- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
kizlar ben cocuklarin kiyafetlerini duzenlemeye gidiyorum ordanda bakalim hangi ise el atarim artik bilmiyorum
sizlere iyi sohbetler temizlik yapanlarada kolay gelsin su islerde bitsede raaht raaht oturup sohbet etsek artik dimi
ee tabi agrilar sancilarda izin verirseöpüyoruz hepimizi görusuz sonra hoscakalinn
çok geçmiş olsun canım senin kız sana kavuşmak istemiş demekki biran önce ama yasaaakkkartık 35. haftadaymışsın bir nebze daha rahatsındır artık hayırlısı ne zamansa o zaman doğsun bebişler
Canim senin sesin neden cikmiyor hic asagi da görüyorum seni
hanımlar bebegım tekmelerı göbek deligime geldiginde coooook canm yanıyo oyle boyle degıl sankı kesılıyo gıbı
bırde gobek delıgımın etrafı karardı epey sızde vamı boyle bı durum:26:
mayıs anneleri doğurmuş dediniz. normalde okumamaya çalışıyorum etkilenmeyeyim diye. şimdi sıkıntıdan okudum. bi tanesinin hikayesi çok etkiledi. ağladım.
kızlar benim karnım çok büyük ya
her gören kaç günün kaldı diye soruyor
daha 2 ay var demeye utanıyorum
üstelik ilkinden kalma çatlaklarım var yenileri eklenmesin diye dua ediyorum
ama karnım o kadar geniş ki sarkmış bir karnı tutar gibi derimi tutabiliyorum
üstelik kızımın yaptığı her hareket canlı yayında dışardan izleniyo
en güzel yanıda bu zaten
daha da büyüyeceğini düşürsek toprlanması zor
artık karın gerdirma falan düşünüyorum şimdiden
canım buralardayım pek keyfim yok ağrı sancı birde kızım biraz zayıf o yüzden üzülüyorum erken doğar diye korkuyorum bir yandan da hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum böyle işte
hımm bende günlük ped kullanoyrum akıntım oluyor benimde demekki olunca oluyor engel olunmuyorcnm ben kuru tutmaya çalışıyorum tabi ıslandıkça yani akıntı geldikçedeğiştiriyorum , günlük ped kullanıyorum ama yine de idrar kaçağı da olabiliyo ıslanıyo o yüzden enfeksiyon olmasın diye bu önlemleri alıyoruz, malum hamilelikte bağışıklıkta düşük o sebeple en ufak mikrop kapmada enfeksiyonlu akıntı, mantar oluşabilir.
Kızlar bizde akşam İzmite kayınvalidemlere gidicez pazar günü dönücez benim için hava değişikliği olucak bir gün olduğu için sıkılmam heralde,şimdi ben de ütü yapıyorum öpüyorum sizi kocişin gömleklerini pantalonlarını ütülüyorum arada yine bakarım....
sinirden deli olmuş bulunmaktayım. bu e bebekten dha asla alışveriş yapmam
hayırdır canım ya kargon mu gelmedi?
ne almıştın?
yok ya. desty le ortak pompa alcaktık ya. dün aradım kampanya geçerliydi. ben hastayım diye gitmedim. kardeşimi yolladım. şimdi kampanya geçerli değil diyorlarmış
hm evet, ya baştan beri geçerli değil diye konuşuluyordu burda zaten
zaten pompa için erken değil mi canım ya...
vardır bi hayır bunda da,ertele biraz
temziliğime ufaktan ufaktan başladım:)
kilerimi sildim süpürdüm toparladım atılcakları attık:)
fırının arkasındaki duvarı kocişe boyattım kirlenmiş baya boyada vardı
yarında mutfak dolaplarının içini temizlicem:)
en azından mutfak aradan çıkar... çarşambada tv ünitesi ve konsolun içindekileri yıkıcam tozlanmıştır:)
böyle böyle bitcek işler:)
şimdide bebişin kıyafetlerini bide pijamamı makinaya atıcam:)
çantamızı hazırlıcam bu gece ufaktan ufaktan ama önce dondurma molası:)
baştan geçerli değildi sonra tekrar geçerli oldu. sonra gene olmadı. en son ben aradığımda geçerli demişlerdi. böle oynayıp durdular işte. doğumdan hemen sonrada lazım olabiliyormuş. kampanya varken almak istemiştim.
deneyimini bizimle paylaşırsın değil mi canım?
sen normal doğum mu düşünüyosun inşallah?
10 mayıs mı yani 15 gün falan var öyle mi? anammmmmmmmmm çok heyecanlandım. Allah kolay doğumlar versin
anladım
çok büyütülcek bişey değil ama canım ya
bebişini de strese sokuyosun, gerilme , sakin olmaya çalış
iyi ki kendin gidip kendini yormamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?