini cok yorma bol bol dinlen insallah vaktin de gelir bebisin... agri sizi bu aralar hepimiz de var malesef gecmis olsun canim hamileligin basi ayri bir dert sonu ayri bir dert baslarda da bulanti gibi sikayetler vardi.. cok birsey kalmadi allahin izniyle biraz daha sabredecegiz artik

hımm bende günlük ped kullanoyrum akıntım oluyor benimde demekki olunca oluyor engel olunmuyor

sinirden deli olmuş bulunmaktayım. bu e bebekten dha asla alışveriş yapmam

hayırdır canım ya kargon mu gelmedi?
ne almıştın?

yok ya. desty le ortak pompa alcaktık ya. dün aradım kampanya geçerliydi. ben hastayım diye gitmedim. kardeşimi yolladım. şimdi kampanya geçerli değil diyorlarmış

iki saattir de genel merkezlerine ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum. telefondak ses kayıtları bile saçma sapan, kesik kesik. off çok sinir oldum. kızkardeşim de bana kızıyor niye bu kadar sinirlenip kendine zarar veriyorsun diye. ama elimde değil böyle olaylarda deli oluyorum. o kadar aradım ettim ya. oyun oynar gibi

yok ya. desty le ortak pompa alcaktık ya. dün aradım kampanya geçerliydi. ben hastayım diye gitmedim. kardeşimi yolladım. şimdi kampanya geçerli değil diyorlarmış

hm evet, ya baştan beri geçerli değil diye konuşuluyordu burda zaten
zaten pompa için erken değil mi canım ya...
vardır bi hayır bunda da,ertele biraz

temziliğime ufaktan ufaktan başladım:)

kilerimi sildim süpürdüm toparladım atılcakları attık:)
fırının arkasındaki duvarı kocişe boyattım kirlenmiş baya boyada vardı
yarında mutfak dolaplarının içini temizlicem:)

en azından mutfak aradan çıkar... çarşambada tv ünitesi ve konsolun içindekileri yıkıcam tozlanmıştır:)
böyle böyle bitcek işler:)

şimdide bebişin kıyafetlerini bide pijamamı makinaya atıcam:)
çantamızı hazırlıcam bu gece ufaktan ufaktan ama önce dondurma molası:)

hm evet, ya baştan beri geçerli değil diye konuşuluyordu burda zaten
zaten pompa için erken değil mi canım ya...
vardır bi hayır bunda da,ertele biraz

baştan geçerli değildi sonra tekrar geçerli oldu. sonra gene olmadı. en son ben aradığımda geçerli demişlerdi. böle oynayıp durdular işte. doğumdan hemen sonrada lazım olabiliyormuş. kampanya varken almak istemiştim.

akşam yemeğini yedin mi ?
bisürü iş yapmışsın, acele etme , valla ben de çok yoruldum
kabasını aldım evin sadece ama gel de bana sor
hiç halim kalmadı
ancak oturdum, daha da çamaşır yıkadım, kurudular da ütüm var
ama ertelicem ütüyü.

anladım
çok büyütülcek bişey değil ama canım ya
bebişini de strese sokuyosun, gerilme , sakin olmaya çalış
iyi ki kendin gidip kendini yormamışsın

deneyimini bizimle paylaşırsın değil mi canım?
sen normal doğum mu düşünüyosun inşallah?

tabii ki yazarım canım burada. normal düşünüyorum evet, muayenede bir fikir edinelim bakalım çatım müsait mi ona göre artık...

anladım
çok büyütülcek bişey değil ama canım ya
bebişini de strese sokuyosun, gerilme , sakin olmaya çalış
iyi ki kendin gidip kendini yormamışsın

bizim ev çok uzak ama. kardeşim de sırf benim için gitti.ikeadan alacaklarım vardı. onun için gitsem ve böyle bi aksilik olsa o kadar takmazdım. ama sadece pompa için gitti kardeşim, ve ben o kadar arama falan yaptım garantiye almak için. ondan sinir oldum. neyse ben nasıl olsa kendimi sinir edecek yada üzecek bişi buluyorum. çok çekti oğlum benden. soğukkanlı olmayı beceremiyorum

kızlar siz ne güzel temizlik yapıyorsunuz ya. ben daha bi odamı bile toparlayamadım.demin az yapayım dedim ayaklarımın ağrısından duramadım oturdum şimdi. bugün nedense çok bacaklarım ağrıyor. sanki ayakta kalmışım gibi. ama ayakta kalmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…